4B Sözleşmeli Personel

4B Sözleşmeli Personel

Son dakika 4/B Sözleşmeli personel haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 4/B Sözleşmeli personel ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 4/B Sözleşmeli personel haber sayfamızda bulabilirsiniz.

4B Sözleşmeli Personel

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 4b sözleşmeli personel gelişmeleri de dahil olmak üzere 458 4b sözleşmeli personel haberi bulunmuştur. Tüm 4b sözleşmeli personel haberleri aşağıda listelenmiştir.
Boğaziçi Üniversitesi en az lise mezunu 140 sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları!
Boğaziçi Üniversitesi en az lise mezunu 140 sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları! Boğaziçi Üniversitesi personel alımı ilanı Resmi Gazete’de yayımlandı. İlana göre 140 sözleşmeli personel alınacak. Alım yapılacak kadrolar, büro personeli, koruma ve güvenlik görevlisi, şoför, temizlik personeli ve bahçıvan olarak açıklandı. Başvurular şahsen yapılacak. Peki, Boğaziçi Üniversitesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Boğaziçi Üniversitesi sözleşmeli personel alımı şartları!
18.09.2022 Personel Alımı
Diyanet KPSS’den en az 50 puanla personel alacak! İşte Diyanet personel alımı şartları
Diyanet KPSS’den en az 50 puanla personel alacak! İşte Diyanet personel alımı şartları Diyanet İşleri Başkanlığı duyurdu! KPSS’den en az 50 puanla personel alınacak. Yayımlanan ilana göre, Diyanet İşleri Başkanlığımız Merkez Teşkilatında münhal bulunan sözleşmeli pozisyonlara 4/B sözleşmeli personel alınacak. Peki, Diyanet personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Diyanet personel alımı başvuru şartları ne? Diyanet 4/B sözleşmeli personel alımı ilanı detayları!
28.08.2022 Personel Alımı
TÜİK KPSS’den en az 60 puanla personel alacak! İşte başvuru şartları!
TÜİK KPSS’den en az 60 puanla personel alacak! İşte başvuru şartları! Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) personel alacak! İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. İlana göre, merkez ve taşra teşkilatında çalıştırılmak üzere 4B sözleşmeli personel alacak. Başvurular 3-12 Ağustos tarihleri arasında alınacak. Peki, TÜİK personel alımı başvurusu nasıl yapılır? TÜİK personel alımı başvuru şartları ne? İşte başvuru şartları!
3.08.2022 Personel Alımı
Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi'ne 4/B sözleşmeli personel alınacak!
Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi'ne 4/B sözleşmeli personel alınacak! Sözleşmeli personel alınacak. Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi duyurdu. Yayınlanan ilana göre, Üniversite birimlerinde istihdam edilmek üzere KPSS(B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle büro personeli, destek personeli, koruma ve güvenlik görevlisi, mühendis, tekniker ve teknisyen alacak. Peki, Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (GİBTU) personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte personel alımı başvuru şartları!
17.07.2022 Personel Alımı
İçişleri Bakanlığı 3 bin 546 sözleşmeli personel alımı başvuruları başladı mı?  Personel alımı ne zaman, nasıl ve nereden yapılacak?
İçişleri Bakanlığı 3 bin 546 sözleşmeli personel alımı başvuruları başladı mı? Personel alımı ne zaman, nasıl ve nereden yapılacak? İçişleri Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatına çeşitli pozisyon ve unvanlarda 3 bin 546 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirecek. ÖSYM tarafından 2020 yılında yapılan Kamu Personel Seçme Sınavı (B) Grubundan; lisans mezunları için KPSSP3, ön lisans mezunları için KPSSP93 ve lise mezunları için KPSSP94 puan türünden en az 60 ve üzerinde KPSS puanı almış olmak kaydıyla, adayların tercih sıralamasına göre ilan edilen pozisyon sayısının en fazla 5 katı aday değerlendirilmeye alınacaktır.
26.05.2022 Personel Alımı
Kastamonu Üniversitesi'ne 98 sözleşmeli personel alınacak!
