Gazete Vatan Logo

Dünya Kupası finalini doğru bildi! Yaşayan Nostradamus'tan dikkat çeken tahmin

Yaşayan Nostradamus olarak adlandırılan ve geleceğe dair doğru tahminleriyle bilinen Athos Salome, Katar'da oynanan Dünya Kupası finallerini günler öncesinden tahmin etmiş ve finalistleri açıklamıştı...

Dünya Kupası finalini doğru bildi! Yaşayan Nostradamus'tan dikkat çeken tahmin

Hem Covid-19'u hem de Kraliçe Elizabeth'in vefatını tahmin eden Athos'un Dünya Kupası tahmini, Hırvatistan ve Fas'ın yarı finale çıkması sayesinde kesinleşti.

Athos, "2022 oyunlarının başlangıç tarihi ve oynayacak ülkelerin isimlerinin harflerine göre Kabala'yı incelersek finalde Arjantin, Brezilya, Belçika, Fransa ve İngiltere'yi bulabiliriz. Tango ülkesi (Arjantin) ile orta Avrupa ülkesi (Fransa) arasındaki kupa anlaşmazlığını görebiliriz" diyerek olası finalistleri açıklamıştı.

TARİH VEREREK UYARMIŞTI

Athos, tüyler ürperten son öngörüsünün ardından dünya liderlerine uyarıda bulunmuştu. Amerika Birleşik Devletleri’nin 2024 ya da 2026’da ihanete uğrayıp işgal edileceğini ileri süren Salomé, “Gökyüzünden bir şeyler yağacak ve geriye hiçbir şey kalmayacak. Bu savaşın başladığına dair bir uyarı” dedi.

Athos’un iddialarına göre 2 büyük dünya lideri ABD’ye karşı birleşecek. Daily Star’a konuşan Athos, “ABD ihanete uğrayacak ve işgal edilecek. Saldırı yapmayı planlıyorlar ve bu saldırı 11 Eylül’dekinden daha kötü olacak. İki büyük lider bunun arkasında. 3. Dünya Savaşı geliyor. Yeni trajediler 2023 için hazırlandı. Ancak 2024 ve hatta 2026 için de görünüyor. Yeni trajediler için Şubat, Nisan ve Temmuz 2023 tarihleri görünüyor” dedi.

Haberin Devamı