3. Dünya Savaşı

3. Dünya Savaşı

Son dakika 3. dünya savaşı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 3. dünya savaşı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 3. dünya savaşı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

3. Dünya Savaşı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 3. dünya savaşı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.824 3. dünya savaşı haberi bulunmuştur. Tüm 3. dünya savaşı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Morgül'den kostümlü 'yapay zeka' tepkisi: 3. dünya savaşı kapıda
Morgül'den kostümlü 'yapay zeka' tepkisi: 3. dünya savaşı kapıda Katıldığı ödül töreninde iskelet kostümü giyen sanatçı Yılmaz Morgül, giydiği kıyafet ve elinde taşıdığı dövizle yapay zekaya karşı çıktı. Yapay zekanın zararlı olduğunu öne süren Morgül, "Yapay zeka ile yaşayan ölüler olacağız." dedi.
22.03.2024 Magazin
Marttan sonra büyük savaş riski var
Marttan sonra büyük savaş riski var Rusya’nın Ukrayna’yı işgali birinci yılına yaklaşırken Almanya ve ABD’nin Kiev yönetimine tank sevkiyatı uzmanları endişelendirdi. 150 tankla savaşın kaderinin değişmeyeceğini belirten uzmanlar “Ancak Polonya ve Baltık ülkeleri üzerinden dünya savaşına evirilebilir” uyarısı yaptı.
29.01.2023 Gündem
3. Dünya Savaşı ve kıyamet! Nostradamus'dan korkutan kehanetler: Deccal çok yakında gelecek...
3. Dünya Savaşı ve kıyamet! Nostradamus'dan korkutan kehanetler: Deccal çok yakında gelecek... Nostradamus'un 2023 yılına ait kehanetleri belli oldu. Bir çok olayı ve felaketi doğru tahmin ettiği ileri sürülen Fransız kahin Nostradamus'un 2023 yılına ait kehanetleri ortaya çıktı. İşte Nostradamus'a göre yeni yılda dünyayı bekleyen tehlikeler...
28.12.2022 Dünya
Dünya Kupası finalini doğru bildi! Yaşayan Nostradamus'tan dikkat çeken tahmin
Dünya Kupası finalini doğru bildi! Yaşayan Nostradamus'tan dikkat çeken tahmin Yaşayan Nostradamus olarak adlandırılan ve geleceğe dair doğru tahminleriyle bilinen Athos Salome, Katar'da oynanan Dünya Kupası finallerini günler öncesinden tahmin etmiş ve finalistleri açıklamıştı...
15.12.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'i nasıl ikna etti? İbrahim Kalın krizi çözen görüşmeyi CNN Türk'te anlattı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'i nasıl ikna etti? İbrahim Kalın krizi çözen görüşmeyi CNN Türk'te anlattı Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın CNN TÜRK'te Gece Görüşü programında gündeme dair merak edilen soruları yanıtladı. Kalın, Rusya ve Ukrayna savaşı devam ettiği sürece nükleer tehdidin de var olacağını söyledi.
3.11.2022 Siyaset
AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş CNN TÜRK'te! Memur, emekli ve asgari ücret zammıyla ilgili flaş açıklama
AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş CNN TÜRK'te! Memur, emekli ve asgari ücret zammıyla ilgili flaş açıklama AK Parti Genel Başkanvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş CNN TÜRK ekranlarında önemli açıklamalarda bulundu. Memur, emekli ve asgari ücret zammıyla ilgili konuşan Kurtulmuş, "Geçtiğimiz yıl vatandaşa yansıyan faturanın 4'te 3'ünü devlet ödedi. Memur ve işçi emeklilerin aldıkları maaşlarda ciddi iyileştirmeler sağlanacak. Asgari ücrete gelecek zam enflasyonun üzerinde olması lazım ki vatandaş mağdur olmasın." dedi.
10.10.2022 Siyaset
MHP lideri Bahçeli’den Kılıçdaroğlu’na sert sözler: Sözleri, Türkiye’ye meydan okuma küstahlığıdır
MHP lideri Bahçeli’den Kılıçdaroğlu’na sert sözler: Sözleri, Türkiye’ye meydan okuma küstahlığıdır MHP lideri Devlet Bahçeli, "2023'e doğru aday belli, karar net" mitingi kapsamında Erzurum'da önemli açıklamalarda bulundu. MHP lideri Bahçeli, "Hiç kimse boş hayale kapılıp yanlış hesap yapmasın. Alayınız çıksın karşımıza. Dadaşlar Türkiye'ye yan bakanlara direnir." ifadelerini kullandı.
