İkinci El

İkinci El

Son dakika ikinci el haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ikinci el ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ikinci el haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İkinci El

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ikinci el gelişmeleri de dahil olmak üzere 10.118 ikinci el haberi bulunmuştur. Tüm ikinci el haberleri aşağıda listelenmiştir.
İkinci el araçta aylar sonra bir ilk! İşte en hızlı satılan araba modelleri
İkinci el araçta aylar sonra bir ilk! İşte en hızlı satılan araba modelleri İkinci el otomobil piyasasında hareketlilik yeniden başladı. Kasım 2023’te ortalama 65-70 güne kadar çıkan satış süreleri yeniden 30-45 günlere geriledi. Hürriyet, Nisan 2024 itibarıyla en hızlı satılan ikinci el otomobilleri araştırdı. Buna göre, Türkiye’de en hızlı satılan 2’nci el otomobil markası Renault olurken; en hızlı satılan ikinci el otomobil modelleri 1-7 gün ile Renault Megane, 5-7 gün ile Nissan Qashqai ve 7-10 gün ile Fiat Egea oldu.
18.04.2024 Ekonomi
Kozmetikte ikinci el dönemi! İlan sitelerinde satışa başladılar
Kozmetikte ikinci el dönemi! İlan sitelerinde satışa başladılar Online ilan siteleri üzerinden ikinci el eşya, kullanılmış kıyafet satışı derken son zamanlarda makyaj ürünleri satışı da dikkat çekmeye başladı. Kullanıcılar tarafından online platformlarda pek çok makyaj ürünü ilanı verilmeye başlandı. Konuyla ilgili Kozmetik Üreticileri ve Araştırmacıları Derneği Başkanı Levent Kahrıman’dan önemli uyarılar geldi. İşte detaylar...
17.04.2024 Ekonomi
İkinci el araba piyasasında sürpriz gelişme! Fiyatlarda değişim gerçekleşti
İkinci el araba piyasasında sürpriz gelişme! Fiyatlarda değişim gerçekleşti İkinci el araba piyasası ve fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken açıklama geldi. Geçen yılın sonlarına doğru düşüş gösteren araç piyasasında rota değişti. Özellikle ikinci el araçlarda 4 aylık fiyat değişimi dikkat çekti. Peki araç fiyatları neden yükseliyor? Fiyatı en çok artan modeller hangileri, şu anda piyasada en hızlı satılan araçlar neler? Konuyla ilgili tüm merak edilenler haberin detayında...
17.04.2024 Ekonomi
Araç alacaklar dikkat! Bayramdan sonra fiyatlar değişecek, 800 bin liradan başlıyor
Araç alacaklar dikkat! Bayramdan sonra fiyatlar değişecek, 800 bin liradan başlıyor Araç alacakları yakından ilgilendiriyor. Araç piyasası bahar aylarına girilmesiyle birlikte hareketlendi. Araç satış rakamlarında ise bir artış söz konusuydu. Peki bayram sonrası araç fiyatları artar mı? Vatandaş konut yatırımını mı yoksa araç yatırımını mı seçiyor? İşte detaylar...
11.04.2024 Ekonomi
ABD Mart ayı enflasyon verisi açıklandı! Altın fiyatları tepki verdi
ABD Mart ayı enflasyon verisi açıklandı! Altın fiyatları tepki verdi Yıllık enflasyonun Mart ayında yükselmesi ve temel fiyat baskılarının inatçı bir şekilde güçlü kalmaya devam etmesi, Fed'in bu yıl faiz oranlarını ne kadar düşürebileceğine dair soru işaretlerini arttırdı.
10.04.2024 Ekonomi
İkinci el araba piyasasıyla ilgili çarpıcı gelişme! Dikkat çeken oran açıklandı
İkinci el araba piyasasıyla ilgili çarpıcı gelişme! Dikkat çeken oran açıklandı İkinci el araba fiyatlarıyla ilgili çok önemli açıklama geldi. Araba piyasası bahar aylarına girilmesiyle birlikte hareketlendi. Araç satış rakamlarında ise bir artış söz konusuydu. Peki bayram sonrası araç fiyatları artar mı? Vatandaş konut yatırımını mı yoksa araç yatırımını mı seçiyor? İşte detaylar...