Kastamonu Üniversitesi'ne 98 sözleşmeli personel alınacak! Kastamonu Üniversitesi personel alımı ilanı yayımlandı! Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, Kastamonu Üniversitesi'ne destek personeli, koruma ve güvenlik görevlisi ve teknisyen alınacak. Başvurular 17 Şubat'ta sona erecek. Peki, Kastamonu Üniversitesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte başvuru şartları!
Üniversiteye 4B sözleşmeli personel alınacak! İşte personel alımı başvuru şartları!
Üniversiteye 4B sözleşmeli personel alınacak! İşte personel alımı başvuru şartları! Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi duyurdu. Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, üniversite birimlerine, hemşire, mühendis, teknisyen, büro personeli, koruma ve güvenlik görevlisi, destek personeli ve sağlık personeli alınacak. Peki, Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi personel alımı başvurusu ne zaman? Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi personel alımı başvurusu!
4.02.2022 Personel Alımı
Karadeniz Teknik Üniversitesi en az lise mezunu 39 sözleşmeli personel alacak!
Karadeniz Teknik Üniversitesi en az lise mezunu 39 sözleşmeli personel alacak! Karadeniz Teknik Üniversitesi personel alımı ilanı yayımlandı. Yayımlanan ilana göre, Karadeniz Teknik Üniversitesi birimlerinde istihdam edilmek üzere, 2020 KPSS puanına göre, hemşire, büro personeli, destek personeli, koruma ve güvenlik görevlisi ile teknisyen alımı yapacak. Peki, Karadeniz Teknik Üniversitesi personel alımı başvuruları nasıl yapılır? İşte Karadeniz Teknik Üniversitesi sözleşmeli personel alımı şartları!
2.12.2021 Personel Alımı
İstanbul Üniversitesi KPSS’den en az 60 puanla 4/B sözleşmeli personel alıyor! İşte başvuru şartları!
İstanbul Üniversitesi KPSS’den en az 60 puanla 4/B sözleşmeli personel alıyor! İşte başvuru şartları! İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesine büro personeli, tekniker, mühendis, sınav hizmetleri uzmanı, çözümleyici ve sistem programcısı alıyor. Adaylarda, 2020 KPSS’den en az 60 puan şartı aranıyor. Peki, İstanbul Üniversitesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İstanbul Üniversitesi personel alımı başvuru şartları!
29.11.2021 Personel Alımı
ODTÜ en az lise mezunu sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları!
ODTÜ en az lise mezunu sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları! ODTÜ duyurdu. En az lise mezunu 4B sözleşmeli personel alınacak. İlan Resmi Gazete'de yayımlandı. Yayımlanan ilana göre, Orta Doğu Teknik Üniversitesi'ne 2020 KPSS (B) grubu puanıyla büro personeli, aşçı, koruma ve güvenlik görevlisi ile temizlik personeli istihdam edilecek. Peki, ODTÜ personel alımı başvurusu nasıl yapılır? ODTÜ sözleşmeli personel alımı başvuru şartları!
22.11.2021 Personel Alımı
İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Rektörlüğü sözleşmeli personel alacak!
İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Rektörlüğü sözleşmeli personel alacak! İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa sözleşmeli personel alımı şartları!
9.11.2021 Personel Alımı
Diyanet 4 b sözleşmeli personel alımı başvuru ekranı! DİB (Diyanet) sözleşmeli personel alımı başvuruları nasıl yapılır? Diyanet sınav başvuruları…
Diyanet 4 b sözleşmeli personel alımı başvuru ekranı! DİB (Diyanet) sözleşmeli personel alımı başvuruları nasıl yapılır? Diyanet sınav başvuruları… Diyanet imam, müezzin, kuran kursu öğreticisi alımı başvuruları için gözler diyanet.gov.tr sayfasında. Diyanet İşleri Başkanlığı 4-B sözleşmeli 1.500 Kur'an kursu öğreticisi, 5.600 İmam-hatip ve 700 Müezzin-kayyım alımı olmak üzere toplam 7 bin 800 personel alımı yapacak. Bugün alım için başvurular başlıyor. Peki, Diyanet personel alımı başvuruları nasıl, nereden yapılacak? Diyanet 4 b sözleşmeli personel alımı başvuru ekranı…
8.11.2021 Personel Alımı
Türk-Alman Üniversitesi’ne 4/B sözleşmeli personel alınacak!
