Gündoğdu Meydanı canlı izlenir mi? İzmir Alsancak Gündoğdu Meydanı canlı izleme ekranı!
Gündoğdu Meydanı canlı izlenir mi? İzmir Alsancak Gündoğdu Meydanı canlı izleme ekranı! İzmir Alsancak Gündoğdu Meydanı canlı izle seçeneği 9 Eylül İzmir’in kurtuluşunun 100. yılı vesilesiyle sorgulanıyor. İzmirliler 9 Eylül Cuma gününe Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek 100. Yıl Zafer Yürüyüşü’yle başlayacak. Saat 09.00’da Basmane Karakolu önünden başlayacak tarihi yürüyüş, Cumhuriyet Meydanı’nda son bulacak. Tarkan da etkinlikler kapsamında İzmir’de konser verecek. Peki, Gündoğdu Meydanı canlı izlenir mi? İzmir Alsancak Gündoğdu Meydanı canlı izleme ekranı…
9.09.2022 Kültür Sanat
AKP, İzmir’i  hazmedemiyor!
AKP, İzmir’i hazmedemiyor! CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Kılıçdaroğlu, İzmir’de coşkulu kalabalığa seslendi:
29.05.2011 Siyaset
Kılıçdaroğlu Alevi mitinginde yok!
Kılıçdaroğlu Alevi mitinginde yok! CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun pazar günü İzmir Alsancak Gündoğdu Meydanı’nda düzenlenecek Alevi mitingine katılamayacak...
4.03.2011 Siyaset
AKP'ye içtiler!
AKP'ye içtiler! Facebook'ta örgütlenen vatandaşler, alkol sınırlamasını içki içerek protesto etti
29.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Bu öyle bir masa ki 7 ayağı birbirine dolaştı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Bu öyle bir masa ki 7 ayağı birbirine dolaştı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin İzmir mitinginde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bay bay Kemal bulduğu herkese bir cumhurbaşkanlığı yardımcılığı hediye etti, böyle devlet yönetilir mi? Bu millet, bu muhteşem katılım sana yürü Kemal demeyecek. Bu masa öyle bir masa ki, görünürdeki 7 ayağının hepsi de birbirine dolaşmış durumda. Birinin söylediğini öteki yalanlıyor. Böyle masa olur mu?" dedi.
29.04.2023 Gündem
Gündoğdu Meydanı nerede, Gündoğdu Meydanı konser alanına nasıl gidilir? Araba, otobüs, metro ile Gündoğdu Meydanı’na gidiş!
Gündoğdu Meydanı nerede, Gündoğdu Meydanı konser alanına nasıl gidilir? Araba, otobüs, metro ile Gündoğdu Meydanı’na gidiş! 9 Eylül İzmir'in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıl dönümü kutlanacak. 100. Yıldönümü kapsamında düzenlenen etkinliklerden biri de Tarkan konseri olacak. Alsancak Gündoğdu Meydanı'nda yapılacak konserin nerede olacağı ve nasıl gidileceği araştırılıyor. Peki, Gündoğdu Meydanı nerede, nasıl gidilir? Gündoğdu Meydanı'na araba, otobüs, metro ile nasıl gidilir?
9.09.2022 Gündem
1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü kutlanıyor!  Taksim'de 1 Mayıs hareketliliği...
1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü kutlanıyor! Taksim'de 1 Mayıs hareketliliği... Bugün 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü. Bayram dolayısıyla dünyada olduğu gibi Türkiye'de de etkinlikler düzenleniyor.1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla sendikalar Taksim Cumhuriyet Anıtı'na çelenk bıraktı. 1 Mayıs 81 ilde de meydanlarda kutlanıyor.
1.05.2022 Gündem
9 Eylül kutlama programı 2020! 9 Eylül Kuruluş ve Kurtuluşun Günü programı (İzmir kurtuluşu etkinlikleri)
9 Eylül kutlama programı 2020! 9 Eylül Kuruluş ve Kurtuluşun Günü programı (İzmir kurtuluşu etkinlikleri) 9 Eylül İzmir etkinlikleri yoğun bir şekilde takip ediliyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi, 9 Eylül’ü coşku dolu bir programla kutlamaya hazırlanıyor. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Evlerinize ve iş yerlerinize bayraklarınızı asın" dedi.
9.09.2020 Gündem
Bedava yılbaşı eğlencesi
Bedava yılbaşı eğlencesi Yılbaşını eğlenceli geçirmek isteyenler için birçok seçenek var. En popüler adreslerden İstanbul, ışıl ışıl caddeleriyle yeni yıla hazır. İzmir, Edirne, Mersin, Antalya gibi birçok şehirde de ücretsiz konserler, yeni yıl pazarları, animasyon ve dans gösterileriyle 2020’ye coşkulu bir merhaba denilecek
29.12.2019 Yaşam
İzmir fırtınası
İzmir fırtınası Saatte 103 kilometre esen fırtına İzmir’i fena vurdu. Lodos nedeniyle dev dalgalar oluştu, deniz ile kara birleşti, çok sayıda ev ve iş yerini su bastı.
