8 Mart Kadınlar Günü

8 Mart Kadınlar Günü

Son dakika 8 Mart Kadınlar Günü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 8 Mart Kadınlar Günü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 8 Mart Kadınlar Günü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

8 Mart Kadınlar Günü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 8 mart kadınlar günü gelişmeleri de dahil olmak üzere 920 8 mart kadınlar günü haberi bulunmuştur. Tüm 8 mart kadınlar günü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kadın Akademisi açıldı, Kent Meydanı 5. Etap’ın temeli atıldı! "Turist sayımız artıyor"
Kadın Akademisi açıldı, Kent Meydanı 5. Etap’ın temeli atıldı! "Turist sayımız artıyor" Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, kadınların mesleki eğitim ve psiko-sosyal destek alacağı Kadın Akademisi'nin açılışını gerçekleştirdi. Eş zamanlı olarak Kent Meydanı'nda, içerisinde ofisler ve dükkanların yer alacağı 5. Etap binasının temeli de atıldı. Açılış ve temel atma programının coşkusu, Kolpa müzik grubunun şarkılarıyla arttı. Adanalılar hem hizmetin sevincini yaşadı hem de konserle eğlendi.
10.03.2024 Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail yönetimi katildir, hırsızdır, faşisttir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail yönetimi katildir, hırsızdır, faşisttir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TÜGVA Gençlik Buluşması'nda konuştu İsrail'in Gazze'ye gerçekleştirdiği saldırılara ilişkin açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Netanyahu yönetimiyle yan yana anılmak bile başlı başına ağır bir cezadır, utanılacak bir ayıptır. Netanyahu'nun başında bulunduğu İsrail yönetimi katildir. Netanyahu'nun başında bulunduğu İsrail yönetimi zalimdir." dedi. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu ülkede Hamas'a terör iftirası atan İsrail muhiplerine asla inanmayın. Hamas bunların iddia ettiği gibi bir örgüt değildir; bilakis direniş hareketidir. Türkiye olarak hiçbir tehdide baskıya boyun eğmeden Gazze'de yaşanan katliamın, Filistin'de yaşayan zulmün sona ermesi için kalbimizle, dilimizle, elimizle her türlü çabayı gösteriyoruz." diye konuştu.
8.03.2024 Gündem
İnci Taneleri yine zirvede! 8 Mart Kadınlar Günü unutulmadı!
İnci Taneleri yine zirvede! 8 Mart Kadınlar Günü unutulmadı! Kanal D’nin izlenme rekorları kıran dizisi İnci Taneleri’nin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne ithaf edilen son bölümünde, kadına yönelik şiddet çarpıcı bir şekilde protesto edildi. Eşinden gördüğü şiddet nedeniyle hastaneye kaldırılan Dilber’e pavyonda çalışan arkadaşlarından destek geldi. Şiddeti protesto etmek için sahneye çıkmak istemeyen kadınlara erkekler de destek verdi. Havva Öğüt’ün “Şikâyet Olmasın Da Bak Ne Haldeyim.” türküsü eşliğinde ekrana gelen şiddet sahneleri izleyicinin yüreğine dokunurken; ekran başındaki milyonlar ise kadına yönelik şiddete dikkat çekilen o anlarda gözyaşına boğuldu.
8.03.2024 Magazin
Atatürklü kadınlar günü mesajları | Atatürk'ün kadınlar ile ilgili sözleri: Şuna inanmak gerekir ki dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir! İşte Atatürklü dünya kadınlar günü mesajları
Atatürklü kadınlar günü mesajları | Atatürk'ün kadınlar ile ilgili sözleri: Şuna inanmak gerekir ki dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir! İşte Atatürklü dünya kadınlar günü mesajları 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajı için aramalar yoğunlaştı. Kadınların ekonomik, sosyal ve siyasi alanlardaki katkılarına ve hakları konusunda farkındalık yaratmak, eşinin, annesinin, sevgilisinin, ablasının kadınlar gününü kutlamak isteyenler 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sözleri ve mesajlarını araştırıyor. Biz de özel ve kutlu günde sevgiliye, eşe, anneye, arkadaşa mesaj göndermek isteyenler için Kadınlar Günü mesajı örnekleri hazırladık. İşte, en güzel, kısa, uzun anlamlı, kadın emeğini vurgulayan resimli 8 Mart Kadınlar Günü mesajları ve sözleri...
