5 Ocak

5 Ocak

Son dakika 5 ocak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 5 ocak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 5 ocak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

5 Ocak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 5 ocak gelişmeleri de dahil olmak üzere 20.471 5 ocak haberi bulunmuştur. Tüm 5 ocak haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ünlü oyuncu karnavala geldi: Nehir üzerinde voleybol oynadı
Ünlü oyuncu karnavala geldi: Nehir üzerinde voleybol oynadı Ülkemizin dünya çapında tanınan ve sevilen başarılı oyuncularından Melis Sezen, karnaval dolayısıyla geldiği Adana'da Seyhan nehri üzerinde voleybol oynadı.
21.04.2024 Adana
Meteoroloji Genel Müdürlüğü verileri paylaştı! Adana, sarı kategoride yer aldı: Toza dikkat
Meteoroloji Genel Müdürlüğü verileri paylaştı! Adana, sarı kategoride yer aldı: Toza dikkat Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün internet sitesinde yayınlanan 19 Nisan tarihli Günlük Ortalama Yüzey Toz Konsantrasyonu Tahmini verilerine göre, Adana için orta seviyede toz konsantrasyonu tahmini yapıldı.
17.04.2024 Adana
Portakal Çiçeği Karnavalı 5. gününde coşkuyla devam ediyor! Büyük coşku yaşandı
Portakal Çiçeği Karnavalı 5. gününde coşkuyla devam ediyor! Büyük coşku yaşandı Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivali kapsamına alınan Adana Portakal Çiçeği Karnavalı tüm coşkusuyla şehre renk katmaya devam ediyor. Adanalılar ve civar kentlerden gelenler, kendilerine günlük rotalar çizerek, şehrin dört bir yanına yayılan etkinlikleri ziyaret ediyor.
17.04.2024 Adana
Seçim günü hava nasıl olacak? İşte Adana ve çevre illerde 31 Mart hava durumu
Seçim günü hava nasıl olacak? İşte Adana ve çevre illerde 31 Mart hava durumu Mart ayına girmemizle birlikte değişken hava durumu akıllara seçim günü havanın nasıl olacağı sorusunu getirdi. Peki 31 Mart'ta oy verecek vatandaşları nasıl bir hava bekliyor?
29.03.2024 Adana
Yıkım çalışmaları sürüyor: Büyük Postane binası tarihe karışıyor
Yıkım çalışmaları sürüyor: Büyük Postane binası tarihe karışıyor Adana'nın simgelerinden biri olan tarihi postane binasının deprem sonrası aldığı ağır hasar nedeniyle yıkımına devam ediliyor.
27.03.2024 Adana
2030 yılında iki kere mi ramazan olacak? 2030 RAMAZAN BAŞLANGICI: 2030 ramazan 2 kere mi, neden?
2030 yılında iki kere mi ramazan olacak? 2030 RAMAZAN BAŞLANGICI: 2030 ramazan 2 kere mi, neden? 11 ayın sultanı Ramazan ayında oruç ibadeti yerine getirilirken Suudi astroloğun yorumu dikkat çekti. Yaptığı yorumda o yılda Ramazan bir yıl içerisinde 60 gün tutulacak, ifadelerini kullandı. Peki, 2030’da iki ramazan mı olacak, 2030 yılında kaç kere ramazan olacak?
26.03.2024 Gündem
Adana Demirspor taraftarı iftarda buluşuyor
Adana Demirspor taraftarı iftarda buluşuyor Adana Demirspor taraftar oluşumu Şimşekler Grubu tarafından, uzun yıllardır bir gelenek halinde sürdürülen iftar buluşmaları bu yıl 28 Mart Perşembe günü gerçekleştirilecek.
26.03.2024 Adana
Çukurova'nın sultanları sezona damgasını vurdu
Çukurova'nın sultanları sezona damgasını vurdu Vodafone Sultanlar Ligi'nde sezon önceki hafta oynanan maçlarla tamamlandı. Temsilcimiz Çukurova Belediyesi Spor Kulübü sezonu 11. tamamladı.
20.03.2024 Adana
Fahri doktora verilecek! Ersin Tatar ÇÜ'ye geliyor
Fahri doktora verilecek! Ersin Tatar ÇÜ'ye geliyor Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'a Çukurova Üniversitesi Fahri Doktora unvanı verecek.
19.03.2024 Adana
11 Ayın Sultanı geldi: Ramazan Gülü tezgahlardaki yerini aldı
11 Ayın Sultanı geldi: Ramazan Gülü tezgahlardaki yerini aldı Ramazan ayında özellikle Adana'da satılmaya başlanan Ramazan Gülü Pidesi, tezgahlardaki yerlerini aldı.
