7 İl

7 İl

Son dakika 7 il haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 7 il ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 7 il haber sayfamızda bulabilirsiniz.

7 İl

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 7 il gelişmeleri de dahil olmak üzere 11.309 7 il haberi bulunmuştur. Tüm 7 il haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kar yağışı başladı! Ankara'ya lapa lapa kar yağdı, Mart kapıdan baktırdı, İstanbul'a kar için tarih verildi
Kar yağışı başladı! Ankara'ya lapa lapa kar yağdı, Mart kapıdan baktırdı, İstanbul'a kar için tarih verildi Meteoroloji'den son dakika açıklaması geldi. Kar yağışı gece saatlerinde başladı. Ankara'da akşam saatlerinde başlayan kar yağışı ve sis, şehrin yüksek kesimlerinde gece boyu etkili oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü haftalık hava tahmin raporunu yayımladı. Raporda 7 il için sarı kodlu kar ve yağmur uyarısı yapıldı. Hava sıcaklığı eksiye düşecek. İşte hava durumunun detayları...
9.03.2024 Gündem
TÜİK verileri açıklandı: Adana'da nüfusa kayıtlı kaç kişi yaşıyor?
TÜİK verileri açıklandı: Adana'da nüfusa kayıtlı kaç kişi yaşıyor? Türkiye İstatistik Kurumu, 2023 Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi sonuçlarını yayınladı. Bu verilere göre Adana nüfusu, bir önceki yıla göre 3808 azaldı ve 2 milyon 270 bin 298 kişiye geriledi.
12.02.2024 Adana
Adana Gençlik Merkezi'nden başarı rüzgarı
Adana Gençlik Merkezi'nden başarı rüzgarı Türkiye'nin 7 ilinden 19 kulüp 288 sporcunun katıldığı Adana Kurtuluş Kupası Geleneksel Okçuluk yarışması Adana Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirildi.
30.01.2024 Adana
Meteoroloji son hava tahmin raporunu açıkladı! 7 il için sağanak uyarısı: Kuvvetli geliyor
Meteoroloji son hava tahmin raporunu açıkladı! 7 il için sağanak uyarısı: Kuvvetli geliyor Meteoroloji son hava durumu raporunu açıkladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü son hava tahmni raporunu yayımladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, İç Ege, Batı Akdeniz'in iç kesimleri, Orta ve Doğu Akdeniz (Hatay hariç), Doğu Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu'nun Kuzeydoğusu ve İstanbul, Kırklareli, Eskişehir ve Bolu çevreleri ile Ankara'nın batı ilçelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Rize çevreleri ile Artvin’in kuzeyinde, yarın öğle saatlerinden sonra Afyonkarahisar, Uşak, Denizli, Adana, Osmaniye, Mersin’in kuzeyi, Kahramanmaraş’ın Andırın ilçesi ile Hatay’ın kuzeyinde, Ağrı çevreleri, Van'ın kuzey kesimleri ve Iğdır'ın güney kesimlerinde yerel olarak kuvvetli yer yer çok kuvvetli ve şiddetli olması bekleniyor.
8.09.2023 Gündem
Bakan Yerlikaya net konuştu: "Uyuşturucu tacirlerine hayatı dar edeceğiz"
Bakan Yerlikaya net konuştu: "Uyuşturucu tacirlerine hayatı dar edeceğiz" İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, son 60 günde uyuşturucu tacirlerine karşı 33 bin 295 operasyon düzenlediklerini, bu operasyonlar sonucunda 4 bin 30 şahsın tutuklandığını söyledi. Bakan Yerlikaya, "Uyuşturucu tacirlerine göz açtırmayacağız. Sokak sokak peşlerindeyiz. Vatandaşlarımızı zehirlemeye çalışanlara hayatı dar edeceğiz" dedi.