10.04.2024 Ekonomi
Cep telefonunu değiştirecekler dikkat! Cihazın ikinci el değerini korumak mümkün
Cep telefonunu değiştirecekler dikkat! Cihazın ikinci el değerini korumak mümkün Cep telefonu fiyatları hızla artsa da özellikle teknoloji tutkunlarının erken değişim tutkusu devam ediyor. Pek çok kişi ihtiyacı olmasa da yenisi çıkar çıkmaz bir üst modele geçiyor. Peki bunun avantajı mı, dezavantajı mı fazla? Bir cihazın ikinci el değeri nasıl korunur? İşte merak edilen konun detayları...
8.04.2024 Ekonomi
Parasını arabaya yatıran büyük zarar ediyor! Uzmandan otomobil piyasasıyla ilgili çarpıcı analiz
Parasını arabaya yatıran büyük zarar ediyor! Uzmandan otomobil piyasasıyla ilgili çarpıcı analiz Seçimlerin ardından ekonomi yönetiminden gelen açıklamalar, sıkı para politikasının süreceğinin sinyallerini veriyor. Hükümet, enflasyonla mücadelede izlenen yolun doğru olduğuna ve bu politikanın yılın ikinci yarısında da devam etmesi gerektiğine inanıyor. Bu kararın otomobil piyasası başta olmak üzere krediye erişim ve yatırım araçları üzerinde nasıl etkiler yaratacağı merak konusu oldu. Uzman isim vatandaşa uyarılarda bulunarak araba piyasasındaki son gelişmeleri aktardı.
8.04.2024 Ekonomi
Rezidanstaki korkunç ölüm! Canlı yayın iddiası sonrası 2 kişi gözaltına alındı
Rezidanstaki korkunç ölüm! Canlı yayın iddiası sonrası 2 kişi gözaltına alındı Esenyurt’ta Dilaray Karmaz (25), iddiaya göre oturduğu rezidansın 30’uncu katından düşerek hayatını kaybetti. Dilaray Karmaz'ın ölümüyle ilgili başlatılan soruşturmada kız kardeşi Lale Begüm Karmaz ile arkadaşı Zeynep İlkay Oyan gözaltına alındı. Karmaz kardeşlerin sosyal medyada canlı yayın yüzünden tartıştığı öğrenildi.
7.04.2024 Gündem
Ödeme tarihi öne çekildi! Paralar banka hesaplarına aktarılıyor
Ödeme tarihi öne çekildi! Paralar banka hesaplarına aktarılıyor Binlerce kişi bekliyordu. Ödemeler başlıyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, evlerinde bakılan tam bağımlı vatandaşlar ve ailelerine ekonomik destek sağlamak amacıyla her ay yatırılan Evde Bakım Yardımı ödemelerini Ramazan Bayramı dolayısıyla öne çekerek yarın toplam 4,2 milyar TL ödeme yapacaklarını bildirdi.
7.04.2024 Ekonomi
Döviz dönüşümlü KKM'de tarih uzatıldı
Döviz dönüşümlü KKM'de tarih uzatıldı Merkez Bankası’nın (TCMB) Türk Lirası Mevduat ve Katılma Hesaplarına Dönüşümün Desteklenmesi Hakkında Tebliğ ve Altın Hesaplarından Türk Lirası Mevduat ve Katılma Hesaplarına Dönüşümün Desteklenmesi Hakkında Tebliğ’de yaptığı değişiklikleri içeren tebliğler Resmi Gazete’de yayımlandı.
7.04.2024 Ekonomi
İkinci el araba alacaklara bayram sonrası için fiyat uyarısı! Zam gelecek
İkinci el araba alacaklara bayram sonrası için fiyat uyarısı! Zam gelecek Araba almak isteyen milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. Araba piyasasına dair dikkat çeken veriler gelmeye başladı. Mart ayında otomobil satışlarına önemli artışlar gerçekleşti. Araç piyasası bahar aylarına girilmesiyle birlikte hareketlendi. Araç satış rakamlarında ise bir artış söz konusuydu. Peki bayram sonrası araç fiyatları artar mı? İşte detaylar...
7.04.2024 Ekonomi
Araç satışlarında rekor! İkinci el fiyatlarını etkileyecek, uygulama değişti, işte en en çok satılan modeller
Araç satışlarında rekor! İkinci el fiyatlarını etkileyecek, uygulama değişti, işte en en çok satılan modeller Araç almak isteyenleri yakından ilgilendiriyor. Yerel seçimden önce bayilerde adeta otomobil kapma yarışı vardı. Neredeyse dört yıldır liste fiyatının altında araç satmayan markalar bazı araç modellerinde yüzde 10’u bulan indirimler yaparken, vatandaşlar belki de 2024 yılının son kredi kampanyalarını kullanmak için zamanla yarıştı. Geçen yıl dayatılan aksesuarlar bu kez hediye olarak verildi. Mart ayında tarihi rekor getirmesi beklenen talebin arkasında 31 Mart seçimlerden sonra enflasyonla mücadele için uygulanması beklenen sıkı para politikası bulunuyordu. Öte yandan Mart ayına ilişkin otomobil satış rakamları belli oldu. Toplamda 110 bin satışla tüm zamanların mart ayı rekoruna imza atıldı. İşte en çok tercih edilen modeller...