25.09.2022 Siyaset
Rusya'dan son dakika Ukrayna açıklaması! Moskova'nın yeni hedefi dünyayı endişelendirdi
Rusya'dan son dakika Ukrayna açıklaması! Moskova'nın yeni hedefi dünyayı endişelendirdi Ukrayna'daki savaş devam ederken Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov'dan tabiri caizse gündeme bomba gibi düşen sözler geldi. Lavrov, Rusya'nın Ukrayna'daki yeni hedeflerini açıklarken savaşın adresinin Donbas ile sınırlı kalmayacağını belirtti.
20.07.2022 Dünya
Putin'in sağlık durumuyla ilgili sessizlik bozuldu! Kremlin'den açıklama...
Putin'in sağlık durumuyla ilgili sessizlik bozuldu! Kremlin'den açıklama... Ukrayna'daki savaş son sürat devam ederken Kremlin Sözcüsü Peskov'dan Rusya Devlet Başkanı Putin'in sağlık durumu ile iligli beklenen açıklama geldi.
22.06.2022 Dünya
3. Dünya Savaşı kapıda! Avrupa ülkesinden tüyleri diken diken açıklama: Hazır olun!
3. Dünya Savaşı kapıda! Avrupa ülkesinden tüyleri diken diken açıklama: Hazır olun! Rusya-Ukrayna savaşında son dakika gelişmesi. Savaşla ilgili korkutan açıklama. Peş peşe açıklama geldi. Rusya Devlet Başkanı Putin'in emri ile 24 Şubat'ta başlayan savaş devam ederken Avrupa ülkesinde endişeleri artıran bir açıklama geldi. İşte son dakika gelişmesinin tüm detayları...
19.06.2022 Dünya
Almanya Başbakanı Scholz, Putin'i hedef alarak konuştu: Sorumluluk Rusya Devlet Başkanı’na ait!
Almanya Başbakanı Scholz, Putin'i hedef alarak konuştu: Sorumluluk Rusya Devlet Başkanı’na ait! Almanya Başbakanı Olaf Scholz, Rusya’ya yönelik 6’ncı yaptırım paketi üzerinde Avrupa Birliği (AB) liderlerinin uzlaşı sağlamasının ardından yaptığı açıklamada, “Yaptırımların net bir amacı var, Rusya'nın bu savaşı sona erdirmesi ve birliklerini geri çekmesi” dedi.
31.05.2022 Dünya
Rus işgali sonrası ilk kez! Mariupol’den Rusya'ya doğru yola çıktı
Rus işgali sonrası ilk kez! Mariupol’den Rusya'ya doğru yola çıktı Ukrayna’nın Mariupol kentinden Rus işgalinin başlamasından bu yana ilk kuru yük gemisi Rusya’ya doğru yola çıktı. Geminin Rus özel kuvvetleri ve Rus donanması koruması altında yüklendiği ve yola çıktığı belirtildi.
31.05.2022 Dünya
Avrupa Birliği'nden yeni kararlar! 'Savaş savunma ihtiyacını hatırlattı'
Avrupa Birliği'nden yeni kararlar! 'Savaş savunma ihtiyacını hatırlattı' Belçika’nın başkenti Brüksel’deki Avrupa Birliği (AB) Olağanüstü Liderler Zirvesi’nden 200 milyar euroluk ek savunma yatırımı ve RePowerEU’ye 300 milyar euroluk bütçe ayrılarak enerji konusunda çözüm üretilmesine karar verildi.
31.05.2022 Dünya
Rus devlet televizyonundan dünyaya duyurdu: 3. Dünya Savaşı başladı!
Rus devlet televizyonundan dünyaya duyurdu: 3. Dünya Savaşı başladı! Ukrayna'daki Rusya işgali devam ederken Rus devlet televizyonu çok konuşulacak bir yayına imza attı. Ukrayna'daki savaşı değerlendiren Rus sunucu '3. Dünya Savaşı başladı' dedi. Kremlin'in güdümündeki kanalın yayınında NATO'ya da tehdit gibi bir uyarıda bulunuldu.
