9 Temmuz

9 Temmuz

Son dakika 9 Temmuz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 9 Temmuz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 9 Temmuz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

9 Temmuz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 9 temmuz gelişmeleri de dahil olmak üzere 9.243 9 temmuz haberi bulunmuştur. Tüm 9 temmuz haberleri aşağıda listelenmiştir.
MEB GYS tercihleri ne zaman başlayacak 2024? MEB GYS tercih kılavuzu ne zaman yayınlanacak 2024, MEB Görevde Yükselme tercihleri belli oldu mu?
MEB GYS tercihleri ne zaman başlayacak 2024? MEB GYS tercih kılavuzu ne zaman yayınlanacak 2024, MEB Görevde Yükselme tercihleri belli oldu mu? Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB) 9 Temmuz'da gerçekleştirilen "Milli Eğitim Bakanlığı Merkez ve Taşra Teşkilatı Görevde Yükselme Yazılı Sınavı" sonuçlarına göre, mevzuat gereği yapılacak sözlü sınav 6 Ocak'ta memur ve sayman grubu, 7 Ocak'ta şef ünvanlı kadrolar ve 8-12 Ocak'ta şube müdürlüğü kadroları için yapıldı. Peki, MEB Görevde Yükselme tercihleri ne zaman 2024? MEB GYS tercih kılavuzu ne zaman yayınlanacak 2024?
14.03.2024 Çalışma Hayatı
Turist harcamaları haritasında dikkat çeken veriler
Turist harcamaları haritasında dikkat çeken veriler Haziran ve temmuz aylarını kapsayacak şekilde yaz döneminde Türkiye’de kredi kartı üzerinden yapılan turist harcama verileri hesaplandı. Verilere göre, en çok harcama 10 Haziran’da İstanbul ev sahipliğinde oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi final maçı kapsamında 9-11 Haziran hafta sonunda gerçekleşti. Özellikle, yabancı turist harcamalarında bir önceki haftaya kıyasla yüzde 33 daha fazla harcama gerçekleştiği gözlemlendi.
2.08.2023 Ekonomi
15 Temmuz hain darbe girişiminin tarihçesi: 1 Kasım 2015’ten 14 Temmuz 23.59’a
15 Temmuz hain darbe girişiminin tarihçesi: 1 Kasım 2015’ten 14 Temmuz 23.59’a 15 Temmuz darbe girişiminin ardından hazırlanan iddianameler, ortaya çıkan belge ve görüntüler, darbe girişimine nasıl hazırlanıldığını ve FETÖ’nün darbe çarkını nasıl çevirdiğini de gözler önüne serdi.
15.07.2023 Gündem
32 takımın yarıştığı voleybol turnuvasında İzmir elemeleri tamamlandı
32 takımın yarıştığı voleybol turnuvasında İzmir elemeleri tamamlandı Red Bull Back Line’da İzmir elemeleri 32 takımın katılımıyla gerçekleşti. Her seti kazanan takımın sahasının 1 metre daraldığı organizasyona başvurular devam ediyor.
13.07.2023 Şampiy10
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu: Tüm yollarımız ulaşıma açıldı
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu: Tüm yollarımız ulaşıma açıldı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “9 Temmuz tarihinden itibaren Batı ve Orta Karadeniz illerimizdeki sel ve heyelan afetleri ne yazık ki, can ve mal kayıplarına neden oldu. Adeta İklim değişikliğinin yıkıcı etkilerini yaşıyoruz” dedi.
12.07.2023 Gündem
Sel felaketinin ardından maddi destek kararı! Bakan Göktaş açıkladı
Sel felaketinin ardından maddi destek kararı! Bakan Göktaş açıkladı Düzce’de yaşanan sel felaketinin ardından maddi destek kararı! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, acil ve temel ihtiyaçların karşılanabilmesi için bölgeye ilk etapta 2 milyon TL kaynak aktardıklarını duyurdu.
