3 Temmuz

3 Temmuz

Son dakika 3 Temmuz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 3 Temmuz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 3 Temmuz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

3 Temmuz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 3 temmuz gelişmeleri de dahil olmak üzere 22.262 3 temmuz haberi bulunmuştur. Tüm 3 temmuz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şekip Mosturoğlu adaylığını açıkladı!
Şekip Mosturoğlu adaylığını açıkladı! Şekip Mosturoğlu, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu başkanlığına adaylığını açıkladı.
18.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Şekip Mosturoğlu resmen adaylığını duyurdu
Fenerbahçe'de Şekip Mosturoğlu resmen adaylığını duyurdu Fenerbahçe Spor Kulübü’nün Seçimli Yüksek Divan Kurulu Toplantısı 27 Nisan Cumartesi günü yapılacak.
13.04.2024 Fenerbahçe
Ali Koç'tan açıklama: Türk futbolunun artık 'reset' zamanı gelmiştir
Ali Koç'tan açıklama: Türk futbolunun artık 'reset' zamanı gelmiştir Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Şanlıurfa'da yaptığı açıklamada Süper Kupa maçına U19 ile gelmenin sadece maçın tarihi ile ilgili olmadığını belirterek önemli açıklamalarda bulundu. Koç, "Türk futbolunun artık 'reset' zamanı gelmiştir. Bataklığı kurutup, Türk futbolunun kendini tekrar inşa etmesi gereken bir dönemdeyiz. Niyet, arzu ve cesaret olsun Türkiye'de bunu yapacak liyakatli kadrolar mevcuttur" dedi.
7.04.2024 Futbol
Emeklilere zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan açıklama
Emeklilere zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan açıklama Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 31 Mart yerel seçimiyle ilgili sandık güvenliği endişesinin olmadığını söyledi. İstanbul, Ankara ve İzmir'de güçlü adaylarının olduğunun altını çizen Yılmaz, aday seçiminde çok titiz hareket ettiklerini belirtti. Ekonomik şartların sandığı etkileyebileceğini söyleyen Yılmaz, vatandaşın yönetimden kaynaklanan ve kaynaklanmayan şartları ayırt ederek oy kullanacağına inandığını ifade etti. Emeklilerin zam taleplerine de değinen Cevdet Yılmaz, "Temmuzda yeni bir değerlendirme olacak." dedi.
29.03.2024 Gündem
Ali Koç'tan Fenerbahçelilere çağrı: Artık zaruret haline gelmiştir
Ali Koç'tan Fenerbahçelilere çağrı: Artık zaruret haline gelmiştir Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç kongre üyelerine çağrıda bulundu.
27.03.2024 Fenerbahçe
Ali Koç, Kulüpler Birliği'nden istifa etti: Gerekiyorsa bir alt lige düşeceğiz
Ali Koç, Kulüpler Birliği'nden istifa etti: Gerekiyorsa bir alt lige düşeceğiz Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Trabzonspor maçının ardından yaşanan olaylarla ilgili açıklamalarda bulundu. Ali Koç açıklamasında Kulüpler Birliği Başkanlığı'ndan istifa ettiğini belirtti. Ali Koç ligden çekilme ihtimalleri hakkında; "Gerekirse bir alt lige düşeceğiz. Herkes aklını başına alsın. Her gün ölmektense bir gün öleceğiz. Gerekirse 1 sene oynar, çıkarız. Maç 2-2 bitse şampiyonluk gitti. " ifadelerini kullandı.
18.03.2024 Futbol
Atatürk'ün gezi teknesi, Çanakkale Deniz Müzesinde sergileniyor
Atatürk'ün gezi teknesi, Çanakkale Deniz Müzesinde sergileniyor Çanakkale Boğaz Komutanlığı'na bağlı Deniz Müzesi Komutanlığı'nın bahçesine deniz yoluyla getirilen, Mustafa Kemal Atatürk'ün gezi teknesi olarak kullandığı 'M/G Acar', müze olarak sergileniyor. Müze gemi de, yemek yediği salon ile kamarası yer alıyor.
