Abb

Abb

Son dakika abb haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan abb ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını abb haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Abb

haberleri sayfasında son dakika yaşanan abb gelişmeleri de dahil olmak üzere 25 abb haberi bulunmuştur. Tüm abb haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cengiz Topel Yıldırım: ABB iştirakleri borca batmış durumda
Cengiz Topel Yıldırım: ABB iştirakleri borca batmış durumda İYİ Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Topel Yıldırım, CNN Türk'te Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat'ın moderatörlüğünü yaptığı Gece Görüşü programında gazetecilerin sorularını yanıtlıyor. Yıldırım, "ANFA'nın 2019'da borcu 208 milyon lira, 2023 yılında aynı şirketin borcu 1 milyar 581 milyon 405 lira. Bu ABB'nin internet sitesinde yazıyor. ABB'nin yaklaşık 15 tane şirketi var. ABB 1 milyar 125 milyon lira borçla aldığı şirketlerde 8 milyar 62 milyon lira borcu var. Sayıştay denetçileri bu şirketlin borca batık ve iflasta olduğunu yazıyor" dedi.
26.03.2024 Gündem
Özel Halk Otobüsleri kontak kapatıyor! 65 yaş üstü ücretsiz ulaşım...
Özel Halk Otobüsleri kontak kapatıyor! 65 yaş üstü ücretsiz ulaşım... Tüm Özel Halk Otobüsleri Birliği (TÖHOB), ücretsiz taşıma başta olmak üzere karşılığı kamu tarafından sübvanse edilmeyen taşımalara karşı başlattıkları eylemlerine devam ediyor.
23.09.2023 Ekonomi
Akşener masadan kalktı, gözler adaylarda! 6'lı masadaki kriz ABB'ye sıçradı
Akşener masadan kalktı, gözler adaylarda! 6'lı masadaki kriz ABB'ye sıçradı İYİ Parti lideri Akşener, CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun Millet İttifakı’nın ortak cumhurbaşkanı adayı olması fikrine karşı çıkarak altılı masadan çekildi. Masanın diğer beş ortağı bugün bir araya gelecek. Gözler, Millet İttifakı’nın ve İYİ Parti’nin adaylık konusunda yapacağı açıklamalara çevrildi. Öte yandan 6'lı masadaki kriz Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde de tepki istifalarına neden oldu.
6.03.2023 Gündem
Gülden Türktan kimdir, nereli, kaç yaşında? Forbes listesine giren Gülden Türktan’ın biyografisi…
Gülden Türktan kimdir, nereli, kaç yaşında? Forbes listesine giren Gülden Türktan’ın biyografisi… Forbes ’50 yaş üstü 50 kadın’ listesine Türkiye’den iki ismi aldı. 50 over 50: Europe, Middle East ve Africa’ listesinde yer alan Gülden Türktan merak konusu oldu. Peki, Gülden Türktan kimdir, nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor, eşi kimdir? Forbes listesine giren Gülden Türktan’ın biyografisi…
24.01.2023 Ekonomi
Mansur Yavaş’tan ‘suda indirim’ kararıyla ilgili açıklama
Mansur Yavaş’tan ‘suda indirim’ kararıyla ilgili açıklama Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, ASKİ’nin suyu maliyetinin yarısına ücretlendirdiğini, tarifelerde yüzde 50 indirim kararı alınmasının yanlış olduğunu ifade ederek, “Tamamen yasa dışı olan bu kararın mutlaka mahkemeden döneceğine inanıyorum. Çünkü Büyükşehir Belediye Meclisinin böyle basit bir önergeyle fiyatları indirme yetkisi yoktur” dedi.
18.10.2022 Ekonomi
Ekmek fiyatlarına zam! 8 Ağustos itibarıyla...
Ekmek fiyatlarına zam! 8 Ağustos itibarıyla... Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Ankara Halk Ekmek Fabrikası’nda üretilen 250 gram ekmeğin perakende satış fiyatının, 8 Ağustos 2022 tarihi itibarıyla 3 TL olarak belirlendiğini açıkladı.
5.08.2022 Ekonomi
Yılda 10 bin hızlı şarj üretecek!
Yılda 10 bin hızlı şarj üretecek! ABB E-mobilite 30 milyon dolarlık yatırımla bugüne kadarki en büyük DC hızlı şarj cihazı üretim tesisini İtalya'da kurdu.
24.06.2022 Otomobil
Robotla boyanmış sanat otomobili!
Robotla boyanmış sanat otomobili! Gelişmiş robot teknolojisi, otomotiv endüstrisindeki sürdürülebilirlik ve kişiselleştirme talebini karşılayacak.
15.05.2022 Otomobil
500 liralık doğal gaz indirimi! Kartlara yattı
500 liralık doğal gaz indirimi! Kartlara yattı Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), sosyal yardım alan ailelere 500 liralık ilk doğal gaz ödemesini bugün yaptı.
16.11.2021 Ekonomi
Türkiye’nin ilk ABB Formula E dijital şampiyonası başlıyor
Türkiye’nin ilk ABB Formula E dijital şampiyonası başlıyor Türkiye, Türkiye’nin ilk ABB Formula E Dijital Şampiyonası 9 Eylül tarihinde start alacak.
4.09.2021 Otomobil
