50 Cent

50 Cent

Son dakika 50 Cent haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 50 Cent ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 50 Cent haber sayfamızda bulabilirsiniz.

50 Cent

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 50 cent gelişmeleri de dahil olmak üzere 183 50 cent haberi bulunmuştur. Tüm 50 cent haberleri aşağıda listelenmiştir.
Madonna ile 50 Cent tartıştı! 'Sadece kıskanıyorsun'
Madonna ile 50 Cent tartıştı! 'Sadece kıskanıyorsun' ABD'li pop yıldızı Madonna ile yakın zamanda paylaştığı fotoğrafları eleştiren 50 Cent sosyal medyada tartıştı. Madonna, "Sadece kıskanıyorsun. Benim yaşıma geldiğinde benim kadar iyi görünmeyecek ya da eskisi kadar eğlenmeyeceksin" derken 50 Cent tartışma sonrası özür diledi.
5.12.2021 Magazin
Daphne Joy'un bikini tercihi olay oldu! Küçük geldi
Daphne Joy'un bikini tercihi olay oldu! Küçük geldi Ünlü Model Daphne Joy tatil yaparken görüntülendi. Siyah bikinisiyle denize giren Joy'un bikini tercihi olay oldu.
18.07.2019 Magazin
Tuvalette yerli turiste 1 TL, yabancı 2 TL uygulamasına tepki
Tuvalette yerli turiste 1 TL, yabancı 2 TL uygulamasına tepki Antalya'nın Manavgat ilçesinde her gün yüzlerce turistin ziyaret ettiği ilçenin sembollerinden birisi haline gelen Külliye Cami'ndeki tuvalet ücreti tepkiye sebep oldu. Külliye cami'inin zemin katında bulunan tuvalette Türk vatandaşlarından 1 TL tuvalet ücreti alınırken turistlerden ise 50 Cent yani 2 TL’nin üzerinde bir ücret alınması tepkilere neden oluyor.
26.04.2018 Yaşam
Apartman başına 9 bin lira ek kazanç fırsatı!
Apartman başına 9 bin lira ek kazanç fırsatı! Türkiye, binaların çatılarına güneş paneli yatırımının önünü açacak olan devrim niteliğinde karara imza attı.
4.07.2017 Ekonomi
‘Hollanda krizi işimizi bozdu’
‘Hollanda krizi işimizi bozdu’ Fenerbahçeli ünlü futbolcu Van der Wiel’i 4,5 milyon dolar dolandırdığı iddiasıyla gözaltına alınan Ümit Akbulut, Hollanda ile yaşanan kriz nedeniyle işlerin bozulduğunu söyledi. Savcı tutuklama istedi, mahkeme bıraktı
29.09.2021 Gündem
ŞOK! Kadın hayranını yumrukladı...
ŞOK! Kadın hayranını yumrukladı... Ünlü rapçi 50 Cent, ABD'nin Baltimore şehrinde verdiği konserde bir kadın hayranını yumrukladı.
12.04.2017 Magazin
Çekimler başladı!
Çekimler başladı! STX Entertainment yapım şirketi, ünlü oyuncu Gerard Butler ve şarkıcı 50 cent’in de yer aldığı ‘Den of Thieves’ filminin çekimlerinin başladığını duyurdu.
2.02.2017 Kültür Sanat
Çekimler başladı
Çekimler başladı STX Entertainment yapım şirketi, ünlü oyuncu Gerard Butler ve şarkıcı 50 cent’in de yer aldığı ‘Den of Thieves’ filminin çekimlerinin başladığını duyurdu.
1.02.2017 Magazin
Yeni pasaportlar verilmeye başlandı
Yeni pasaportlar verilmeye başlandı Parmak izi bulunmayan mevcut pasaportlar son geçerlilik tarihine kadar kullanılabilecek.
10.11.2016 Ekonomi
Üç Grammy ödüllü Lu Diaz'dan Ece Seçkin'e albüm teklifi
Üç Grammy ödüllü Lu Diaz'dan Ece Seçkin'e albüm teklifi Sahne performansı ve eğlenceyi doruğa çıkaran şarkıların güçlü sesi Ece Seçkin, özel bir organizasyon kapsamında Erkan Petekkaya, Sinan Akçıl, Ozan Doğulu’dan oluşan kadro ile gittiği Miami River Yatch Club'da sahne aldı...
3.11.2016 Magazin
Sürpriz teklif
Sürpriz teklif Özel bir organizasyon için Miami River Yatch Club’da sahne alan Ece Seçkin, sesi ve İngilizce sahne performansıyla 3 Grammy ödüllü ünlü müzik yapımcısı Lu Diaz’ın dikkatini çekti...
2.11.2016 Magazin
Doğum gününde 50 şampanya açtırdı
Doğum gününde 50 şampanya açtırdı Dünyaca ünlü yıldızları Türkiye’ye getiren B4L şirketinin sahibi organizatör Ümit Abulut, önceki gece Ortaköy Circus’ta yeni yaşını kutladı...
