'İzzet Yıldızhan ile aşk yaşadık' diyen Seyhan Soylu ifade verdi!
'İzzet Yıldızhan ile aşk yaşadık' diyen Seyhan Soylu ifade verdi! Şarkıcı İzzet Yıldızhan bir televizyon programında kendisine hakaret içerikli sözler söylediği gerekçesiyle, Seyhan Soylu'dan şikayetçi oldu. Soylu savcılıktaki ifadesinde, "İzzet Yıldızhan'la aşk yaşadığıma dair açıklamalarım kesinlikle hakaret suçuna girmez" dedi.
30.03.2022 Magazin
Jessica May Türk vatandaşı oldu
Jessica May Türk vatandaşı oldu Brezilyalı oyuncu Jessica May Türk vatandaşı oldu. Güzel haberi sosyal medyadan duyuran May, "Ve resmi olarak Türk vatandaşı oldum" mesajını paylaştı.
18.03.2022 Magazin
Selin Ciğerci transparan pantolon giydi! 'Külot modasına mı uydun?'
Selin Ciğerci transparan pantolon giydi! 'Külot modasına mı uydun?' Eski eşi Gökhan Çıra ile barışıp yeniden aşk yaşamaya başlayan Selin Ciğerci'ye aşk yaradı. 13 kilo veren ve sürekli spor yapan Selin Ciğerci transparan pantolon giydi. Ciğerci, kendisine İzzet Yıldızhan'ın sözlerini hatırlatanlara da yanıt verdi.
30.01.2022 Magazin
İzzet Yıldızhan ile Seyhan Soylu aşk mı yaşadı? Bomba iddia magazin kulislerini salladı
İzzet Yıldızhan ile Seyhan Soylu aşk mı yaşadı? Bomba iddia magazin kulislerini salladı Sisi lakaplı Seyhan Soylu'dan bomba bir itiraf geldi! İzzet Yıldızhan için "Eskiden aşk yaşadık" itirafında bulundu. Seyhan Soylu, yayına Ahu Tuğba'yı bağladı. Ahu Tuğba yaşanılan bu aşkla ilgili dikkat çeken açıklamada bulundu.
18.01.2022 Magazin
'Arka Sokaklar' yeni bölümü ile zirvede
'Arka Sokaklar' yeni bölümü ile zirvede Kanal D’nin fenomen dizisi Arka Sokaklar, iki hafta aradan sonra 610’uncu bölümü ile ekrana geldi. 16 sezondur ekranda olan dizi, son bölümü ile yine reytingin zirvesinde yer aldı.
15.01.2022 Televizyon
İbrahim Erkal'ın eşi: Konserde ve dönecek diye bekliyorum
İbrahim Erkal'ın eşi: Konserde ve dönecek diye bekliyorum Beş ay önce beyin kanaması geçirip ölen türkücü İbrahim Erkal’ın eşi Filiz Akgün Erkal ilk kez konuştu. “O gün kötü bir şey olacağını hissettim. İbrahim’e ‘Bu gece sokağa çıkma ne olur’ dedim. Ama beni dinlemedi. Öldüğüne hâlâ inanamıyorum. Konserde ve dönecek diye bekliyorum” dedi.
16.09.2017 Magazin
Ünlü göçü başladı!
Ünlü göçü başladı! 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Kurban Bayramı’nın birleşmesiyle 10 güne çıkan tatilde birçok ünlü isim İstanbul’dan kaçmayı tercih etti
26.08.2017 Magazin
Bir klişenin çelişkilerle dolu portresi
Bir klişenin çelişkilerle dolu portresi Hollywood usulü korku filmlerin klişe sonları vardır; kötü adam bir türlü ölmek bilmez. Tam kendisinden kurtulduk sanırken bir şekilde hortlayıverir! Nihat Doğan’ın hayatımızdaki varlığı da tam anlamıyla bu klişeyle örtüşüyor sanki...
21.02.2015 Arşiv
'Bu şerefsizliktir'
'Bu şerefsizliktir' İzzet Yıldızhan, sunucu Esra Ceyhan ile aralarında aşk olduğu iddialarına cevap verdi.
17.12.2009 Magazin