"Hayata İyi Bakarız" Ekolojik Okuryazarlık Projesi tanıtıldı
"Hayata İyi Bakarız" Ekolojik Okuryazarlık Projesi tanıtıldı Hayat Holding'in Milli Eğitim Bakanlığı iş birliğiyle, özellikle çocuklarda iklim değişikliği farkındalığına katkıda bulunma, gezegendeki kaynakların kıtlığına dikkat çekme, kaynakları koruma ve bilinçli tüketmeye yönelik davranışları geliştirme hedefiyle hayata geçirdiği Ekolojik Okuryazarlık Projesi'nin tanıtım toplantısı yapıldı. 'Hayata İyi Bakarız’ mottosuyla başlatılan projede Türkiye genelinde ilkokul 3’üncü ve 4’üncü sınıf öğrencileri ile öğretmen ve velilere ekolojik okuryazarlık düzeylerini artırmak için eğitimler verilecek.
20.01.2023 Eğitim
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hizmet ederken kimsenin kökenine mezhebine bakmadık kapıları kimseye kapatmadık
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hizmet ederken kimsenin kökenine mezhebine bakmadık kapıları kimseye kapatmadık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Törenine canlı bağlantıyla katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Afeti takip eden haftalarda ve aylarda dünyanın en iyi iyileştirmesini gerçekleştirdik. Afetzedelerin yanında olduk, destek verdik. Taşınmadan kiraya, enkaz kaldırmadan geçici barınmaya her konuda 115 milyar liralık kaynakla 2 milyon kişiye ulaştık" dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da Mamak Yeşilbayır Mahallesi Sağduyu Caddesi'nde toplu açılış töreninde konuştu. Muhalefeti eleştiren Erdoğan, "Hizmet ederken kimsenin kökenine mezhebine bakmadık. Belediyemizin ve kamu kurumlarının kapılarını kimseye kapatmadık." dedi.
19.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret mesajı: Bir kez verilecek zamla bu iş biter
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret mesajı: Bir kez verilecek zamla bu iş biter Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dubai'de, Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Çerçeve Sözleşmesi 28'inci Taraflar Konferansı kapsamında düzenlenen Dünya İklim Eylemi Zirvesi'ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan zirve sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtlayarak kritik asgari ücret mesajı verdi. Öte yandan Erdoğan gündemden düşmeyen fenomenlere soruşturma ve fon vurgunuyla ilgili de önemli açıklamalarda bulundu.
2.12.2023 Gündem
MHP Genel Başkanı Bahçeli: Tek bir terörist dahi yakayı kurtaramayacak
MHP Genel Başkanı Bahçeli: Tek bir terörist dahi yakayı kurtaramayacak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin TBMM'deki grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Bahçeli, 6'lı masanın anayasa çalışmasına tepki göstererek "6'sı birden dizilmiş anayasa takdimi yapıyorlar. 6'sını bir araya getirsen bir milliyetçi hareket yapmaz. Bunların yapacağı anayasa yıkım anayasası, yenilgilerin egemen olduğu toplum sözleşmesidir" dedi. Bahçeli, "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi 5'er yıllık 3 dönem olsa da tamamen lider ülkeye doğru hızla götürsek" diyerek "Bu sistemden geri dönüş yoktur" ifadelerini kullandı. Bahçeli, muhtemel kara operasyonuna ilişkin, "Tek bir terörist dahi yakayı kurtaramayacak." diyerek, "Münbiç Tel Rıfat ve Ayn El Arab'ta terörist bırakılmamalıdır." açıklamasında bulundu.
29.11.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında açıkladı! Enflasyonla ilgili tarih verdi, fiyatlar düşecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında açıkladı! Enflasyonla ilgili tarih verdi, fiyatlar düşecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı canlı yayında gündeme dair soruları yanıtladı. İsveç ve Finlandiya'nın NATO'ya üye olması süreciyle ilgili konuşan Erdoğan, "Her şeyden önce PKK/YPG ile FETÖ'ye destek verilmeyeceği, bunun kırmızı çizgimiz olduğunu kendilerine orada ısrarla anlattık. Kesinlikle Türkiye'den bu konuda taviz beklenmesinler" dedi. Tahıl anlaşmasıyla ilgili de değerlendirmelerde bulunan Erdoğan, "Fiyatlardaki düşüş devam edecek. En az gelişmiş ülkelerin üzerindeki baskı azalacak. Ortaya çıkacak kıtlıklar peşinen engellenecek." dedi. Enflasyonla ilgili de açıklama yapan Erdoğan, "Şubat-Mart ayı itibariyle düşüşü görürüz." dedi.
