İşşizlik Maaşı Ne Kadar

İşşizlik Maaşı Ne Kadar

Son dakika işşizlik maaşı ne kadar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan işşizlik maaşı ne kadar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını işşizlik maaşı ne kadar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İşşizlik Maaşı Ne Kadar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan işşizlik maaşı ne kadar gelişmeleri de dahil olmak üzere 367 işşizlik maaşı ne kadar haberi bulunmuştur. Tüm işşizlik maaşı ne kadar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sopalarla iş yerini basıp terziyi öldüresiye dövdüler
Sopalarla iş yerini basıp terziyi öldüresiye dövdüler Antalya’nın Manavgat ilçesinde terziyi basan 3 şüpheli, iş yeri sahibi ellerindeki sopalarla darp ederek hastanelik etti. İş yerindeki kadın müşterinin bağırması sayesinde zorbaların elinden kurtulan terzinin başına 30’a yakın dikiş atıldığı bildirildi. Kimseyle bir husumeti olmadığını belirten Mehmet Deniz, kiracısına mahkeme kararıyla tahliye kararı aldırdığını, bunun dışında kimseyle husumeti bulunmadığını söyledi.
11.07.2023 Yaşam
Asgari ücret zammı sonrası arttı! İşsizlik maaşı ne kadar oldu?
Asgari ücret zammı sonrası arttı! İşsizlik maaşı ne kadar oldu? Asgari ücrete yapılan yüzde 34’lük zamla, işsizlik maaşının en düşük ve en yüksek tutarları da yükseldi. En az 600 gün prim ödenen kişi 6 ay, 900 gün prim ödenen 8 ay, 1080 gün prim ödenen ise 10 ay işsizlik maaşı alıyor. İşte işsizlik maaşıyla ilgili tüm detaylar...
11.07.2023 Ekonomi
Eski sevgilisini kaçırıp, rezidansta işkence yapmıştı! İstenen ceza belli oldu
Eski sevgilisini kaçırıp, rezidansta işkence yapmıştı! İstenen ceza belli oldu Konya'nın Selçuklu ilçesinde eski sevgilisi Demet Aydın'ı (21) kaçırıp, rezidansta işkence yaptıkları suçlamasıyla tutuksuz yargılanan Murat Demirci (41) ile nişanlısı Sara Demir (24) ve arkadaşları Tuğba Demirci (22) için savcı, 32 yıl 6’şar ay hapis cezası istedi.
21.06.2023 Yaşam
İşsizlik maaşı ne kadar, işsizlik maaşına zam geldi mi? En düşük işsizlik maaşı kaç TL, işsizlik maaşı alırken asgari ücret artarsa işsizlik maaşı da artar mı? Yeni işsizlik maaşı
İşsizlik maaşı ne kadar, işsizlik maaşına zam geldi mi? En düşük işsizlik maaşı kaç TL, işsizlik maaşı alırken asgari ücret artarsa işsizlik maaşı da artar mı? Yeni işsizlik maaşı Asgarî Ücret Komisyonu, 2023'ün ikinci yarısında geçerli olacak yeni asgarî ücretin 11.402 TL olduğunu açıkladı. Asgari ücretin açıklanmasıyla etkilediği kalemlerden biri olan işsizlik maaşının ne kadar olduğu sorgulanmaya başlandı. Peki, işsizlik maaşı ne kadar oldu?
21.06.2023 Çalışma Hayatı
Yeni işsizlik maaşı ne kadar? İşsizlik maaşı başvurusu nasıl yapılır? 2023 İşsizlik maaşı hesaplama!
Yeni işsizlik maaşı ne kadar? İşsizlik maaşı başvurusu nasıl yapılır? 2023 İşsizlik maaşı hesaplama! 2023 Asgari ücretinin belirlenmesiyle birlikte işsizlik maaşı tutarı da değişti. Sigortalıların kendi istek ve kusuru dışında işsiz kalmaları durumunda işsiz kaldıkları dönem için ödenen işsizlik maaşı ödemelerinin hangi şartlarda yapılacağı, başvurunun nereye ve nasıl yapılacağı da merak ediliyor. Peki, Yeni işsizlik maaşı ne kadar? En yüksek ve en düşük işsizlik maaşı ne kadar? İşsizlik maaşı başvurusu nasıl yapılır? İşsizlik maaşı hesaplama!
