5. Parti

5. Parti

Son dakika 5. parti haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 5. parti ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 5. parti haber sayfamızda bulabilirsiniz.

5. Parti

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 5. parti gelişmeleri de dahil olmak üzere 15.718 5. parti haberi bulunmuştur. Tüm 5. parti haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yunanistan'da seçim sonuçları belli oldu
Yunanistan'da seçim sonuçları belli oldu Yunanistan’da düzenlenen genel seçimde oyların 85’inden fazlasının sayılmasının ardından resmi olmayan sonuçlara göre oyların yüzde 40,81’ini alan Başbakan Kiryakos Miçotakis’in partisi Yeni Demokrasi (ND) olurken, mecliste çoğunluğu sağlayamadı.
21.05.2023 Gündem
İttifaklarda ortak liste formülleri... Dicle Canova son kulis bilgilerini aktardı
İttifaklarda ortak liste formülleri... Dicle Canova son kulis bilgilerini aktardı Cumhur İttifakı ve Millet İttfakı'nda 14 Mayıs'ta yapılacak cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri öncesi liste hazırlıkları sürüyor. CNN TÜRK yayınında son kulis bilgilerini aktaran Dicle Canova, "Cumhur İttifakı açısından bakıldığı zaman, Devlet Bahçeli, AK Parti ile bir ortak liste yapılmayacağını açıklamıştı. Son saatlerde kulislerde AK Parti açısından ortak liste meselesinin kapanmadığı, MHP ile farklı formüllerin yapılabileceği yansıdı" ifadelerini kullandı. Canova, "İYİ Parti ile CHP arasında ayrı bir süreç, CHP ile diğer partiler arasında ayrı bir süreç var" dedi.
5.04.2023 Gündem
Dünya basını Akşener'in hamlesini böyle gördü: 'Yüzde 5 oy kaybı var'
Dünya basını Akşener'in hamlesini böyle gördü: 'Yüzde 5 oy kaybı var' İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 6'lı masadan ayrılmasından 3 gün sonra ittifaka tekrar geri döndü. Akşener'in dönüş kararı masadan ayrılışı gibi dünya basınında ses getirdi. ABD, Yunan, Asya ülkeleri söz konusu gelişmeyi manşetten gördü.
6.03.2023 Gündem
CHP'den İYİ Parti'ye 5+1 teklifi! 'Çok daha büyük sürprizlerden bahsediliyor'
CHP'den İYİ Parti'ye 5+1 teklifi! 'Çok daha büyük sürprizlerden bahsediliyor' İYİ Parti lideri Akşener'in 3 Mart'taki açıklamalarının ardından yaşanan süreç ve sonrası siyaset gündeminin ilk sıralarında yer alıyor. Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayını açıklamasına saatler kala ise son kulis bilgilerine göre CHP'nin İYİ Parti'ye bir teklifi olduğu yönünde.
6.03.2023 Gündem
Akşener krizi dünya basınına böyle yansıdı!
Akşener krizi dünya basınına böyle yansıdı! Dün İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 6'lı masanın adayının Kılıçdaroğlu olduğunu ve CHP liderinin adaylığına karşı çıktığını söyledi. İBB Başkanı İmamoğlu ve ABB Başkanı Mansur Yavaş'ı aday olmaya çağıran Akşener'i dünya basını manşetten gördü.
4.03.2023 Dünya
Meral Akşener 6'lı masadan neden ayrıldı? Meral Akşener altılı masadan ayrıldı mı?
Meral Akşener 6'lı masadan neden ayrıldı? Meral Akşener altılı masadan ayrıldı mı? İYİ Parti Genel İdare Kurulu toplantısı sona erdi. Toplantının ardından İYİ Parti lideri Meral Akşener "Biz dayatmalara direnerek geldik, biz kirli pazarlıklara direnerek geldik" derken, "Bu masa artık potansiyel adayların tartışılabildiği ortak akıldan çıkmış, tek bir adayın tasdiki haline çalışan noter masasına dönüşmüştür" ifadelerini kullandı. Meral Akşener, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'a çağrı yaptı. Peki, Meral Akşener masadan ayrıldı mı? İYİ Parti altılı masadan neden ayrıldı? Meral Akşener’in son konuşması…
