Abd Başkanı

Abd Başkanı

Son dakika ABD Başkanı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ABD Başkanı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ABD Başkanı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Abd Başkanı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan abd başkanı gelişmeleri de dahil olmak üzere 20.187 abd başkanı haberi bulunmuştur. Tüm abd başkanı haberleri aşağıda listelenmiştir.
ABD Başkanı Biden İsrail'e gidiyor
ABD Başkanı Biden İsrail'e gidiyor ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Başkan Joe Biden'ın Çarşamba günü İsrail'i ziyaret edeceğini açıkladı.
17.10.2023 Dünya
ABD Başkanı Biden kürsüde yolunu şaşırdı
ABD Başkanı Biden kürsüde yolunu şaşırdı ABD Başkanı Joe Biden, katıldığı bir etkinlikte yaptığı konuşmanın ardından sahneden inmek isterken yolunu şaşırdı. Hareketleri nedeniyle sosyal medyada gündem olan Biden'ın "yine kafasının karıştığı" iddia edildi.
28.09.2022 Dünya
ABD Başkanı Biden bisikletten düştü! Ajanslar son dakika geçti, işte o anlar...
ABD Başkanı Biden bisikletten düştü! Ajanslar son dakika geçti, işte o anlar... ABD tarihinin en yaşlı başkanı olma unvanını taşıyan Joe Biden, Delaware eyaletinde bisiklet sürerken ufak bir kaza geçirdi. Kendisini selamlayan halkın yanında durduğu sırada dengesini kaybeden Biden, yere yuvarlandı. İşte o anlar...
18.06.2022 Dünya
ABD Başkanı Joe Biden bisikletten böyle düştü
ABD Başkanı Joe Biden bisikletten böyle düştü ABD Başkanı Joe Biden, Delaware eyaletindeki evinin yakınlarında bisiklet sürerken, gazetecilere el salladığı sırada bisikletten düştü.
18.06.2022 Dünya
Biden yeni yaptırımları duyurdu: Rus bayraklı gemiler ABD limanlarına giremeyecek
Biden yeni yaptırımları duyurdu: Rus bayraklı gemiler ABD limanlarına giremeyecek ABD Başkanı Biden, Rusya-Ukrayna savaşıyla ilgili açıklamalarda bulundu, Ukrayna'ya yeni bir destek paketi açıkladı.
21.04.2022 Dünya
Petrol ve doğal gaz ithalatı yasaklandı! ABD Başkanı duyurdu, Rusya'ya şok...
Petrol ve doğal gaz ithalatı yasaklandı! ABD Başkanı duyurdu, Rusya'ya şok... Rusya'nın Ukrayna'ya saldırıları devam ederken ABD Başkanı Joe Biden bir kez daha kameraların karşısına geçti. Önce İngiltere, ardından ABD; Rusya'dan petrol ürünleri ithalatıyla ilgili kritik kararlar açıkladı. Biden, Ukrayna savaşı yaptırımları kapsamında ABD'nin Rusya'dan tüm enerji, petrol ve gaz ithalatını yasakladıklarını duyurdu. Biden yaptırımları sıralarken "Tarihte görülen en ağır yaptırım programını uyguluyoruz" ifadelerini kullandı.
8.03.2022 Dünya
ABD Başkanı Joe Biden'dan skandal sözler! Basın toplantısında mikrofonu açık unuttu muhabire küfür etti...
ABD Başkanı Joe Biden'dan skandal sözler! Basın toplantısında mikrofonu açık unuttu muhabire küfür etti... Beyaz Saray'da yaşanan rezalet ülkede gündem oldu. ABD Başkanı Joe Biden kendisine yöneltilen bir soru sonrası sinirlerine hakim olamadı ve soruyu soran muhabire küfür etti. Bu sırada mikrofonu açık olan Biden'ın sözleri ülkede tartışma konusu oldu.
25.01.2022 Dünya
ABD Başkanı Biden özür diledi!
ABD Başkanı Biden özür diledi! ABD Başkanı Joe Biden, katıldığı 26. Birleşmiş Milletler (BM) İklim Değişikliği Konferansı'nda (COP26), Donald Trump yönetiminin Paris İklim Anlaşması'ndan çekilmesi sebebiyle özür diledi.
1.11.2021 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan-Biden görüşmesine ilişkin flaş açıklama! Zirveden dikkat çeken kareler
Cumhurbaşkanı Erdoğan-Biden görüşmesine ilişkin flaş açıklama! Zirveden dikkat çeken kareler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Roma’da G20 Liderler Zirvesi kapsamında liderlerin resmi karşılanma tören alanında İtalya Başbakanı Mario Draghi tarafından karşılandı. Liderler karşılama töreni sonrası aile fotoğrafı çektirdi. Fotoğraf çekimi sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ABD Başkanı Joe Biden'ın konuşması dikkat çekti. Cumhurbaşkanı Sözcüsü İbrahim Kalın ise Erdoğan-Biden görüşmesine ilişkin dikkat çeken bir açıklamada bulundu.