15.03.2024 Gündem
Fenerbahçe'den Dursun Özbek'e sert yanıt: Bu şahsa bir kez daha hatırlatıyoruz
Fenerbahçe'den Dursun Özbek'e sert yanıt: Bu şahsa bir kez daha hatırlatıyoruz Fenerbahçe resmi internet sitesinden yaptığı açıklama ile Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in sözlerine yanıt verdi.
28.02.2024 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım'dan Dursun Özbek'e sert yanıt
Aziz Yıldırım'dan Dursun Özbek'e sert yanıt Fenerbahçe Kulübü eski başkanı Aziz Yıldırım, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in bugün yaptığı açıklamalara yazılı bir metin paylaşarak cevap verdi. Yıldırım yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe camiası, Dursun Özbek ve benzerleri korkup, sinerken, onların suyuna giderken FETÖ'ye savaş açmış ve kazanmış bir camiadır. O gün FETÖ'nün değirmenine su taşıyanlar malumdur. Bunlar arasında Galatasaray'ın eski başkanları ve mensupları da vardır. FETÖ'ye karşı verilen mücadelede ortada olmayan bu kişiler benim nazarımda FETÖ yandaşıdır" dedi.
27.02.2024 Futbol
Ali Koç'tan olay yaratacak açıklama! Galatasaray sözleri çok konuşulacak
Ali Koç'tan olay yaratacak açıklama! Galatasaray sözleri çok konuşulacak Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Gelsenkirchen Derneği'nin yeni lokal açılışında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Ali Koç, Galatasaray'a olay göndermelerde bulundu.
24.02.2024 Fenerbahçe
Tartıştığı babasını vurarak öldürdü, mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı: Ölünün arkasından önünden konuşulmaz ama asabi sinirli biriydi
Tartıştığı babasını vurarak öldürdü, mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı: Ölünün arkasından önünden konuşulmaz ama asabi sinirli biriydi Bağcılar’da tartıştığı babasını silahla vurarak öldüren Mehmet Cem Ayvacı’nın yargılanmasına başlandı. Duruşmada savunma yapan tutuklu sanık Ayvacı, “Babama ‘yeter artık’ dedikçe durmadı. Daha sonra silah bir anda patladı. Sadece sol göğsünün üstünden yaralandığını hatırlıyorum” dedi. Sanığın annesi Sevgi Ayvacı ise “Eşim çok sinirli biriydi. Çevresindeki herkesi kırardı” şeklinde beyanda bulunarak oğlundan hiçbir şikayetinin olmadığını söyledi. Duruşmada anne Ayvacı’nın beyanda bulunurken ağlaması üzerine sanık da gözyaşlarına boğuldu.
18.10.2023 Gündem
Aşkı Memnu neden yok, Aşkı Memnu bugün yok mu? Aşk-ı Memnu bitti mi, final mi yaptı? 20 Eylül Kanal D yayın akışı!
Aşkı Memnu neden yok, Aşkı Memnu bugün yok mu? Aşk-ı Memnu bitti mi, final mi yaptı? 20 Eylül Kanal D yayın akışı! Aşk-ı Memnu neden yok sorusuna, yanıt aranıyor. 20 Eylül Çarşamba günü bölümünün yayınlanmaması nedeniyle merak ediliyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan dizi tekrar bölümleriyle yeniden izleyicilerle buluştu. Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ, Selçuk Yöntem, Hazal Kaya, Nebahat Çehre, Zerrin Tekindor ve Nur Fettahoğlu’nun başrollerde yer aldığı dizinin bugün ekranlarda olmaması nedeniyle Aşk-ı Memnu bitti mi? sorunun yanıtı araştırılıyor. Peki, Aşkı Memnu neden yok, Aşkı Memnu bugün yok mu? Aşk-ı Memnu bitti mi, final mi yaptı? 20 Eylül Kanal D yayın akışı…
20.09.2023 Televizyon
‘Tosun Paşa’daki kavgalar bitecek! Arazi anlaşmazlıkları MİDAS ile sona eriyor
‘Tosun Paşa’daki kavgalar bitecek! Arazi anlaşmazlıkları MİDAS ile sona eriyor İçişleri Bakanlığı’nın başlattığı MİDAS Projesiyle, idari sınırlar netleşiyor. Meraların, göletlerin hangi köy sınırları içinde kaldığı netleşecek, ‘Tosun Paşa’ filminde izlediğimiz mera kavgaları son bulacak.
