6 Ölü

6 Ölü

Son dakika 6 ölü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 6 ölü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 6 ölü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

6 Ölü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 6 ölü gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.121 6 ölü haberi bulunmuştur. Tüm 6 ölü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Işıkhan duyurdu! SGK'ya en borçlu 5 belediye CHP'ye ait
Bakan Işıkhan duyurdu! SGK'ya en borçlu 5 belediye CHP'ye ait Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan "En borçlu belediyeler CHP'ye ait. Ankara Büyükşehir Belediyesi şirketleriyle birlikte SGK’ya en borçlu belediyesi. Yani Ankara Büyükşehir Belediyesi prim borçlarını dahi devlete ödeyemiyor. 5 yıl önce 200 milyon olan borç bugün 4,5 milyar olmuştur" dedi.
26.03.2024 Gündem
Hatay’da karşı şeride geçen TIR’a otomobil çarptı; 6 ölü, 1 yaralı
Hatay’da karşı şeride geçen TIR’a otomobil çarptı; 6 ölü, 1 yaralı Hatay'ın Dörtyol ilçesinde, otomobille TIR’ın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 6 kişi hayatını kaybetti 1 kişi de yaralandı.
26.03.2024 Vatan TV
Hatay'da katliam gibi kaza! Tır, otomobile çarptı: 6 ölü
Hatay'da katliam gibi kaza! Tır, otomobile çarptı: 6 ölü Hatay’ın Dörtyol ilçesinde, otomobille tırın çarpışması sonucu meydana gelen kazada, ilk belirlemelere göre aynı aileden 6 kişi hayatını kaybetti.
26.03.2024 Gündem
Amasya'da korkunç otobüs kazası: 6 ölü, 33 yaralı
Amasya'da korkunç otobüs kazası: 6 ölü, 33 yaralı Amasya'nın Merzifon ilçesinde yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada ilk belirlemelere göre 6 kişi öldü, 33 kişi yaralandı. Yaralılar, çevredeki hastanelere sevk edildi.
30.09.2023 Yaşam
İzmir'de Hülya'yı, Almanya'da eşini baltayla öldürdü! Mahkemede itiraf etti
İzmir'de Hülya'yı, Almanya'da eşini baltayla öldürdü! Mahkemede itiraf etti İzmir'in Bornova ilçesinde, boşanma aşamasındaki eşi Hülya Şellavcı Yeğin'in (52) ölümüyle ilgili yargılanan sanık Kaffar Yeğin'in (60) Almanya'da yaşadığı dönemde de cinayet işlediği ortaya çıktı. Hülya Şellavcı'nın damadı, avukat Ensar Aktürk, "Katilin arkadaşı, sanığın Almanya'daki eşini de balta kullanarak öldürdüğünü bize söylemişti. Sanık yakalandıktan sonra mahkemede bu soruldu. Yeğin, eşini öldürmediğini ancak başka bir kişiyi yaraladığını söyledi. Kendisi de bunun araştırmasını talep etti. Mahkeme, Adalet Bakanlığı Adli Sicil ve İstatistik Genel Müdürlüğü’ne yazı yazdı. Bu dosyaya ilişkin bilgi bulunup, bulunmadığı soruldu. Karar içeriği bulunmuyor ancak bilgi fişi dediğimiz belgede sanığın Almanya'da bir kişiyi tehlikeli bir şekilde yaralayarak, öldürdüğü ve 7 yıl 6 ay hapis cezası aldığı belirtildi" dedi.
2.09.2023 Yaşam
Av yasağı kalktı tezgahlar balıkla doldu taştı! Kilo fiyatları belli oldu
Av yasağı kalktı tezgahlar balıkla doldu taştı! Kilo fiyatları belli oldu Av sezonunun başlamasıyla denize açılan balıkçılar dün ağlarını hamsiyle doldurdu. Palamut ise çok ender görüldü. 15 kiloluk kasası mezatta 2 bin 500 liradan alıcı bulan hamsinin kilosu tezgahlara ise 150 liradan giriş yaptı.
2.09.2023 Ekonomi
Rusya’dan Zelenskiy’nin memleketine füze saldırısı: 6 ölü, 75 yaralı
Rusya’dan Zelenskiy’nin memleketine füze saldırısı: 6 ölü, 75 yaralı Rusya’nın Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy’nin memleketi Kryvyi Rih’e düzenlediği füze saldırısında 1’i çocuk 6 kişi hayatını kaybetti, 75 kişi de yaralandı.