5.08.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisine 7 il başkanı atadı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisine 7 il başkanı atadı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisine 7 yeni il başkanı atadı. Açıklama AK Parti Teşkilat Başkanlığı'nın sosyal medya hesabından yapıldı.
5.07.2023 Gündem
Karaman TOKİ sonuçları ne zaman açıklanacak? TOKİ Karaman kura çekilişi başladı mı?
Karaman TOKİ sonuçları ne zaman açıklanacak? TOKİ Karaman kura çekilişi başladı mı? Karaman’da inşa edilecek 751 sosyal konutun kura çekimi 1-7 Aralık TOKİ 2022’de yapılacak. 7-16 Kasım ve 17-28 Kasım tarihli kura çekilişleri sona erdi. Karaman Başyayla, Kazımkarabekir, Akçaşehir ilçelerine ve merkezi için kuralar çekilecek. Karaman için TOKİ konut başvurusunda bulunanlar, “Karaman TOKİ kura sonuçları isim listesi sorgulama” aramalarına başladı. Sonuçlar, TOKİ YouTube kanalının canlı yayınında ve TOKİ’nin resmi sitesi üzerinden açıklanacak. Peki, Karaman kura çekimi 2022 ne zaman başlayacak?
29.11.2022 Ekonomi
TOKİ kura takvimi! TOKİ kuraları ne zaman çekilecek? Hangi illerde kura çekilişi yapılacak?
TOKİ kura takvimi! TOKİ kuraları ne zaman çekilecek? Hangi illerde kura çekilişi yapılacak? TOKİ Sosyal Konut Projesi kura çekilişlerinde yeni takvim belli oldu. Asil ve yedek hak sahiplerinin belirleneceği TOKİ kura çekilişleri 7 ilde gerçekleştirilecek. 7 Aralık 2022’ye kadar devam edecek TOKİ kura çekilişlerinde 13 bin 807 ev için hak sahipleri belli olacak. Peki, TOKİ kuraları ne zaman çekilecek? Hangi illerde kura çekilişi yapılacak? İşte TOKİ kura tarihleri ve yeni takvim!
29.11.2022 Ekonomi
Deprem ve tsunami uyarısı! 'Devam edecek' deyip açıkladı
Deprem ve tsunami uyarısı! 'Devam edecek' deyip açıkladı Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Bölgesel Deprem ve Tsunami İzleme ve Değerlendirme Merkezi Müdürü Doç. Dr. Doğan Kalafat Düzce depremine ilişkin yaptığı değerlendirmede, "Depremin büyüklüğünü 6 olarak verdik. Ana şok sonrasındaki süreç bizim için olumludur. Artçıların zaman içerisinde hem büyüklükleri hem de sıkılıkları azalarak devam edecektir. 8 kilometrelik uzunluğundaki bu fay parçası ana depremde kırılmıştır. Enerjisi boşalmıştır. Bunun dışında orada daha büyük bir deprem olasılığı riski çok düşüktür." dedi.
23.11.2022 Gündem
Tüm lise öğrencilerini kapsıyor! MEB 81 ile gönderdi, tarih belli oldu
Tüm lise öğrencilerini kapsıyor! MEB 81 ile gönderdi, tarih belli oldu Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) 81 ile uygulama kılavuzu gönderdi. Bu ay sonu itibarıyla pilot olarak 7 il seçildi. Gelecek eğitim-öğretim yılından itibaren ise tüm illerdeki okullarda uygulanmaya başlanacak. 'Liselerde Bilim Uygulamaları Programı' hayata geçiriliyor. İşte detaylar...
18.11.2022 Eğitim
TOKİ çekilişi ne zaman? TOKİ sosyal konut projesi kura sonuçları ne zaman açıklanacak 2022
TOKİ çekilişi ne zaman? TOKİ sosyal konut projesi kura sonuçları ne zaman açıklanacak 2022 Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İlk Evim kampanyasına, gençlerden emeklilere, engellilerden şehit yakınlarına ve gazilere kadar 5 milyon 135 bin geçerli başvuru yapıldığını söyleyerek, ilk çekiliş için tarih verdi. Peki, TOKİ çekilişi ne zaman? TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak 2022?