23.12.2022 Çalışma Hayatı
5.137 TL'ye yükseldi! En az 6 ay ödeniyor, 30 gün içerisinde...
5.137 TL'ye yükseldi! En az 6 ay ödeniyor, 30 gün içerisinde... Milonlarca çalışanı doğrudan ilgilendiriyor. Temmuz ayı itibarı ile ödeme rakamı değişti. Asgari ücret zammı sonrası en düşüğü 2 bin 568 lira, en yükseği 5 bin 137 lira oldu. Başvuru için 30 gün sınırı bulunuyor. Çalışanların işten çıkartılmaları durumunda yeni bir iş bulana kadar hayatlarını idame etmeleri için İŞKUR tarafından işsizlik maaşı ödemesi yapılıyor. Bu ödenekten yararlanabilmesi için çalışanların bazı şartları taşıyor olması gerekiyor. İşsizlik ödeneği alınabilmesi için son 3 yılda en az 600 gün prim ödemesinin yapılmış olması ve son 120 gün hizmet akdi ile çalışılmış olması gerekiyor. Gerekli şartları taşıyanlar iş akdinin feshinden itibaren 30 gün içerisinde İŞKUR'a başvurmaları durumunda işsizlik maaşı alıyor.
19.07.2022 Çalışan Hakları
İşsizlik maaşı ne kadar oldu, asgari ücrete ek zam sonrası işsizlik maaşı arttı mı? En düşük ve en yüksek asgari ücret ne kadar olacak?
İşsizlik maaşı ne kadar oldu, asgari ücrete ek zam sonrası işsizlik maaşı arttı mı? En düşük ve en yüksek asgari ücret ne kadar olacak? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada asgari ücrete yüzde 30 zam yapıldığını duyurdu. Asgari ücret net 5500 TL oldu. Asgari ücrete gelen ara zamla birlikte birçok kalemde de artış yaşandı. İşsizlik maaşı da bu kalemlerden biri oldu.
1.07.2022 Ekonomi
Asgari ücrete zam 1247 lira! Yeni asgari ücret belli oldu Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı...
Asgari ücrete zam 1247 lira! Yeni asgari ücret belli oldu Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı... Son dakika haberi... Asgari ücrete yapılacak olan ek zam oranı belli oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan asgari ücrete yapılacak olan ek zam oranını açıkladı. Erdoğan, "Yeni bir asgari ücret rakamı belirledik. Asgari ücrete temmuzdan geçerli olmak üzere yüzde 30 ara artış yapıyoruz Yeni asgari ücret net 5 bin 500 lira olacaktır" dedi.
1.07.2022 Ekonomi
4.272 TL ödeniyor! 30 gün içerisinde başvuran alıyor, en az 6 ay...
4.272 TL ödeniyor! 30 gün içerisinde başvuran alıyor, en az 6 ay... Tüm çalışanları kayından ilgilendiriyor. SGK tarafından her ay ödeniyor. 2.137 TL ile 4.272 TL arasında ödeme yapılıyor. Bu ödemeler en az 6 ay, en fazla 10 ay boyunca devam ediyor. 30 gün içerisinde İŞKUR'a başvuru yapılması gerekiyor. İşsizlik maaşı çalışanların işten çıkartılması durumunda çalışılan süreye ve çalışırken alınan maaş miktarına göre belirleniyor. İşsizlik maaşı alırken yeni bir iş bulanan kişinin maaşı kesiliyor. Ancak işsizlik maaşından yararlanma hakkı devem ediyor. Aynı kişi yeni işinden de ayrılması durumunda işsizlik maaşı ödemesine kalınan yerden devam ediliyor.