18.01.2018 Yaşam
CHP İzmir İl Başkanı yüksel istifa etti
CHP İzmir İl Başkanı yüksel istifa etti CHP İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel istifa kararını duyurdu. Partide şok etkisi yaratan istifanın ardından Yüksel ilk saatlerde telefonunu kapattı. Daha sonra kamuoyuna gerekli açıklamayı yapan Yüksel, "Herhangi bir tartışmadan dolayı bu kararı almadım." dedi.
29.09.2021 Gündem
HDP mitingine 'Murat Boz' ayarı!
HDP mitingine 'Murat Boz' ayarı! HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, 16 Ekim Cuma günü saat 17...
29.09.2021 Gündem
HDP’ye ‘yasa dışı miting’ soruşturması
HDP’ye ‘yasa dışı miting’ soruşturması HDP’nin seçim döneminde Gündoğdu Meydanı’nda yaptıkları mitingin İzmir Valiliği’nden ’izinsiz’ olduğu gerekçesiyle soruşturma açıldı...
29.09.2021 Gündem
Mitinge katılım İzmir'i de soyal medyayı da salladı
Mitinge katılım İzmir'i de soyal medyayı da salladı HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın konuşma yapacağı, İzmir Gündoğdu Meydanı'nda düzenlnen mitinge yoğun bir katılım var. İzmir'deki kalabalık sosyal medyayda da ilgi çekti.
29.09.2021 Gündem
1 Mayıs’a dokuz tutuklama!
1 Mayıs’a dokuz tutuklama! İzmir Gündoğdu Meydanı’nda düzenlenen 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde, arama noktası girişinde çıkan arbedede, polise taş ve şişe atıp yaraladıkları iddiasıyla gözaltına alınan 10 kişiden 9’u tutuklandı...
29.09.2021 Gündem
HDP, İzmir mitingine  Çipras’ı davet etti
HDP, İzmir mitingine Çipras’ı davet etti HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, 23 Mayıs Cumartesi günü saat 12...
29.09.2021 Gündem
HDP'den sürpriz davet!
HDP'den sürpriz davet! HALKLARIN Demokratik Partisi (HDP), 23 Mayıs Cumartesi günü yapacağı İzmir mitingi için Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras’a resmi davet gönderdi...
29.09.2021 Gündem
Başbakan'a el hareketi yapan kadına hapis istemi
Başbakan'a el hareketi yapan kadına hapis istemi İZMİR’de, yerel seçim çalışmaları kapsamında geçen 16 Mart’ta mitinge gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a el hareketi yaptığı gerekçesiyle gözaltına alınıp bırakılan Kamuran Bedir hakkında dava açıldı...
29.09.2021 Gündem
İşte protestoların bilançosu!
İşte protestoların bilançosu! Gezi Olaylarının 1’inci yıldönümünde Türkiye'nin bir çok kentinde olaylar vardı. Aralarında Eskişehir, İzmir, Adana, ve Antalya'nın oladuğu 11 ilde protesto eylemleri düzenlendi.
29.09.2021 Gündem
'10 yaşındaki çocuğa bile tahammülleri yok'
'10 yaşındaki çocuğa bile tahammülleri yok' CHP İzmir Milletvekili Alaattin Yüksel, İzmir’deki Soma faciası protestoları sırasında 10 yaşlarındaki bir çocuğun polis tarafından gözaltına alınmak istenmesine tepki gösterdi...
29.09.2021 Gündem
AK Partili vekil vinçten düşüyordu!
AK Partili vekil vinçten düşüyordu! Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın İzmir mitingini fotoğraflarını havadan çekmek için vince çıkan AK Parti İzmir Milletvekili Rıfat Sait, çekim sırasında rüzgarın sert esmesi nedeniyle düşme tehlikesi atlattı.
29.09.2021 Gündem
O kadın konuştu: Başbakan...
O kadın konuştu: Başbakan... İZMİR’de, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a el hareketi yaptığı gerekçesiyle bir süre gözaltına alınan Kamuran Bedir, otobüs geçerken yakındaki arkadaşına yanına gelmesi için eliyle işaret ettiğini savunurken, "Emine Erdoğan’ın başbakana bizim tarafı gösterdiğini farkettim. Bir süre sonra iki takım elbiseli kişi içeriye girdi, direkt yanıma gelip beni kolumdan tutarak dışarıya çıkardı" dedi.
29.09.2021 Gündem
İzmir'de 2 kadın serbest
İzmir'de 2 kadın serbest İzmir'de, Başbakan Erdoğan'a, miting öncesinde hakaret ettikleri iddiasıyla gözaltına alınan 2 kadın, ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.
29.09.2021 Gündem
AVM'de mahsur kaldılar!
AVM'de mahsur kaldılar! Berkin Elvan'ın cenazesinin toprağa verilmesinin ardından Taksim'e gitmeye çalışan gruba polis Osmanbey'de müdahale etti. Trafik Mecidiyeköy ve Taksim yönüne doğru kapandı. Pangaltı ve Taksim'de gergin anlar sürüyor. İstanbul Şişli'de bulunan Cevahir Alışveriş Merkezi'nin önünde de polis göstericilere müdahalede bulundu.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri