4. Bölüm

4. Bölüm

Son dakika 4. bölüm haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 4. bölüm ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 4. bölüm haber sayfamızda bulabilirsiniz.

4. Bölüm

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 4. bölüm gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.258 4. bölüm haberi bulunmuştur. Tüm 4. bölüm haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dengeler 5. bölüm ne zaman? Dengeler: Biri Olmak yeni bölüm hangi gün, saat kaçta yayınlanıyor?
Dengeler 5. bölüm ne zaman? Dengeler: Biri Olmak yeni bölüm hangi gün, saat kaçta yayınlanıyor? Dengeler 5. Bölümü merak ediliyor. Dizi izleyicileri Dengeler 4. bölüm ne zaman? Sorusuna yanıt arıyor. Yayınlandığı andan beri büyük bir hayran kitlesi edinen Dengeler 4. bölüm ne zaman?
4.05.2024 Magazin
Dilek Taşı 4. bölüm fragmanı: Figen yüzüğü attı, Mustafa ve Cemre'nin yanına koşuyor!
Dilek Taşı 4. bölüm fragmanı: Figen yüzüğü attı, Mustafa ve Cemre'nin yanına koşuyor! Dilek Taşı 4 bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D'de yayınlanan ve başrollerinde Salih Bademci, Hazal Odabaşı, Perihan Savaş'ın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmnında Figen, Kenan'ın eline yüzüğü veriyor. "Allah bahtını açık etsin" diyen Figen ile Mustafa ve Cemre'nin yolu kesişiyor. Rona ailesi ise Cemre ve Sinan'ın İsviçre'ye kaçırma planı yapıyor.
21.09.2023 Magazin
Safir 4. bölüm fragmanı: Yaman artık yok, Ateş ve Feraye var!
Safir 4. bölüm fragmanı: Yaman artık yok, Ateş ve Feraye var! Safir 4 bölüm fragmanı yayınlandı. ATV'de yayınlanan ve başrollerinde İlhan Şen, Özge Yağız, Burak Berkay Akgül'ün yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Yaman ve Feraye'nin ayrılığı geldi. Gülfem Gülsoy'un, "Benim ölümü çiğnemeden o kızla evlenemezsin, öldürmek mi istiyorsunuz beni" diyerek çığlık attı.
18.09.2023 Televizyon
Özgür, Gece'ye aşık oluyor!
Özgür, Gece'ye aşık oluyor! Dönence 4. bölüm fragmanı yayınlandı. Özgür, Gece'ye aşık oluyor.
20.07.2023 Televizyon
Gülcemal 4. bölüm fragmanı: Anne ve oğlunun intikamı derken konu yine aşka gitti!
Gülcemal 4. bölüm fragmanı: Anne ve oğlunun intikamı derken konu yine aşka gitti! Gülcemal 4 bölüm fragmanı yayınlandı. Fox tv'de yayınlanan ve başrollerinde Murat Ünalmış ve Melis Sezen'in yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Deva kaçırılıyor. Murat Ünalmış ve Zafer arasındaki intikamın dönüp dolaşıp aşka evrilmesi Gülcemal'in konu örgüsünde yepyeni bir yola girildiğinin göstergesi oldu.
20.04.2023 Televizyon
Deniz'in sahte evrakları ortaya çıktı! Ateş şart koştu
Deniz'in sahte evrakları ortaya çıktı! Ateş şart koştu Kanal D'nin çarşamba akşamlarına damga vuran dizisi Kraliçe dün akşam 4. bölümüyle ekrana geldi. Başrollerinde Burcu Özberk, Gökhan Alkan, Selin Şekerci ve Özgün Karaman gibi başarı isimlerin yer aldığı Kraliçe dizisi, hayatları bir günde alt üst olmuş bir ailenin “köklerine tutunarak yeniden var olma” hikayesi anlatıyor. Kraliçe'nin son bölümünde Deniz'in sahte evrakları ortaya çıktı. Peki Ateş'in şartı ne? İşte detaylar...
13.04.2023 Magazin
Ateş, Deniz'e savaş açıyor!
Ateş, Deniz'e savaş açıyor! Kraliçe 4. bölüm 2. fragmanı yayında. Basın karşısına geçen Deniz, yaptığı açıklamalarla Ateş'i şok ediyor.
9.04.2023 Televizyon
Kraliçe 4. bölüm fragmanı: Deniz resti çekti, Ateş'le dans başlıyor!
Kraliçe 4. bölüm fragmanı: Deniz resti çekti, Ateş'le dans başlıyor! Kraliçe 4 bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D'de yayınlanan ve başrollerinde Burcu Özberk ve Gökhan Alkan'ın rol aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Deniz, Ateş'e boşanma protokolü hazırlattı. Anlaşarak boşanmayı kabul etmeyen Ateş'e Deniz, "Madem anlaşarak boşanmıyorsun benimle, savaşırız" diyerek resti çekti.
