3D Touch

3D Touch

Son dakika 3d touch haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 3d touch ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 3d touch haber sayfamızda bulabilirsiniz.

3D Touch

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 3d touch gelişmeleri de dahil olmak üzere 118 3d touch haberi bulunmuştur. Tüm 3d touch haberleri aşağıda listelenmiştir.
iPhone SE 2'nin çıkış tarihi belli oldu
iPhone SE 2'nin çıkış tarihi belli oldu Apple, iPhone SE 2 adında yepyeni bir telefonla geliyor. iPhone 11, iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max'in ardından şirketin sürpriz bir hamleyle satışa sunması beklenen telefon bakın hangi özelliklerle geliyor? Fiyatı ne olacak?
14.10.2019 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp'tan 3 yeni özellik birden
WhatsApp'tan 3 yeni özellik birden Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp iOS uygulamasına 3 yeni özellik birden getirdi.
7.01.2019 Bilim ve Teknoloji
iOS 12.1.1 güncellemesi ile gelen yenilikler
iOS 12.1.1 güncellemesi ile gelen yenilikler Apple uzun bir süredir test ettiği iOS 12.1.1 güncellemesini bugün yayınladı. iOS 12.1.1 güncellemesi ile gelen yenilikler ve hangi modellere geldiği haberimizde yer alıyor.
8.12.2018 Bilim ve Teknoloji
iPhone Xr’ın Türkiye fiyatı açıklandı
iPhone Xr’ın Türkiye fiyatı açıklandı iPhone Xr Türkiye fiyatı bugün belli oldu. iPhone Xr fiyatı ile iPhone X’a rakip olacak gibi görünüyor.
24.11.2018 Bilim ve Teknoloji
Whatsapp sonunda bunu da yapıyor
Whatsapp sonunda bunu da yapıyor Whatsapp'ın uzun yıllardır reklamsız hizmet verdiği herkesin malumu; ancak bu durum çok yakın zamanda değişeceğe benziyor. Whatsapp'ta reklamlar bakın nasıl oynayacak?
1.10.2018 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp iOS kullanıcılarına kötü haber!
WhatsApp iOS kullanıcılarına kötü haber! WhatsApp’ın dünya çapında böylesine büyük bir popülerliğe sahip olmasının ardında bazı önemli özellikler yatıyor. Bunlardan ilki uygulamanın tamamen reklamsız olması, ikincisi kullanıcılara uçtan uca şifreli mesaj gönderme imkanı sağlaması, üçüncü olaraksa ücretsiz olması. Şimdi bu üç ana özellikten biri olan reklamsız hizmet WhatsApp iOS kullanıcıları için değişiyor.
1.10.2018 Bilim ve Teknoloji
iPhone Xs, iPhone Xs Plus ve iPhone Xr tanıtıldı
iPhone Xs, iPhone Xs Plus ve iPhone Xr tanıtıldı Apple, bir yıl aradan sonra yeni telefonlarını nihayet tüm dünyaya duyurdu. Apple Watch Series 4 ile birlikte 3 yeni iPhone'un bu akşam tanıttı! Yeni iPhone'ların isimleri belli oldu: iPhone Xs, iPhone Xs Max ve iPhone Xr... Peki yeni iPhone'lar hangi özelliklerle geliyor? Türkiye fiyatları belli oldu mu? Türkiye genelinde Apple sürpriz bir kararla yeni telefonların tanıtılmasıyla birlikte şok gece zammı yaptı. iPhone X Apple'ın internet sitesinden kaldırılırken, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8 ve iPhone 8 Plus'ın fiyatları iyice 'uçtu'.
12.09.2018 Bilim ve Teknoloji
Uygun fiyatlı iPhone X gelebilir!
Uygun fiyatlı iPhone X gelebilir! 6.1 inç büyüklüğündeki uygun fiyatlı iPhone X hakkında yeni bilgiler geldi.
24.01.2018 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp'ta ses kaydetmede yeni dönem!
WhatsApp'ta ses kaydetmede yeni dönem! WhatsApp'a gelen yeni güncellemeyle ses kaydederken ellerinizi serbest bir şekilde kullanabileceksiniz. WhatsApp'ın 2.17.81 sürümüyle birlikte bu özelliğe erişebilirsiniz.
29.11.2017 Bilim ve Teknoloji
Galaxy S8 için Android Oreo testleri başladı!
Galaxy S8 için Android Oreo testleri başladı! Samsung, bugün resmi olarak Galaxy Beta programı dahilinde Galaxy S8 için Android Oreo Beta güncellemesini indirime sundu.
3.11.2017 Bilim ve Teknoloji
Beklenen güncelleme yayında!
Beklenen güncelleme yayında! Apple, WWDC 2017 etkinliğinde tanıttığı ve geçtiğimiz eylül ayında ilk sürümünü yayınladığı iOS 11 için major güncelleme yayınladı. iOS 11.1 güncellemesi ile iPhone ve iPad'deki kronik hataların giderilmesini hedefleyen Apple ayrıca 70'ten fazla yeni emoji eklendiğini duyurdu.
1.11.2017 Bilim ve Teknoloji
Apple İOS 11 ile yeni yüzüne kavuşuyor! iPhone ve iPad...
Apple İOS 11 ile yeni yüzüne kavuşuyor! iPhone ve iPad... Apple İOS 11 için tanıtım yayınlandı. ''iPhone için büyük bir gelişim. iPad için büyüleyici bir değişim.'' sloganı ile tanıtılan Apple İOS 11 ne zaman güncelleme olarak iPhone ve iPad cihazlarına gelecek? İşte İOS 11 hakkında ayrıntılı inceleme...