12.03.2024 Adana
14 gole doğrundan katkı verdiler: Rotasyonda Adana Demirspor farkı
14 gole doğrundan katkı verdiler: Rotasyonda Adana Demirspor farkı Adana Demirspor, kadro derinliği bazında oyuna sonradan giren oyuncuları ile fark yarattı.
11.03.2024 Adana
Bankada parası olanlar dikkat! Faiz oranları güncellendi; 3 aylık anapara + faiz kazancı değişti
Bankada parası olanlar dikkat! Faiz oranları güncellendi; 3 aylık anapara + faiz kazancı değişti Bankada parası olanları çok yakından ilgilendiriyor. Yatırım amacı ile ev ya da araba alanlar yönünü değiştirdi. Son dönemlerde banka mevduatlarına yönelen yatırımcılar kazancına kazanç katıyor. Parasını her ay anapara+faiz olarak yatıranların kazançları da artıyor ve enflasyon oranına yakınsayan rakamlara ulaşıyor. Merkez Bankası verilerine göre, 5 Ocak haftasında yüzde 51.29 olan ortalama faiz, 12 Ocak’ta yüzde 51.05, 19 Ocak’ta yüzde 49.68, 26 Ocak’ta yüzde 49.61 oldu. 2 Şubat haftasında ortalama faiz yüzde 50.99 oldu. İşte mevduat faiz oranları ile ilgili son dakika gelişmelerinin detayları...
12.02.2024 Ekonomi
Futbol aşkına, zorlu şartlara rağmen pes etmiyorlar
Futbol aşkına, zorlu şartlara rağmen pes etmiyorlar TFF Kadınlar 3. Ligi'nde mücadele eden Adana 5 Ocak Demirspor Kadın Futbol Spor Kulübü’nün futbolcuları, uzun mesafelere ve maddi sıkıntılara rağmen futbol hayallerinden vazgeçmiyor.
1.02.2024 Adana
Adana Demirspor evinden uzak kalacak
Adana Demirspor evinden uzak kalacak Trendyol Süper Lig temsilcimiz Adana Demirspor, Şubat ayı takviminde yalnızca 1 iç saha maçı oynayacak. Şimşekler'in bir ayı hemen hemen deplasmanda geçecek.
30.01.2024 Adana
Milli gururun adı Adana 5 Ocak Devlet Hastanesi’nde yaşayacak
Milli gururun adı Adana 5 Ocak Devlet Hastanesi’nde yaşayacak 2023 yılında hizmete açılan ve sıfırdan hizmete hazırlanan Adana 5 Ocak Devlet Hastanesinde hasta ve çalışan konforu için çalışmalar son hızla devam ederken yapılan anlamlı bağış duygulandırdı.
30.01.2024 Adana
Adana’da Millet Bahçesi yapımı sürüyor
Adana’da Millet Bahçesi yapımı sürüyor Adana’da 5 Ocak Fatih Terim Stadyumunun yerine yapılacak olan Millet Bahçesi projesinin yapımı devam ediyor.
29.01.2024 Adana
Emekliye yeni refah payı müjdesi! Formül verildi aylık fark hesaba yatacak
Emekliye yeni refah payı müjdesi! Formül verildi aylık fark hesaba yatacak Emeklilere ek zam yarın Genel Kurul'a gelecek ve yasa çıkar çıkmaz bu hafta SSK, Bağ-Kur emeklilerine refah payı ile taban aylık farkları yatırılacak. Yasa yürürlüğe girdikten sonra emeklilik dilekçesi verenler dâhil 2024 yılında emeklilik başvurusu yapacak herkes 5 puanlık ilave zamdan ve 10 bin liraya yükseltilen en düşük emekli aylığı uygulamasından yararlanacak. Aylıklarını zam yansıtılmadan 1 ile 5 Ocak tarihlerinde alan memur emeklileri de enflasyon farkı alacak. Emekli aylığını aylık alan 1 aylık fark yatacak. Aylığını üçer aylık halinde ocak, şubat, mart döneminde alanlara 3 aylık tutarında aylık farkı yatırılacak.
22.01.2024 Emekli
Oto yıkamada sucuk yıkayanlara 150 bin TL ceza
Oto yıkamada sucuk yıkayanlara 150 bin TL ceza Bursa'nın Gemlik ilçesinde bir akaryakıt istasyonunun oto yıkamasında minibüs içindeki sucukların yıkanmasına ilişkin mikrobiyal incelemede, sucuklarda sağlığa zararlı bir bulgu elde edilmedi. H.H.Y. (55), F.M. (35) ve İ.Y. (48) ile ilgili adli soruşturma sürerken, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkilileri, şüphelilere 'etiketsiz sucuk' sattıkları gerekçesiyle toplamda 150 bin liraya kadar ceza kesileceğini söyledi.