Elektrikli araç F1’i bu hafta Meksika’da!
Elektrikli araç F1’i bu hafta Meksika’da! ABB Formula E bu haftasonu Meksika’da yarışseverlerle buluşacak...
18.06.2021 Otomobil
ABB işbirliği ile çevreci filoları yönetecek!
ABB işbirliği ile çevreci filoları yönetecek! ABB ve Amazon Web Hizmetleri elektrikli araçların filo yönetimi için dijital çözümü ortaklaşa geliştirmek için işbirliği yaptıklarını duyurdu.
1.04.2021 Otomobil
Ankara'da 110 günlük su kaldı! Flaş uyarı...
Ankara'da 110 günlük su kaldı! Flaş uyarı... Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), kent genelinde içme ve kullanma suyu sağlayan barajlara hiç su gelmemesi halinde 110 günlük suyun kaldığını bildirdi.
5.01.2021 Gündem
Minibüs ile otomobil çarpıştı! Çok sayıda yaralı var
Minibüs ile otomobil çarpıştı! Çok sayıda yaralı var Kastamonu'da minibüs ile otomobilin çarpışması sonucu 10 kişi yaralandı.
17.10.2020 Yaşam
Erdoğan ve Yavaş ilk kez baş başa görüştü! İşte detaylar...
Erdoğan ve Yavaş ilk kez baş başa görüştü! İşte detaylar... Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkan Mansur Yavaş, ilk kez baş başa görüştü. Yavaş projeleri için Erdoğan’dan destek istedi.
2.09.2020 Siyaset
'Rüşvet' tartışması büyüyor! 'Görüntüleri elimde teslim edeceğim'
'Rüşvet' tartışması büyüyor! 'Görüntüleri elimde teslim edeceğim' Ankara’da Sinan Aygün ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın ‘rüşvet’ tartışması tırmandı. Aygün, belediyenin ‘inşaattan 570 milyon TL’lik haksız kazanç’ iddiasına “Binayı onlara satayım” diye yanıt verdi.
21.12.2019 Siyaset
Sinan Aygün'den Mansur Yavaş'a suç duyurusu!
Sinan Aygün'den Mansur Yavaş'a suç duyurusu! Eski CHP milletvekili ve eski Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Sinan Aygün, Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş ile CHP’li 3 belediye meclis üyesi hakkında “25 milyon lira rüşvet istedikleri iddiasıyla” savcılığa suç duyurusunda bulundu.
20.12.2019 Siyaset
İBB Başkanı Mevlüt Uysal'dan flaş açıklamalar!
İBB Başkanı Mevlüt Uysal'dan flaş açıklamalar! İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Büyükçekmece'deki sahte seçmen iddialarıyla ilgili konuştu. Uysal, "Biz seçmen listeleri askıya çıktığında üyelerimiz yer almadığını gördüğümüzde bazı yerlerde boş arsa ve inşaatlarda seçmen olduğunu gördük." dedi.
10.04.2019 Siyaset
Son dakika... 'Bir günde çözülebilir'
Son dakika... 'Bir günde çözülebilir' Cumhurbaşkanı sözcüsü İbrahim Kalın, Türkiye ile ABD arasındaki vize tartışmasının çok komplike olmadığını, bir gün içinde çözülebileceğini ifade etti.
12.10.2017 Dünya
El Bab'dan  üzücü haber: Şehit sayısı 5'e çıktı
El Bab'dan üzücü haber: Şehit sayısı 5'e çıktı Saat 23:40 sularında gelen son dakika bilgisine göre El Bab kentinde DEAŞ'lı teröristlerle çıkan çatışmada yaralanan bir asker daha şehit oldu.
29.09.2021 Gündem
ODTÜ'den Gökçek'e rest!
ODTÜ'den Gökçek'e rest! Parasını iade ettiler
29.09.2021 Gündem
Flaş karar!  'ODTÜ ile anlaşma olmadan...'
Flaş karar! 'ODTÜ ile anlaşma olmadan...' ODTÜ, yol çalışması nedeniyle Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından kaldırılan ağaçlara karşılık ödendiği açıklanan 211 bin lirayı iade etme kararı aldı...
29.09.2021 Gündem
'Enkaz altındakileri biz öldürdük!'
'Enkaz altındakileri biz öldürdük!' Eski Düzce Belediye Başkanı Ruhi Kurnaz, Van’a yaptığı ziyaretin ardından, “Tecrübesizdik, yardıma gelenler de öyleydi...
29.09.2021 Gündem
WT: Türkiye, Mailiki'yi  uyarabilir
WT: Türkiye, Mailiki'yi uyarabilir Türkiye’nin, yarın Ankara’ya gelmesi beklenen Irak Başbakanı Nuri El Maliki’ye PKK konusunda “son uyarı” yapacağı öne sürüldü...
6.08.2007 Dünya
Beyin avcısı Şerif Kaynar: Kriz bitti yönetici maaşı 500 bin $'a çıktı (1)
Beyin avcısı Şerif Kaynar: Kriz bitti yönetici maaşı 500 bin $'a çıktı (1) Yönetici seçme ve yerleştirme şirketi K Partners'ın sahibi Şerif Kaynar, işe alımlarda kriz öncesi döneme dönüldüğünü, gelen taleplerden çok büyük rakamda yabancı sermayenin Türkiye'ye geleceğini gördüklerini söyledi. Kaynar, Türkiye'de üst düzey yöneticilerin yıllık prim hariç brüt maaş olarak ortalama 300 ila 500 bin dolar aldığını açıkladı
31.10.2004 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Abb ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki abb haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.