12.07.2023 Ekonomi
Alacak verecek kavgasında kan aktı!
Alacak verecek kavgasında kan aktı! İzmir’in Bornova ilçesinde alacak verecek kavgasında bıçaklanan şahıs, tedavi gördüğü hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
12.07.2023 Yaşam
Trafikte dehşet anları! Tartıştığı motokuryeyi otomobilin kaputunda sürükledi
Trafikte dehşet anları! Tartıştığı motokuryeyi otomobilin kaputunda sürükledi Ankara'nın Altındağ ilçesinde otomobil sürücüsü A.K., trafikte tartıştığı motokurye Uğur G.'yi, aracının ön kaputunun üzerine metrelerce sürükledi. Olay cep telefonu kamerasına yansıdı.
11.07.2023 Yaşam
Atakaş Hatayspor, Süper Lig'e döndü
Atakaş Hatayspor, Süper Lig'e döndü Süper Lig'e, Trendyol Yemek'in desteğiyle geri dönen Atakaş Hatayspor, ilk maçını Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City ile gerçekleştirdi. Atakaş Hatayspor, 9 Temmuz Pazar günü Bursa'da oynanan dostluk maçına ilk kez Trendyol Yemek logolu yeni formalarıyla çıktı. Trendyol Grubu Başkanı Çağlayan Çetin beraberlikle sonuçlanan maç öncesinde Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel'e yeni formayı hediye etti.
10.07.2023 Hatay Spor
Ana kadro tamam, sıra yedeklerde! MasterChef All Star'da son yedek isim belli oldu!
Ana kadro tamam, sıra yedeklerde! MasterChef All Star'da son yedek isim belli oldu! MasterChef All Star'da ana kadro mücadeleleri bitti. Sıra şimdi yedeklere geldi. Jüri üyeleri, ana kadroya giremeyen yarışmacılar arasından son yedek ismi bu akşam belirledi. 9 Temmuz MasterChef'te kim kazandı sorusu da yanıtını buldu. Son yedek isimle birlikte bu aşamada geçildi. All Star sezonu yakında başlayacak. Peki bu akşam MasterChef 2023'te kim kazandı? Son yedek yarışmacı kim oldu?
9.07.2023 Televizyon
662. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde başpehlivan Yusuf Can Zeybek oldu
662. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde başpehlivan Yusuf Can Zeybek oldu 662. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde başpehlivan belli oldu. İsmail Balaban'ı finalde geçmeyi başaran Yusuf Can Zeybek, başpehlivan unvanını kazandı. Yusuf Can Zeybek, 1 milyon liralık ödülün sahibi oldu.
9.07.2023 Şampiy10
Kırkpınar Yağlı 2023'te başpehlivan kim oldu? Finale kimler kaldı? Kırkpınar ödülü ne kadar?
Kırkpınar Yağlı 2023'te başpehlivan kim oldu? Finale kimler kaldı? Kırkpınar ödülü ne kadar? Kırkpınar Yağlı Güreşleri 662'inci kez düzenleniyor. 7-9 Temmuz 2023 tarihleri arasında Edirne Sarayiçi'nde yapılan tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde başpehlivanlık için finale kalan isimler belli oldu. Güreş izleyicisinin de gözleri "Kırkpınar 2023 ödülü ne kadar?", "Başpehlivanlık ödülü kaç TL?" sorularına çevrildi. Peki 2023 Kırkpınar Başpehlivanı kim oldu?
9.07.2023 Gündem
9 Temmuz 2023 Süper Loto çekiliş sonuçları millipiyangoonline.com'da! Süper Loto sonuçları nasıl sorgulanır?
9 Temmuz 2023 Süper Loto çekiliş sonuçları millipiyangoonline.com'da! Süper Loto sonuçları nasıl sorgulanır? Süper Loto çekiliş sonuçları için geri sayım devam ediyor. 9 Temmuz 2023 Pazar çekilişi saat 21:30'da yapılıyor. Milli Piyango Tv Youtube kanalından canlı yayınlanan çekiliş birkaç dakika içinde sonuçlanıyor. Talihler ikramiye sorgulamasını nereden yapacak?