29.05.2022 Çalışan Hakları
4. 272 lira banka hesaplarına yatırılıyor! Tarih öne çekildi, hemen IBAN bilginizi kontrol edin
4. 272 lira banka hesaplarına yatırılıyor! Tarih öne çekildi, hemen IBAN bilginizi kontrol edin Yüz binlerce kişi bekliyordu. Güzel haber geldi. Ödemeler bayramdan önce yapılacak. Vatandaşların paraları PTT hesaplarına yatırılacak. Ödeme miktarı 2. 137 ile 4. 272 lira arasında değişiyor. 5 Mayıs'ta ödenecekti. Ancak Ramazan Bayramı nedeniyle ödemelerin 29 Nisan'da yapılmasına karar verildi. Nisan ayına ilişkin işsizlik maaşların çarşamba günü banka hesaplarına yatırılacak. IBAN bilgisi olmayanların paraları PTT aracılığı ile ödenecek
25.04.2022 Ekonomi
İşsizlik maaşları bayramdan önce yatacak mı? İşsizlik maaşı ne zaman yatacak? 2022 mayıs ayı işsizlik maaşı ödeme tarihi!
İşsizlik maaşları bayramdan önce yatacak mı? İşsizlik maaşı ne zaman yatacak? 2022 mayıs ayı işsizlik maaşı ödeme tarihi! Ramazan Bayramı’na kısa süre kaldı. Bayram öncesinde emekli aylığı alanlar ile hak sahiplerinin bayram ikramiyelerinin yatırılacağı duyuruldu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın ikramiye ödemelerinin tarihini açıklamasıyla birlikte maaş ödemelerinin de yapılıp yapılmayacağı ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Ramazan Bayramı öncesinde başta emekliler olmak üzere, işsizlik ödeneği, engelli aylığı alanlar ile dul ve yetim aylığı alacaklar maaşlarının Ramazan Bayramı öncesinde hesaplara yatırılıp yatırılmayacağını merak ediyor. Peki, İşsizlik maaşları bayramdan önce yatacak mı? İşsizlik maaşı ne zaman yatacak? 2022 mayıs ayı işsizlik maaşı ödeme tarihi!
24.04.2022 Çalışan Hakları
İşsizlik maaşı ile ilgili son dakika açıklaması! Ve başladı, çalışanların ücretlerinden...
İşsizlik maaşı ile ilgili son dakika açıklaması! Ve başladı, çalışanların ücretlerinden... İşsizlik maaşı, fazla mesai, yıllık izin hakkı, kıdem ve ihbar tazminatı ile ilgili açıklama geldi. Bildirim detayı önem taşıyor. İşçi ve işveren milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor. Nisan ayı ile birlikte turizm ve tarım sektörlerinde hareketlenme başladı. Bu dönemlerde yoğun bir şekilde sezonluk işçi çalıştırılıyor. İşçilerin sözleşme bitiminde işsizlik maaşı ve kıdem tazminatı hakkı olup olmadığı merak ediliyor. İşverenin sezon sonunda gelecek yıl işçiye kendisi ile çalışılmayacağını bildirirse tazminat yükümlülüğü bulunmuyor. Bildirim yapılıp yapılmaması önemli bir detay. Çünkü herhangi bir bildirimde bulunulmaz ve işçi işe başlatılmazsa işveren iş akdini feshetmiş sayılıyor. Öte yandan işsizlik sigortası fonuna mevsimlik işçilerin ücretlerinden de prim kesiliyor. Peki sezonluk işçiler işsizlik maaşı alabilir mi? Kıdem tazminatı hakları var mı?