8.03.2024 Gündem
8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü mesajları ve etkileyici resimli kısa kadınlar günü sözleri! Sevgiliye, anneye, ablaya güçlü kadın vurgulu kadınlar gününe özel resimli mesajlar, görseller!
8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü mesajları ve etkileyici resimli kısa kadınlar günü sözleri! Sevgiliye, anneye, ablaya güçlü kadın vurgulu kadınlar gününe özel resimli mesajlar, görseller! Birleşmiş Milletler tarafından ilan edilen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için mesajlar ve sözleri sorgulanıyor. 8 Mart bu yıl Çarşamba gününe denk geliyor. Yakınındaki kadınların gününü kutlamak, onlara en güzel, anlamlı, duygusal, resimli 8 Mart Kadınlar Günü kutlama mesajlarını sorguluyor. İşte Anneye, ablaya, sevgiliye Kadınlar Günü sözleri ile 2023 anlamlı resimli 8 Mart Kadınlar Günü mesajı seçenekleri burada… İşte kısa uzun seçenekli Atatürklü Kadınlar Günü mesajları…
8.03.2024 Gündem
Adana polisinden tarlada çalışan kadınlara karanfilli kutlama! "İlk defa polis abilerden çiçek alıyorum"
Adana polisinden tarlada çalışan kadınlara karanfilli kutlama! "İlk defa polis abilerden çiçek alıyorum" Adana'da Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, tarlada çalışan kadınlara 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde karanfil dağıttı.
8.03.2024 Adana
TİKAD Başkanı Nilüfer Bulut'tan 8 Mart mesajı: Çalışmaya devam edeceğiz
TİKAD Başkanı Nilüfer Bulut'tan 8 Mart mesajı: Çalışmaya devam edeceğiz Türkiye İş Kadınları Derneği (TİKAD) 8 Mart Kadınlar Günü’nü yazılı bir mesajla kutladı.
8.03.2024 Gündem
8 Mart neden Dünya Kadınlar günü, dünya kadınlar günü ilk kez ne zaman kutlandı? Kadınlar gününün hikayesi nedir, Dünya Kadınlar Günü Türkiye'de ilk ne zaman kutlandı?
8 Mart neden Dünya Kadınlar günü, dünya kadınlar günü ilk kez ne zaman kutlandı? Kadınlar gününün hikayesi nedir, Dünya Kadınlar Günü Türkiye'de ilk ne zaman kutlandı? Dünya çapında coşkuyla kutlanan '8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nün tarihi 1800'lü yıllara dayanıyor. Kadınların sosyal, ekonomik ve siyasi hakları için mücadele ettiği bu önemli gün, tarihte birçok önemli dönüm noktasına sahne oldu. Her yıl 8 Mart'ta kutlanan bu gün, kadınların eşitlik, adalet ve özgürlük mücadelesini yansıtıyor. Kadınların toplumdaki rollerinin ve katkılarının önemini vurgulayan bu gün, dünya çapında çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Peki, İlk kadınlar günü ne zaman kutlandı? Kadınlar günü nasıl ortaya çıktı, 8 Mart kadınlar günü ilk nerede kutlandı? 8 Mart neden Dünya Kadınlar günü ilan edildi?
8.03.2024 Gündem
8 Mart resmi tatil mi 2024? 8 Mart Dünya Kadınlar Günü hangi ülkede resmi tatildir, dünya kadınlar günü resmi tatil olan ülke hangileri?
8 Mart resmi tatil mi 2024? 8 Mart Dünya Kadınlar Günü hangi ülkede resmi tatildir, dünya kadınlar günü resmi tatil olan ülke hangileri? Dünya Kadınlar Günü, kadınların siyasi katılım, eğitim, istihdam ve sağlık gibi temel haklara eşit erişimlerini sağlamak ve kadına yönelik şiddetin sona ermesi için fırsat sunan önemli bir gün olarak kutlanır. Her yıl, çeşitli ülkelerde ve toplumlarda çeşitli etkinliklerle anılan bu özel gün, kadınların seslerini duyurduğu mesajlarla dolu ve eşitlik taleplerinin yükseldiği bir platform haline gelir. 8 Mart’a az bir süre kala 8 Mart Kadınlar Günü’nün resmi tatil olup olmayacağı sorgulanıyor. Peki, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü resmi tatil mi? 8 Mart'ta okullar tatil mi, Dünya Kadınlar Günü hangi ülkede resmi tatildir?
