8 Nisan

8 Nisan

Son dakika 8 nisan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 8 nisan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 8 nisan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

8 Nisan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 8 nisan gelişmeleri de dahil olmak üzere 9.841 8 nisan haberi bulunmuştur. Tüm 8 nisan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Müşterilerin hesaplarından 205 milyon lira çaldılar!
Müşterilerin hesaplarından 205 milyon lira çaldılar! Antalya'nın Manavgat İlçesinde özel bir banka şubesinde, müşterilerin hesaplarından 205 milyon lira çalınmasına ilişkin soruşturmada gözaltına alınan şube müdürü Rahşan Eylem Bulut, müdür yardımcısı Utku Erdem ve 2 banka personeli tutuklandığı açıklandı.
18.04.2024 Gündem
MSB'den İncirlik ve Kürecik açıklaması: Söz konusu değildir
MSB'den İncirlik ve Kürecik açıklaması: Söz konusu değildir Yunanistan'ın Deniz Parkı ilan etme girişimi hakkında konuşan MSB Kaynakları, "Bakanlık olarak Ege Denizi’nde hak, alaka ve menfaatlerimizi korumak ve Yunanistan’ın tek taraflı statü oluşturma çabalarını engellemek maksadıyla teyakkuz halinde bulunmaktayız." ifadelerini kullandı. Bakanlık kaynakları, Kürecik’teki NATO radarının İran’ın İsrail’i vurduğu sırada İsrail’e bilgi aktarıp aktarmadığı yönündeki iddialarla ilgili, "Bu radar sisteminden elde edilen bilgiler NATO prosedürleri çerçevesinde müttefiklerle paylaşılmakta, NATO müttefiki olmayan ülkelerle paylaşımı söz konusu değildir” dedi.
18.04.2024 Gündem
Froto temettü ne zaman yatacak, Froto (FORT OTO) temettü ne zaman hesaba geçer 2024?
Froto temettü ne zaman yatacak, Froto (FORT OTO) temettü ne zaman hesaba geçer 2024? Ford Otosan, hisse başına 43.30 TL temettü dağıtacağını açıkladı. Bu temettü verimi %3.6'ya karşılık gelmekte ve referans fiyatı 1175.7 TL olarak belirlenmişti. Peki, Ford Oto temettü 2024 ne zaman hesaplara geçer? Froto temettü ne zaman yatacak?
16.04.2024 Ekonomi
Borsa ne zaman açılacak, bayram sonrası borsa ne zaman açılıyor? Borsa İstanbul bayramda kapalı mı, bayramdan sonra ne zaman açılıyor?
Borsa ne zaman açılacak, bayram sonrası borsa ne zaman açılıyor? Borsa İstanbul bayramda kapalı mı, bayramdan sonra ne zaman açılıyor? Borsa bayramdan sonra ne zaman açılacak 2024, sorusunun yanıtı için sorgulamalar arttı. 9 günlük bayram tatili nedeniyle tüm kamu kurum ve kuruluşları kapalı. Yatırımcılar ise Ramazan Bayramı tatilinin ardından 15 Nisan Pazartesi günü borsaların çalışma durumunu merak ediliyor. Peki, Borsa bayramda kaç gün kapalı, borsa ne zaman açılacak?
13.04.2024 Yaşam
15 Nisan 2024 okul var mı, okullar pazartesi günü tatil mi?
15 Nisan 2024 okul var mı, okullar pazartesi günü tatil mi? Milli Eğitim Bakanlığı takvimine göre okullarda ikinci ara tatil 5 Nisan’da başladı. Ramazan Bayramı bu yıl ara tatille birleşti, böylelikle hafta sonları ile 9 günlük tatil yaptı. Hafta sonunun gelmesiyle Okullar ne zaman açılacak, 15 Nisan Pazartesi ders var mı? Sorularına yanıt aranmaya başlandı.
