Ab Süreci

Ab Süreci

Son dakika ab süreci haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ab süreci ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ab süreci haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ab Süreci

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ab süreci gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.679 ab süreci haberi bulunmuştur. Tüm ab süreci haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sabancı'dan 'operasyon' açıklaması!
Sabancı'dan 'operasyon' açıklaması! Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, 2013 değerlendirmeleri ve 2014 beklentilerine yer verdiği yeni yıl mesajını paylaştı.
29.09.2021 Gündem
İşte komisyonun Türkiye raporu!
İşte komisyonun Türkiye raporu! Avrupa Komisyonu Türkiye’nin son ekonomik performansının hem “yüksek bir potansiyel” hem de ekonomisinin “dengesizliklerini” ortaya koyduğunu bildirdi.
29.09.2021 Gündem
'Bu Türkiye'yle alay etmektir!'
'Bu Türkiye'yle alay etmektir!' FT AB'yi 'iki yüzlülük ile suçladı
29.09.2021 Gündem
Dayanamadı Türkiye'ye müjdeyi verdi!
Dayanamadı Türkiye'ye müjdeyi verdi! 'Türkiye bir adım yaklaştı'
29.09.2021 Gündem
İlaç gibi geldi
İlaç gibi geldi Egemen Bağış'tan Fransa'ya
14.02.2013 Siyaset
Bakan Fidan açıkladı! ABD Dışişleri Bakanı Blinken Türkiye'ye geliyor
Bakan Fidan açıkladı! ABD Dışişleri Bakanı Blinken Türkiye'ye geliyor Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları sürerken, bölgedeki son gelişmelere ilişkin dikkat çeken mesajlar verdi. Bakan Fidan, terör örgütü PKK'ya yönelik Irak ile ortak operasyon olup olmayacağıyla ilgili soruyu da yanıtladı.
3.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi yetkililerinden Dijital Telif Yasası açıklaması: Zorlayıcı önlem gündemde olmalı
Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi yetkililerinden Dijital Telif Yasası açıklaması: Zorlayıcı önlem gündemde olmalı Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi yetkilileri “Dijital platformların gönüllü anlaşmalar yapmaması durumunda zorlayıcı mekanizmaları barındıran mevzuatların uygulamaya konulması” gerektiğini vurguluyor.
24.12.2023 Gündem
Bakan Bolat açıkladı! 1.500 memur alımı yapacağız
Bakan Bolat açıkladı! 1.500 memur alımı yapacağız Ticaret Bakanı Ömer Bolat, CNN Türk canlı yayınında gazeteci Hakan Çelik’in sorularını yanıtladı. Bakan Bolat konut ve araç fiyatlarına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
23.12.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Macaristan'da iş birliği mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Macaristan'da iş birliği mesajı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Macaristan Başbakanı Viktor Orban ile ortak basın toplantısında konuştu. Erdoğan, "Verimli bir iş birliğine sahip olduğumuz savunma sanayi ve enerji gibi alanlarda bağlarımızı daha da güçlendirmeyi planlıyoruz." dedi.
18.12.2023 Gündem
Erdoğan’dan Gazze’de katliamı durduracak çıkış: Biz hazırız
Erdoğan’dan Gazze’de katliamı durduracak çıkış: Biz hazırız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk Devletleri Teşkilatına (TDT) üye ve gözlemci ülke liderleri "Türk Devri" sloganıyla Kazakistan'ın başkenti Astana'da bir araya geldi. Kritik zirve sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan önemli mesajlar verdi. Kritik zirvede ülke liderleriyle görüşmeler yapan Erdoğan'ın ana gündem maddesi Gazze'de yaşananlar oldu. Zirve sonrası Erdoğan gazetecilerin sorularını yanıtladı. İşte detaylar...
4.11.2023 Gündem
Bakan Fidan'dan Danimarkalı mevkidaşına: Terörle ilgili yorumlarımızda farklılık var
Bakan Fidan'dan Danimarkalı mevkidaşına: Terörle ilgili yorumlarımızda farklılık var Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ortak açıklama yaptığı Danimarka Dışişleri Bakanı Lars Lökke Rasmussen'in "Hamas terör örgütüdür" ifadesine, "Terörle ilgili yorumlarımızda farklılık var. Bizim terör örgütü olarak tanıdığımız YPG ve FETÖ’yü başka ülkeler terör örgütü olarak tanımamakta, aynı şekilde biz de Filistin devletinin bir parçası olan, devlet sisteminde siyasal parça olan Hamas’ı terör örgütü olarak tanımadığımızı kendilerine söyledik. Ama bu sivillerin öldürülmesini kabul ettiğimiz manasına gelmiyor, en başında kınadığımızı söyledik" karşılığını verdi.