8.03.2024 Gündem
Kurumsal kadınlar günü kutlama mesajı! Patrona, müdüre, iş arkadaşına 8 Mart Kadınlar Günü mesajları ve sözleri
Kurumsal kadınlar günü kutlama mesajı! Patrona, müdüre, iş arkadaşına 8 Mart Kadınlar Günü mesajları ve sözleri Dünya Kadınlar Günü, her yıl 8 Mart'ta dünya genelinde kadınların sosyal, ekonomik, kültürel ve siyasi başarılarını kutlamak için bir fırsat sunuyor. Bu özel gün, kadınların tarih boyunca karşılaştıkları zorluklara rağmen elde ettikleri ilerlemeyi ve toplumdaki önemli rollerini vurgular. İşte Patrona, müdüre, şirket arkadaşına kurumsal 8 Mart mesajları ile kadına emeğine saygı barındıran kadınlar günü sözleri
8.03.2024 Gündem
Kadınlar insan, biz insanoğlu! Kadınlar günü mesajları 2024: Kız arkadaşa, flörte resimli, en çarpıcı, duygusal 8 Mart Kadınlar günü mesajları, sözleri
Kadınlar insan, biz insanoğlu! Kadınlar günü mesajları 2024: Kız arkadaşa, flörte resimli, en çarpıcı, duygusal 8 Mart Kadınlar günü mesajları, sözleri 8 Mart Dünya Kadınlar Günü bu yıl da coşkuyla kutlanılmaya hazırlanıyor. Kız arkadaşa, flörte kadınlar günü mesajları araştırılıyor. Sosyal medyada oldukça farklı kutlanan ve sevilen insanlara mesaj yoluyla gönderilen kutlama sözleriyle 8 Mart Dünya Kadınlar Günü alışılmışın dışında kutlanıyor. Editleyebileceğiniz, kendinize uyarlayabileceğiniz bu sözler arasında resimli, çarpıcı olanlar da yer alıyor. İşter Dünya Kadınlar Günü'ne özel en güzel mesajlar, sözler...
7.03.2024 Gündem
Hazal Kaya ve Ali Atay’dan dört kişilik aile pozu
Hazal Kaya ve Ali Atay’dan dört kişilik aile pozu Sosyal medya hesabını aktif kullanan ünlülerden olan Hazal Kaya, 11 Şubat'ta dünyaya gelen minik kızı Süreyya ile yeni bir paylaşımda bulundu. Meslektaşı Ali Atay ile mutlu bir evlilik sürdüren ünlü oyuncunun aile pozuna, takipçilerinden yorum ve beğeni yağdı.
25.03.2023 Magazin
Erkekler günü ne zaman, 19 Kasım mı? Dünya erkekler günü var mı, erkekler günü nedir, kutlanıyor mu? İşte Dünya erkekler gününün hikayesi, anlamı ve ilk ortaya çıkaran!
Erkekler günü ne zaman, 19 Kasım mı? Dünya erkekler günü var mı, erkekler günü nedir, kutlanıyor mu? İşte Dünya erkekler gününün hikayesi, anlamı ve ilk ortaya çıkaran! Erkekler Günü kutlama tarihi kadınlar gününün kutlanmasıyla gündeme geldi. Dünya Kadınlar Günü her yıl 8 Mart’ta kutlanıyor. Bugün 8 Mart Kadınlar Günü olması sebebiyle vatandaşlar “Dünya Erkekler Günü var mı?” sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki, Erkekler günü var mı, dünya erkekler günü ne zaman,19 Kasım erkekler günü mü? Erkekler günü tarihçesi…
8.03.2023 Gündem
Dünya kadınlar günü ne zaman kutlanmaya başladı, neden 8 Mart? Kadınlar günü neden kutlanır, ne zaman ilan edildi, dünya emekçi kadınlar günü nedir, tarihi, hikayesi ne?
