301

301

Son dakika 301 haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 301 ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 301 haber sayfamızda bulabilirsiniz.

301

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 301 gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.911 301 haberi bulunmuştur. Tüm 301 haberleri aşağıda listelenmiştir.
PFDK cezaları açıkladı: 2 teknik direktöre men
PFDK cezaları açıkladı: 2 teknik direktöre men PFDK kararları açıklandı. Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan ile Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun'a 1 maç ceza verildi. Öte yandan Adana Demirspor forması giyen Mario Balotelli ise 3 maç ceza aldı.
16.05.2024 Süper Lig
Tornavidalı cinayetin görüntüleri ortaya çıktı! Güvenlik kamerası saniye saniye kaydetti
Tornavidalı cinayetin görüntüleri ortaya çıktı! Güvenlik kamerası saniye saniye kaydetti İstanbul'un Esenler İlçesinin Menderes Mahallesi'nde otomobiline çarpıp kaçan motosikletli Azat Aktaş tarafından tornavidayla göğsünden yaralanarak hayatını kaybeden Ruhat Karasu cenaze namazının ardından memleketi Batman'a götürüldü. Karasu'nun hayatını kaybettiği kavganın görüntüleri saniye saniye kaydedildi.
25.04.2024 Gündem
Kadir suresindeki ruh kimdir? Kadir suresinde ruh ismiyle kime işaret edilmiştir? Kadir suresi 4. ayet tefsiri
Kadir suresindeki ruh kimdir? Kadir suresinde ruh ismiyle kime işaret edilmiştir? Kadir suresi 4. ayet tefsiri Kadir Suresi, mübarek Ramazan ayı içerisinde en fazla araştırılan surelerde biri oldu. Kuran-ı Kerim'de 97. sure olarak yer alır ve içeriğinde Kadir Gecesi'nin önemi ile Kuran'ın bu gece indirilmeye başlandığı vurgulanır. Kadir Suresi, beş ayetten oluşur. İlk ayette, "Gerçekten biz, onu (Kuran'ı), Kadir Gecesi'nde indirdik." ifadesi yer alır. İşte Kadir Suresi'nin Türkçe mealini, Arapça okunuşunu, Diyanet Tefsiri'ni ve faziletini detaylarıyla haberimizde bulabilirsiniz. Pek, Kadir suresindeki ruh kimdir? Kadir suresinde ruh ismiyle kime işaret edilmiştir? Kadir suresi 4. ayet tefsiri
5.04.2024 Yaşam
Gaziosmanpaşa yeniden sayım sonuçları ne oldu? Gaziosmanpaşa seçim sonuçlarını kim kazandı, yeniden oy sayımı bitti mi? Gaziosmanpaşa yeniden sayım seçim sonuçları
Gaziosmanpaşa yeniden sayım sonuçları ne oldu? Gaziosmanpaşa seçim sonuçlarını kim kazandı, yeniden oy sayımı bitti mi? Gaziosmanpaşa yeniden sayım seçim sonuçları Yerel seçim sonuçlarına itirazlar devam ederken İstanbul-Gaziosmanpaşa’da AK Parti’nin talebi sonucu oy sayımına yeniden başlandı. Saat 23.00’e kadar devam eden sayımda 301 sandık tamamlandı. CHP, bu sandıklardan 945 oy farkla önde çıktı. Peki, Gaziosmanpaşa kim kazandı, Gaziosmanpaşa’da seçim sonuçları ne oldu? Gaziosmanpaşa oy sayımı bitti mi? İşte Gaziosmanpaşa yeniden sayım seçim sonuçları ile ilgili merak edilenler…
4.04.2024 Gündem
İstanbul Havalimanı Avrupa'nın zirvesinde
İstanbul Havalimanı Avrupa'nın zirvesinde İstanbul Havalimanı, Avrupa Hava Seyrüsefer Güvenliği Teşkilatı(EUROCONTROL)'nın raporuna göre 15-21 Ocak tarihleri arasında günlük ortalama bin 301 uçuşla Avrupa'nın en yoğun havalimanı oldu.
