Gazete Vatan Logo

Gündoğdu Meydanı nerede, Gündoğdu Meydanı konser alanına nasıl gidilir? Araba, otobüs, metro ile Gündoğdu Meydanı’na gidiş!

9 Eylül İzmir'in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıl dönümü kutlanacak. 100. Yıldönümü kapsamında düzenlenen etkinliklerden biri de Tarkan konseri olacak. Alsancak Gündoğdu Meydanı'nda yapılacak konserin nerede olacağı ve nasıl gidileceği araştırılıyor. Peki, Gündoğdu Meydanı nerede, nasıl gidilir? Gündoğdu Meydanı'na araba, otobüs, metro ile nasıl gidilir?

Gündoğdu Meydanı nerede, Gündoğdu Meydanı konser alanına nasıl gidilir? Araba, otobüs, metro ile Gündoğdu Meydanı’na gidiş!

Gündoğdu Meydanı nerede, Gündoğdu Meydanı'na nasıl gidilir? İzmir'in kurtuluşunun yıldönümünde düzenlenen etkinliklerden biri olan Tarkan konseri sabırsızlıkla bekleniyor. Tarkan Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda, "Güzel İzmir yarın akşam Gündoğdu Meydanı'na hepinizi bekliyorum. Nazarımız da çıktığına göre İzmir'in kurtuluşunun 100. yılını büyük bir coşkuyla kutlayabiliriz" dedi. P

Gündoğdu Meydanı nerede?

İzmir'in Konak ilçesinin Alsancak semtinde yer alan Gündoğdu Meydanı, Kordon'un Atatürk Caddesi üzerinde bulunuyor.

Gündoğdu konser alanına nasıl gidilir?

Gündoğdu Meydanı’na İzmir'in tüm ilçelerinden doğrudan ya da aktarmalı olarak otobüs, metro, dolmuş ile kolayca ulaşılabilir.

Gündoğdu Meydanı 1.Kordon’un Atatürk Caddesi üzerinde bulunur. Kordonun bölünme noktası olan bu meydanın bir ucu Ali Çetinkaya’ya, bir ucu Cumhuriyet Meydanı’na, diğer ucu ise limana çıkar. Gündoğdu Meydanı'na ulaşmak için  yapmanız gereken Alsancak semtine gitmektir. Gündoğdu Meydanı Alsancak’ın her yerine yürüme mesafesindedir.

Haberin Devamı

Otobüs

253 691 ve 912 hatlı otobüsler Gündoğdu Meydanı'nın yakınından geçer.

Metro

Konak metrosu ile Gündoğdu Meydanı'na birkaç dakika yürüyerek Gündoğdu Meydanı'na ulaşabilirsiniz.