9.07.2023 Ekonomi
Kırkpınar Yağlı Güreşleri canlı izle (TRT Spor canlı yayın): Kırkpınar Yağlı Güreşleri hangi kanalda, Edirne 662 Kırkpınar Güreşleri saat kaçta başlıyor? Kırkpınar canlı izle
Kırkpınar Yağlı Güreşleri canlı izle (TRT Spor canlı yayın): Kırkpınar Yağlı Güreşleri hangi kanalda, Edirne 662 Kırkpınar Güreşleri saat kaçta başlıyor? Kırkpınar canlı izle Kırkpınar Güreşleri hangi kanalda, saat kaçta? Soruları Kırkpınar Yağlı Güreşleri’ni canlı izlememek isteyenler tarafından sorgulanıyor. 662. kez düzenlenen Kırkpınar Yağlı Güreşleri yoğun ilgi görüyor. Kırkpınar Güreşleri’nde bu yıl ödül 3 milyon lira olarak belirlendi. Kırkpınar Yağlı Güreşleri'ni canlı izlemek isteyen sporseverler ise arama motorlarına yönelerek Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nin yayınlanacağı kanalı ve diğer detayları sorguluyor. Peki, Kırkpınar Yağlı Güreşleri ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? Kırkpınar Yağlı Güreşleri canlı izle ile ilgili detaylar...
8.07.2023 Şampiy10
İsmail Kartal'ın yardımcıları belli oldu! 5 antrenörle çalışacak
İsmail Kartal'ın yardımcıları belli oldu! 5 antrenörle çalışacak Üçüncü kez Fenerbahçe'nin teknik direktörü olan İsmail Kartal'ın yardımcıları belli oldu. Deneyimli teknik adam tam 5 antrenörle birlikte çalışacak.
30.06.2023 Fenerbahçe
Vicdan azabından kurtulmak için zaman aşımına 15 gün kala her şeyi itiraf etti!
Vicdan azabından kurtulmak için zaman aşımına 15 gün kala her şeyi itiraf etti! Antalya'da 20 yıl önce Selami Canpolat'ı iş yerinde tabancayla öldüren Mehmet Açıkkan (46), zaman aşımına 15 gün kala polise teslim olarak suçunu itiraf etti. Açıkkan, kavga sonrası gittiği hastanede polisi görünce çektiği vicdan azabından kurtulmak için bu kararı aldığını söyledi.
27.06.2023 Yaşam
48 maçta 16 gol 7 asist! Beşiktaş'tan İspanyol orta sahaya 4 milyon euro
48 maçta 16 gol 7 asist! Beşiktaş'tan İspanyol orta sahaya 4 milyon euro Orta saha bölgesini güçlendirmek için Coutinho gibi üstü düzey bir yıldızı gündemine alan Beşiktaş'ın 'B' planı İspanyol futbolcu Pep Biel.
25.06.2023 Beşiktaş
Redmond tarafını belli etti: Türkiye'de Beşiktaş dışında başka bir takımda forma giymem
Redmond tarafını belli etti: Türkiye'de Beşiktaş dışında başka bir takımda forma giymem Beşiktaş'ta oynadığı futbolla büyük dikkat çeken ve adı Fenerbahçe'yle anılan yıldız futbolcu Redmond, Türkiye'de sadece siyah beyazlı formayı giyerim dedi.