14.04.2022 Çalışan Hakları
1.986 TL alt sınır! Her ay ödeniyor, paralar PTT'ye yatırılıyor, başvuranlar 5 Nisan'da alacak
1.986 TL alt sınır! Her ay ödeniyor, paralar PTT'ye yatırılıyor, başvuranlar 5 Nisan'da alacak Çalışan milyonlarca kişi için geçerli. Ödemeler aylık olarak yapılıyor. Bizzat başvuru yapanlar alıyor. Ödeme miktarı 1.986 TL ile 3.972,82 TL arasında değişiyor. Vatandaşlar en az 6 ay bu ödemelerden yararlanabiliyor. Gerekli şartları taşıyan ve belirlenen süre içerisinde müracaatta bulunan tüm vatandaşlar ayrım gözetmeksizin alıyor. Sosyal Güvenlik Kurumu'na tabi olarak çalışanlar işsiz kalmaları durumunda yeni bir iş bulana kadar işsizlik ödeneğinden yararlanıyor. 6 aydan 10 aya kadar işsizlik maaşı almak mümkün. Bu süre içerisinde yeni bir iş bulanların ödemeleri kesiliyor. Ancak yeniden işsiz kaldıklarında ödenmeyen işsizlik aylığını yeniden alabiliyorlar.
30.03.2022 Çalışan Hakları
3.973 TL en az 6 ay ödeniyor! Paralar PTT'ye yatırılıyor, 30 gün içerisinde...
3.973 TL en az 6 ay ödeniyor! Paralar PTT'ye yatırılıyor, 30 gün içerisinde... Çalışan yüz binlerce kişiyi ilgilendiriyor. Ödemeler aylık olarak yapılıyor. 3 bin 973 lira TC. kimlik numaralı nüfus cüzdanı ile PTT'den alınabiliyor. Para ödemesi öncesinde başvuru yapılması gerekiyor. Başvuruda 30 gün sınırı bulunuyor. Ödemeler 6 ay ile 10 ay arasında değişen sürelerde yapılıyor. Çalışma süresi uzadıkça ödeme alınan zaman da artıyor. Sosyal Güvenlik Kurumu'na tabi olarak çalışan herkes belli şartların taşınması koşulu ile işsizlik maaşından yararlanabiliyor. Peki tüm işsizler işsizlik maaşı alabiliyor mu? Türkiye İstatistik Kurumu’na göre ocak ayında resmi işsiz sayısı 3 milyon 859 bin kişi oldu. Aynı ay işsizlik maaşı alan kişi sayısı ise 483 bin kişide kaldı. Her 8 işçiden 1’i işsizlik maaşı alabildi. İşsizlik aylığı alabilmesi için kişinin kendi isteği ile işten çıkmış olması gerekiyor. Ancak bazı işverenler çıkardıkları işçi ile ilgili SGK'ya Kod 29 bildiriminde bulunuyor. Kod 29 işten çıkarma sebebi olarak gösterildiğinde “İşçinin ahlak ve iyi niyet kurallarına uymayan davranışları nedeniyle iş sözleşmesinin işveren tarafından haklı nedenle feshi’ne olanak sağlıyor. Kod 29 ile bildirim yapılan işçi, işverence işten çıkartılmasına rağmen işsizlik ödeneği alamıyor. İşsizlik ödeneği alabilmek için son 3 yılda en az 600 gün prim ödemenin yanı sıra son 120 gün hizmet akdi ile çalışmak gerekiyor. Gerekli şartları taşıyanlar ise iş akdinin feshinden itibaren 30 gün içerisinde başvurmaları durumunda işsizlik maaşı alıyor. İşsizlik ödeneği, son dört aylık dönemdeki ortalama brüt ücretin yüzde 40’ı oranında bağlanıyor
18.11.2022 Çalışan Hakları
Zam geldi, en yüksek 4272 lira oldu! Çalışan herkesi ilgilendiriyor, işsizlik maaşı...