3.03.2023 Gündem
Akşener'in kararını dünya böyle gördü: Takımdan ayrıldı
Akşener'in kararını dünya böyle gördü: Takımdan ayrıldı İYİ Parti Genel İdare Kurulu toplantısı sonrası 6'lı masanın adayının Kılıçdaroğlu olduğunu ve CHP liderinin adaylığına karşı çıktığını söyledi. İBB Başkanı İmamoğlu ve ABB Başkanı Mansur Yavaş'a çağrı yapan Akşener'in o sözleri dünya basınına bomba gibi düştü.
3.03.2023 Dünya
Akşener'in 6'lı masadan kalkma kararına ilk yorumlar: Hande Fırat perde arkasını anlattı
Akşener'in 6'lı masadan kalkma kararına ilk yorumlar: Hande Fırat perde arkasını anlattı İYİ Parti lideri Meral Akşener'in Ankara gündemine bomba gibi düşen açıklamalarını uzman isimler değerlendirdi. Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat, dün akşam gerçekleştirilen 6'lı masa toplantısındaki gergin anları anlattı ve bugünkü açıklamalarının ardından Meral Akşener'in kendi adaylığının gündeme gelebileceğini söyledi.
3.03.2023 Gündem
Meral Akşener: Noter masasında olmayacağız
Meral Akşener: Noter masasında olmayacağız İYİ Parti Genel İdare Kurulu toplantısı sona erdi. Toplantının ardından İYİ Parti lideri Meral Akşener alınan kararı açıkladı.. Akşener, "5 parti 'Kılıçdaroğlu aday olsun' dedi. Biz iki isim arasında görüşümüzü beyan ettik. Mansur Yavaş ile Ekrem İmamoğlu'ydu. Maalesef görüş ve önerilerimiz masadakiler tarafından reddedildi" ifadelerini kullandı. Akşener, "Ne bir kumar masasında ne de bir noter masasında olmayacağız" dedi. Akşener, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na çağrıda bulundu.
3.03.2023 Gündem
BBP Genel Başkanı Destici: Partilere verilen hazine yardımı kaldırılmalı
BBP Genel Başkanı Destici: Partilere verilen hazine yardımı kaldırılmalı BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, "Genel olarak hazine yardımı yanlış uygulanıyor. Partilere verilen hazine yardımı kaldırılmalı. Anayasa'ya da aykırı dağıtılıyor" dedi. 
25.12.2021 Siyaset
İYİ Parti'li Tatlıoğlu: Filistin'de yaşananlar kaygı verici
İYİ Parti'li Tatlıoğlu: Filistin'de yaşananlar kaygı verici İYİ Parti Grup Başkanı İsmail Tatlıoğlu, "Filistin'de yaşananlar kaygı verici. Dünya, mazlum ve mağdur Filistin halkına yapılan zulme, Müslümanlığa karşı girişilen bir acımasızlığa, insanlığa yönelik bir katliama şahitlik etmekte. Bunu alkışlayan devletleri ve liderlerini şiddetle kınıyoruz" dedi.
17.05.2021 Siyaset
Meclis harekete geçti! 5 partiden kuraklıkla ilgili ortak önerge
Meclis harekete geçti! 5 partiden kuraklıkla ilgili ortak önerge TBMM Genel Kurulunda, 5 parti grubunun ortak önergesiyle, küresel iklim değişikliğinin etkilerinin en aza indirilmesi, kuraklıkla mücadele ve su kaynaklarının verimli kullanılması için alınması gereken tedbirlerin belirlenmesi amacıyla Meclis Araştırma Komisyonu kuruldu.
25.02.2021 Gündem
Kolonya devinden flaş açıklamalar!
Kolonya devinden flaş açıklamalar! Eyüp Sabri Tuncer'in Yönetim Kurulu Başkanı Engin Tuncer merak edilen soruları yanıtladı. Tuncer, "Dönemsel olarak (1.çeyrek) her bir personele maaş harici 3 bin TL fazladan ücret verdik." dedi.
11.05.2020 Yaşam
Panik ve şaşkınlık bir arada! Elon Musk'ın...
Panik ve şaşkınlık bir arada! Elon Musk'ın... Elon Musk'ın kurucusu ve CEO'su olduğu uzay taşımacılığı şirketi SpaceX’in 22 Nisan’da uzaya gönderdiği Starlink uyduları Türkiye semalarından geçerken, Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde de net olarak izlendi.
27.04.2020 Bilim ve Teknoloji