31.07.2023 Dünya
Afyonkarahisar'da korkunç kaza!  Tarım işçilerini taşıyan minibüs devrildi: 6 ölü, 8 yaralı
Afyonkarahisar'da korkunç kaza! Tarım işçilerini taşıyan minibüs devrildi: 6 ölü, 8 yaralı Afyonkarahisar'ın Çay ilçesinde, tarım işçilerinin taşındığı minibüsün devrilmesi sonucu 6 kişi yaşamını yitirdi, 8 kişi yaralandı.
22.07.2023 Gündem
ABD'nin Los Angeles yakınlarında özel jet faciası: 6 ölü
ABD'nin Los Angeles yakınlarında özel jet faciası: 6 ölü ABD’nin Kaliforniya eyaletindeki Los Angeles yakınlarında bulunan bir havalimanında bir özel jetin düşmesi sonucu 6 kişi hayatını kaybetti.
8.07.2023 Dünya
Gaziantep'te katliam gibi kaza: 6 ölü
Gaziantep'te katliam gibi kaza: 6 ölü Gaziantep'te kafa kafaya çarpışan iki araçta bulunan toplam 6 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de yaralandı.
24.06.2023 Yaşam
Dünyayı değiştirebilecek 5 seçimden biri Türkiye'de! Çarpıcı Erdoğan analizi: En olası senaryo kolayca kazanması
Dünyayı değiştirebilecek 5 seçimden biri Türkiye'de! Çarpıcı Erdoğan analizi: En olası senaryo kolayca kazanması Türkiye'deki seçimler dünyanın gündeminde. Ünlü Amerikan dergileri Foreign Policy yeni yılda izlenecek seçimler arasında saydığı Türkiye'ye geniş yer ayırdı. ABD merkezli Haber kuruluşundan çarpıcı Erdoğan analizi geldi.
2.01.2023 Dünya
Arap güzelinden Türkiye'de milyonluk vurgun! İsrailli iş adamını evlilik ve yatırım vaadiyle dolandırdı
Arap güzelinden Türkiye'de milyonluk vurgun! İsrailli iş adamını evlilik ve yatırım vaadiyle dolandırdı İsrail vatandaşı Wael T. Lübnanlı Arap güzeli Maria Kammoun tarafından dolandırıldığı iddiasıyla İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.
2.01.2023 Yaşam
Mardin'de servis aracı devrildi: 6 ölü, 5 yaralı
Mardin'de servis aracı devrildi: 6 ölü, 5 yaralı Mardin’in Ömerli ilçesinde valilik ve üniversite çalışanlarının içinde olduğu hafif ticari aracın şarampole yuvarlanmasıyla 6 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.
2.01.2023 Gündem
İspanya’da yolcu otobüsü nehre uçtu: 6 ölü
İspanya’da yolcu otobüsü nehre uçtu: 6 ölü İspanya’nın Galiçya bölgesinde bir yolcu otobüsünün nehre uçtuğu kazada 6 kişi hayatını kaybetti 2 kişi de yaralandı.
26.12.2022 Dünya
Malatya'da tatil dönüşü kaza!  Aynı aileden 6 ölü
Malatya'da tatil dönüşü kaza! Aynı aileden 6 ölü Malatya'da, TIR ile çarpışan hafif ticari araçtaki aynı aileden 2'si çocuk 6 kişi yaşamını yitirdi. Sürücü, eşi, oğlu, gelini ve 2 torunun öldüğü kazanın ailenin Kuşadası tatili dönüşü meydana geldiği belirtildi, TIR şoförü gözaltına alındı.
25.09.2022 Yaşam
Malatya'da tatil dönüşü kaza: Aynı aileden 6 ölü
Malatya'da tatil dönüşü kaza: Aynı aileden 6 ölü Malatya'da, TIR ile çarpışan hafif ticari araçtaki aynı aileden 2'si çocuk 6 kişi yaşamını yitirdi. Sürücü, eşi, oğlu, gelini ve 2 torunun öldüğü kazanın ailenin Kuşadası tatili dönüşü meydana geldiği belirtildi, TIR şoförü gözaltına alındı.