31.05.2022 Dünya
Guterres, Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov ile görüştü
Guterres, Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov ile görüştü  Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, Ankara'da dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la yaptığı görüşmenin ardından Moskova'ya giderek Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov ile bir araya geldi.
26.04.2022 Dünya
Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov'dan flaş 3. Dünya Savaşı uyarısı
Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov'dan flaş 3. Dünya Savaşı uyarısı Ukrayna'daki savaş devam ederken Rusya Dışişleri Bakanı Sergei Lavrov'dan tabiri caizse gündeme bomba gibi düşen bir uyarı geldi.
26.04.2022 Dünya
Kuleba: Rusya, Üçüncü Dünya Savaşıyla korkutmaya çalışıyor
Kuleba: Rusya, Üçüncü Dünya Savaşıyla korkutmaya çalışıyor Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmytro Kuleba, Rusya'nın uluslararası kamuoyunu Üçüncü Dünya Savaşı ile tehdit ettiğini belirterek, "Bu Moskova'nın Ukrayna'da yenilgiyi sezdiği anlamına gelir" dedi.
26.04.2022 Dünya
3. Dünya Savaşı uyarısı! Rusya Dışişleri Bakanı Sergei Lavrov'dan NATO'ya sert tepki...
3. Dünya Savaşı uyarısı! Rusya Dışişleri Bakanı Sergei Lavrov'dan NATO'ya sert tepki... 24 Şubat'ta başlayan Ukrayna-Rusya savaşı devam ediyor. Rusya Dışişleri Bakanı Sergei Lavrov'dan tabiri caizse gündeme bomba gibi düşen bir uyarı geldi. Zelenskiy, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile dün yaptığı telefon görüşmesinde Rusya ile müzakere sürecini ele aldıklarını aktardı. ABD 3 yıl sonra Ukrayna'ya büyükelçi atayacak. Ukrayna, Transdinyester’deki patlamaları Rusya’nın "planlı bir provokasyonu" olarak nitelendirdi. Polonya Başbakanı Mateusz Morawiecki, "Ukrayna'ya askeri alanda yardımlarımız devam ediyor. Tankların teslimatını tamamladık” dedi.
26.04.2022 Dünya
Biden son dakika duyurdu! Rusya'ya bir yaptırım darbesi daha
Biden son dakika duyurdu! Rusya'ya bir yaptırım darbesi daha ABD Başkanı Joe Biden, Rusya'ya karşı uygulanacak yeni yaptırımları açıkladı. Biden, Ukrayna'ya saldırıları nedeniyle Rusya ile "ticari ilişkilerini" askıya aldıklarını açıkladı.
11.03.2022 Dünya
Zelenskiy'den NATO'ya zehir zemberek sözler: Hepsi sizin yüzünüzden ölecek
Zelenskiy'den NATO'ya zehir zemberek sözler: Hepsi sizin yüzünüzden ölecek Ukrayna Lideri Zelenskiy Rusya saldırısının 9. gününde bir kez daha kamera karşısına geçti. Zelenskiy yaptığı açıklamada "Ülkemizi tam teşeküllü bir şekilde işgalden koruyoruz. Ukrayna halkıyla birlikte direniyoruz." dedi. Zelenskiy sözlerinin devamında, "Eğer Ukrayna düşerse Avrupa düşer. Biz dayanamazsak siz de dayanamazsınız." sözlerini kullandı. Daha sonra bir açıklama daha yapan Vladimir Zelenskiy, "Yeni saldırıların ve kayıpların kaçınılmaz olduğunu bilen NATO, bilinçli bir kararla Ukrayna'nın hava sahasını kapatmama kararı aldı. Bu günden itibaren ölenlerin hepsi sizin yüzünüzden ölecek!" dedi.
