8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'

8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'

Son dakika 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal' haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal' ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal' haber sayfamızda bulabilirsiniz.

8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 8. cumhurbaşkanı turgut özal' gelişmeleri de dahil olmak üzere 533 8. cumhurbaşkanı turgut özal' haberi bulunmuştur. Tüm 8. cumhurbaşkanı turgut özal' haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekli maaşı ve ikramiye açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekli maaşı ve ikramiye açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malatya’da Kültür ve Turizm Bakanlığı Malet Konteyner Kentte halka hitap etti. Millet İttifakı'nın yeni bir mağlubiyete hazırlandığının altını çizen Erdoğan "Malatya ona gereğini yapacak mı? Manşetleri ile millete parmak sallayanlar derslerini alsın, diyeceksiniz. İnşallah sandıkları patlatacaksınız" ifadelerini kullandı. Erdoğan, en düşük emekli maaşı ve emeklilerin bayram ikramiyesine ilişkin yeni açıklamalarda bulundu. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabından 28 Mayıs mesajı yayımladı. Erdoğan mesajında, "Pazar gününe kadar çok çalışacak, Pazar günü de mutlaka sandığa erkenden giderek irademizi ortaya koyacağız" dedi.
23.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ölümünün 30. yılında Turgut Özal'ı andı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ölümünün 30. yılında Turgut Özal'ı andı Türkiye'nin 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal vefatının 30'uncu yılında mezarı başında anıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan da sosyal medya heasabından açıklama yaptı.
17.04.2023 Gündem
Ahmet Özal Türkiye İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı oldu
Ahmet Özal Türkiye İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı oldu 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın oğlu Ahmet Özal Türkiye ittifakı Cumhurbaşkanı adayı oldu. Herkese eşit bir Cumhurbaşkanı olacağını ifade eden Özal, "Türkiye İttifakı beni Cumhurbaşkanı adayı gösterdi. Bana güvenen herkese teşekkür ederim" dedi.
17.03.2023 Gündem
Turgut Özal hakkında önemli açıklamalar: Kendini Bosna Hersek için feda etti!
Turgut Özal hakkında önemli açıklamalar: Kendini Bosna Hersek için feda etti! 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın vefatının 29. yılında Koruma Müdürü Musa Öztürk, Özal’ın kendini Bosna Hersek için feda ettiğini söyledi.
19.04.2022 Gündem
Turgut Özal ölümünün 29. yıl dönümünde mezarı başında anıldı
Turgut Özal ölümünün 29. yıl dönümünde mezarı başında anıldı Türkiye'nin 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal, ölümünün 29'uncu yılında mezarı başında anıldı. Anma törenine çok sayıda siyasetçi katılırken eşi Semra Özal, "Bu acı hiç bitmiyor, her gün daha da artıyor" dedi.
17.04.2022 Siyaset
Hakan Ünsal'ın forması 159 bin TL'ye satıldı!
Hakan Ünsal'ın forması 159 bin TL'ye satıldı! TFF Bölgesel Amatör Lig 7.Bölge 1.Grupta şampiyonluk yarışı veren Küçükçekmece Sinop Spor Kulübü, birlik, beraberlik ve dayanışma yemeği Küçükçekmece Belediyesi Nikah Sarayı'nda yapıldı. Katılımın geniş olduğu yemekte siyaset, spor ve sivil toplum kuruluşlarına ait çok sayıda kişi bir araya geldi. Gecede, Sinop Ayancıklı Galatasaray ve Milli Takım'ın eski futbolcusu Hakan Ünsal'ın 57 numaralı imzalı forması, açık arttırmada 159 bin liraya Galatasaray'ın eski Milli futbolcu Hakan Ünsal'ın 57 numaralı Galatasaray forması açık artırma ile satışa sunuldu. Formayı yine Sinoplu Çorluspor Kulüp Başkanı Yusuf Gümüş aldı.