Dünya kadınlar günü ne zaman kutlanmaya başladı, neden 8 Mart? Kadınlar günü neden kutlanır, ne zaman ilan edildi, dünya emekçi kadınlar günü nedir, tarihi, hikayesi ne? 8 Mart 'Dünya Emekçi Kadınlar' günü tüm çeşitli etkinliklerle dünyada kutlanıyor. Dünyada ilk kez 19 Mart 1911’de kutlanan 'Dünya Emekçi Kadınlar' günü, ülkemizde ilk kez 1921 yılında kutlanmaya başlandı. Kadınlar Günü’nün uluslararası bir gün olarak kutlanmasını öneren, komünist bir aktivist ve kadın hakları savunucusu Clara Zetkin'di. Fikrini 1910'da Kopenhag'da düzenlenen Uluslararası Emekçi Kadınlar Konferansı'na sundu ve oradaki 17 ülkeden 100 kadın oybirliğiyle kabul etti. Peki, Kadınlar günü nedir, neden var? Dünya Kadınlar Günü ne zaman kutlanmaya başlandı? İşte 8 Mart Dünya Kadınlar Gününün tarihçesi ile kadınlar gününün anlamı, önemi…
8.03.2023 Gündem
Dünya Kadınlar Günü tarihçesi! Kadınlar Günü neden kutlanır? 8 Mart Kadınlar Günü nasıl ortaya çıktı?
Dünya Kadınlar Günü tarihçesi! Kadınlar Günü neden kutlanır? 8 Mart Kadınlar Günü nasıl ortaya çıktı? Bir asırdan fazla bir süredir dünya çapında insanlar 8 Mart'ı kadınlar için özel bir gün olarak kutluyor. Dünya Kadınlar Günü protest bir tavır mıydı? Kadınlar Günü'nün nasıl doğduğu ve neden bugünün kutlandığı merak ediliyor. Peki, Kadınlar Günü neden kutlanır? 8 Mart Kadınlar Günü nasıl ortaya çıktı? Dünya Kadınlar Günü önemi ne? İşte Dünya Kadınlar Günü tarihçesi!
8.03.2022 Gündem
En güzel 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajları! İşte Sevgiliye, eşe, arkadaşa ve anneye gönderilebilecek anlamlı kadınlar günü mesajları ve sözleri!
En güzel 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajları! İşte Sevgiliye, eşe, arkadaşa ve anneye gönderilebilecek anlamlı kadınlar günü mesajları ve sözleri! Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun... Her yıl 8 Mart Dünya Kadınlar günü olarak kutlanıyor. Kadınlara adanan Dünya Kadınlar Günü, toplumsal cinsiyet eşitliği konusunda farkındalık yaratmayı amaçlıyor. Dünyanın her yerinde farklı şekillerde kutlanan bu özel günde kadınlar etkinliklerle her alanda seslerini duyuruyor. Hayatınızda olan kadınları onurlandırmak ve toplumsal cinsiyet eşitliğini savunmak için Dünya Kadınlar Günü mesajlarını bir araya getirdik. İşte hayatınızda olan tüm kadınlara gönderebileceğiniz Dünya Kadınlar Günü kutlama mesajları...
8.03.2022 Gündem
Asgari ücretliye 12 bin 454 lira ödeniyor!  Başvuru şartı var, ödemeler...