25.07.2022 Siyaset
1 Nisan şakaları nelerdir? Arkadaşa, sevgiliye, eşe dış macunu, gıda boyası, soğandan elma şekeri gibi 1 Nisan şakası örnekleri 2022!
1 Nisan şakaları nelerdir? Arkadaşa, sevgiliye, eşe dış macunu, gıda boyası, soğandan elma şekeri gibi 1 Nisan şakası örnekleri 2022! 1 Nisan şakaları her yıl olduğu gibi bu yıl da gündeme geldi. 16. Yüzyıla dayanan 1 Nisan şakaları bu yıl Cuma gününe denk geliyor. 1 Nisan yaklaştıkça sevgiliye, arkadaşa, anneye, babaya komik 1 Nisan şakaları araştırması da başlıyor. Peki, 1 Nisan şakaları nelerdir, nasıl yapılır? İşte Arkadaşa, sevgiliye, eşe 1 Nisan şakası örnekleri 2022...
1.04.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş seçim açıklaması!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş seçim açıklaması! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bosna Hersek ve Karadağ ziyaretinin ardından uçakta gazetecilere önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, seçim barajı ile ilgili konuşarak, "Şu anda belirgin hale gelen 7. MHP de 7'ye olumlu bakıyor. Bunun altında bir şey olur mu olmaz mı, henüz önümüze gelmiş değil." ifadelerini kullandı.
29.08.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çok önemli Karabağ açıklaması! Bu sabah imzalandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çok önemli Karabağ açıklaması! Bu sabah imzalandı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, AK Parti TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye, anlaşmanın uygulanmasını gözetmek ve denetlemek üzere bölgede kurulacak ortak barış gücünde Rusya'yla birlikte yer alacak. Ateşkesin kontrolü ve denetimi için oluşturacağımız Ortak Türk-Rus Merkezi ile ilgili mutabakat zaptı bu sabah imzalandı." dedi.
11.11.2020 Siyaset
Türkiye'den AB'ye sert yanıt! 'Ne pahasına olursa olsun koruyacağız...'
Türkiye'den AB'ye sert yanıt! 'Ne pahasına olursa olsun koruyacağız...' Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay AB'ye çağrıda bulunarak, "Hakkaniyet bekliyoruz. Bu hakkaniyet çerçevesinde de Türkiye'nin geri adım atmasını kimse beklemesin. Türkiye ne pahasına olursa olsun Doğu Akdeniz'in her metrekaresinde, o suyun her metreküpünde haklarını koruyacaktır." dedi. Oktay, Yunanistan'ın karasularını 12 mile çıkarmak istemesi ile ilgili de "Bunu kabul etmemizi mi bekliyorsunuz? Bu savaş sebebi olmayacak da ne olacak? Cumhurbaşkanımız da bunu söylüyor zaten. Elimizden kaza çıkmaz. "Kazara falan" diyorlar ya gerekeni yaparız. Burada Türk milleti olarak biz gerekeni yapmayacaksak nerede yapacağız?" ifadelerini kullandı.
29.08.2020 Siyaset
Ali Koç ve Ahmet Ağaoğlu'ndan birlikte röportaj! 'Novak, Sosa...'
Ali Koç ve Ahmet Ağaoğlu'ndan birlikte röportaj! 'Novak, Sosa...' Kulüpler Birliği Başkanı Mehmet Sepil, birliği toplantısı sonrası açıklama yaptı. Toplantı sonrası Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu birlikte kameralar karşısına geçerek soruları yanıtladı.
13.08.2020 Fenerbahçe
Ali Koç ve Ahmet Ağaoğlu'ndan ortak röportaj!