30.01.2024 Ekonomi
KKM'de 13.4 milyar liralık düşüş! Rakamlar açıklandı
KKM'de 13.4 milyar liralık düşüş! Rakamlar açıklandı Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu verilerine göre kur korumalı TL mevduat ve katılma hesaplarındaki tutar 2 trilyon 714 milyar liradan 2 trilyon 700 milyar 940 milyon liraya geriledi. Böylece KKM'de 13.4 milyar liralık düşüş gerçekleşti.
14.12.2023 Gündem
Bakan Uraloğlu duyurdu! YHT ve Marmaray yolcu rekoru kırdı
Bakan Uraloğlu duyurdu! YHT ve Marmaray yolcu rekoru kırdı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, yaptığı yazılı açıklama ile 10 Kasım Cuma günü başlayan ve 9 gün süren ara tatil sonrası; seyahatlerinde yüksek hızlı trenleri tercih eden yolcu sayısı verilerini açıkladı.
21.11.2023 Gündem
Bakan Uraloğlu duyurdu! Bolu Dağı Tüneli yeniden faaliyete geçti
Bakan Uraloğlu duyurdu! Bolu Dağı Tüneli yeniden faaliyete geçti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 90 metre uzatılan Bolu Dağı Tüneli'nin açılışını yaparak, "23 kilometrelik kesimde çok önemli çalışmalar gerçekleştirdik. Otoyolun Ankara istikametine erişim sağlayan platformunda 3 bin 25 metrelik tünel portalını çelik konstrüksiyon olarak 90 metre uzattık. Tünel portalının uzatılması ile meydana gelebilecek olası bir heyelanın, ulaşımı olumsuz etkilemesinin önüne geçtik. Yine 3 adet viyadükte 5 adet derz değişimi ile derzlerin üzerine sıvı membran uygulaması yaptık" dedi.
7.11.2023 Gündem
Dünya Kulüpler Sıralaması'nda Fenerbahçe 16. sıraya yükseldi
Dünya Kulüpler Sıralaması'nda Fenerbahçe 16. sıraya yükseldi Fenerbahçe, Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu'nun (IFFHS) yayımladığı 1 Eylül 2022 ile 30 Ağustos 2023 arasındaki Dünya Kulüpler Sıralaması'nda 199,5 puanla 16. sıraya yükseldi.
14.09.2023 Fenerbahçe
Milli Savunma Bakanlığı'ndan Sezgin Tanrıkulu'na sert tepki: Gaflet ve dalalet içindeler
Milli Savunma Bakanlığı'ndan Sezgin Tanrıkulu'na sert tepki: Gaflet ve dalalet içindeler Milli Savunma Bakanlığı (MSB), CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'nun Türk Silahlı Kuvvetlerine (TSK) yönelik sözlerine tepki gösterdi. Açıklamada, "Bu iftiraları atanlar, bunlara alet olanlar en hafif tabiriyle gaflet ve dalalet içindedirler" denildi. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, CHP'li Tanrıkulu hakkında soruşturma başlattı. Öte yandan Tanrıkulu'nun açıklamasını eleştiren CHP Parti Sözcüsü Öztrak, "Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'nun, milletimizin gözbebeği Türk Silahlı Kuvvetleri'ni töhmet altında bırakan ifadeleri kabul edilemez. Bu konu yetkili organlarımızda görüşülecektir" dedi.
9.09.2023 Gündem
CHP'li Tanrıkulu hakkında soruşturma
CHP'li Tanrıkulu hakkında soruşturma Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, CHP Diyarbakır Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu hakkında, Türk Silahlı Kuvvetlerine (TSK) yönelik sözleri nedeniyle soruşturma başlattı.