5.04.2023 Televizyon
Lozan ne zaman bitiyor, 2023 Lozan Antlaşması bitti mi? Lozan Barış Antlaşması maddeleri!
Lozan ne zaman bitiyor, 2023 Lozan Antlaşması bitti mi? Lozan Barış Antlaşması maddeleri! Lozan antlaşması ne zaman bitiyor, Lozan bitti mi? Lozan Barış Antlaması’na dair detaylar sık sık gündeme geliyor. Özellikle yeraltı kaynakları ile ilgili maddeler sık sık tartışma konusu oluyor. 1923'te imzalanan anlaşmanın, bu yıl sona erip ermeyeceği konusu anketle halka soruldu. Ankete katılanların önemli bölümü, Lozan'ın hükümsüz olacağını düşünüyor.
2.01.2023 Gündem
Milli Piyango 10 bin TL kazanan numaralar listesi… MP 2023 Yılbaşı çekilişi 10.000 TL ikramiye çıkan numaralar hangileri?
Milli Piyango 10 bin TL kazanan numaralar listesi… MP 2023 Yılbaşı çekilişi 10.000 TL ikramiye çıkan numaralar hangileri? Milli Piyango sonuçları 31 Aralık Cumartesi günü saat 12:30 itibarıyla yılbaşı çekilişiyle başladı. 200 milyon TL'lik büyük ikramiye dışında, 20 milyon ve 10 milyon TL'lik çekilişler de yapılacak. Milli Piyango 10 bin TL kazanan numaralar belli oluyor. Peki, MP 2023 Yılbaşı çekilişi 10.000 TL ikramiye çıkan numaralar hangileri? Yılbaşı çekilişi kazanan numaralar hangileri? Milli Piyango 10 bin TL kazanan numaralar listesi…
31.12.2022 Ekonomi
Seversin 4. bölüm 2. fragmanı yayında!
Seversin 4. bölüm 2. fragmanı yayında! Tolga, Asya'nın abisi Kadir'e kendisini sevdirmeye çalışıyor!
20.06.2022 Televizyon
Seversin 4. bölüm fragmanı yayında!
Seversin 4. bölüm fragmanı yayında! Tolga, Asya'nın enerjisini yükseltmek için kolları sıvıyor. Suzan'ın motivasyonu ise Asya'yı bambaşka bir şekle bürüyor! Asya ve Tolga'nın çekimlerdeki uyumu göz kamaştırıyor!
16.06.2022 Televizyon
Afara 4. Bölüm konukları kim? 6 Mayıs Afara konukları…
Afara 4. Bölüm konukları kim? 6 Mayıs Afara konukları… Afara 4. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Sunuculuğunu Uğur Aslan'ın üstlendiği eğlence programı Afara'nın bu haftaki konukları merak ediliyor. İşte Afara 4. Bölüm konukları...
6.05.2022 Televizyon
Türkan ve Somer, yaşadıkları mutsuzluğu nasıl aşacak?
Türkan ve Somer, yaşadıkları mutsuzluğu nasıl aşacak? Kanal D'nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş'in 4. bölüm 2. ön izlemesi yayınlandı.
13.03.2022 Televizyon
Üç Kız Kardeş 4. bölüm ön izlemesi yayınlandı! Türkan çaresizlik içinde...
Üç Kız Kardeş 4. bölüm ön izlemesi yayınlandı! Türkan çaresizlik içinde... Kanal D’nin, dördüncü bölümüyle ekrana gelecek, İclal Aydın’ın aynı isimli romanından uyarlanan dizisi Üç Kız Kardeş’in yeni bölümünden ön izleme sahnesi yayınlandı. Türkan ve annesi arasında geçen duygusal konuşmada Türkan, kocası Somer ile aynı evin içinde yabancı gibi yaşadıklarını ve Somer’den boşanmanın belki de kendileri için en iyisinin olacağını ağlayarak itiraf ediyor.
11.03.2022 Televizyon
Milli Piyango çekilişi hangi kanalda yayınlanacak? İşte Milli Piyango canlı izleme linki!
Milli Piyango çekilişi hangi kanalda yayınlanacak? İşte Milli Piyango canlı izleme linki! 2021'i geride bırakırken tüm umutlarını 2022'ye bırakan pek çok kişinin gözü bu özel gecede yılbaşı özel çekilişinde olacak! Milli Piyango’nun yılbaşı özel çekilişinde 120 milyon liralık büyük ikramiye sahibini bulacak! Biletlerini alan pek çok kişi Milli Piyango çekilişinin başlayacağı saati bekliyor. Geri sayım başladı. Bu gece büyük ikramiye çekilişi için milyonlar Milli Piyango'nun canlı çekilişini bekliyor. Peki, Milli Piyango çekilişi hangi kanalda yayınlanacak? Milli Piyango çekilişi kaçta çekilecek? Milli Piyango çekilişini canlı izleme linki ne? İşte Milli Piyango çekilişinin yayınlanacağı kanal!
31.12.2021 Gündem
Milli Piyango açıklandı mı? Milli Piyango TV canlı yayını ne zaman? İşte Milli Piyango çekilişinde ilk sonuçlar!