13.04.2024 Yaşam
26 Nisan son, 3 burç kazançlı çıkacak! Astrolog Dinçler Güner 12 burcu yorumladı
26 Nisan son, 3 burç kazançlı çıkacak! Astrolog Dinçler Güner 12 burcu yorumladı Yılın ilk Güneş tutulması 8 Nisan’da yaşandı. Shiron etkili bu tutulmanın etkileri ise 26 Nisan’a dek sürecek. Dinçer Güner tutulmaların etkisinin 12 burçtaki yansımasını yorumlarken bu etkilerin bireysel olarak her zaman iki hafta önden hissedilmeye başlandığını, sonrasında da iki hafta devam ettiğini söyledi. Bu sürecin dünyandaki etkisi ise toplam üç ay sürüyor.
12.04.2024 Astroloji
13 Nisan Cumartesi notereler açık mı, bayramdan sonra noterler ne zaman açılıyor 2024?
13 Nisan Cumartesi notereler açık mı, bayramdan sonra noterler ne zaman açılıyor 2024? Noterler bayramdan sonra ne zaman açılıyor 2024, 13 Nisan Cumartesi noterler açık mı? Ramazan Bayramı kapsamında bazı kurumların kapalı olması nedeniyle vatandaşlar noterlerin çalışma durumunu sorgulamasına neden oldu. Ramazan Bayramı tatili bu sene 9 gün sürdü. Peki, bayramda noterler açık mı, kapalı mı? Bayramdan sonra noterler ne zaman açılıyor, Ramazan Bayramı'nda nöbetçi noterler çalışıyor mu?
12.04.2024 Gündem
TCG Kınalıada'dan yola çıktı!
TCG Kınalıada'dan yola çıktı! TCG Kınalıada korveti, Japonya'ya 134 yıl önce iadei ziyaret yapan Ertuğrul Fırkateyni, dönüş yolunda yakalandığı fırtına sonucu kayalıklara çarparak batan geminin anısına Uzak Doğu'ya sefere çıktı. TCG Kınalıada, 4,5 ay sürecek seyrinde 20 ülkeye demir atacağı belirtildi.
8.04.2024 Gündem
Arefe günü (yarın) teravih var mı? Arefe gün teravih namazı kılınır mı?
Arefe günü (yarın) teravih var mı? Arefe gün teravih namazı kılınır mı? Ramazan ayıyla birlikte kılınmaya başlanan teravih namazının arefe gününde kılınıp kılıınmayacağı merakla araştırılmaya başlandı. Son teravih namazını kılacak olan müslümanlar için bu bilgi merak ediliyor. 8 Nisan Salı günü son teravih namazı kılınacak. Peki arefe günü teravih namazı kılınacak mı?
8.04.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu açıkladı! Bu yılın ilk çeyreğinde 4 metro açıldı
Bakan Uraloğlu açıkladı! Bu yılın ilk çeyreğinde 4 metro açıldı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, bakanlık olarak İstanbul’u baştan başa metro ağları ile ördüklerini belirterek, en önemli metro hatlarından olan ve 8 Nisan 2023 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından hizmete açılan Başakşehir-Çam ve Sakura Şehir Hastanesi-Kayaşehir Metro Hattını açıldığı günden bu yana 1 yıllık süre içerisinde toplam 5 milyon 200 bin yolcu taşındığını söyledi.
8.04.2024 Gündem
Güneş Tutulmasında 3 burç için yara ve şifa bir arada: Astrolog Aygül Aydın: Tutulmayla 4 burcun hayat yolu değişiyor!
Güneş Tutulmasında 3 burç için yara ve şifa bir arada: Astrolog Aygül Aydın: Tutulmayla 4 burcun hayat yolu değişiyor! Güneş Tutulması Türkiye saatine göre saat 18:42'de başlasa da tutulmaya büyük ABD tutulması deniyor. ABD'nin büyük bölümünden görülebildiğinden dolayı. Astrolog Aygül Aydın, Güneş Tutulmasının burçlara etkisini yorumladı. "Ya kabuğunu kaşır kanatırsın ya da yaranı fark eder iyileşirsin" diyen Aydın'dan 8 Nisan Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…
8.04.2024 Astroloji
Bugün borsa açık mı, kapalı mı? 8 Nisan Pazartesi İstanbul BİST Borsa açık mı, işlem görüyor mu?