25.09.2022 Yaşam
Boşanma sonrası çocuk tesliminde yeni dönem! Bakanlık resmen duyurdu, 90 yıllık uygulama sona eriyor, 11 ilde başlıyor
Boşanma sonrası çocuk tesliminde yeni dönem! Bakanlık resmen duyurdu, 90 yıllık uygulama sona eriyor, 11 ilde başlıyor Boşanan veya boşanma aşamasındaki çiftleri ilgilendiren gelişme! Velayet altındaki çocuklarla ilgili harekete geçildi. Adalet Bakanlığı resmen duyurdu, 90 yıllık uygulama son buluyor. Çocuk teslimine ilişkin işlemler bugüne kadar icra müdürlükleri aracılığıyla yapılıyordu, artık değişti. Pazartesi günü 11 il merkezinde başlıyor, gider ücretlerini de devlet karşılayacak. İşlemlerin ardından genellikle tarafların ikamet ettikleri yerlere gidilerek icra memurları ve kolluk kuvvetleri tarafından çocuk teslim işlemi yapılıyordu. Çocuk teslimine ilişkin yeni düzenleme ile birlikte kamuoyunda vicdanları sızlatan görüntülerin ortaya çıkmasına neden olan 90 yıllık icra yolu ile çocuk teslimi uygulaması sona erdi. İşte detaylar...
3.04.2022 Gündem
ABD'den silahlı saldırı! 6 ölü, 9 yaralı
ABD'den silahlı saldırı! 6 ölü, 9 yaralı ABD'nin Sacramento kentinde meydana gelen silahlı saldırıda 6 kişinin hayatını kaybettiği, 9 kişinin ise yaralandığı belirtildi.
3.04.2022 Gündem
AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Landurt: Rusya'ya baskılarımızı sürdüreceğiz
AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Landurt: Rusya'ya baskılarımızı sürdüreceğiz Avrupa Birliği (AB) Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Nikolaus Meyer Landrut, Avrupa'nın bugüne kadar Rusya'ya görülmemiş yaptırımlar uyguladığını belirterek, "Avrupa olarak Ukrayna'ya olan desteğimiz devam edecek ve aynı şekilde Rusya'ya da bu saldırılarına son vermesi için baskılarımızı sürdüreceğiz" dedi.
25.03.2022 Dünya
Rusya Harkov'da yardım sırasında bekleyen sivilleri vurdu: 6 ölü, 15 yaralı
Rusya Harkov'da yardım sırasında bekleyen sivilleri vurdu: 6 ölü, 15 yaralı Rusya'nın Ukrayna'nın Harkov kentinde sivillere insani yardım yapılan alana gerçekleştirdiği saldırıda 6 kişi hayatını kaybederken, 15 kişi de yaralandı.
25.03.2022 Dünya
Brezilya’da Noel eğlencesinde silahlı saldırı: 6 ölü, 5 yaralı
Brezilya’da Noel eğlencesinde silahlı saldırı: 6 ölü, 5 yaralı Brezilya'nın Ceara eyaletinde bir futbol sahasındaki Noel eğlencesinde düzenlenen silahlı saldırıda 6 kişi öldü, 5 kişi ise yaralandı.
26.12.2021 Dünya
Katliam gibi kaza! 6 ölü, 3 yaralı
Katliam gibi kaza! 6 ölü, 3 yaralı Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu ilk belirlemelere göre 6 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.
11.12.2021 Yaşam
Yemen'de vali konvoyuna bombalı saldırı: 6 ölü, 7 yaralı
Yemen'de vali konvoyuna bombalı saldırı: 6 ölü, 7 yaralı Yemen'de Aden Valisi Ahmed Hamid Lemles'in konvoyuna düzenlenen bombalı saldırıda 6 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi yaralandı.
10.10.2021 Dünya
Konya'da katliam gibi kaza! TIR ile kamyonet çarpıştı: 6 ölü, 2 yaralı
Konya'da katliam gibi kaza! TIR ile kamyonet çarpıştı: 6 ölü, 2 yaralı Konya'da TIR ile kamyonetin çarpışması sonucu 6 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.
27.08.2021 Yaşam
Meksika'da küçük uçak düştü: 6 ölü, 1 yaralı
Meksika'da küçük uçak düştü: 6 ölü, 1 yaralı Meksika'nın kuzeyinde küçük uçağın düşmesi sonucu altı kişi yaşamını yitirdi, bir kişi yaralandı.
28.03.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

6 Ölü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 6 ölü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.