Zam geldi, en yüksek 4272 lira oldu! Çalışan herkesi ilgilendiriyor, işsizlik maaşı... Çalışan milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor, asgari ücretle birlikte zam geldi. Detaylar belli oldu, brüt asgari ücretin yüzde 80'i kadar ödeniyor. Son üç yılda 600 gün prim süresi şartı var, sözleşmenin feshinden sonraki 30 gün içinde başvuru yapılması gerekiyor. Süre aşılırsa ödenecek maaş miktarı da süre olarak azalıyor. İşten ayrılan vatandaşlara 10 ay süresince işsizlik ödeneğiyle beraber işbaşı, mesleki eğitim programı kapsamında günlük harçlık, kreş yardımı, toplum yararına programda öncelik, ücretsiz sağlık hizmeti, danışmanlık hizmeti veriliyor. Bu yıl için en düşük işsizlik ödeneği 2137 lira, orta kademe 2541 lira en yüksek de 4272 lira oldu. İşsizlik ödeneğinin asgari ücretle birlikte zamlanmasının ardından merak edilen her şey tek tek açıklandı.
10.02.2022 Çalışan Hakları
SSK'lı, Bağ-Kur'lu, çalışan, çalışmayan, yaşlı, engelli, dul ve yetim milyonları kapsıyor! Tüm ödemeler arttı, kuruşu kuruşuna hesaplandı, en düşüğü  2.137 lira...
SSK'lı, Bağ-Kur'lu, çalışan, çalışmayan, yaşlı, engelli, dul ve yetim milyonları kapsıyor! Tüm ödemeler arttı, kuruşu kuruşuna hesaplandı, en düşüğü 2.137 lira... Tüm çalışanları çok yakından ilgilendiriyor. Tek tek açıklandı. Tüm ödeme kalemleri değişti. 2022 ile birlikte zamlı olarak ödenmeye başladı. Sadece çalışanları değil çalışmayan vatandaşları da kapsıyor. Herkes merakla bekliyordu. Asgari ücrete gelen yüksek zam birçok ödemeyi de arttırdı. SSK'lı, Bağ-Kur'lu, çalışan, çalışmayan, yaşlı, engelli, dul ve yetim milyonları kapsıyor. İşsizlik maaşından 65 yaş aylığına, kıdem tazminatı tavanından dul ve yetim maaşına kadar pek çok ödeme değişti. İşte tüm kesimleri ilgilendiren ödemeler ile ilgili detaylar...
12.01.2022 Çalışma Hayatı
İşsizlik maaşı başvurusu nasıl yapılır? Hangi durumlarda işsizlik maaşı kesilir? İşte İşsizlik maaşı alma şartları 2022!
İşsizlik maaşı başvurusu nasıl yapılır? Hangi durumlarda işsizlik maaşı kesilir? İşte İşsizlik maaşı alma şartları 2022! İşsizlik maaşı işini kaybeden pek çok kişi için, belirli bir süre ihtiyaçlarını karşılayabileceği can suyu niteliğinde önemli ödeneklerden biridir. İşten çıkarılma durumunda, işsiz kalan bir kişinin yapacağı ilk şey İŞKUR’a başvurmak olmalıdır. İş arama sürecinde kişi İŞKUR sistemine kaydolmalı ve işsizlik maaşı başvurusunu da vakit kaybetmeden yapmalıdır. Peki, İşsizlik maaşı başvurusu nasıl yapılır? Hangi durumlarda işsizlik maaşı kesilir? İşte İşsizlik maaşı alma şartları 2022! İşte tüm detaylar…
10.01.2022 Çalışan Hakları
3.972,82 TL 'ye yükseldi! Başvuran alıyor, çalışan, çalışmayan milyonları ilgilendiriyor, 30 gün içinde...