2.04.2024 Ekonomi
Kredi kartıyla ikinci el araç alınabilecek! Yeni dönem başlıyor
Kredi kartıyla ikinci el araç alınabilecek! Yeni dönem başlıyor Taşıt kredilerinin sınırlı ve faiz oranlarının yüksek olması sebebiyle ikinci el araç satın almak isteyen vatandaşlar kredi kartına başvurdu.
1.04.2024 Ekonomi
Sıfır, ikinci el araç fiyatlarını etkileyecek! Uygulama değişti, 0 faizlerin sonu
Sıfır, ikinci el araç fiyatlarını etkileyecek! Uygulama değişti, 0 faizlerin sonu Araç almak isteyenleri yakından ilgilendiriyor. Yerel seçimden önce bayilerde adeta otomobil kapma yarışı vardı. Neredeyse dört yıldır liste fiyatının altında araç satmayan markalar bazı araç modellerinde yüzde 10’u bulan indirimler yaparken, vatandaşlar belki de 2024 yılının son kredi kampanyalarını kullanmak için zamanla yarıştı. Geçen yıl dayatılan aksesuarlar bu kez hediye olarak verildi. Mart ayında tarihi rekor getirmesi beklenen talebin arkasında 31 Mart seçimlerden sonra enflasyonla mücadele için uygulanması beklenen sıkı para politikası bulunuyordu.
1.04.2024 Ekonomi
Taksi plakalarında fiyatlar eriyor! Eskiden 4 daire parası ediyordu
Taksi plakalarında fiyatlar eriyor! Eskiden 4 daire parası ediyordu Bir dönem çok popüler olan İstanbul taksi plakası artık güç kaybetmeye başladı. Minibüslerin ve dolmuş plakalarının taksi plakasına dönüşmesi, online seyahat hizmeti veren firmaların artması, korsan taksilerin daha fazla tercih edilmesi gibi durumlar nedeniyle taksi plakaları uzun zaman sonra 6 milyon liranın altına geriledi.
23.03.2024 Ekonomi
Emniyet'ten sazan sarmalı operasyonu! 20 şüpheli tutuklandı
Emniyet'ten sazan sarmalı operasyonu! 20 şüpheli tutuklandı Diyarbakır ve İstanbul’da ikinci el araç almak ya da satmak isteyen kişileri ‘Sazan sarmalı’ yöntemiyle dolandıran şebekeye yönelik polisin düzenlediği operasyonda yakalanan 20 şüpheli tutuklandı. Şüphelilere ait yaklaşık 9 milyon 200 bin TL değerindeki ev, depo ve otomobillere el konuldu.
23.03.2024 Gündem
Araba almak isteyene yaz mevsimi uyarısı yapıldı! Fiyatlarda dikkat çeken değişim
Araba almak isteyene yaz mevsimi uyarısı yapıldı! Fiyatlarda dikkat çeken değişim Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarıyla ilgili son dakika açılaması geldi. İlan platformlarında ikinci el araçlar için şubat ayı verileri açıklandı. Yeni yılın ilk aylarından itibaren sıfır araç fiyatları yükselirken ikinci elde fiyatlar halen düşük kalmıştı. Araştırmaya göre şubatta fiyat düşüşü durdu. En çok ilana çıkan araç modelleri de belli oldu. İşte detaylar...
20.03.2024 Ekonomi
Facebook’tan beyaz eşya almak isterken parasını kaptırdı! Savcılıktan ilginç karar geldi
Facebook’tan beyaz eşya almak isterken parasını kaptırdı! Savcılıktan ilginç karar geldi Facebook’ta gördüğü ilandan ikinci el çamaşır kurutma makinesi almak isteyen Selma Özmen dolandırıldı. Özmen’in şikâyetine savcılık ilginç gerekçelerle takipsizlik kararı verdi. Kararda, olayın basit yalan niteliğinde olduğu belirtilerek “Müştekinin internet gibi güvenli olmayan ortamda bulduğu ilan üzerine, ürün bedelini, kaparo bedelini hiç tanımadığı bir kişinin banka hesabına gönderdikten sonra, satıcının edimin ifa etmeme ihtimali olduğunun objektif bir değerlendirmede anlaşılabileceği” vurgulandı.