Türk-Alman Üniversitesi’ne 4/B sözleşmeli personel alınacak! Türk-Alman Üniversitesi sözleşmeli personel alıyor. Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, Türk-Alman Üniversitesi’ne KPSS 2020 (B) grubu puan sıralaması esas alınarak yazılı ve sözlü mülakat yapılmaksızın sözleşmeli personel alınacak. Peki, Türk-Alman Üniversitesi sözleşmeli personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Türk-Alman Üniversitesi sözleşmeli personel alımı ilanı…
4.10.2021 Personel Alımı
1772 personel alımı sonuçları açıklandı! İçişleri Bakanlığı 4b sözleşmeli personel alımı sonuçları öğrenme linki…
1772 personel alımı sonuçları açıklandı! İçişleri Bakanlığı 4b sözleşmeli personel alımı sonuçları öğrenme linki… İçişleri 1772 kişilik personel alım sonuçlarını açıkladı. İçişleri Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 1.772 adet boş pozisyonlara personel alımı başvuru işlemleri 25 Ocak'ta alınmış ve 29 Ocak'ta sona ermişti. İçişleri Bakanlığı, 1772 kişilik personel alımında sözlü sınava kalanları açıkladı. Öte yandan İçişleri Bakanlığı personel alımı başvurularının ardından sınav 22 Mart-8 Nisan 2021 tarihleri arasında yapılacak. İçişleri bakanlığı 1772 personel alımı şartları ve başvurusu…
8.02.2021 Personel Alımı
Sözleşmeli personele kadro verilecek mi? 4/b sözleşmeli personele kadro 2021 müjdesi!
Sözleşmeli personele kadro verilecek mi? 4/b sözleşmeli personele kadro 2021 müjdesi! Sözleşmeli personele kadro gelecek mi, sorusu yanıt buldu. AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, katıldığı bir televizyon programında süresiz sözleşmeli personelin yaşadığı sorunların çözümü için Maliye Bakanlığı nezdinde bir çalışma yürütüldüğünü açıkladı.
28.01.2021 Çalışan Hakları
İstanbul Üniversitesi personel alıyor! İşte başvuru şartları!
İstanbul Üniversitesi personel alıyor! İşte başvuru şartları! İstanbul Üniversitesi personel alımı ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. İstanbul Üniversitesi, perfüzyonist, laboratuvar personeli, röntgen teknisyeni ve sağlık teknikeri kadrolarına 4B sözleşmeli personel alımı yapacak. Peki, İstanbul Üniversitesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte İstanbul Üniversitesi personel alımı detayları...
5.01.2021 Personel Alımı
Kafkas Üniversitesi 92 sözleşmeli personel alıyor! Başvurular nasıl yapılır?
Kafkas Üniversitesi 92 sözleşmeli personel alıyor! Başvurular nasıl yapılır? Kafkas Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkez Müdürlüğünde istihdam edilmek üzere 92 sağlık personeli alıyor. Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, hemşire, ebe, eczacı, röntgen teknisyeni, laborant, psikolog ve acil yardım teknisyeni kadrolarında alım yapılacak. Peki, Kafkas Üniversitesi personel alımı başvuruları nasıl yapılır? Kafkas Üniversitesi sağlık personeli alımı başvuru şartları!
28.10.2020 Personel Alımı
4/B Sözleşmeli personele emeklilikte tazminat ödenir mi? Şartlar neler?
4/B Sözleşmeli personele emeklilikte tazminat ödenir mi? Şartlar neler? Çalışan sözleşmeli personele, emekli olması halinde, emeklilik tazminatı verilip verilmediği vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Peki 4/B Sözleşmeli personele emeklilikte tazminat ödenir mi? Şartlar neler? İşte detaylar…
10.02.2020 Çalışan Hakları
Sözleşmeli personelin yıllık izni kaç gündür? Sözleşmeli personel ne zaman izin hakkı elde eder?