12.01.2024 Gündem
Ekmek fiyatına zam geldi! Yarından itibaren geçerli olacak
Ekmek fiyatına zam geldi! Yarından itibaren geçerli olacak  Denizli il merkez ve ilçelerinde 7 TL’ye satılan ekmeğin, yarından itibaren 8 TL’ye satılacağı belirtildi.
11.01.2024 Ekonomi
Fatih Camii saldırganı, eski eşine de şiddet uygulamış
Fatih Camii saldırganı, eski eşine de şiddet uygulamış İstanbul’da Fatih Camii imamı Galip Usta ile öğrencisi Bilal Erdem’i bıçakla yaralayan ve ‘kasten öldürmeye teşebbüs’ suçlamasıyla tutuklanan Ömer Salgın’ın (40), 2019 yılında boşandığı 2 çocuğunun annesi Berra B.’ye (33) de evlilikleri süresince zaman zaman şiddet uyguladığı ortaya çıktı. DHA’nın ulaştığı Berra B., “Biz de büyük sıkıntılar yaşadık evlilik sürecinde. Şiddet de gördüm. Ayrılma faktörlerimizden biri de şiddetti” dedi.
10.01.2024 Gündem
Aydın'da 'yeşil reçete' operasyonunda 8 tutuklama! Aralarında doktorda var
Aydın'da 'yeşil reçete' operasyonunda 8 tutuklama! Aralarında doktorda var Aydın'ın Nazilli ilçesinde yeşil reçeteyle satılan ilaçları, usulsüz reçete ve rapor düzenleyip, piyasaya sürdükleri gerekçesiyle gözaltına alınan 10 şüpheliden 8'i tutuklandı.
9.01.2024 Gündem
Yeşil reçete' operasyonunda 10 şüpheli adliyede! Aralarında doktorda var
Yeşil reçete' operasyonunda 10 şüpheli adliyede! Aralarında doktorda var Aydın'ın Nazilli ilçesinde, yeşil reçeteyle satılan ilaçları, usulsüz reçete ve rapor düzenleyip, piyasaya sürdükleri gerekçesiyle gözaltına alınan doktor, hastane çalışanı, eczacı kalfalarının da aralarında olduğu 10 şüpheli, adliyeye sevk edildi.
8.01.2024 Gündem
Sucukları 'tozlandığı' için yıkamışlar
Sucukları 'tozlandığı' için yıkamışlar Bursa'nın Gemlik ilçesindeki bir akaryakıt istasyonunun oto yıkama bölümünde minibüste sucuk yıkayan şüphelilerin, jandarmadaki ifadelerinde sucukları tozlandığı için yıkadıklarını söylediği öğrenildi.
7.01.2024 Gündem
e okul çöktü mü? 5 Ocak e- Okul neden açılmıyor, sorun mu var?
e okul çöktü mü? 5 Ocak e- Okul neden açılmıyor, sorun mu var? E -okul sitesine giriş esnasında sorun yaşayan öğrenciler arama motorlarına yönelerek E- Okul çöktü mü? Sorusuna yanıt aranmaya başlandı. Peki, e- Okul neden açılmıyor, sorun mu var?
5.01.2024 Eğitim
Kızılcık Şerbeti bu akşam var mı? Bugün Kızılcık Şerbeti var mı, bu hafta Kızılcık Şerbeti’nin yeni bölümü yayınlanacak mı, neden yok?
Kızılcık Şerbeti bu akşam var mı? Bugün Kızılcık Şerbeti var mı, bu hafta Kızılcık Şerbeti’nin yeni bölümü yayınlanacak mı, neden yok? Her hafta Cuma günleri, Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşan Kızılcık Şerbeti'nin 46. yeni bölümü, izleyiciler tarafından heyecanla bekleniyordu. Fragmanda, Doğa'nın Fatih ile evlenerek Pembe'ye meydan okuması ve Pembe ile Rüzgar'ın ortaklığı sonucu atılan ilk adım öne çıkıyordu. Alev ise gözaltına alınıyordu. Peki, Kızılcık Şerbeti'nin 46. bölümü bu akşam yayınlanacak mı? Bugün Kızılcık Şerbeti var mı, Kızılcık Şerbeti bu hafta neden yok?
5.01.2024 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

5 Ocak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 5 ocak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.