27.10.2023 Gündem
MHP lideri Bahçeli: Ateşkes derhal tesis edilmeli
MHP lideri Bahçeli: Ateşkes derhal tesis edilmeli MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM'de partisinin grup toplantısında konuştu. Filistin-İsrail çatışmasına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Bahçeli, "1967 sınırları dahilinde başkenti Doğu Kudüs olan Filistin devleti ertelenemez zorunluluktur. Hak yerini bulmadan, ikazla belirtiliyorum ki sıkılı yumruklar açılmayacaktır." dedi. Tezkere oylamasında MHP olarak 'evet' diyeceklerini belirten Bahçeli, "Irak ve Suriye tezkeresine de sonuna kadar destek olup evet oyu kullanacağız. Sınır ötesi operasyonun arkasındayız." ifadelerini kullandı.
10.10.2023 Gündem
Bahçeli açıkladı! MHP'de kurultay tarihi belli oldu
Bahçeli açıkladı! MHP'de kurultay tarihi belli oldu Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP MYK toplantısında konuşma yapıyor. MHP'de kurultay tarihi belli oldu
19.09.2023 Gündem
Gençlere vergisiz cep telefonu projesi ne zaman gelecek? Bakan Uraloğlu’ndan açıklama geldi
Gençlere vergisiz cep telefonu projesi ne zaman gelecek? Bakan Uraloğlu’ndan açıklama geldi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, canlı yayında vergisiz cep telefonu konusunda önemli açıklamalarda bulundu.
15.09.2023 Ekonomi
AB'den Türkiye ve vize serbestisi açıklaması: Aynen devam
AB'den Türkiye ve vize serbestisi açıklaması: Aynen devam Avrupa Parlamentosu, Türkiye ile ilişkilerin farklı bir formata oturtulmasını istese de bu talebin AB ülkelerinin tamamından destek bulma ihtimali sıfıra yakın.
13.09.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Kılıç: Rum Kesimi'nin tutumu sonrası karşı karşıya gelindi
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Kılıç: Rum Kesimi'nin tutumu sonrası karşı karşıya gelindi Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Akif Çağatay Kılıç, CNN Türk'te canlı yayında soruları yanıtladı. KKTC'deki yol gerilimiyle ilgili açıklama yapan Kılıç, "KKTC vatandaşlarının temel ihtiyaçları var. Suyun ulaşımı, sağlık hizmetlerinin ulaşımın engellenmesi söz konusu. Bu askeri değil, insani bir proje, Rumlar aksini diyor. BM'ye bunun bildirimi yapılmıştı. Rum kesiminin tutumu sonrası karşı karşıya gelindi. Bu asla askeri bir proje değil. Bu yol. Soydaşlarımın adadaki haklarını korumak konusunda kararlıyız" ifadelerini kullandı. Kılıç, "Uluslararası alandaki haklarımızı çiğnetmeyiz" diye konuştu.
19.08.2023 Gündem
Cevdet Yılmaz: YOİKK önerilerini, Meclis gündemine sunmayı planlıyoruz
Cevdet Yılmaz: YOİKK önerilerini, Meclis gündemine sunmayı planlıyoruz Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Yatırım Ortamını İyileştirme Koordinasyon Kurulu (YOİKK), önerilerinden doğan mevzuat paketlerini, yapısal reform çalışmaları kapsamında yeni dönemde Meclisimizin gündemine sunmayı planlıyoruz" dedi.
15.08.2023 Gündem
Vizesiz Avrupa Birliği süreci başlıyor! İşte 6 maddelik yol haritası
Vizesiz Avrupa Birliği süreci başlıyor! İşte 6 maddelik yol haritası AB’nin vize muafiyeti için istediği 72 kriterden 66’sını tamamlayan Türkiye geri kalan 6 kriterin tamamlanması için düğmeye basıyor. En kritik başlıklardan olan ‘terörle mücadele’ konusunda taviz verilmeden ifade özgürlüğü esnetilecek.