30.01.2022 Spor Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş altın açıklaması: Tamamını ülkemize getirdik
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş altın açıklaması: Tamamını ülkemize getirdik Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan, " Gece yarısı operasyonları ile kuru hareketlendirerek, ülkemizi ekonomik krizlerin altında ezmek için atağa kalktılar. Biz tabi yurt dışındaki altınlarımızın tamamını ülkemize getirerek, döviz rezervimizi güçlendirerek önlemimizi almıştık. Önlemlerimiz ve güçlü ekonomi politikalarımız ile bu süreçleri de hamdolsun atlattık. " dedi.
8.07.2021 Siyaset
Ünlü müzisyen Asım Ekren hayatını kaybetti
Ünlü müzisyen Asım Ekren hayatını kaybetti Türkiye'nin en ünlü bateristlerinden ve bir dönem 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın kızı Zeynep Özal ile evli olan Asım Ekren hayatını kaybetti.
26.04.2021 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Menderes, Zorlu ve Polatkan'ın mezarlarını ziyaret etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Menderes, Zorlu ve Polatkan'ın mezarlarını ziyaret etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, merhum Başbakan Adnan Menderes, Dışişleri Bakanı Fatin Rüştü Zorlu, Maliye Bakanı Hasan Polatkan ve 37. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan'ın mezarlarını ziyaret ederek dua okudu.
17.04.2021 Siyaset
Turgut Özal vefatının 28. yılında anıldı
Turgut Özal vefatının 28. yılında anıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal için vefatının 28. yılında kabri başında düzenlenen anma törenine katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özal'ın vefat yıl dönümü nedeniyle yayımladığı mesajında "Her zaman hayırla yâd edilecek olan merhum Turgut Özal'a vefat yıl dönümünde bir kez daha Allah'tan rahmet niyaz ediyor, kendisini saygıyla anıyorum." ifadeleri yer vermişti.
17.04.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 8. Cumhurbaşkanı Turgut  Özal'ı andı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ı andı ürkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Büyük Türkiye hedefi doğrultusunda ülkemiz için birçok yeniliğe imza atan Turgut Özal, öncülük ettiği demokratikleşme ve kalkınma hamlelerinin yanı sıra müstesna şahsiyetiyle de milletimizin sevgisini kazanmıştır." ifadesini kullandı.
17.04.2021 Siyaset
İstanbul'un en kalabalık yeri orası! 3 ili geride bıraktı
İstanbul'un en kalabalık yeri orası! 3 ili geride bıraktı İstanbul'un en kalabalık mahallesi Beylikdüzü'ndeki Adnan Kahveci Mahallesi, 101 bin 668 kişiyle 3 ilin nüfusunu geride bıraktı. 100 bini aşan nüfusuyla Bayburt, Tunceli ve Ardahan'ı geride bırakan Beylikdüzü ilçesindeki Adnan Kahveci Mahallesi, Türkiye'nin en kalabalık ikinci mahallesi olma özelliği taşıyor. İstanbul'un Adalar, Şile ve Çatalca ilçelerinden daha fazla nüfusa sahip mahalle, Türkiye'nin en az nüfuslu 7 mahallesinden yaklaşık 9 bin 243 kat daha kalabalık...
14.03.2021 Gündem
Op. Dr. Cengiz Aslan hayatını kaybetti!
Op. Dr. Cengiz Aslan hayatını kaybetti! 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın doktoru olarak da bilinen Türkiye’nin ilk beyin cerrahlarından Op. Dr. Cengiz Aslan 72 yaşında hayatını kaybetti.
31.01.2021 Gündem
TBMM Başkanı Şentop'tan idam cezası açıklaması
TBMM Başkanı Şentop'tan idam cezası açıklaması TBMM Başkanı Mustafa Şentop, 'Taammüden adam öldürme suçları, küçüklere, kadınlara karşı işlenen cinsel suçlarla ilgili idam cezasının düşünülebileceği kanaatindeyim' dedi.