AYM, 5 parti hakkında suç duyurusunda bulundu!
AYM, 5 parti hakkında suç duyurusunda bulundu! Anayasa Mahkemesi, 5 siyasi parti hakkında mali denetimlere ilişkin yükümlülükleri yerine getirmedikleri gerekçesiyle Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulmasına karar verdi.
22.03.2019 Siyaset
5 Parti anlaştı! Meclis iç tüzüğü değişecek!
5 Parti anlaştı! Meclis iç tüzüğü değişecek! Mecliste grubu olan 5 parti arasındaki görüşmeler sonuca bağlandı. Meclis iç tüzüğü değişecek.
27.09.2018 Gündem
Kıbrıs’tan Nice’e dev otel zinciri
Kıbrıs’tan Nice’e dev otel zinciri Turizmde atağa kalkan Limak, 8’inci otelini 200 milyon dolar yatırımla Kıbrıs’ta açtı. Mersin’de 300 milyon dolar, Üsküp’te 250 milyon euroluk yatırım yapan Limak, Nice’te otel alıp 10 bin yatak kapasitesine ulaşacak.
4.07.2018 Ekonomi
19 yıl sonra 8 partili Meclis
19 yıl sonra 8 partili Meclis Yeni parlamento, 10 siyasi partinin temsil edildiği 21. Dönem'den sonra, en fazla siyasi partinin temsil edildiği Meclis olacak. 27. Dönem Meclisinde; AK Parti, CHP, HDP, MHP, İYİ Parti, Demokrat Parti, BBP ve Saadet Partisi olmak üzere 8 parti yer alacak. 8 siyasi partiden 5'inin genel başkanı, milletvekili olarak Meclis'e girdi.
29.06.2018 Siyaset
Türkiye ‘Devam’ dedi Meclis’e 5 parti girdi!
Türkiye ‘Devam’ dedi Meclis’e 5 parti girdi! Türkiye dünkü seçimlerde tercihini ‘devam’dan yana kullandı. İttifakların yarıştığı seçimde, ‘Cumhur’ ittifakı birinci çıkarken, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin ilk Meclisi’ne 5 parti girmeye hak kazandı.
25.06.2018 Gündem
Seçimlerde hangi parti kaç vekil çıkardı?
Seçimlerde hangi parti kaç vekil çıkardı? 24 Haziran seçim sonuçları belli oldu. Seçim sonuçlarına göre Meclis'e 5 parti girdi. Cumhur ittifakı 342 milletvekili çıkarırken, millet ittifakı ise 192 vekil çıkardı.
24.06.2018 Gündem
AYM'den 5 parti hakkında suç duyurusu!
AYM'den 5 parti hakkında suç duyurusu! Anayasa Mahkemesi, 5 siyasi partinin sorumluları hakkında suç duyurusunda bulunulmasını kararlaştırdı.
25.07.2017 Siyaset
1 ayda 100 milyon liralık bayrak satıldı
1 ayda 100 milyon liralık bayrak satıldı Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişiminin ardından Türkiye genelinde 100 milyon liralık bayrak satışı yapıldı.
11.08.2016 Ekonomi
5. parti mi geliyor? Akşener'in B planı
5. parti mi geliyor? Akşener'in B planı MHP’deki olağanüstü kongre sürecinin zora girmesiyle birlikte muhalifler gelecek için nasıl bir yol izleyeceklerinin planlamalarını yapıyor. MHP kökenli isimlerle merkez sağda yeni bir oluşuma hazırlandığı iddia edilen Akşener’in 5. partiyi son hamle olarak ajandasında tuttuğu vurgulanıyor.
29.09.2021 Gündem
Adil Gür: 5.parti muhalefetten çıkacak
Adil Gür: 5.parti muhalefetten çıkacak A&G Araştırma Şirketi Başkanı Adil Gür, A Haber'de yayınlanan Memleket Meselesi programında dokunulmazlık ile ilgili yakın zamanda yaptığı anketin detaylarını paylaştı. "Araştırmalarımıza göre CHP seçmeninin %95'i dokunulmazlıkların kaldırılmasını istiyor." diyen Adil Gür, 5. partinin de muhalefetten çıkacağını söyledi. .
19.05.2016 Haber
Adil Gür: 5. parti geliyor
Adil Gür: 5. parti geliyor A&G Araştırma Şirketi Başkanı Adil Gür, A Haber'de yayınlanan Memleket Meselesi programında dokunulmazlık ile ilgili yakın zamanda yaptığı anketin detaylarını paylaştı...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

5. Parti ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 5. parti haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.