Sözleşmeli personelin yıllık izni kaç gündür? Sözleşmeli personel ne zaman izin hakkı elde eder? 4b sözleşmeli personel izin hakları var mı? 4b sözleşmeli personel yıllık izin kaç gündür? soruları konuyla ilgili vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Son aylarda yapılan atamalar ile birlikte sözleşmeli personelin izin hakkı ve süresi çok konuşulan konular arasında. Peki Sözleşmeli Personelin yıllık izni kaç gündür? Sözleşmeli Personel ne zaman izin hakkı elde eder? İşte detaylar…
Sözleşmeli personel askere gidebilir mi? Sözleşmeli personellerin askerlik durumu nedir? Şartları neler?
Sözleşmeli personel askere gidebilir mi? Sözleşmeli personellerin askerlik durumu nedir? Şartları neler? Sözleşmeli personellerin askerlik durumu nedir? sorusu konuyla ilişkisi olanlar tarafından araştırılıyor. Sözleşmeli atanıp askere gitme, 4B sözleşmeli personel askerlik, askerlik dönüşü personelin göreve başlama durumları ile ilgili detaylar haberimizde…
7.02.2020 Çalışma Hayatı
İstanbul Üniversitesi 100 sözleşmeli personel alımı yapıyor! İşte başvuru şartları
İstanbul Üniversitesi 100 sözleşmeli personel alımı yapıyor! İşte başvuru şartları İstanbul Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı tarafından yayınlanan, 4/B sözleşmeli personel alım ilanı başvurularının sona ermesi için sayılı günler kaldı. Vatandaşlar, son başvuru tarihi, başvuru şartları ve istene nbelgeleri merak ediyor. Üniversite bünyesinde 100 kişinin istihdam edileceği ilanın detaylarını haberimizde bulabilirsiniz...
11.01.2019 Gündem
4C'den 4B kadrosuna geçenler maaşlarını peşin alacak
4C'den 4B kadrosuna geçenler maaşlarını peşin alacak Kamuda geçici personel olarak görev yapan 4C'lilerden 4B sözleşmeli personel statüsüne geçenlerin maaşı peşin yatacak.
22.05.2018 Ekonomi
İçişleri Bakanlığı bin 608 personel alacak
İçişleri Bakanlığı bin 608 personel alacak İçişleri Bakanlığı, Merkez ve Taşra Teşkilatı'nda çalıştırmak üzere bin 608 personel alımı, Resmi Gazete'de yayımlandı.
2.04.2024 Çalışma Hayatı
Bakanlıkta kritik görüşme! Çalışanları yakından ilgilendiriyor
Bakanlıkta kritik görüşme! Çalışanları yakından ilgilendiriyor Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ve beraberindeki heyet, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile görüştü. Görüşmede, Yardımcı Hizmetler Sınıfı’nın Genel İdari Hizmetler Sınıfına geçirilmesi, 4C’den 4B’ye geçen personeller ve kamu görevlilerinin diğer talepleri istişare edildi.
6.04.2023 Ekonomi
2023 OGM personel alımı: 1128 OGM personel alımı başvurusu ne zaman, şartlar neler?
2023 OGM personel alımı: 1128 OGM personel alımı başvurusu ne zaman, şartlar neler? Orman Genel Müdürlüğü personel alım başvuruları başladı. 1128 OGM personel alımı 26 Ocak'ta başlayan başvurular kurumun internet sitesi üzerinden yapılıyor. OGM personel alım şartları arasında 2022 KPSS sınavından KPSSP93 puan türünden az 65 alınması gerekiyor. Birçok şehirde gerçekleştirilecek personel alımı için İstanbul’a 37, İzmir’e 46, Ankara’ya ise 17 kişilik kontenjan ayrıldı. İşte 2023 OGM personel alımı başvuruları, şartları ve tarihleri...
29.01.2023 Personel Alımı

Benzer Haber Etiketleri

4B Sözleşmeli Personel ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 4b sözleşmeli personel haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.