4.03.2022 Dünya
Rusya - Ukrayna savaşında sıcak gelişme!  Dünyaya ilan ettiler: 3. Dünya Savaşı başladı
Rusya - Ukrayna savaşında sıcak gelişme! Dünyaya ilan ettiler: 3. Dünya Savaşı başladı Dünyanın korku ile takip ettiği Rusya-Ukrayna savaşı 9. gününde de tüm şiddetiyle sürüyor. Rusya ordusu ile Ukrayna ordusu Zaporoji nükleer santral için çatışmaya girince santralin bazı bölümlerinde yangın çıktı. Rusya'yı 'nükleer terörizm' ile suçlayan Zelenski, 'Rusya nükleer santral vuran ilk ülke olarak tarihe geçti' dedi. İngiltere, Rusya’nın Ukrayna'daki nükleer santrale saldırısı sonrasında BM Güvenlik Konseyi'ni acil toplantıya çağırdı. ABD'den "Çatışma bize gelirse biz hazırız" açıklaması gelirken, Ukrayna sınırına 5 kilometre mesafedeki Amerikan askerleri fotoğraflandı.
4.03.2022 Dünya
Rusya nükleer güç kullanacak mı? Lavrov'dan flaş açıklamalar
Rusya nükleer güç kullanacak mı? Lavrov'dan flaş açıklamalar Rusya ve Ukrayna arasında yaşanan sıcak savaş sürerken tarafların yaptığı açıklamalar da peş peşe geliyor. Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov'dan dünkü 'nükleer' çıkışının ardından bir kritik açıklama daha geldi.
3.03.2022 Dünya
Prof. Dr. Okyar'dan Marmara Denizi'nde müsilaj açıklaması!
Prof. Dr. Okyar'dan Marmara Denizi'nde müsilaj açıklaması! Marmara Denizi'ndeki müsilaja ilişkin son durumu değerlendiren İstanbul Üniversitesi Su Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Melek İşinibilir Okyar, "Marmara Denizi'nde evet şu an bir müsilaj var. Geçen seneki gibi etkili olmasını beklemiyoruz, istemiyoruz ve umuyoruz olmaz" dedi.
3.03.2022 Gündem
Rusya'dan 3. Dünya Savaşı tehdidi! Montrö açık kapı bırakmıyor...
Rusya'dan 3. Dünya Savaşı tehdidi! Montrö açık kapı bırakmıyor... Ukrayna işgalinde istediği sonuçları alamayan ve bir çok ağır yaptırımlarla karşı karşıya kalan Rusya'dan dün 3. Dünya Savaşı tehdidi gelmişti. Ukrayna-Rusya savaşı çıktığı ilk günden beri en çok merak edilen konu Montrö Anlaşması olmuştu. Montrö’yü değerlendiren Prof. Dr. Erhan'a göre savaşta Boğazlar’dan geçici görev dışındaki Rus gemileri geçemez. Boğazlar’da kontrol tamamen Türkiye'de olur.
3.03.2022 Gündem
Ukrayna Rusya müzakerelerinde son dakika kararı! Anlaşmaya vardılar, resmen açıkladılar
Ukrayna Rusya müzakerelerinde son dakika kararı! Anlaşmaya vardılar, resmen açıkladılar Ukrayna - Rusya savaşı 8'inci gününde de tüm şiddetiyle sürüyor. İki ülke heyetleri ikinci tur müzakereler için Brest'te bir araya gelmişti. Bölgeden gelen son dakika haberine göre; toplantı sonra erdi. İkinci toplantıdan çıkan somut sonuç iki tarafın da insani koridor etrafında geçici ateşkes üzerinde uzlaşıya varması oldu. Bu gelişmelerden hemen önce Ukrayna lideri Zelenski ve Putin peş peşe açıklamalar yaptı. Zelenski, "Putin'in endişelerinin farkındayım, konuşmak zorundayız" mesajı verdi. Putin ise söyleminde bir değişime gitmedi ve "Nazilerle savaşıyoruz" dedi. Öte yandan İkinci tur görüşmelerin ardından Rus heyetinden de bir açıklama geldi. Başmüzakereci Vladimir Medinski, "Ciddi ilerleme sağlandığını düşünüyoruz" derken, sivillerin tahliyesi için oluşturulacak insani koridor etrafından muhtemel ateşkeste anlaşma sağlandığını açıkladı. İşte son dakika haberinin detayları...
3.03.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

3. Dünya Savaşı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 3. dünya savaşı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.