40 Milyon

40 Milyon

Son dakika 40 milyon haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 40 milyon ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 40 milyon haber sayfamızda bulabilirsiniz.

40 Milyon

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 40 milyon gelişmeleri de dahil olmak üzere 15.197 40 milyon haberi bulunmuştur. Tüm 40 milyon haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Bayraktar duyurdu! Karadeniz'de yeni gaz keşfi
Bakan Bayraktar duyurdu! Karadeniz'de yeni gaz keşfi Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, "Dün akşam itibarıyla 'Göktepe' adını verdiğimiz yeni bir kuyuyu kazmaya başlıyoruz. Bu kuyumuzdan önümüzdeki birkaç hafta içerisinde yeni bir keşif ve ilave bir rezerv buluruz inşallah. Bütün çalışmamız, gayretimiz bu yönde olacak. Bu bir keşif kuyusudur. Şu anda Sakarya gaz sahasının daha kuzeybatısında bulunan bir sahada arama faaliyetimize başladık. Çok yeni başladık" dedi.
28.03.2024 Ekonomi
Arda Güler Real Madrid'den ayrılıyor! Almanlar kafayı taktı, 40 milyon euroya gidiyor
Arda Güler Real Madrid'den ayrılıyor! Almanlar kafayı taktı, 40 milyon euroya gidiyor Real Madrid'de son dakika Arda Güler gelişmeleri yaşanıyor. Yaz transfer sezonunda Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan milli futbolcu Arda Güler, sergilediği performansla Alman devini peşine taktı. Alman devi, genç yıldız için gözden çıkardığı rakam ortaya çıktı. İşte transfer haberinin detayları...
26.03.2024 Fenerbahçe
Kenan Yıldız için çılgın teklifi ortaya çıktı!
Kenan Yıldız için çılgın teklifi ortaya çıktı! Juventus ve Milli Takım'da gösterdiği performanslarının ardından Avrupa devlerinin dikkatini çekmeyi başaran Kenan Yıldız için teklifler gelmeye devam ediyor. Arsenal'in Milli yıldız için İtalyan ekibine sunduğu dev teklif ortaya çıktı.
24.02.2024 Futbol
Toyota 10 modelin sevkiyatını durdurdu
Toyota 10 modelin sevkiyatını durdurdu Japon otomotiv devi Toyota, testlerde yapılan usülsüzlükler nedeniyle 10 modelinin sevkiyatını durdurduğunu açıkladı.
29.01.2024 Gündem
Bakan Bayraktar'dan Karadeniz gazı açıklaması: 40 milyon metreküpe çıkacak
Bakan Bayraktar'dan Karadeniz gazı açıklaması: 40 milyon metreküpe çıkacak Türkiye'nin enerji alanındaki atılımları katlanarak devam ediyor. Petrol, doğal gaz, yenilenebilir enerji alanındaki ivmesi her geçen gün artan yatırımların meyveleri alınmaya başlandı.
29.01.2024 Gündem
Süper Lig ekibinde deprem! Satışa çıkarıldı
Süper Lig ekibinde deprem! Satışa çıkarıldı Ekonomik olarak zorlu günlerden geçen Trendyol Süper Lig ekibi Kayserispor'un isim hakları satışa çıkarıldı.
17.01.2024 Süper Lig
Spor Toto devretti, heyecan arttı… Kazanana müthiş ikramiye!
Spor Toto devretti, heyecan arttı… Kazanana müthiş ikramiye! Misli’de, İddaa’nın yanı sıra Spor Toto heyecanı da son sürat devam ediyor. 23. hafta listesinde 15 bilen çıkmadığı için futbolseverlerin gözü iyice Spor Toto’ya çevrilmiş durumda. Geçtiğimiz haftadan tam 7 milyon 746 bin 961 TL bu haftaya devretti.
12.01.2024 İddaa
Bakan Bayraktar CNN Türk'te açıkladı: Doğal gazda zam planı yok
Bakan Bayraktar CNN Türk'te açıkladı: Doğal gazda zam planı yok Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar CNN Türk ekranlarında açıklamalarda bulundu. Bakan Bayraktar, üretim ile eş zamanlı olarak arama çalışmalarının da devam ettiğini açıklayarak " Yeni gaz keşifleri olacak" müjdesini verdi. Bayraktar "Enerjide vatandaşımızı desteklemeye devam edeceğiz. Doğal gaz zammı planlamıyoruz." ifadelerini kullandı.
11.01.2024 Ekonomi
Zeynep Bastık deprem yüzünden İstanbul'u terk etti! İşte 40 milyon TL'lik evinden kareler...