5.11.2022 Ekonomi
Nefes-2 Operasyonu başladı
Nefes-2 Operasyonu başladı Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Daire Başkanlığı bandrolsüz olarak yasa dışı şekilde tütün mamulü ve makaron satışı yapan suç gruplarına yönelik 7 ilde Nefes-2 Operasyonu başlattı. 9 suç grubuna yönelik başlatılan operasyonda 198 şüpheli hakkında gözaltı kararı bulunuyor.
26.10.2022 Gündem
Emniyetten eş zamanlı 'zincir' operasyonu! 178 şüpheli hakkında gözaltı kararı
Emniyetten eş zamanlı 'zincir' operasyonu! 178 şüpheli hakkında gözaltı kararı Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı (KOM), ürettikleri sahte alkolü kargo yoluyla piyasa süren suç gruplarına yönelik sabah saatlerinde eş zamanlı “Zincir” operasyonu başlattı. 7 il başta olmak üzere ülke genelinde 641 adreste gerçekleşen operasyonda, 178 şüpheli hakkında gözaltı kararı bulunuyor.
15.09.2022 Gündem
Ayçiçeği ve mısır için 7 ile uyarı! Bakanlık genelge gönderdi...
Ayçiçeği ve mısır için 7 ile uyarı! Bakanlık genelge gönderdi... Ayçiçeği ve mısır için 7 ile genelge gönderildi. Trakya Bölgesi’nde ayçiçeği tarlalarında ve bazı bölgelerde ise mısırda görülen çayır tırtılı üreticiyi ve bakanlığı alarma geçirdi. Çayır tırtılının ayçiçeğine büyük zarar verdiği ve önlem alınmaz, zamanında ilaçlama yapılmazsa çok büyük verim kaybı yaşanacağı bu nedenle etkin mücadelenin zaman kaybetmeden yapılması gerektiği ifade ediliyor.
16.07.2022 Ekonomi
Çok şiddetli yağışlarla ilgili son dakika açıklaması! Meteoroloji uyardı, bu saatlere dikkat! Kuvvetli esecek, İstanbul, Ankara dahil...
Çok şiddetli yağışlarla ilgili son dakika açıklaması! Meteoroloji uyardı, bu saatlere dikkat! Kuvvetli esecek, İstanbul, Ankara dahil... Meteoroloji'den hava durumu ile ilgili yeni açıklama geldi ve iller için saat verildi. Çok kuvvetli olacak. 10 Haziran'da hava durumu tahminleri açıklanırken, yağışların ne kadar daha devam edeceği merak ediliyordu. Günlerce devam edecek sağanak yağışlar için Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden ve uzmanlardan peş peşe açıklamalar geliyor. Özellikle o illere dikkat çekilerek uyarı yapıldı. Sıcaklıklarda keskin iniş çıkışlar beklenmiyor; bugün kuzey ve iç kesimlerde 2 ila 4 derece artacak. 7 il için de sarı kodlu alarm verildi. Yağış alan yerlerde rüzgar kuvvetli esecek. Hava durumu ile ilgili son gelişmeler...
10.06.2022 Gündem
Müftü Mehmet Sırrı Şık kimdir? Van müftüsü Mehmet Sırrı Şık nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde bulundu?
Müftü Mehmet Sırrı Şık kimdir? Van müftüsü Mehmet Sırrı Şık nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde bulundu? Resmi Gazete’de yayımlanan Atama Kararına göre, Bartın Müftüsü Abdülcelil Çakar görevden alınırken, 3 ile yeni müftü atandı ve 7 il müftüsünün de yeri değiştirildi. Resmi Gazete’de yer alan atama kararlarına göre, Van Müftülüğü’ne Gümüşhane Müftüsü Mehmet Sırrı Şık getirildi. Peki, Müftü Mehmet Sırrı Şık kimdir? Van müftüsü Mehmet Sırrı Şık nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde bulundu?
