Gazete Vatan Logo

Whatsapp yeniliklere doymuyor!

Milyonlarca kişinin kullandığı popüler iletişim uygulaması Whatsapp, güncellemeleriyle yeniliklerine devam ediyor. En son yapılan değişiklikle Whatsapp'a yeni özellikler eklendi. İşte Whatsapp'ın merak edilen özellikleri...

Whatsapp yeniliklere doymuyor!

Whatsapp'ın geçtiğimiz günlerde durum kısmında yaptığı değişiklik oldukça tepki toplamıştı. Eski durum özelliğini yeniden aktif eden Whatsapp, farklı yeni özelliklerini de kullanıcılarına sundu. İşte kullanılmaya başlanan o özellikler...

WHATSAPP'IN YENİ ÖZELLİKLERİ

Whatsapp'ta "Durum" seçeneğini yazılı olarak değiştirebilmek alınan tepkilerden dolayı yeniden getirildi. Bu konuda hem eski hem de yeni durum kullanımları aktif oldu, böylelikle kullanıcılar istediği uygulamayı tercih edebilecek.

Diğer bir özellik Whatsapp uygulamasında paylaşılan videolarda stream özelliğinin getirilmesi oldu. Bu özellik ile gönderilen video telefonunuza inerken aynı zamanda izlenebilecek, yani indirme işleminin bitmesini beklemeye gerek kalmayacak.

Sonunu özellik ise Whatsapp'ın iPhone’daki 3D Touch’a destek getirmesi oldu. Bu sayede Whatsapp'ta paylaşılacak olan fotoğraf kırılabilirken, karanlık ortamlarda fotoğraf ve video çekmek isteyenler için ise gece modu özelliğini kullanılabilecek.