Zeynep Bastık deprem yüzünden İstanbul'u terk etti! İşte 40 milyon TL'lik evinden kareler... Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık, kazancını gayrimenkul olarak değerlendiriyordu. Zeynep Bastık, İstanbul'u terk edip Urla'da yaşamaya başladı. İşte şarkıcının 40 milyon TL'lik evinden kareler...
1.01.2024 Magazin
Bakan Bayraktar: Şırnak’ta 2024’te hedef, üretimi 100 bin varile çıkarmak
Bakan Bayraktar: Şırnak’ta 2024’te hedef, üretimi 100 bin varile çıkarmak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, “Şırnak’ta, Cumhuriyet tarihinin karadaki en büyük keşfini yaptık. 2021 yılında ve çok kısa bir süre içerisinde buradaki üretimi, bugün itibari ile 30 bin varile çıkardık. Çok kısa bir süre içerisinde, 3 ay içerisinde Şırnak, Türkiye’nin en çok petrol üreten ili haline gelecek. 2024 yılında 100 bin varil hedefimize ulaştığımızda da, açık ara Türkiye’nin en iyi ili olacak” dedi.
31.12.2023 Ekonomi
MPİ SONUÇ || Milli Piyango online sorgulama ekranı: Milli piyango açıklanan sonuçlar nereden kontrol edilir? Yılbaşı bileti sonuçları…
MPİ SONUÇ || Milli Piyango online sorgulama ekranı: Milli piyango açıklanan sonuçlar nereden kontrol edilir? Yılbaşı bileti sonuçları… 2024 Milli Piyango Yılbaşı Sonuçları için heyecanlı bekletiş sona erdi. 400 milyon TL'lik büyük ikramiyenin dağıtılacağı çekişte kazanan numaralar açıklanıyor. 40 milyon, 4 milyon, 1 milyon ve 750 bin TL gibi ikramiyelerin dağıtıldığı yılbaşı çekilişinde ikramiye kazanan numaralar noter huzurunda belli oluyor. Bilet alan vatandaşlar biletlerine ikramiye isabet edip etmediğini sorgulamaya başladı. İşte MPİ sonuç ile Milli Piyango online sorgulama ekranı
31.12.2023 Gündem
Servet Çetin, Sivasspor'dan ayrıldığını açıkladı!
Servet Çetin, Sivasspor'dan ayrıldığını açıkladı! Süper Lig ekiplerinden Sivasspor'un teknik direktörü Servet Çetin, kırmızı-beyazlılara veda etti.
31.12.2023 Şampiy10
Jorge Jesus'un istemediği yıldızı Fenerbahçe alıyor! Ali Koç'tan 40 milyon Euro'luk transfer
Jorge Jesus'un istemediği yıldızı Fenerbahçe alıyor! Ali Koç'tan 40 milyon Euro'luk transfer Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Ocak ayında önemli isimleri kadrosuna katmayı planlayan Kanarya'dan çok sürpriz bir hamle geldi. Sarı lacivertlilerin, Jorge Jesus'un takımında forma giyen o yıldız için harekete geçtiği kaydedildi. İşte haberin detayları...
30.12.2023 Fenerbahçe
Bakan Özhaseki, CNN Türk'te açıkladı: 15-20 gün içinde 1000 konut teslimi yapılacak
Bakan Özhaseki, CNN Türk'te açıkladı: 15-20 gün içinde 1000 konut teslimi yapılacak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, CNN Türk'te deprem ve kentsel dönüşümle ilgili Göksu Öngören Özgür'ün sorularını yanıtladı. "Asıl amacımız depremzedeleri evlerine yerleştirmek" diyen Bakan Özhaseki, "Deprem konutlarını hızla bitireceğiz. Burada 15-20 gün içinde 1000 konut teslimi yapılacak" şeklinde konuştu.
28.12.2023 Ekonomi
Bakan Uraloğlu açıkladı! Sabiha Gökçen Havalimanı'nda 2'nci pisti açılıyor
Bakan Uraloğlu açıkladı! Sabiha Gökçen Havalimanı'nda 2'nci pisti açılıyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Sabiha Gökçen Havalimanı 2. pistinin, pazartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle açılacağını duyurdu
22.12.2023 Ekonomi
Bakan Bayraktar'dan 100 bin varillik petrol müjdesi
Bakan Bayraktar'dan 100 bin varillik petrol müjdesi 'Dünyada Değişen Enerji Jeopolitiği, İklim Krizi & Türkiye' temalı konferansta konuşan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar "Gabar'da 2022 yılında keşfini yaptığımız sahalarda petrol üretmeye başladık. Bugün itibari ile 30 bin varil üzerinde bir petrol üretimimiz var. 100 bin varillik petrol üretimine 2024 yılı sonunda ulaşmayı hedefliyoruz" dedi.