22.07.2023 Gündem
Türkiye'den İsveç'in NATO üyeliğine vize! Söz şimdi TBMM'de
Türkiye'den İsveç'in NATO üyeliğine vize! Söz şimdi TBMM'de İsveç’in yakın zamanda NATO üyesi olup olmayacağına ilişkin belirsizlik Vilnius Zirvesi sonrası çözüme kavuştu. İsveç, Türkiye’nin Avrupa Birliği sürecine güçlü destek taahhüdünde bulunurken Türkiye de İsveç’in katılım protokolünü mümkün olan en kısa sürede TBMM’ye sevk etmeyi ve onaylanmasını sağlamayı kabul etti.
11.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Biden ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Biden ile görüştü Cumhurbaşkanı Erdoğan , Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanı Joe Biden ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede İsveç'in NATO üyeliği ve F-16 konusu konuşuldu.
9.07.2023 Gündem
Fahiş kira artışlarıyla mücadele! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: akından takip ediyoruz, çalışmalarımız sürüyor
Fahiş kira artışlarıyla mücadele! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: akından takip ediyoruz, çalışmalarımız sürüyor AK Parti MKYK toplantısı sonrası parti sözcüsü Ömer Çelik, açıklamalarda bulundu. Çelik, "Kiralarla ilgili iletilen bütün problemleri yakından takip ediyoruz. Bütün paydaşlarla birlikte enflasyonun tek haneye inmesi için yine hükümetimiz Türkiye Yüzyılı'nı kucaklayacak politikaları hayata geçirecek." dedi.
19.06.2023 Gündem
Kalyon Holding'in Romanya yatırımının imzaları atıldı
Kalyon Holding'in Romanya yatırımının imzaları atıldı  Romanya'nın Karadeniz kıyısı - Podişor Doğal Gaz Boru Hattı ihalesini uluslararası rakiplerini geride bırakarak kazanan Kalyon Holding ile SNTGN Transgaz arasında projenin başlaması için imzalar atıldı. Törende, Romanya Başbakan Yardımcısı Marian Neacşu, Romanya Enerji Bakanı Sebastian Burduja ve Kalyon İnşaat İcra Kurulu Üyesi Serdar Över yer aldı. Yapım bedeli yaklaşık 500 milyon Euro olan proje ilgili konuşan Serdar Över, "Hem Romanya'nın hem Avrupa Birliği'nin enerji güvenliği açısından çok kritik bir proje" dedi.
18.06.2023 Ekonomi
Macron ve Zelenski'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Türkçe tebrik mesajı: Birlikte ilerlemeye devam edeceğiz
Macron ve Zelenski'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Türkçe tebrik mesajı: Birlikte ilerlemeye devam edeceğiz Cumhurbaşkanı Seçimi 2. turunun kesin olmayan ikinci oylaması sonuçlarına ilişkin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yurt dışı ve yurt içinden tebrikler peş peşe geldi. Katar Emiri ilk tebrik edenlerden olurken, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Erdoğan’ı telefonla arayarak tebrik etti. Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Twitter hesabından yaptığı türkçe paylaşımda "Yeniden seçilmesi dolayısıyla tebriklerimi ilettiğim Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte, ilerlemeye devam edeceğiz" dedi.
29.05.2023 Dünya
Kılıçdaroğlu'nun Rusya çıkışına Çavuşoğlu'ndan yanıt: Seçime müdahale sözü doğru değil
Kılıçdaroğlu'nun Rusya çıkışına Çavuşoğlu'ndan yanıt: Seçime müdahale sözü doğru değil Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu CNN Türk 'Hafta Sonu' programında Hakan Çelik'in sorularını cevaplandırdı. Bakan Çavuşoğlu Kılıçdaroroğlu'nun Rusya iddiasına tepki göstererek, "Seçimde şaibe varmış gibi bir hava oluşturmak bu ülkeye haksızlıktır" dedi.
13.05.2023 Gündem
Bakan Çavuşoğlu'ndan sert tepki: Hava sahamızı kapattık
Bakan Çavuşoğlu'ndan sert tepki: Hava sahamızı kapattık Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, dış politika başlıklarına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Rusya, İran ve Esed rejimi ile dışişleri bakanları düzeyindeki toplantının 10 Mayıs'ta Moskova'da olabileceğini söyledi. Öte yandan Çavuşoğlu, teröristler için Nemesis anıtının yapılması konusunda, "Ermenistan uçaklarına hava sahamızı kapattık." dedi.
3.05.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ab Süreci ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ab süreci haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.