Ali Koç ve Ahmet Ağaoğlu'ndan ortak röportaj! Kulüpler Birliği Başkanı Mehmet Sepil, birliği toplantısı sonrası açıklama yaptı. Toplantı sonrası Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu birlikte kameralar karşısına geçerek soruları yanıtladı.
12.08.2020 Futbol
Memurlar evden çalışabilecek mi? Bakan Albayrak, kamu çalışanlarına ilişkin açıklama yaptı!
Memurlar evden çalışabilecek mi? Bakan Albayrak, kamu çalışanlarına ilişkin açıklama yaptı! Memurlar evden çalışabilecek mi? sorusu corona virüsü salgınına karşı alınan evden çalışma tedbirinden sonra sıklıkla araştırılmaya başladı. Memurlar merakla bekliyordu. Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak, "Anadolu Ajansı Özel Yayını"nda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Peki, Memurlar evden çalışabilecek mi? İşte Berat Albayrak'ın kamu çalışanlarına yönelik yaptığı açıklama...
19.03.2020 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu: Meclis'e geliyor!
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu: Meclis'e geliyor! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 2019 yılı değerlendirme toplantısında önemli açıklamalarda bulunuyor. Erdoğan, canlı yayında öğrencilere müjdeyi vererek, "Bu yılın ilk yarısında 13 bin 750 yatak kapasiteli 21 adet yurdu daha hizmete açıyoruz." dedi. Erdoğan ayrıca infaz düzenlemesiyle ilgili konuşarak, "İnfaz düzenlemesini de içeren ikinci yargı paketinin hazırlıklarını tamamladık, birkaç hafta içinde Meclis gündemine getiriyoruz." ifadelerini kullandı.
16.01.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'dan önemli açıklamalar
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'dan önemli açıklamalar Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, AA Editör Masası toplantısında, gündeme ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, ekonomide 2019'da dengelenmenin ve disiplinin sağlandığını, 2020'de yeni bir şahlanış dönemine geçileceğini bildirdi.
1.01.2020 Siyaset
Bahçeli'den yeni parti çıkışı: Selam vermeyene oy verilir mi?
Bahçeli'den yeni parti çıkışı: Selam vermeyene oy verilir mi? Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, dün akşam MHP’yi izleyen gazetecilerle yemekte bir araya geldi. Bahçeli yeni parti çalışmalarından kadın cinayetlerine kadar gündeme ilişkin çarpıcı açıklamalar yaptı. Bahçeli, siyasetteki yeni parti girişimleri için "taş yerinde ağırdır" diyerek yerinde kalmaları ve mücadelelerini orada sürdürmelerinde ülke açısından fayda olduğunu söyledi.
12.09.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hukuksuzluk karşısında asla başımızı eğmeyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hukuksuzluk karşısında asla başımızı eğmeyiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon Yaşlıları Koruma Derneği'nin akşam yemeğinde konuşma yaptı. Erdoğan, "Açık ve net söylüyorum, Doğu Akdeniz'de Kıbrıs Türkleri'nin hak ve menfaatlerinin takipçisi olmaktan bizi hiç kimse alıkoyamaz. Gerekirse baş veririz ama hukuksuzluk karşısında asla başımızı eğmeyiz." dedi.
18.06.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dövizde spekülasyon yapanlara sert sözler: Bedelini ağır ödersiniz!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dövizde spekülasyon yapanlara sert sözler: Bedelini ağır ödersiniz! Cumhur İttifakı'nın İstanbul mitingi Yenikapı'da gerçekleşti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhur İttifakı Büyük İstanbul mitingine 1 milyon 600 bin kişinin katıldığını açıkladı. İstanbul'un potansiyeline değer katmak için 6 katrilyon maliyeti olan Tuzla Biyoteknoloji Vadisi'ni kurulacağını açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada 20 bin kişiye istihdam sağlanacağının müjdesini verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ey finans sektörünün içinde olanlar... 'Piyasadan dövizleri toplayın, döviz yükselecek' gibi provokatif eylemlere giriyorsanız bunun bedelini ağır ödersiniz. Bunun bedelini çok ağır ödeyeceksiniz. Bu tür eylemlerin içerisine sesleniyorum. Hepinizin kimliğini, neler yaptığını biliyorum. Seçim sonrası bunun faturasını size ağır keseceğim. Bu milleti sömüreyeceksiniz" ifadelerine yer verdi.