7.06.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Atama Kararı ile 10 ilin müftüsü değişti
Cumhurbaşkanı Atama Kararı ile 10 ilin müftüsü değişti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan Atama Kararına göre, Bartın Müftüsü Abdülcelil Çakar görevden alınırken, 3 ile yeni müftü atandı ve 7 il müftüsünün yeri değiştirildi.
7.06.2022 Siyaset
7 ilde telefon dolandırıcılarına operasyon: 10 gözaltı
7 ilde telefon dolandırıcılarına operasyon: 10 gözaltı Kastamonu merkezli 7 ilde, telefonla aradıkları kişilere kendilerini 'kamu görevlisi', 'polis' ve 'asker' olarak tanıtıp, dolandırıcılık yapan şebeke üyelerine operasyonda, hakkında gözaltı kararı olan 14 şüpheliden 10'u yakalandı.
15.11.2021 Yaşam
Doğu Aras Enerji halka arz ne zaman, eşit mi? Doğu Aras halka arz hangi bankalar, oransal mı? İşte talep toplama tarihi ve hisse fiyatı
Doğu Aras Enerji halka arz ne zaman, eşit mi? Doğu Aras halka arz hangi bankalar, oransal mı? İşte talep toplama tarihi ve hisse fiyatı Doğu Aras Enerji halka arz oluyor. Doğu Anadolu Bölgesi'ndeki 7 ilde enerji hizmeti veren Doğu Aras Enerji Yatırımları A.Ş.'nin, hisse başı 110 TL’den halka arz başvurusu, SPK tarafından onaylandı. Sabit fiyatla talep toplama yöntemi kullanılacak. Peki, Doğu Aras Enerji halka arz ne zaman, eşit mi? Doğu Aras halka arz hangi bankalar, oransal mı? İşte talep toplama tarihi…
4.11.2021 Gündem
Havalar ısınacak mı, pastırma sıcaklıkları ne zaman gelecek?
Havalar ısınacak mı, pastırma sıcaklıkları ne zaman gelecek? Pastırma sıcaklıkları ne zaman gelecek? Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava durumu raporunu yayımlandı. Rapora göre yurt geneli yoğun yağış altında olacak. AFAD da 7 il için açıklamada bulundu. İşte hava durumu…
10.09.2021 Gündem
Fiyatlar aylık 9.500 lira! Her yıl yüzde 30 zam geliyor, vergi yok ve...
Fiyatlar aylık 9.500 lira! Her yıl yüzde 30 zam geliyor, vergi yok ve... Fiyatlardaki fahiş artış tartışma konusu olmuştu, flaş zam açıklaması geldi. Aylık 9.500 liraya yükseldi. Her yıl yüzde 30 zam geliyor. Mal sahibi ve kiracı bu işi kendi arasında yapıyor. Fiyatlar her geçen gün artmaya devam ediyor. Vergi hariç her şey kiralayana ait. Yasal boşluk nedeniyle hiçbir suretle tahsil edilmiyor. Her ay binlerce lira kazanan ve yüzde 92'si kirada olan ticari taksilerin vergi ödemediği ortaya çıktı. Birleşik Taksi Şoförleri Derneği Başkanı Hüseyin Duman "Kiralamaya yönelik hiçbir vergi ödenmiyor. Galerici, mal sahibi ve kiracı bu işi kendi arasında yapıyor. Devlete bildirilmiyor" dedi.