21.06.2023 Beşiktaş
Botoks sonrası ölüm davasında doktora istene hapis cezası belli oldu
Botoks sonrası ölüm davasında doktora istene hapis cezası belli oldu Geçen yıllarda yaşanan botoks ölümlerinden sonra yetkililer kaçak yollarla Türkiye'ye sokulan botoks ilaçlarına karşı vatandaşları uyarmış ve şüpheli kliniklere peş peşe operasyonlar düzenlenmişti. Beylikdüzü'nde meydana gelen botoks ölümü günlerce Türkiye'nin gündeminde yer almıştı. Bir rezidansta bulunan güzellik merkezinde kalçasına botoks yaptırdıktan sonra yaşamını yitiren Kübra Boyraz Solmazgül'ün (38) ölümüyle ilgili davada, doktor Öner Özsoyeri'nin "Bilinçli taksirle ölüme neden olma" suçundan 9 yıla kadar hapisle cezalandırılması talep edildi.
20.06.2023 Gündem
MEB resmen duyurdu! Sınav ücreti alınmayacak
MEB resmen duyurdu! Sınav ücreti alınmayacak Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin; şube müdürlüğü, şeflik, memurluk ve saymanlık için görevde yükselme sınavına girecek personelden sınav ücreti alınmayacağını söyledi.
12.06.2023 Eğitim
Bakan Koca ve Bakan Ersoy ikinci kez kabinede
Bakan Koca ve Bakan Ersoy ikinci kez kabinede Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, yeni Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nde de yerlerini alarak, eski kabineden yeni listede tekrar yer alan iki bakan oldu.
3.06.2023 Gündem
Mehmet Nuri Ersoy kimdir? Yeni Kültür ve Turizm Bakanı kim oldu, Mehmet Nuri Ersoy kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde bulundu? Mehmet Nuri Ersoy’un biyografisi…
Mehmet Nuri Ersoy kimdir? Yeni Kültür ve Turizm Bakanı kim oldu, Mehmet Nuri Ersoy kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde bulundu? Mehmet Nuri Ersoy’un biyografisi… Mehmet Nuri Ersoy kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde bulundu? Cumhurbaşkanlığı görevine başlayan Recep Tayyip Erdoğan, yaptığı açıklamayla kabinesini açıkladı. Yeni Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy oldu.
3.06.2023 Gündem
MEB açıkladı! Başvuru süreci başladı
MEB açıkladı! Başvuru süreci başladı Milli Eğitim Bakanlığı Personelinin Görevde Yükselme, Unvan Değişikliği ve Yer Değiştirme Suretiyle Atanması Yönetmeliği kapsamında 9 Temmuz'da gerçekleştirilecek görevde yükselme yazılı sınavı internet başvurusu ve onay süreci başladı.
29.05.2023 Gündem
19 Mayıs kutlu olsun... Cumhuriyet'e atılan ilk adım
19 Mayıs kutlu olsun... Cumhuriyet'e atılan ilk adım Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde 19 Mayıs 1919’da Samsun’da başlatılan Milli Mücadele ile 100. yılını kutladığımız Cumhuriyet’in ilk adımı atıldı... İşgal ile Cumhuriyet’in ilan edildiği 5 yıllık dönemde; kurtuluş, kuruluş ve Cumhuriyet’e geçiş, iç içe verilen destan gibi bir mücadele ile sağlandı...
19.05.2023 Gündem
MHP lideri Bahçeli Kılıçdaroğlu'na sert sözlerle yüklendi
MHP lideri Bahçeli Kılıçdaroğlu'na sert sözlerle yüklendi Kastamonu’da konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP genel Başkanı Kemal Kılıçdroğlu, Millet İttifakı'na sert eleştirilerde bulunarak, "Bozgunculuk bugün de vardır, bölücülük bugün de misliyle tedavüldedir. Hatta dünkü gaflet, dünkü delalet, dünkü ihanet bir fazlasıyla bugüne yansımıştır. Tek eksik fiili işgalin olmamasıdır. Kılıçdaroğlu bu alçak göreve taliptir, etnik ve mezhep çatışmacılığına soyunmuştur" dedi.
24.04.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

9 Temmuz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 9 temmuz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.