24.03.2019 Siyaset
Bakan Berat Albayrak: Seçimden sonra...
Bakan Berat Albayrak: Seçimden sonra... Adım Adım Ekonomi Trabzon-İş Dünyası Buluşması'nda önemli açıklamalarda bulunan Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, dolarla ilgili "Doların yükselmesini çok beklersiniz. Hele ki seçimden sonra daha çok beklersiniz." ifadelerini kullandı.
19.03.2019 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hesabının sorulması lazım!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hesabının sorulması lazım! Tekirdağ mitinginde halka hitap eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yeni Zelanda'daki katliamla alakalı, " Yeni Zelanda da ödemek zorunda kalır. Kuru kuruya bir müddet yatsın, çıksın olmaz böyle bir şey. 49 insanı katletti bunun hesabının sorulması lazım. Yoksa yarın aynı bedeli Yeni Zelanda da ödemek zorunda kalır." diye konuştu.
16.03.2019 Siyaset
Ünal Karaman: "Sosa'nın kaptanlığını Pereira istedi"
Ünal Karaman: "Sosa'nın kaptanlığını Pereira istedi" Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, kaptanlık konusuna değinerek, "Sosa'nın kaptanlığını Pereira istedi" değerlendirmesinde bulundu.
20.11.2018 Trabzonspor
Bahçeli'den flaş açıklamalar
Bahçeli'den flaş açıklamalar MHP lideri Devlet Bahçeli, grup toplantısında konuştu. Bahçeli, "Öğrenmek isteriz ki döviz artınca fiyatları şişirenler döviz gerileyince neden aynı tavrı göstermiyorlar... Kazandıklaır her lira haramdır, burunlarından gelecektir" dedi.
6.11.2018 Siyaset
"Güçlü dolar sürdürülebilir değil"
"Güçlü dolar sürdürülebilir değil" Türkiye İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali "Tüm dünyada değerlenen dolar kuru ve ticaret savaşlarından en olumsuz etkilenecek ülkelerden birinin ABD ekonomisi olduğu öngörülüyor. Ekonomik programın bir eylem planına dönüşmesi, eylem planında sadece kurumların değil, kişilerin sorumluluklarının belirlenmesi, buradaki performansın kamuoyu ile paylaşılması önemli. Cari açığı daraltacak şekilde ithalat yaptığımız alanlarda büyük ölçüde yurt içinde katma değerli üretim yapmaya yönelik bir dönüşüm süreci geçirmeliyiz" dedi.
25.08.2018 Ekonomi
Ünal Karaman açıkladı: 5 transfer...
Ünal Karaman açıkladı: 5 transfer... Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, transferde görünürde 5 oyuncuya ihtiyaçlarının olduğunu belirterek, "Şu anda baktığınızda eksiğimiz 5 gözüküyor. Ama bunun 7'si de 8'i de var. Bu tamamen bütçeyle alakalı bir durum" dedi.
13.07.2018 Trabzonspor
Başkan Erdoğan yeni bakanlarla ilgili o ayrıntıyı ilk kez anlattı
Başkan Erdoğan yeni bakanlarla ilgili o ayrıntıyı ilk kez anlattı Genelkurmay Başkanlığı’nın Milli Savunma Bakanlığı’na bağlanmasında bir mani olmadığını dile getiren Başkan Erdoğan, Hulusi Akar ve iş dünyasından bazı isimlerin kabineye alınması ile ilgili ayrıntıları da ilk kez anlattı.Erdoğan dolar ve faize ilişkin de önemli mesajlar verdi.
11.07.2018 Siyaset
Bahçeli'den önemli açıklamalar
Bahçeli'den önemli açıklamalar Partisinin grup toplantısında seçim ittifakı ile ilgili açıklama yapan Bahçeli, "Destek ve katkımız 2019'da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği genel seçimlerinde de mutlaka devam edecektir. Artık taraflar niyetler netleşmiştir." dedi.
9.01.2018 Siyaset