6.06.2017 Bilim ve Teknoloji
iPhone 8'in pahalı olmasının sebebi...
iPhone 8'in pahalı olmasının sebebi... Apple, yeni çıkacak iPhone 8'in neden pahalı olacağını açıklandı. Detaylar haberimizde.
23.05.2017 Bilim ve Teknoloji
iPhone 8 gecikebilir!
iPhone 8 gecikebilir! Üretimde yaşanabilecek teknik sorunlar iPhone 8'in geleneksel Eylül çıkış tarihini ıskalamasına sebep olabilir!
6.04.2017 Bilim ve Teknoloji
Android 7.1.1 neler getiriyor?
Android 7.1.1 neler getiriyor? Bu videomuzda Android 7.0 ile Android 7.1.1 işletim sistemi sürümleri arasında ne gibi farklılılar olduğunu ve yeni sürümün neler değiştirdiğini sizlere anlatıyoruz!
27.03.2017 Bilim ve Teknoloji
Whatsapp yeniliklere doymuyor!
Whatsapp yeniliklere doymuyor! Milyonlarca kişinin kullandığı popüler iletişim uygulaması Whatsapp, güncellemeleriyle yeniliklerine devam ediyor. En son yapılan değişiklikle Whatsapp'a yeni özellikler eklendi. İşte Whatsapp'ın merak edilen özellikleri...
29.09.2021 Gündem
Android için Shazam güncellendi
Android için Shazam güncellendi Android için Shazam sürümünde dikkat çeken bir güncelleme yayınlandı.
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Android mimarından akıllı telefon geliyor!
Android mimarından akıllı telefon geliyor! Andy Rubin önderliğindeki Essential Products sunacağı amiral gemisi akıllı telefon ile özellik ve fiyat anlamında iPhone ve Pixel modellerine rakip çıkmak niyetinde.
14.01.2017 Bilim ve Teknoloji
Galaxy S8'in ekranına Force Touch desteği!
Galaxy S8'in ekranına Force Touch desteği! Samsung'un Force Touch teknolojisini GalaxyS8'e ekleyeceği iddia ediliyor.
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp'a beklenen özellik geldi!
WhatsApp'a beklenen özellik geldi! WhatsApp, bugün aldığı güncelleme ile uzun süredir merakla beklenen özelliğine kavuştu. WhatsApp 2.16.15 güncellemesi ile gelen yenilikler haberimizde.
7.11.2016 Bilim ve Teknoloji
iPhone 7'nin Türkiye'ye gelmesini bekleyenlere sevindirici haber!
iPhone 7'nin Türkiye'ye gelmesini bekleyenlere sevindirici haber! iPhone 7 ne zaman Türkiye'ye gelecek? sorusunun cevabı sabırsızlıkla bekleniyordu. Beklenen haber geldi, iPhone 7 satın almak isteyenler için Türkiye'de iPhone 7'nin satışa sunulacağı tarih açıklandı.
29.09.2021 Gündem
iPhone 7 Türkiye satış fiyatı belli oldu!
iPhone 7 Türkiye satış fiyatı belli oldu! Teknoloji meraklıları tarafından heyecanla beklenen iPhone 7 ve iPhone 7 Plus 14 Ekim’de Türkiye’de satışa sunulacak. iPhone 7 ve iPhone 7 plus’ın Türkiye satış fiyatları belli oldu. iPhone 7 hakkında merak edilen soruların cevaplarını ve fiyat bilgilerini sizler için bu haberimizde derledik.
5.10.2016 Bilim ve Teknoloji
iPhone 7 Türkiye'de ne zaman satışa sunulacak?
iPhone 7 Türkiye'de ne zaman satışa sunulacak? Teknoloji meraklıları tarafından beklenen yeni iPhone modelleri tanıtıldı. Merakla beklenen iPhone 7 ve iPhone 7 Plus’un Türkiye satış tarihi açıklandı. Diğer iPhone modellerine göre güçlü bir işlemci ve suya dayanıklı gövdesi ile oldukça dikkat çekiyor. İki farklı siyaj renk seçeneği ile üretilen iPhone 7 ve İphone 7 Plus, 14 Ekim’de Türkiye’de piyasaya sürülecek.
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
iPhone 7 ve iPhone iPhone 7 Plus Türkiye satış tarihi ne zaman?
iPhone 7 ve iPhone iPhone 7 Plus Türkiye satış tarihi ne zaman? iPhone 7'nin Türkiye satış tarihi 14 Ekim olarak açıklandı. Ön satışları başlayan düşünülen iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modellerinin Türkiye satış fiyatları hakkında henüz net bir bilgilendirme yapılmadı. iPhone 7'ye dair merak edilenleri sizler için araştırdık.
29.09.2021 Gündem
İphone 7 ve iPhone 7 Plus Türkiye satış tarihi belli oldu!
İphone 7 ve iPhone 7 Plus Türkiye satış tarihi belli oldu! iPhone 7 ve İphone 7 Plus’ın Türkiye çıkış tarihi belli oldu. 14 Ekim tarihinde Türkiye’de satışa sunulması beklenen iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modellerinin Türkiye satış fiyatları henüz netlik kazanmadı. iPhone 7 ve iPhone 7 Plus hakkındaki tüm detaylı bilgilere bu haberimizden ulaşabilirsiniz.
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

3D Touch ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 3d touch haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.