9.09.2023 Gündem
Buğday fiyatları 2023 | Buğday fiyatları yükselecek mi, Kocaeli TMO patlaması sonrası buğday fiyatları artar mı?
Buğday fiyatları 2023 | Buğday fiyatları yükselecek mi, Kocaeli TMO patlaması sonrası buğday fiyatları artar mı? Kocaeli’de TMO silosunda yaşanan büyük patlamanın hububat fiyatlarında etkili olup olmayacağı sorgulanıyor. Peki, Buğday fiyatları yükselecek mi, Kocaeli TMO patlaması sonrası buğday fiyatları artar mı?
9.08.2023 Ekonomi
Kurtulmuş: Her alanda güçlü Türkiye'yi hep birlikte kuracağız
Kurtulmuş: Her alanda güçlü Türkiye'yi hep birlikte kuracağız TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, "Geldiğimiz noktada Türkiye sanayisi başlı başına bir başarı öyküsüdür. Bugün geldiğimiz noktayı asla yeterli bulmuyoruz çok daha ileriye gitmeliyiz, çok daha güçlü olmalıyız. Her alanda güçlü bir Türkiye'yi, hep birlikte kuracağız. Türkiye Yüzyılı, teknolojide, sanayide, Ar-Ge'de, özellikle yüksek teknolojilerde, özellikle uluslararası ilişkilerde güçlü bir Türkiye olacaktır" dedi.
27.07.2023 Gündem
Döner Kaç Kalori? Döner Besin Değerleri Ve Kalorisi...
Döner Kaç Kalori? Döner Besin Değerleri Ve Kalorisi... Özellikle ekmek arası tüketilen döner en sevilen et türleri içerisinde yer almaktadır. Aynı zamanda İskender ile birlikte en çok tüketilen yiyecekler içerisinde olduğunu söylemek gerekir. Tabii buna bağlı olarak ortalama şekilde ele alındığında döner için kullanılan etin belli bir kalorisi bulunur. Bu bağlamda et üzerinden besin kaynağına bakıldığında 100 gram doğrultusunda 128 kcal gelmektedir. Aynı zamanda bir porsiyon üzerinden bakıldığı zaman orta döner 235 gram eder ve 301 kalori etmektedir.
11.07.2023 Sağlık
MSB: 1 milyondan fazla Suriyeli ülkesine döndü
MSB: 1 milyondan fazla Suriyeli ülkesine döndü Milli Savunma Bakanlığı, 1 Ocak’tan bu yana terörle mücadelede 19'u büyük çaplı 320 operasyon düzenlendiğini, 794 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi. Öte yandan bakanlık 1 milyondan fazla Suriyeli'nin ülkesine dönüş yaptığını açıkladı.
6.07.2023 Gündem
EYT ile emekliliğe ayrılan milyonları ilgilendiren 100 gün uyarısı! Borç çıkıyor
EYT ile emekliliğe ayrılan milyonları ilgilendiren 100 gün uyarısı! Borç çıkıyor Emeklilikte Yaşa Takılanlarla ilgili gelişmeler devam ederken, emekli olan milyonlarca kişiye kritik bir uyarı geldi. Başvuru sonrası 100 gün dolduğunda çalışmayanların GSS borcu ile karşı karşıya kalacağını ifade eden Sosyal Güvenlik Uzmanı Dilek Ete, kritik tarihi açıkladı.
4.07.2023 Ekonomi
Ticaret Bakanlığı'ndan fahiş fiyata geçit verilmiyor: 11 milyon ceza
Ticaret Bakanlığı'ndan fahiş fiyata geçit verilmiyor: 11 milyon ceza Ticaret Bakanlığı fahiş fiyata göz açtırmıyor. 2023'ün ilk 5 ayında 17 bin 278 firmaya ait 334 bin 154 üründe fiyat etiketi denetimi yapıldı. 11 bin 301 aykırılık için 11 milyon 244 bin 727 lira para cezası uygulandı.