15.09.2023 Gündem
Sosyal medya fenomeni korkunç kazada hayatını kaybetti!
Sosyal medya fenomeni korkunç kazada hayatını kaybetti! Motosiklet tutkunu sosyal medya fenomeni, motosikletiyle bir köpeğe çarptığı kazada hayatını kaybetti.
14.08.2023 Yaşam
Bakan Tunç açıkladı: 19 bin kişi cezaevine geri dönecek!
Bakan Tunç açıkladı: 19 bin kişi cezaevine geri dönecek! Koronavirüs salgını döneminde açık cezaevinden çıkan hükümlülerle ilgili Adalet Bakanı Yılmaz Tunç açıklama yaptı.
28.07.2023 Gündem
Dolunay ne zaman 2023, 1 Ağustos 2023 dolunay mı? Dolunay takvimi 2023 Ağustos!
Dolunay ne zaman 2023, 1 Ağustos 2023 dolunay mı? Dolunay takvimi 2023 Ağustos! Astroloji severler gökyüzü olaylarını yakından takip ediyor. 2023 yılında yaşanacak dolunaylardan biri de ağustos ayında yaşanacak olan. Peki, dolunay ne zaman, hangi tarihte gerçekleşecek? 1 Ağustos 2023 dolunay mı? İşte dolunay takvimi 2023
26.07.2023 Gündem
(LGS boş kontenjan sorgulama) LGS boş kontenjanlar 2023 açıklandı mı, MEB 2023 LGS boş kontenjan listesi ve LGS taban puanları nasıl sorgulanır? meb.gov.tr LGS boş kontenjan
(LGS boş kontenjan sorgulama) LGS boş kontenjanlar 2023 açıklandı mı, MEB 2023 LGS boş kontenjan listesi ve LGS taban puanları nasıl sorgulanır? meb.gov.tr LGS boş kontenjan Milli Eğitim Bakanlığı, ortaokul 8'inci sınıf öğrencilerinin katıldığı Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınav sonuçlarını 23 Haziran'da açıkladı. LGS kapsamındaki lise tercihleri, 3 Temmuz-19 Temmuz arasında yapıldı. Milli Eğitim Bakanlığı, LGS yerleştirme sonuçlarını http://www.meb.gov.tr adresinden ilan etti. Sonuçların açıklanmasıyla LGS boş kontenjanlar 2023 açıklandı mı, MEB 2023 LGS boş kontenjan listesi ve LGS taban puanları nasıl sorgulanır? Sorularına yanıt aranmaya başlandı. İşte MEB LGS boş kontenjan sorgulama sürecine dair merak edilenler…
25.07.2023 Eğitim
Borcu olan milyonları kapsıyor! Yüzde 90 indirim sağlanıyor, 31 Temmuz son gün
Borcu olan milyonları kapsıyor! Yüzde 90 indirim sağlanıyor, 31 Temmuz son gün Borcu olan milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. Borcu olan vatandaşlara yüzde 90 indirim sağlanıyor. Vergi, prim ve trafik cezaları dahil idari cezalarda önemli indirimler sağlayan yapılandırma başvuruları 3 Temmuz’da sona ermişti. Borç yapılandırmasının bozulmaması için ilk ödemenin 31 Temmuz'a kadar yapılması gerekiyor.
24.07.2023 Eğitim
LGS’de yerleştirme sonuçları bugün açıklanıyor
LGS’de yerleştirme sonuçları bugün açıklanıyor 3-19 Temmuz arasında tercih işlemleri yapılan Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınavın yerleştirme sonuçları bugün açıklanacak.
24.07.2023 Eğitim
Kabine bugün toplanıyor! Masadaki sıcak başlık ekonomi
Kabine bugün toplanıyor! Masadaki sıcak başlık ekonomi Milyonlarca vatandaş gözünü oraya çevirdi. Son toplantısını 3 Temmuz’da yapan Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında bir araya geliyor. Kabine gündemindeki sıcak başlık ise ekonomideki son gelişmeler olacak.