30.10.2021 Siyaset
ABD Başkanı Joe Biden'dan skandal mektup: Türkiye ABD'nin güvenliğine tehdit...
ABD Başkanı Joe Biden'dan skandal mektup: Türkiye ABD'nin güvenliğine tehdit... ABD Başkanı Joe Biden, Türkiye’nin teröristlere operasyonları için ‘Türkiye’nin Suriye’deki varlığı ABD’yi tehdit ediyor’ diye mektup yazdı.
9.10.2021 Dünya
ABD Başkanı Joe Biden'dan BM Genel Kurulu'nda flaş Afganistan açıklaması
ABD Başkanı Joe Biden'dan BM Genel Kurulu'nda flaş Afganistan açıklaması ABD Başkanı Joe Biden, Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulu'nda açıklamalarda bulundu. Biden, "Afganistan'da 20 yıldır devam eden savaşı sonlandırdık. Yeni bir başlık açtık. Sürekli diplomasiyi kullanacağız. Yeni yöntemlerle insanları tüm dünyada ayağa kaldırmaya çalışacağız. Sorunlar ne kadar zor olursa olsun hükümetler insanlar içindir diyoruz." dedi.
21.09.2021 Dünya
ABD Başkanı Biden duyurdu: Afganistan'daki 20 yıllık askeri varlığımız bitti
ABD Başkanı Biden duyurdu: Afganistan'daki 20 yıllık askeri varlığımız bitti ABD Başkanı Joe Biden, Afganistan'daki 20 yıllık askeri varlıklarının sona erdiğini belirterek, salı günü bir konuşma yapacağını duyurdu.
30.08.2021 Dünya
Biden: Kabil'deki havaalanına yeni bir saldırı  olabilir
Biden: Kabil'deki havaalanına yeni bir saldırı olabilir ABD Başkanı Joe Biden, Afganistan'ın başkenti Kabil'deki durumu "son derece tehlikeli" olarak niteleyerek, yüksek olasılıkla 24 ila 36 saat içerisinde Kabil Hamid Karzai Uluslararası Havaalanı'na yönelik bir saldırının daha düzenlenebileceğini belirtti.
28.08.2021 Dünya
Afganistan'dan dünyayı şok eden görüntüler! ABD Başkanı Biden'dan skandal cevap
Afganistan'dan dünyayı şok eden görüntüler! ABD Başkanı Biden'dan skandal cevap Kabil Havaalanı'nda Taliban'dan kaçmak için kendilerini ABD askeri kargo uçağına bağlayan ve kalkıştan hemen sonra metrelerce yükseklikten yere düşerek can veren iki kişinin kimlikleri belli oldu. Talihsiz gençlerin ailesi basına konuştu. Dünyayı sarsan görüntülerin arkasından oldukça trajik bir hikaye çıktı. Öte yandan ABC News'tan George Stephanopoulos'a konuşan Biden, bu görüntüler hatırlatılarak sorulan soruya verdiği cevap ile tepkilerin hedefi oldu.
19.08.2021 Dünya
ABD Başkanı Joe Bıden’a 10 soruda ‘soykırım’ yanıtı
ABD Başkanı Joe Bıden’a 10 soruda ‘soykırım’ yanıtı 24 Nisan’da 1915 olaylarının yıldönümüyle ilgili ABD Başkanı Joe Biden’ın yaptığı açıklamada ‘soykırım’ ifadesini kullanmasının siyasi yansımaları sürerken, gözler hukuken bu açıklamanın ne anlama geldiğine ve sonuçlarına çevrildi. 1915 olaylarını ‘soykırım’ olarak niteleyen bir mahkeme kararı yok. Adalet Bakanlığı’na göre esasen ve usulen böyle bir mahkeme kararı verilmesi mümkün değil. Adalet Bakanlığı’nın açıklamasına göre 10 soruda soykırım iddialarının hukuki çerçevesi şöyle:
27.04.2021 Gündem
Biden'ın 'soykırım' açıklaması ne anlama geliyor?
Biden'ın 'soykırım' açıklaması ne anlama geliyor? ABD Başkanı Biden'in beklenen soykırım açıklaması sonrasında tepkiler gelmeye devam ediyor. Biden'ın konuşmasında satır aralarındaki detaylar neler? Osmanlı dönemindeki Ermeni Soykırımı söylemiyle ne ifade edilmek isteniyor? Amerikan medyası söylemi nasıl değerlendiriyor? Milliyet Gazetesi yazarı Ali Çınar CNN TÜRK canlı yayınında değerlendirdi
24.04.2021 Gündem
Joe Biden'ın skandal ifadesine Türkiye'den peş peşe tepkiler
Joe Biden'ın skandal ifadesine Türkiye'den peş peşe tepkiler ABD Başkanı Joe Biden'nın 1915 olayları için 'Soykırım' ifadesini kullanmasına Türkiye'den tepki yağdı.