13.06.2023 Ekonomi
Yeni Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş oldu
Yeni Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş oldu Yeni kabine sonrası gözler “0001” plakanın sahibi TBMM Başkanı’nın kim olacağına çevrilmişti. TBMM Genel Kurulu'nda, Meclis Başkanlığı için yapılan 3. tur oylama sonucu Numan Kurtulmuş Meclis başkanı seçildi.
7.06.2023 Gündem
TBMM Başkanlığı seçiminde ikinci tur tamamlandı, hiçbir aday yeterli çoğunluğa ulaşamadı
TBMM Başkanlığı seçiminde ikinci tur tamamlandı, hiçbir aday yeterli çoğunluğa ulaşamadı 28. Yasama Dönemi için TBMM Başkanlık seçiminin ikinci turunda hiçbir aday yeterli çoğunluğu sağlayamadı. AK Parti’nin adayı İstanbul Milletvekili Numan Kurtulmuş 321 oy aldı. Seçim için üçüncü tura geçildi.
7.06.2023 Gündem
Meclis başkanı seçim süreci bugün başlıyor
Meclis başkanı seçim süreci bugün başlıyor TBMM'de 28'inci yasama dönemi, milletvekillerinin yemin töreniyle başlayacak. Bugün yapılacak törenin ardından yeni dönemin Meclis başkanı ve siyasi partilerin grup başkan vekilleri seçilecek.
2.06.2023 Gündem
Yeni kabine yemin günü açıklanacak! Gözler cumaya çevrildi
Yeni kabine yemin günü açıklanacak! Gözler cumaya çevrildi Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu cuma ya da haftaya salı günü Genel Kurul’da yemin etmesi bekleniyor. Kabine ile birlikte devletin zirve kadroları da şekillenerek iş başı yapacak.
30.05.2023 Gündem
İkinci tur heyecanı! Oy verme işlemi 08.00 itibarıyla başladı
İkinci tur heyecanı! Oy verme işlemi 08.00 itibarıyla başladı Türkiye'de bugün yaklaşık 61 milyon seçmen sandık başına gidiyor. Seçimlerin 2'nci turunda sandık başında bulunacak görevliler, sandık yemini ederek göreve başladı. Oy verme işlemi de saat 08.00 itibarıyla başladı.
28.05.2023 Gündem
İstanbul'da 1 milyon 76 bin 295 kişi sandığa gitmedi
İstanbul'da 1 milyon 76 bin 295 kişi sandığa gitmedi Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin İstanbul'da kesin olmayan resmi sonuçları belli oldu. İstanbul'da rakamlara göre, Cumhurbaşkanlığı seçiminde 1 milyon 76 bin 295 kişi sandığa gitmedi. Milletvekili seçimlerinde üç bölgede toplam 215 bin 140 geçersiz oy sayıldı. En çok geçersiz oy 88 bin 763 ile İstanbul 3. bölgede sayıldı.
16.05.2023 Gündem
Sudan'dan tahliye edilen ikinci Türk kafilesi de İstanbul'a geldi
Sudan'dan tahliye edilen ikinci Türk kafilesi de İstanbul'a geldi Sudan'da iç savaşın ortasında kalan Türk vatandaşlarının Etiyopya üzerinden tahliyesi devam ediyor. 301 kişiden oluşan ikinci kafile THY'ye ait uçakla 09.15 sıralarında İstanbul'a geldi. Sudan'dan kaçan Türk vatandaşları, yaşadıkları zor ve korku dolu anlar yaşadıklarını aktardı. 
26.04.2023 Gündem
Sudan'dan ikinci Türk kafilesi geldi
Sudan'dan ikinci Türk kafilesi geldi Sudan'daki 301 Türk vatandaşını tahliye eden ikinci uçak İstanbul'a iniş yaptı.
26.04.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

301 ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 301 haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.