Bugün borsa açık mı, kapalı mı? 8 Nisan Pazartesi İstanbul BİST Borsa açık mı, işlem görüyor mu? Borsa çalışma durumu binlerce kişi tarafından araştırılıyor. Ramazan Bayramı öncesi pek çok kurumda tatil günleri birleşti. Resmi tatillerde kamu kuruluşları kapalı olurken bazı özel şirketler açık oluyor. Borsa İstanbul 9 Nisan Salı günü ise saat 13.00'a kadar işlem görecek.
8.04.2024 Ekonomi
Güneş Tutulması namazı nasıl kılınır? Kaç rekattır? Güneş Tutulması namazına ne denir?
Güneş Tutulması namazı nasıl kılınır? Kaç rekattır? Güneş Tutulması namazına ne denir? 8 Nisan Güneş Tutulması bugün gerçekleşiyor. Koç burcunda gerçekleşecek Güneş Tutulması sırasında namaz kılmak isteyen vatandaşlar da internette konuyla ilgili araştırmalara başladı. Güneş Tutulması'nda kılınan namaza Küsuf namazı denmektedir. Cemaatle ya da tek başına kılınabilen Küsuf namazı hakkında bilgiler haberimizde. İşte Güneş tutulması namazı hakkında detaylar...
8.04.2024 Gündem
8 Nisan canlı altın fiyatları ile gram ve çeyrek altın ne kadar oldu?
8 Nisan canlı altın fiyatları ile gram ve çeyrek altın ne kadar oldu? Altın fiyatları son dakika hareketliliği yakından takip ediliyor. Kapalıçarşı'da gram, çeyrek, 22 ayar bilezik ve Cumhuriyet altını en çok takip edilenler arasında yerini alırken altın fiyatları ne kadar oldu sorusuna yanıt aranıyor. Bugün gram altın 2.458 TL'den alıcı bulurken, çeyrek altın ise 3.857 TL'den işlem görüyor. İşte, 8 Nisan 2024 Pazartesi günü canlı altın fiyatları alış-satış rakamları
8.04.2024 Ekonomi
Güneş Tutulmasında 3 burç balya balya paraya kavuşuyor! Astrolog Dinçer Güner: 5 burç için reddedilmeyecek teklif var!
Güneş Tutulmasında 3 burç balya balya paraya kavuşuyor! Astrolog Dinçer Güner: 5 burç için reddedilmeyecek teklif var! Hafta boyunca Mars ve Satürn'ün birlikte hareket edeceğini söyleyen Astrolog Dinçer Güner, 8 Nisan Güneş Tutulması'nın burçlara etkilerini yorumladı. Terapi gibi geçecek 8 - 14 Nisan haftasında şansın kapısını çalacağı burçları da açıkladı. İşte Dinçer Güner'den Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…
7.04.2024 Astroloji
10 Nisan borsa açık mı, Borsa İstanbul bayramda kapalı mı? Borsa ne zaman tatil?
10 Nisan borsa açık mı, Borsa İstanbul bayramda kapalı mı? Borsa ne zaman tatil? Ramazan Bayramı geldi çattı, Borsa açık mı kapalı mı diye merak edenler de arttı. 8-9-10-11-12 Nisan’da borsanın çalışma durumu sorgulanıyor. Borsa bayramda kapalı mı? 10 Nisan borsa açık mı?
6.04.2024 Yaşam
Sağlık ocakları pazartesi açık mı, 8 Nisan aile hekimleri çalışıyor mu? Eczanelerin, polikliniklerin ve sağlık ocakların bayram tatili kaç gün 2024? Bayramda sağlık ocakları kapalı mı?