24.07.2023 Gündem
Bu hafta Kabine Toplantısı ne zaman? Kabine toplantısı saat kaçta başlıyor, bugün Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı var mı?
Bu hafta Kabine Toplantısı ne zaman? Kabine toplantısı saat kaçta başlıyor, bugün Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı var mı? Kabine Toplantısı ne zaman, bu hafta var mı, saat kaçta başlıyor? Kabine Toplantısı takvimi vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. Öğrencilere vergisiz telefon, ev hanımlarına emeklilik, taşerona kadro konuları için araştırmalar devam ederken en son 3 Temmuz’da Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yapılan Kabine Toplantısı’nın yeni tarihi merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan Suudi Arabistan, Katar Ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni kapsayan Körfez turuna çıktı. Peki, Kabine Toplantısı ne zaman, bu hafta Kabine Toplantısı var mı?
18.07.2023 Gündem
LGS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak 2023? LGS tercih sonucuna nasıl bakılır? LGS yerleştirme sonucu öğrenme ve sorgulama ekranı: LGS tercih sonucu ne zaman açıklanacak?
LGS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak 2023? LGS tercih sonucuna nasıl bakılır? LGS yerleştirme sonucu öğrenme ve sorgulama ekranı: LGS tercih sonucu ne zaman açıklanacak? LGS tercih sonucu ne zaman açıklanacak, LGS tercih sonucuna nereden bakılır? LGS yerleştirme sonuçları için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. LGS tercih süreci 3 Temmuz’da başladı. 8. sınıf öğrencileri aldıkları puanlara ve başarı sıralamalarına göre tercihlerini yaparken tercih sürecine ilişkin araştırmalarına da devam ediyor. Adayların en merak ettiği ise LGS yerleştirme sonuçlarının ne zaman açıklanacağı oldu. Peki, LGS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? LGS tercih sonucuna nasıl ve nereden bakılır? LGS yerleştirme sonuçları nasıl öğrenilir? 2023 LGS yerleştirme sonuçlarının açıklanacağı tarih…
17.07.2023 Eğitim
Bakan Yerlikaya duyurdu: Bayram tatilindeki kazalarda 110 kişi hayatını kaybetti
Bakan Yerlikaya duyurdu: Bayram tatilindeki kazalarda 110 kişi hayatını kaybetti İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 9 günlük Kurban Bayramı tatilinde meydana gelen 6 bin 903 kazada, 110 kişinin hayatını kaybettiğini, 12 bin 393 kişinin yaralandığını açıkladı.
13.07.2023 Gündem
Hablemitoğlu davasında dikkat çeken talep! Ertelendi
Hablemitoğlu davasında dikkat çeken talep! Ertelendi Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu'nun öldürülmesine ilişkin davada, 'reddi hakim' talebi sonrası dosyanın bir üst mahkemeye gönderilmesine karar verilerek, duruşma ertelendi. Hablemitoğlu ailesinin avukatı Ersan Barkın ise davanın en kritik sanığının tahliye edilmesinin ardından firari olduğunu belirterek, "Heyet tarafsızlığını yitirmiştir. Reddi hakim talebinde bulunuyoruz" dedi.
10.07.2023 Gündem
Alman yetkilinin kızı Ankara'da sırra kadem bastı! Babasından şoke eden iddia, annesinden kahreden sözler
Alman yetkilinin kızı Ankara'da sırra kadem bastı! Babasından şoke eden iddia, annesinden kahreden sözler Ankara'da yaşayan Almanya Kalkınma Bankası Türkiye Ofisi Direktörü Dr. Kirk Mildner'in ikizlerinden 13 yaşındaki Marlene Mildner, üç gün önce sırra kadem bastı. Baba Mildner, ise şoke eden bir iddia ortaya atarken annesi de gözyaşları içinde yardım çağrısında bulundu.
6.07.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

3 Temmuz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 3 temmuz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.