3.972,82 TL 'ye yükseldi! Başvuran alıyor, çalışan, çalışmayan milyonları ilgilendiriyor, 30 gün içinde... Zam geldi. Ocak 2022 itibarı ile 3.972,82 TL olarak ödenmeye başlıyor. Başvuru şartı bulunuyor. 30 gün içerinde müracaat edilmesi gerekiyor. Başvurular e-Devlet üzerinden yapılabiliyor. Para ödemesi en az 6 ay sürüyor. Ancak 30 gün içerisinde başvurmayanlar bu süre kısalıyor. Asgari ücret zammı sonrası işsizlik maaşı ne kadar olacak sorusu gündeme geldi. İşsizlik maaşının en yüksek tutarı belli oldu. Ocak ayından itibaren işsizlik ödeneğinin tavan miktarı 3.972,82 TL olarak uygulanacak. İşsizlik ödeneği hesaplanırken bulunan tutar 3.972,82 TL’nin üzerinde olsa bile ocak ayından itibaren en fazla bu tutarda işsizlik ödeneği ödenecek. Bu tutarın üzerinde işsizlik ödeneği ödenmeyecek. Öte yandan kıdem tazminatında da tavan ücret 2022 itibarı ile yeniden belirlendi. 2022 yılına ait asgari ücrete bağlı olarak kıdem tazminatı tavanı 10 bin 810 liraya yükseltildi.
10.01.2022 Çalışan Hakları
12.976 lira olacak! Zam geliyor, o ücretler de artıyor, tüm çalışanları ilgilendiriyor
12.976 lira olacak! Zam geliyor, o ücretler de artıyor, tüm çalışanları ilgilendiriyor Yıl sonunun gelmesi ile birlikte yeni yılda artacak ücretler tek tek açıklandı. Özellikle çalışanlar tarafından yakından takip edilen zam haberleri ile ilgili yeni detaylar ortaya çıkıyor. Asgari ücret zammının ardından çalışanları ilgilendiren pek çok kalemde ücret artışı oldu. 2022 yılı itibarı ile geçerli olacak zamlı ücretlerden biri de 12.976 liraya çıkarılan kıdem tazminatı tavanı oldu. Bir yıl ve daha uzun süre aynı işyerinde çalışan kişilere işten çıkarılması durumunda kıdem tazminatı ödemesi yapılıyor. Bu ücret çalışanın maaşı ile doğru orantılı olarak artış gösteriyor. 2022 yılında uygulanacak kıdem tazminatı tavanı 12.976 TL olacak. Öte yandan işsizlik maaşı da çalışanlar tarafından en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. Kimler işsizlik maaşı alabilir? İşsizlik maaşı ile ilgili önemli bir detay da ortaya çıktı.
30.12.2021 Uzmana Sor
Zam geliyor, 3.972 TL'ye yükseliyor, başvuran alıyor, 30 gün içerisinde...
Zam geliyor, 3.972 TL'ye yükseliyor, başvuran alıyor, 30 gün içerisinde... Milyonlarca çalışanı çok yakından ilgilendiriyor. Zam geldi. Rakamlar netleşti.3.972 TL olarak ödenecek. Kritik detay dikkat çekiyor. Bizzat başvuru yapılması gerekiyor. 30 gün süresi bulunuyor. Asgari ücrette yapılan rekor zam pek çok kalemde ödemelerin artmasını sağladı. Özellikle çalışanları yakından ilgilendiren artışlar ile ilgili detaylar netleşiyor.
27.12.2021 Çalışma Hayatı
Asgari ücret ve AGİ ile ilgili son dakika kararı! Resmi Gazete'de yayımlandı ve değişti! İşte kuruşu kuruşuna zamlar...
Asgari ücret ve AGİ ile ilgili son dakika kararı! Resmi Gazete'de yayımlandı ve değişti! İşte kuruşu kuruşuna zamlar... Asgari ücret ile ilgili son dakika kararı. Zam geldi. Resmen açıklandı. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Asgari ücrete ne kadar zam yapılacağı belli oldu. Asgari ücret ne kadar oldu? Asgari ücrete ne kadar zam geldi? AGİ ne kadar oldu? milyonlarca vatandaş nefeslerini tutup bu sorulan cevabını bekliyordu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan asgari ücret zammını canlı yayında açıkladı. En düşük asgari ücret 4 bin 250 lira oldu. Asgari ücrete yüzde 50 oranında zam geldi. Ayrıca asgari ücretten alınan gelir ve damga vergisi kaldırıldı. Öte yandan Resmi Gazete'de yayımlanan Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun kararında "İşçinin bir günlük normal çalışma karşılığı asgari ücretinin 1/1/2022-31/12/2022 tarihleri arasında (166,80) yüz altmış altı lira seksen kuruş olarak tespitine oy birliğiyle karar verilmiştir" denildi.