Sağlık ocakları pazartesi açık mı, 8 Nisan aile hekimleri çalışıyor mu? Eczanelerin, polikliniklerin ve sağlık ocakların bayram tatili kaç gün 2024? Bayramda sağlık ocakları kapalı mı? Sağlık ocaklarının bayram mesaisi ile 10 günlük tatile dahil edilen pazartesi ve salı günü sağlık ocaklarının açık olup olmadığı da sorgulanmaya başlandı. Sağlık hizmetleri kalemlerinden biri olan sağlık ocaklarının 8 Nisan Pazartesi günü ile 9 Nisan Salı günündeki çalışma düzeni merak ediliyor. Peki, 8 Nisan sağlık ocağı açık mı, pazartesi günü sağlık ocakları tatil mi? 8 Nisan Pazartesi günü sağlık ocakları kapalı mı, aile hekimlerinde bayram tatili kaç gün 2024?
6.04.2024 Yaşam
8 Nisan güneş tutulması Türkiye saati ile kaçta? Türkiye’de güneş tutulması ne zaman 2024? Güneş tutulması hangi illerde görülecek?
8 Nisan güneş tutulması Türkiye saati ile kaçta? Türkiye’de güneş tutulması ne zaman 2024? Güneş tutulması hangi illerde görülecek? Türkiye’de güneş tutulması ne zaman, 8 Nisan güneş tutulması saat kaçta? Nisan ayına girilmesiyle güneş tutulmasıyla ilgili detaylar da sorgulanmaya başladı. Ay, Güneş ve dünyanın arasına girecek, dünyanın ışığı bir süre gölgelenecek. Tutulma ülkemizden izlenemeyecek, Amerika, Kanada, Meksika, Asya’nın doğu kıyılarından görülecek. Peki, 8 Nisan güneş tutulması Türkiye saati ile kaçta? Türkiye’de güneş tutulması ne zaman 2024, hangi illerde görülecek?
6.04.2024 Yaşam
Hastaneler pazartesi günü açık mı, acil servisler, poliklinikler, sağlık ocakları tatil mi? Hastanelerde bayram tatili ne zaman başlıyor 2024? Özel hastaneler bayramda açık mı?
Hastaneler pazartesi günü açık mı, acil servisler, poliklinikler, sağlık ocakları tatil mi? Hastanelerde bayram tatili ne zaman başlıyor 2024? Özel hastaneler bayramda açık mı? Özel hastaneler bayramda açık mı, pazartesi günü hastaneler tatil mi? Ramazan Bayramı bu yıl 10-11-12 Nisan tarihlerinde kutlanacak. 9 gün tatil olması nedeniyle hastanelerin pazartesi günü açık olup olmadığını merak ediyor. Hastanelerin yanı sıra sağlık ocakları, poliklinikler, aile hekimliği ve diş hastanelerinin de bayram kapsamında mesai günleri sorgulanıyor. Peki, Bayramın birinci günü ve 8 Nisan 2024 Pazartesi hastaneler açık mı, doktorlar çalışıyor mu, acil servisler hizmet verecek mi?
6.04.2024 Yaşam
Devlet bankaları pazartesi açık mı, kapalı mı, 8 Nisan Pazartesi bankalar tatil mi? Arefe günü bankalar işlem yapacak mı?
Devlet bankaları pazartesi açık mı, kapalı mı, 8 Nisan Pazartesi bankalar tatil mi? Arefe günü bankalar işlem yapacak mı? Bayram tatilinin 9 güne çıkarılmasıyla vatandaşlar bankaların çalışma günleri ile bayram tatili günlerini sorgulamaya başladı. Ramazan Bayramı sabırsızlıkla beklenirken, banka işlemleri olanlar 10 Nisan’da başlayacak bayramın öncesinde “Pazartesi (8 Nisan) bankalar açık mı, bankalar arefe günü çalışıyor mu, kapalı mı?” sorularına yanıt aramaya başladı.