Asgari ücretliye 12 bin 454 lira ödeniyor! Başvuru şartı var, ödemeler... Yüz binlerce çalışanı ilgilendiriyor. Asgari ücret alanlara 12 bin 454 lira ödeniyor. Paralar banka hesaplarına yatırılıyor. Başvuru şartı bulunuyor. Bu ödeme dışında tek sefere mahsus en az 300 TL devlet tarafından karşılıksız olarak veriliyor. 300 liralık destek ödemesi yapılırken çalışma şartı aranmıyor. Kadınların çalışma hayatına katılımını artırmak için devlet tarafından pek çok destek sağlanıyor. Doğum izninden süt parasına, erken emeklilik imkanından hibeye kadar birçok destek kadınları bekliyor. Bu destekler kapsamında doğum yapan ve analık iznini kullanan kadınlara çalışmadığı her gün için, geçici iş göremezlik ödeneği veriliyor. Asgari ücret alan bir annenin 112 günlük parası 12 bin 454 lirayı buluyor. Kendi işini kurmak isteyen kadınlar da destekleniyor. Evde üretim yapan kadınlara vergisiz esnaflık imkanı ile emeklilik yolu açılıyor. Bunun için vergi dairesine bir dilekçe ile başvurmak yeterli oluyor. Ayrıca kadın girişimcilere erkeklere oranla daha uzun vadeli ve yüksek hibe ve kredi imkanı tanınıyor. Sadece çalışan kadınlara değil aynı zamanda ekonomik olarak ihtiyaç sahibi olan kadınlara da destek veriliyor. Yetim kalan kızlara aylık bağlanıyor. Yetim kızlar evlendiklerinde kendilerine 24 maaş çeyiz parası ödeniyor. Evlilik biterse bu maaşı almaya devam ediyor. Söz konusu para için müracaat etmek gerekiyor.
8.03.2022 Çalışma Hayatı
8 Mart Dünya Kadınlar günü mesajları ve 2022 sözleri! Sevgiliye, anneye, arkadaşa, ablaya, eşe ve öğretmene kısa uzun anlamlı resimli Dünya Kadınlar Günü sözleri!
8 Mart Dünya Kadınlar günü mesajları ve 2022 sözleri! Sevgiliye, anneye, arkadaşa, ablaya, eşe ve öğretmene kısa uzun anlamlı resimli Dünya Kadınlar Günü sözleri! 8 Mart, Birleşmiş Milletler tarafından kadınlara ekonomik ve sosyal alanda eşit hakların tanınmasının 1977'de onaylanmasından bu yana, tüm dünyada, bir farkındalık oluşturmak için ‘Dünya Kadınlar Günü’ olarak kutlanmaktadır. Biz de sevgiliye, anneye, arkadaşa, ablaya, eşe ve öğretmene kısa uzun anlamlı resimli 8 Mart Dünya Kadınlar günü mesajları göndermek isteyenler için Dünya Kadınlar Günü mesajları ile 8 Mart Dünya Kadınlar günü sözleri derledik. İşte 8 Mart Dünya Kadınlar günü mesajları…
7.03.2022 Gündem
Kadınlar Günü’nde ulaşım ücretsiz mi? İstanbulkart Mobil uygulaması nasıl indirilir? Metrobüs ve otobüs seferleri ücretsiz mi?
Kadınlar Günü’nde ulaşım ücretsiz mi? İstanbulkart Mobil uygulaması nasıl indirilir? Metrobüs ve otobüs seferleri ücretsiz mi? İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) duyurdu! Tüm kadınlara ücretsiz olacak! İBB, 8 Mart Kadınlar Günü’nü ücretsiz toplu ulaşımla kutlayacak. Peki, Kadınlar Günü’nde ulaşım ücretsiz mi? İstanbulkart Mobil uygulaması nasıl indirilir? Metrobüs ve otobüs seferleri ücretsiz mi?
6.03.2022 Gündem
Birleşmiş Milletler: Cinsiyet eşitsizliği 21. yüzyılın en büyük sorunu
Birleşmiş Milletler: Cinsiyet eşitsizliği 21. yüzyılın en büyük sorunu Yaklaşan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü, kadın hakları ve cinsiyet eşitsizliği mücadelesi gündemdeki haklı yerine taşıyor. Online PR Servisi B2Press’in incelediği Dünya Ekonomik Forumu verilerinde ise konuya dair çalışmaların bugünkü hızıyla ilerlemesi durumunda cinsiyet eşitsizliğinin son bulması için en az 135 yıl gerekeceği vurgulanıyor. Birleşmiş Milletler Kadın Birimi (UN Women) cinsiyet eşitsizliğini 21’inci yüzyılın en büyük zorluklarından biri olarak tanımladı.
1.03.2022 Gündem
Whatsapp'ta virüs alarmı! Herkes birbirine gönderiyor, eğer bu mesajı açtıysanız...