7.09.2021 Ekonomi
Müsilaj nerelerde var? Deniz salyası nedir, neden olur? İşte Müsilajın zararları
Müsilaj nerelerde var? Deniz salyası nedir, neden olur? İşte Müsilajın zararları Türkiye'nin denizleri müsilaj tehlikesi altında... Tablo iç açıcı değil. İstanbul’u ve tüm Marmara sahillerini saran müsilaj şimdi de Ege ve Karadeniz kıyılarını da tehdit ediyor. Denizi çepeçevre saran müsilaj hem ekolojik olarak hem de ekonomik olarak olumsuz etkiliyor. Denizlerdeki müsilajın son durumu merak edilirken, pek çok kişi de ilk kez karşılaştığı deniz salyası yani müsilaj ile ilgili bilimsel açıklamaları, yapılan çalışmaları ve atılacak adımları yakından takip ediyor. Son olarak Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, 7 il valiliği ve belediyle başkanlıklarıyla sivil toplum kuruluşlarına Marmara Denizi'ni yavaş yavaş öldüren deniz salyası konulu bir genelge gönderdi. Genelgede en büyük deniz temizliği seferberliğinin başlatılacağı kaydedildi. Öte yandan Marmara Denizi'ni kaplayan ve hızlı bir şekilde Ege kıyılarına yayılan müsilaj'ın neden oluştuğuna ilişkin ilk bilgiler geldi. Müsilaj'ın ilk örneklerinden alınan bilgiye göre, içinde tek hücreli canlılara da rastlandı. Peki, deniz salyası zararlı mı? Müsilaj zararları ne? Müsilaj nerelerde var? Deniz salyası hangi denizlerde ortaya çıktı? Deniz salyası (Müsilaj) nasıl geçer, nasıl temizlenir? İşte deniz salyası ile ilgili merak edilenler...
8.06.2021 Gündem
Yeni genelge! 7 ilin valiliğine gönderildi, seferberlik başlıyor, yarın...
Yeni genelge! 7 ilin valiliğine gönderildi, seferberlik başlıyor, yarın... Harekete geçildi. Günlerdir Türkiye'nin gündemindeydi. Yarından itibaren seferberlik başlıyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, müsilaj sorununun giderilmesi amacıyla Marmara Denizine kıyısı olan 7 ilin valilik ve belediyelerine "Türkiye'nin en büyük deniz temizliği seferberliği"nin başlatılmasına yönelik genelge gönderdi.
7.06.2021 Gündem
MEB resmen duyurdu! Tarih belli oldu, 18 Mayıs...
MEB resmen duyurdu! Tarih belli oldu, 18 Mayıs... Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti ve 81 ile yazı yolladı. Tarih belli oldu. MEB, gönderdiği yazı ile yetkili sendika belirleme işlemlerini başlattı.Sendika üyesi eğitimciler en geç 18 Mayıs 2021 Salı günü mesai bitimine kadar bağlı oldukları il ve ilçe milli eğitim müdürlüklerine yazılarını teslim edecekler. Öte yandan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk imzasıyla 81 ile gönderilen yazı ile hayat boyu öğrenme kurumlarında verilen tüm kursların,17 Mayıs 2021 tarihine kadar durdurulduğu duyuruldu.
1.05.2021 Eğitim
Düşük faizli kredi müjdesi! Resmen duyuruldu, 7 il listeye eklendi...
Düşük faizli kredi müjdesi! Resmen duyuruldu, 7 il listeye eklendi... Düşük faizli kredi kullandırılacak. Yüz binlerce kişiyi ilgilendiriyor. Güzel haber geldi ve resmen açıklandı. Değişiklik yapıldı, karar yürürlüğe girdi. Listeye 7 il daha eklendi. Krediden onlar da yararlanabilecek. Ziraat Bankası ve Tarım Kredi Kooperatifleri 'üretime dair düşük faizli yatırım ve işletme kredisi' kullandırıyor. Önceden konuyla ilgili iller açıklanmıştı. Artık belirtilenlerin yanı sıra Bingöl, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Muş ve Tunceli illeri de bu kapsama dahil edildi.
26.03.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

7 İl ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 7 il haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.