20.03.2024 Gündem
Araba piyasasında Şubat ayı sürprizi! Araç alacaklar için kritik tarih verildi
Araba piyasasında Şubat ayı sürprizi! Araç alacaklar için kritik tarih verildi Araba piyasası uzun bir süredir durgun seyrederken, piyasada hareketlenme emareleri görülmeye başlandı. Özellikle ikinci el ilan sitelerinde şubat ayında dikkat çeken değişimler gözlendi. Ortalama 60 gün olan satış süresi 45 güne inerken, en hızlı satılan otomobil markaları belli oldu. İşte detaylar...
19.03.2024 Ekonomi
Araba piyasasında sürpriz gelişme! Galericiler son çareyi senette buldu
Araba piyasasında sürpriz gelişme! Galericiler son çareyi senette buldu Yeni yılın getirdiği maliyet artışları ve döviz kurundaki dalgalanmalar, otomobil sektöründe fiyat hareketlerini tetikliyor. Sıfır otomobil fiyatlarındaki artış, ikinci el piyasasını da doğrudan etkiliyor. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan piyasa uzmanları araba fiyatlarındaki son durumu değerlendirdi.
18.03.2024 Ekonomi
Tamamen ücretsiz! Üniversite öğrencileri yararlanıyor: Kıyafet, ev eşyası, gıda, kırtasiye
Tamamen ücretsiz! Üniversite öğrencileri yararlanıyor: Kıyafet, ev eşyası, gıda, kırtasiye Kıyafet, ayakkabı, ev eşyası, gıda, kırtasiye… Üniversite butikleri öğrencilerin ihtiyacını ücretsiz karşılıyor. İhtiyaç sahibi öğrencilere can suyu olan butiklere ‘güzel kıyafet bulurum’ düşüncesiyle gelenler de var.
17.03.2024 Gündem
Araç fiyatlarında hesap değişti! Aylar sonra bitti, ibre tersine döndü
Araç fiyatlarında hesap değişti! Aylar sonra bitti, ibre tersine döndü İkinci el araç fiyatlarında yaklaşık yedi aydır süren düşüş serisi sona erdi. Yüzde 25’i bulan gerileme bu yılın ocak ayında duraksarken şubat itibarıyla fiyatlarda yüzde 3 artış yaşandı. Uzmanlar, yedi ay süren fiyat düşüşünü ‘normale dönüş dönemi’ olarak nitelerken, ‘al-sat’çıların piyasadan çekilmeye başladığı Haziran 2023’ten bu yana ilan platformundaki ilan sayısının yüzde 54 artarak 550 bin adetten 850 bin adede çıktığını söyledi. Trendler ise ikinci elde fiyat ibresinin yukarı yönlü devam edeceğine işaret ediyor.
16.03.2024 Ekonomi
İkinci elde son 3 ayda dikkat çeken değişim!
İkinci elde son 3 ayda dikkat çeken değişim! Araba fiyatlarıyla ilgili önemli gelişme. Yeni yıl itibarıyla araç piyasasındaki fiyat değişimleri oldukça dikkat çekiyor. Aralık ayından bu yana yükseliş eğilimi gösteren ikinci el araç piyasasında üst üste son 3 aylık süre zarfında ibre yukarı döndü. Peki piyasada fiyatları yükselten nedenler neler? İşte detaylar...
14.03.2024 Ekonomi
Araba fiyatlarına dibi gördürecek gelişme! Sıfır ve ikinci el araçta alım fırsatı
Araba fiyatlarına dibi gördürecek gelişme! Sıfır ve ikinci el araçta alım fırsatı Araba fiyatları düşürecek alan dikkat çeken gelişme açıklandı. Şubat ayında 105 bin 990 adetle rekor satış serisini sürdüren otomotiv sektörü, üretim ve ihracatta da önemli adetlere ulaşarak ilk çeyrek için pozitif sinyaller verdi. Öte yandan sıfır ve ikinci fiyatlarındaki büyük düşüş sonrası vatandaşlara yeni fırsat uyarısı yapıldı. İşte araba almak isteyen milyonlarca vatandaşı ilgilendiren detaylar...
11.03.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

İkinci El ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ikinci el haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.