31.10.2016 Magazin
Rap şarkıcısı 50 Cent Jackson gözaltına alındı
Rap şarkıcısı 50 Cent Jackson gözaltına alındı Gerçek adı Curtis Jackson olan olan sanatçının, yaklaşık 40 bin izleyicinin bulunduğu festivalde söylediği bir şarkıda küfretmesi üzerine, grubundan bir kişiyle birlikte gözaltına alındığı belirtildi...
28.06.2016 Magazin
Sultan Meryem Hollywood yolcusu
Sultan Meryem Hollywood yolcusu Hollywood’un ünlü yapımcısı Mohammed Al Turki, Monako’da tanıştığı Meryem Uzerli’ye film teklifinde bulundu ve “Sultan Meryem” diye takdim etti
31.05.2016 Magazin
Tekstile el attı
Tekstile el attı Galatasaray’ın Alman futbolcusu Lukas Podolski; Drogba, Felipe Melo, Colin Kazım gibi ünlü oyuncuların Türkiye menajerliğini yapan Ümit Akbulut’un B4L Movement firmasına 1 milyon dolara ortak oldu...
23.05.2016 Magazin
Bodrum tatili fiyatına Karayipler'i keşfedin
Bodrum tatili fiyatına Karayipler'i keşfedin Biz kışa merhaba derken, dört mevsim yazı yaşayan Karayipler’de deniz, kum ve güneşin tadını çıkarmak mümkün... Dünyanın en büyük cruise şirketlerinden Royal Caribbean International ile Bodrum tatili fiyatına Karayipler ve Bahamalar'da rüya gibi tatil yapın.
20.11.2015 Arşiv
Dünya bu matematik sorusunu çözmeye çalıyor
Dünya bu matematik sorusunu çözmeye çalıyor Avustralya’da lise öğrencilerine sınavda sorulan bir matematik sorusu internette büyük tartışma yarattı
4.11.2015 Dünya
50 Cent’in İstanbul korkusu!
50 Cent’in İstanbul korkusu! Ankara’da meydana gelen terör saldırılarısının ardından üç günlük yas ilan edildi ve birçok ünlü isim konserlerini iptal etti...
12.10.2015 Magazin
“Avrupa’da modacı olmak çok daha kolay”
“Avrupa’da modacı olmak çok daha kolay” Hollywood yıldızlarının Türk modacısı olarak tanınan Dünya Yıldız Can moda hayatına nasıl adım attığını ve moda evi Millions&Millions’ın doğuşunu anlattı...
24.09.2015 Arşiv
Dünyaca ünlü isimleri Türkiye’de ağırlıyor!
Dünyaca ünlü isimleri Türkiye’de ağırlıyor! Arda Sayıner ismini pek çoğumuz duymamış olsa da Hollywood ünlüllerinin aşina olduğu birisi. Sayıner, ülkemize gelen ünlü isimleri ağırlamak gibi zor bir işin üstesinden geliyor. Sayıner’in getirdiği isimler arasında 50 Cent, Paris Hilton, Ben Ford gibi dünyaca ünlü kişiler var.
10.09.2015 Arşiv
O artık zombi!
O artık zombi! Dünyanın en çok kazanan rapçilerinden 50 Cent iflasını açıkladı...
14.07.2015 Magazin
‘Çakma’yı ihbar edene parça başına 1 dolar!
‘Çakma’yı ihbar edene parça başına 1 dolar! Türkiye’de taklit pazarının büyüklüğü 20 milyar dolara ulaştı. Piyasada ciddi bir istihbarat ağı var ve sahte ürün yakalatanlar parça başına 1 dolar alıyor.
17.02.2015 Ekonomi
Koladan ucuz el bombası!
Koladan ucuz el bombası! Yıllardır iç savaşın yaşandığı Orta Afrika Cumhuriyeti'nde silah almak marketten bir içecek lamakla eş değer. El bombalarının 50 cent ile 1 dolara satıldığının ortaya çıkması şok etkisi yarattı.
27.01.2015 Dünya
3.6 milyon takipçisi bir gecede 8 oldu!
3.6 milyon takipçisi bir gecede 8 oldu! Instagram'ın sahte hesapları silmesinin ardından bir kullanıcı bir gecede 3.6 milyon takipçi kaybetti ve geriye yalnızca 8 takipçisi kaldı.
21.12.2014 Bilim ve Teknoloji
Kibariye hayranı çıktılar!
Kibariye hayranı çıktılar! 50 Cent’in sevgilisi Daphne Joy, Kibariye’nin sesine hayran olduğunu söyledi...
19.08.2014 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

50 Cent ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 50 cent haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.