5.04.2024 Yaşam
Ramazan Bayramı’ndan sonra okullar ne zaman açılacak 2024? Okullarda bayram tatili kaç gün?
Ramazan Bayramı’ndan sonra okullar ne zaman açılacak 2024? Okullarda bayram tatili kaç gün? Bayramdan sonra okullar ne zaman açılıyor? sorusunun yanıtı merak ediliyor. Bayram tatili sonrası ilkokul, ortaokul ve lise çağındaki öğrenciler için eğitim öğretim kaldığı yerden devam edecek.
5.04.2024 Gündem
İnci Taneleri'ne Cannes'da özel gösterim
İnci Taneleri'ne Cannes'da özel gösterim Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı İnci Taneleri’ne yurt dışından da yoğun ilgi var. 85 ülkeden içerik üreticileri ve dağıtımcıların katıldığı, bu yıl 8- 10 Nisan tarihleri arasında Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenecek olan MipTV’de Secret of Pearls (İnci Taneleri) için özel gösterim yapılacak.
5.04.2024 Magazin
Arefe günü kargolar çalışıyor mu, kaça kadar, bayramda kargolar açık mı? Kargo firmaları kaç gün kapalı 2024? Aras, Yurtiçi, MNG, Sürat, PTT, UPS kargo dağıtım yapacak mı?
Arefe günü kargolar çalışıyor mu, kaça kadar, bayramda kargolar açık mı? Kargo firmaları kaç gün kapalı 2024? Aras, Yurtiçi, MNG, Sürat, PTT, UPS kargo dağıtım yapacak mı? 9 günlük idari izin kapsamında kamu kurumları ve kuruluşları 8 Nisan Pazartesi kapalı olacak. Kamu kurum ve kuruluşların kapalı olması nedeniyle vatandaşlar kargoların arefe günü ve bayramdaki mesailerini sorgulamaya başladı. Kargo işlemleri olanlar “Bayramda kargolar çalışır mı, arefe günü kargolar açık mı 2024, bayramda kargolar kaç gün kapalı 2024?” sorularına yanıt arıyor.
4.04.2024 Yaşam
9 Günlük bayram tatilinde bankalar açık mı, kapalı mı, bayram tatilinde bankalar kaç gün kapalı?  Pazartesi Salı bankalar çalışacak mı, tatil mi?
9 Günlük bayram tatilinde bankalar açık mı, kapalı mı, bayram tatilinde bankalar kaç gün kapalı?  Pazartesi Salı bankalar çalışacak mı, tatil mi? Bayram tatilinin 9 güne çıkarılmasıyla tatil öncesinde banka işlerini halledecekler 8 Nisan Pazartesi ile 9 Nisan Salı günü bankaların açık olup olmadığını sorguluyor. 8 Nisan resmi tatil takviminde yer almıyor, ancak kamu çalışanları için tatil ilan edildi. Peki, 8 Nisan Pazartesi günü bankalar açık mı, bayram tatilinde banaklar kaç gün kapalı, 9 günlük bayram tatilinde bankalar çalışacak mı?
4.04.2024 Yaşam
Askerlerin oy kullanma görüntülerine MSB'den yanıt: Mevzuata göre yerine getirildi
Askerlerin oy kullanma görüntülerine MSB'den yanıt: Mevzuata göre yerine getirildi Milli Savunma Bakanlığı Kaynakları, 31 Mart Mahalli İdareler Seçiminde bazı askerlerin toplu olarak oy kullandığı görüntülere yanıt verdi. Yapılan açıklamada, "18 yaşını dolduran her Türk vatandaşı seçme ve halkoylamasına katılma hakkına sahiptir. Vatandaşlık görevini yerine getirmek için oy kullanma hakkını yürürlükteki mevzuat esasları kapsamında yerine getirmektedir" denildi.
4.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

8 Nisan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 8 nisan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.