24.04.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan-Biden görüşmesinde kritik detay ortaya çıktı
Cumhurbaşkanı Erdoğan-Biden görüşmesinde kritik detay ortaya çıktı Tüm gözler ABD Başkanı Biden'ın 1915 olaylarına ilişkin açıklamalarına çevrilmişken dün gerçekleşen sürpriz Cumhurbaşkanı Erdoğan-Biden görüşmesinin perde arkası ortaya çıktı. CNN Türk muhabiri Sena Alkan, canlı yayında görüşmeye ilişkin detayları anlattı. Alkan, "Görüşmede ABD Başkanı Biden'ın, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 1915 olaylarını Ermeni soykırımı olarak tanıma yönünde bir niyeti olduğunu bildirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ise bunun ilişkilere zarar vereceğini söyledi. Hukuken bir karşılığı olmadığını ifade etti " dedi.
24.04.2021 Siyaset
Biden'ın ilk yurt dışı ziyaretlerini İngiltere ve Belçika'ya yapacak
Biden'ın ilk yurt dışı ziyaretlerini İngiltere ve Belçika'ya yapacak ABD Başkanı Joe Biden'ın ilk yurt dışı ziyareti programı belli oldu. Haziran ayında ilk olarak İngiltere'ye gidecek Biden burada temaslarda bulunacak. Ardından ise Belçika'ya giderek NATO zirvesine katılacak.
23.04.2021 Dünya
ABD Başkanı Joe Biden'a Türkiye'den tarihi çağrı!
ABD Başkanı Joe Biden'a Türkiye'den tarihi çağrı! ABD basını ve Reuters haber ajansına konuşan Amerikalı yetkililer, Başkan Joe Biden’ın 1915 olaylarının anma günü olan 24 Nisan’daki açıklamasında ‘soykırım’ ifadesini kullanacağını iddia etti. Biden’ın, son dakikada fikrini değiştirme ihtimali de var.
23.04.2021 Dünya
ABD Başkanı Joe Biden: Putin bir katil ve bedelini ödeyecek!
ABD Başkanı Joe Biden: Putin bir katil ve bedelini ödeyecek! ABD Başkanı Joe Biden, Rusya Devlet Başkanı Putin'in 'katil' olduğunu ve ABD seçimlerine müdahale ettiği için "bedel ödeyeceğini" söyledi.
17.03.2021 Dünya
ABD Başkanı Biden ilk resmi basın toplantısını 25 Mart'ta düzenleyecek
ABD Başkanı Biden ilk resmi basın toplantısını 25 Mart'ta düzenleyecek ABD Başkanı Joe Biden, göreve geldiği günden bu yana ilk resmi basın toplantısını 25 Mart Perşembe günü düzenleyecek.
16.03.2021 Dünya
Sosyal medyada olay olan paylaşım: Biden’ın gerçek ismi Cımoyê Bahattîn Ağa
Sosyal medyada olay olan paylaşım: Biden’ın gerçek ismi Cımoyê Bahattîn Ağa AK Parti MKYK üyesi ve Medya Tanıtım Başkan Yardımcısı Orhan Miroğlu’nun, “Geçenlerde konuştuğum bir Kürt dostum söyledi, ciddi olduğuna inanmak zor olsa da amacın ne olduğunu tahmin etmek zor değil. Birileri diyormuş ki, Biden’ın gerçek ismi Cımoyê Bahattîn Ağa imiş! Erivan’dan ABD’ye göç etmiş bir Kürt aileden geliyormuş ve aslen Bıruki aşiretindenmiş!” paylaşımı sosyal medyada olay oldu.
23.01.2021 Gündem
ABD Genelkurmay Başkanlığı Biden'ı duyurdu
ABD Genelkurmay Başkanlığı Biden'ı duyurdu ABD Genelkurmay Başkanlığı, Biden'ın, 20 Ocak'ta yemin edip ABD ordusunun 46'ıncı başkomutanı olacağını açıkladı.
12.01.2021 Dünya
ABD Başkanı Donald Trump'a soruldu! istifa edecek mi?
ABD Başkanı Donald Trump'a soruldu! istifa edecek mi? ABD Başkanı Donald Trump, geçen haftaki Kongre baskını hususunda, "Ben şiddet istemiyorum, hiç istemedim." açıklamasında bulunurken, kendisine yönelik azil sürecini de "cadı avının devamı" olarak nitelendirdi.
12.01.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Abd Başkanı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki abd başkanı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.