22.12.2023 Ekonomi
Borsa İstanbul'da değişiklik! Yüzlerce hisseyi etkileyecek
Borsa İstanbul'da değişiklik! Yüzlerce hisseyi etkileyecek Borsa İstanbul'da 1 Ocak'tan itibaren Yıldız Pazar, Ana Pazar ve Alt Pazarda işlem görecek payların dağılımı belirlendi.
15.12.2023 Ekonomi
Uzman isimden HIV uyarısı
Uzman isimden HIV uyarısı HIV virüsü nedeniyle 2022 yılında dünya genelinde 630 bin kişi hayatını kaybettiğini söyleyen Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Kıvanç Şerefhanoğlu, “Ülkemizde HIV pozitif birey sayısı giderek artıyor. Şimdiye kadar tespit edilen toplam vaka sayısı 39 bin 437. Sadece son 10 ayda bin 728 yeni vaka tespit edildi" dedi.
1.12.2023 Sağlık
Karadeniz gazından ekonomiye dev katkı
Karadeniz gazından ekonomiye dev katkı Karadeniz'de son 3 ayda üretilen doğalgaz 284 milyon metreküpü aşarken, ekonomiye katkısı 4.3 milyar TL oldu. Günlük 1.5 milyon hanenin ihtiyacı karşılandı.
29.11.2023 Ekonomi
İş insanını soyan özel şoförü çıktı! Polisler tek tek yakalandı
İş insanını soyan özel şoförü çıktı! Polisler tek tek yakalandı Kağıthane’de İran uyruklu bir iş kadınına ait eve giren 4 hırsız, evdeki kasayı alarak gözden kayboldu. Kasanın içinde bulunan yaklaşık 40 milyonluk ziynet eşya ve parayı alan şüpheliler, soygundan bir kaç gün sonra kasayı boş bir araziye attı. Polis ekipleri tarafından kimlikleri tespit edilen 4 şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şüphelilerden biri, genç kadının özel şoförü çıktı.
26.11.2023 Gündem
Beşiktaş Başkan Adayı Hasan Arat projelerini açıkladı!
Beşiktaş Başkan Adayı Hasan Arat projelerini açıkladı! Beşiktaş’ta 3 Aralık Pazar günü yapılacak olağanüstü seçimli genel kurul öncesinde başkan adaylarından Hasan Arat, projelerini tanıttı. Wolkswagen Arena'da yapılan ‘Beşiktaşlıların Yolu’ lansmanına siyah-beyazlı taraftarlar da katıldı.
18.11.2023 Beşiktaş
Abdullah Avcı, Trabzonspor'dan 40 milyon TL maaş alacak
Abdullah Avcı, Trabzonspor'dan 40 milyon TL maaş alacak Trabzonspor, Nenad Bjelica ile yolları ayırdıktan sonra yeniden anlaştığı teknik direktör Abdullah Avcı'yla 2 yıllık sözleşme imzaladı.
16.10.2023 Trabzonspor
Bakan Yerlikaya duyurdu! Uzuner ve Pelit Çetesi çökertildi
Bakan Yerlikaya duyurdu! Uzuner ve Pelit Çetesi çökertildi İstanbul ve Sinop'ta suç örgütlerine yönelik operasyonlarda 2 ayrı çete çökertildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya operasyonların ayrıntılarını paylaştı.
16.10.2023 Gündem
Bakan Bayraktar: Doğal gazda dışa bağımlılığımızı yüzde 30 oranında azaltmış olacağız
Bakan Bayraktar: Doğal gazda dışa bağımlılığımızı yüzde 30 oranında azaltmış olacağız Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, "Sisteme verdiğimiz günlük 4 milyon metreküplük gazla yaklaşık 1,5 milyon hanenin günlük ihtiyacını karşılayabiliyoruz. İlk aşamada bu üretim günlük 10 milyon metreküpe, birkaç yılda ise 40 milyon metreküpe çıkacak. Böylece doğal gazda dışa bağımlılığımızı yaklaşık yüzde 30 oranında azaltmış olacağız" dedi.
13.10.2023 Gündem
Okan Buruk 'sorun olmaz' deyip 40 milyon TL'ye anlaştı! Erden Timur imzayı attırıyor
Okan Buruk 'sorun olmaz' deyip 40 milyon TL'ye anlaştı! Erden Timur imzayı attırıyor Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United'a karşı tarihi bir zafer kazandı. Mücadele sonrası Teknik Direktör Okan Buruk tebrikleri kabul etti. Tecrübeli çalıştırıcının başarıları devam ederken, sarı-kırmızılı yönetim harekete geçti. İşte son dakika haberin detayları...
5.10.2023 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

40 Milyon ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 40 milyon haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.