16.12.2021 Ekonomi
Asgari ücret zammıyla birlikte hepsi değişti! 2022'de kim ne kadar alacak? AGİ, kıdem tazminatı, işsizlik maaşı ve...
Asgari ücret zammıyla birlikte hepsi değişti! 2022'de kim ne kadar alacak? AGİ, kıdem tazminatı, işsizlik maaşı ve... 2022 asgari ücret açıklandı. Yeni yıldan itibaren asgari ücret 4 bin 250 lira olarak uygulanacak. Yapılan yüzde 50.54'lük zamla birlikte diğer ödemelerde de artışlar oldu. Sadece asgari ücretlileri değil, çalışan ve emeklileri de ilgilendiren değişimler olacak. AGİ, işsizlik maaşı, kıdem tazminatı, 65 yaş aylığı... Hepsi değişti ve tablo ile tek tek açıklandı. Kuruşu kuruşuna hesaplandı. Kim ne kadar alacak? Evli, bekar, eşi çalışan, eşi çalışmayan, çocuklu, çocuksuz 2022 AGİ ücretleri ne kadar oldu? İşte asgari ücret zammının ardından
16.12.2021 Çalışma Hayatı
2022 işsizlik maaşı ne kadar oldu, zamla beraber kaç TL? Asgari ücret zammı sonrası gözler işsizlik maaşına çevrildi!
2022 işsizlik maaşı ne kadar oldu, zamla beraber kaç TL? Asgari ücret zammı sonrası gözler işsizlik maaşına çevrildi! İşsizlik maaşı ne kadar, sorusu vatandaşlar tarafından en çok merak edilen konulardan biri oldu. Asgari ücrete yapılacak zamla beraber işsiz kalan vatandaşlara sağlanan haklardan biri olan işsizlik maaşı da artacak. Asgari ücret 4. toplantı ile 2022 işsizlik maaşı ne kadar” sorularına yanıt aranmaya başlandı.
16.12.2021 Ekonomi
Hesaplara 1.420 TL yatırılıyor! Zam gelecek, ödeme miktarı artacak, 30 gün içerisinde...
Hesaplara 1.420 TL yatırılıyor! Zam gelecek, ödeme miktarı artacak, 30 gün içerisinde... 1.420 TL vatandaşların hesaplarına yatırılıyor. Ödemler 15 Aralık'ta yapılıyor. Yazılı olarak müracaatta bulunanlar alıyor. 30 gün detayı dikkat çekiyor. Tüm çalışanları çok yakından ilgilendiriyor. Ocak ayında artacak. Ödemeler İŞKUR tarafından yapılıyor. İşsizlik maaşı, 2022 asgari ücret zam görüşmeleri devam ederken çalışanlar tarafından en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Yeni yılda asgari ücrette yapılan artış baz alınarak işsizlik maaşı yeniden düzenlenecek. Alınan maaş miktarına göre değişkenlik gösteren işsizlik maaşı zam oranı ile artacak. Kendi istek ve kusuru dışında işvereni tarafından işten çıkartılanlara verilen işsizlik maaşı, her ay İŞKUR tarafından hesaplara yatırılıyor. İşsizlik maaşından yararlanabilmek için de çalışanın, iş sözleşmesinin iptalinden sonra 30 gün içinde İŞKUR’a başvuruda bulunması gerekiyor. Peki, İşsizlik maaşı ne kadar olacak ve ne zaman açıklanacak? İşte, işsizlik maaşı alma şartları ve konuyla ilgili ayrıntılar.
10.12.2021 Çalışma Hayatı

Benzer Haber Etiketleri

İşşizlik Maaşı Ne Kadar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki işşizlik maaşı ne kadar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.