29.09.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yargılama değil, bir hukuk cinayetiydi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yargılama değil, bir hukuk cinayetiydi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Demokrasi ve Özgürlükler Adası açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada, "Burada yapılan iş yargılama değil, bir hukuk cinayetiydi." ifadelerini kullandı. Erdoğan, "İdam sehpasına gönderilen milletin bu üç adamı değil milli iradenin ta kendisi olmuştur." açıklamasında bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca Fatih sondaj gemisinin 29 Mayıs günü İstanbul Boğazı'ndan geçerek yeni sondajlar için Karadeniz'e açılacağını duyurdu.
27.05.2020 Siyaset
Erdoğan, 8. Cumhurbaşkanı Özal'ın vefatının 27. yılı sebebiyle mesaj  yayımladı
Erdoğan, 8. Cumhurbaşkanı Özal'ın vefatının 27. yılı sebebiyle mesaj yayımladı Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın, ülkeye ivme kazandıran icraatları, demokratikleşme ve kalkınma sürecinde iz bırakan hizmetleriyle her zaman saygıyla ve hayırla yad edileceğini bildirdi.
17.04.2020 Siyaset
Turgut Özal kimdir, ne zaman vefat etti? Turgut Özal kaç yaşında vefat etti?
Turgut Özal kimdir, ne zaman vefat etti? Turgut Özal kaç yaşında vefat etti? Turgut Özal’ın ölümünün üzerinden 27 yıl geçti. Türk siyasetinin renkli simalarından 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal vefatının yıldönümünde de merak ediliyor. Peki, Turgut Özal kimdir, ne zaman vefat etti? Turgut Özal kaç yaşında vefat etti? İşte Turgut Özal hakkında merak edilenler…
17.04.2020 Gündem
Dava açıp adını değiştirdi!
Dava açıp adını değiştirdi! Ünlülerin doktoru Prof. Dr. İsmet Karacan, 10 yıl önce Şişli’deki rezidansta tavana asılı bulunmuştu. Karacan’ın ölümünden sorumlu tutulan banka müdiresi N.Ö., dava açıp adını değiştirdi.
6.08.2019 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli mesajlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli mesajlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'deki uluslararası öğrencilere "Biz, sizleri ülkenize döndüğünüz zaman Türkiye'nin ülkenizdeki misyon şefleri olarak görüyoruz." dedi.
3.07.2019 Gündem
Turgut Özal’ın ambulansı karavana dönüştürüldü...
Turgut Özal’ın ambulansı karavana dönüştürüldü... Türkiye'nin 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın görevi sırasında, gittiği yerlerde kendisini takip eden ambulansı uzun yıllar sonra ortaya çıktı.
22.06.2019 Gündem
İmamoğlu, Saadet Partisi’nin iftarına katıldı
İmamoğlu, Saadet Partisi’nin iftarına katıldı Saadet Partisi İstanbul İl Teşkilatı Grand Cevahir Otel'de iftar düzenledi
25.05.2019 Siyaset
19 Mayıs'ın 100. yıldönümü... Samsun'da tarihi gün
19 Mayıs'ın 100. yıldönümü... Samsun'da tarihi gün 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı 100. Yıl Törenleri'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "2011 yılında milletimizin önüne 2023 hedefleriyle çıktık. Cumhuriyet tarihinin en iddialı demokrasi ve kalkınma hedeflerini ifade eden 2023 vizyonu bugüne kadar hep kılavuzumuz oldu. Türkiye'nin özgürlüklerde ve ekonomide geldiği seviye 2023 hedeflerimize adım adım yaklaştığımızı gösteriyor" dedi.
19.05.2019 Gündem
Turgut Özal, vefatının 26. yılında anılıyor
Turgut Özal, vefatının 26. yılında anılıyor Türkiye Cumhuriyetinin 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın vefatının üzerinden 26 yıl geçti.
17.04.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Turgut Özal Mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Turgut Özal Mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın vefat yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Erdoğan: "Aziz milletimizin gönlünde müstesna bir yer edinen Turgut Özal her zaman değerli hizmetleriyle anılacak, hayırla yad edilecektir" dedi.
17.04.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal' ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 8. cumhurbaşkanı turgut özal' haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.