Milli Piyango açıklandı mı? Milli Piyango TV canlı yayını ne zaman? İşte Milli Piyango çekilişinde ilk sonuçlar! Milyonların gözü Milli Piyango yılbaşı çekilişlerinde! Milli Piyango çekilişinde ilk sonuçlar geldi. Yılbaşı özel çekilişine saatlar kala ilk olarak 12.000 TL- 12.000.000 TL ikramiye kazanan numaralar belli oldu. Milli Piyango youtube kanalından canlı izlenen çekilişlerde kazandıran numaralar açıklandı. Peki, Milli Piyango açıklandı mı? Milli Piyango TV canlı yayını ne zaman? İşte Milli Piyango çekilişinde ilk sonuçlar!
31.12.2021 Gündem
2.000 TL- 12.000.000 TL ikramiye kazanan numaralar! İşte Milli Piyango Yılbaşı Çekiliş sonuçları sorgulama ekranı!
2.000 TL- 12.000.000 TL ikramiye kazanan numaralar! İşte Milli Piyango Yılbaşı Çekiliş sonuçları sorgulama ekranı! Milli Piyango Yılbaşı özel çekilişi başladı! 2021'e veda, 2022'ye merhaba diyeceğimiz bu gece yılların geleneği olan yılbaşı özel çekilişinde büyük ikramiye sahibini bulacak! Milli Piyango'nun Yılbaşı çekiliş programına göre 2.000 TL- 12.000.000 TL ikramiye kazanan numaralar saat 17.00'de açıklanmaya başlandı. Peki, 2.000 TL- 12.000.000 TL ikramiye kazanan numaralar hangileri? İşte Milli Piyango Yılbaşı Çekilişi sonuçları sorgulama ekranı!
31.12.2021 Gündem
Milli Piyango'da büyük ikramiye için geri sayım başladı
Milli Piyango'da büyük ikramiye için geri sayım başladı Milli Piyango'da yeni yılın talihlileri bugün belli olacak. O talihlilerden biri olmak isteyenler ise bilet bayileri önünde kuyruk oluşturdu. Bilet kuyruğunda bulunan bir vatandaş, "Çıkarsa bir kısmını SMA hastalara bağışlayacağım" derken, bir diğeri de çıkan parayla dünya turu yapacağını belirtti. Milli Piyango Yılbaşı Özel büyük ikramiye çekilişi bu gece 23.00’te Kanal D ekranlarında, Alp Kırşan ve Mutlu Ulusoy’un sunumuyla izleyiciyle buluşacak.
31.12.2021 Gündem
Geleneksel Milli Piyango yılbaşı çekilişi Kanal D ekranlarında!
Geleneksel Milli Piyango yılbaşı çekilişi Kanal D ekranlarında! Bir Milli Piyango geleneği olan yılbaşı çekilişine geri sayım devam ediyor. Milli Piyango Yılbaşı Özel büyük ikramiye çekilişi 31 Aralık akşamı saat 23.00’te Kanal D ekranlarında, Alp Kırşan ve Mutlu Ulusoy’un sunumuyla izleyiciyle buluşacak. Sisal Şans tarafından gerçekleştirilecek Milli Piyango Yılbaşı Özel çekilişi, tüm Türkiye’yi ekranları başına kilitleyecek.
29.12.2021 Gündem
La Casa De Papel 5. sezon yayınlandı mı, 3 Eylül saat kaçta yayınlanacak? La Casa de Papel 5. sezon başlıyor
La Casa De Papel 5. sezon yayınlandı mı, 3 Eylül saat kaçta yayınlanacak? La Casa de Papel 5. sezon başlıyor La Casa De Papel 5. sezon ne zaman, saat kaçta yayınlanacak? İspanya Kraliyet Darphanesi ve İspanya Merkez Bankası soygununu konu edinen La Casa de Papel, final sezonuyla 3 Eylül'de yayında. Netflix, dizinin 5. sezon bölüm isimlerini de duyurdu. Peki, La Casa De Papel 5. sezon saat kaçta yayınlanacak?
3.09.2021 Gündem
Kırık Hayatlar 4. bölüm fragmanı yayında!
Kırık Hayatlar 4. bölüm fragmanı yayında! Güzel başlayan gece, beklenmedik bir kazayla tam bir kabusa dönüşüyor
26.08.2021 Televizyon
Ada ve Tuğçe işbirliği yapıyor!
Ada ve Tuğçe işbirliği yapıyor! Ada, Tuğçe ile biraraya geliyor işler karışıyor. Ada'nın Bora'nın hayatına müdahalesi durumları daha karmaşık bir hale sokuyor.
5.07.2021 Televizyon
Aşkın Tarifi 4. Bölüm 3. Fragmanı
Aşkın Tarifi 4. Bölüm 3. Fragmanı Sultan, Naz'ı Fırat'ın hayatından çıkarmak için plan yapıyor. Aşkın Tarifi yeni bölümüyle Pazartesi 20.00'da Kanal D'de.
27.06.2021 Televizyon
Aşkın Tarifi 4. Bölüm Fragmanı yayında
Aşkın Tarifi 4. Bölüm Fragmanı yayında Aşkın Tarifi 4. Bölüm Fragmanı yayında! Naz'ın kafası karışıyor.
22.06.2021 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

4. Bölüm ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 4. bölüm haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.