Whatsapp'ta virüs alarmı! Herkes birbirine gönderiyor, eğer bu mesajı açtıysanız... Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp gündemden düşmüyor. Gizlilik sözleşmesi tartışmalarıyla uzun süre adından söz ettiren WhatsApp şimdi de dolandırıcılık haberiyle gündeme oturdu. Spor giyim markası Adidas tarafından gönderilen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü hediyesi mesajının bir dolandırıcılık yöntemi olduğu ortaya çıktı. Siber güvenlik uzmanları uyardı...
8.03.2021 Bilim ve Teknoloji
Kadınlar Günü ne zaman ortaya çıktı? 8 Mart Dünya Kadınlar günü nasıl başladı, Kadınlar Günü’nün tarihçesi ve önemi…
Kadınlar Günü ne zaman ortaya çıktı? 8 Mart Dünya Kadınlar günü nasıl başladı, Kadınlar Günü’nün tarihçesi ve önemi… Dünya Emekçi Kadınlar Günü, tüm dünyada her yaştan ve her milletten kadının birlik, dayanışma ve haksızlıklarla mücadele günü olarak biliniyor. Kadınlar, hayattaki duruşlarını, kendileri ile ilgili yaklaşımlara itirazlarını, toplumdan ve siyasilerden beklentilerini 8 Mart’ta en güçlü şekilde dile getirirecek. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde pek çok kişi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nasıl ortaya çıktı? sorusunu araştırıyor. Peki, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ne zaman, nasıl ortaya çıktı? Kadınlar Günü neden 8 Mart? İşte Kadınlar Günü tarihçesi ve önemi...
8.03.2021 Gündem
'Kadın isterse her işi başarıyla yapabilir'
'Kadın isterse her işi başarıyla yapabilir' Burdur'un ilk ve tek kadın halk otobüsü şoförü Aysel Gürdal (55), kadına bir gün değil, her zaman değer verilmesi gerektiğini belirterek, "Burdur'da ilk defa görevde olan kadın halk otobüsü şoförü benim. Yolculardan hep olumlu tepki aldım. Kadın isterse her işi başarıyla yapabilir" dedi.
8.03.2021 Yaşam
Psikolojik şiddet nasıl fark edilir?
Psikolojik şiddet nasıl fark edilir? Kadına yönelik şiddet ne yazık ki toplumumuzun büyük sorunları arasında yer alıyor. 2021 yılının yalnızca ilk iki ayında 48 kadın hayatını kaybetti. Geride bıraktığımız 2020 yılında ise 408 kadın şiddete kurban verildi. 8 Mart Kadınlar Günü nedeniyle Psikolog Tansu Ocak, kadına yönelik şiddetin boyutlarını anlattı. Psikolog Ocak, psikolojik şiddete dikkat çekerek “Şiddete maruz kalan kadınlar suçluluk, yalnızlık, çaresizlik gibi duyguları yoğun bir şekilde yaşamaktadırlar. Bu da depresyon, anksiyete bozuklukları, travma sonrası stres bozukluğu, alkol-madde bağımlılığı, bedensel kaynağı bulunamayan psikosomatik hastalıklar gibi psikolojik rahatsızlıklara neden olmaktadır” uyarısında bulundu.
7.03.2021 Sağlık
Kadınlar Günü'ne özel sözler! En güzel 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajları ve sözleri
Kadınlar Günü'ne özel sözler! En güzel 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajları ve sözleri 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kadınlar için küresel dayanışma, birlik ve beraberlik günü olarak tüm dünyada anılan özel bir gün. 8 Mart, kadın cinayetleri, kadın hakları, kadın emeği, kadının toplumdaki yeri, eğitimde ve iş hayatında kadınların karşılaştıkları zorluklar, yasalar ve beklentilerin konuşulacağı en önemli gün. Bu özel günde en yakınınızdaki kadınlara, annenine, eşinize, kardeşinize ve arkadaşlarınıza onların yanında olduğunuzu anlatan mesajlarla destek verebilirsiniz. İşte 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajları...
8.03.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

8 Mart Kadınlar Günü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 8 mart kadınlar günü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.