3. Boğaz Köprüsü

3. Boğaz Köprüsü

Son dakika 3. Boğaz Köprüsü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 3. Boğaz Köprüsü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 3. Boğaz Köprüsü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

3. Boğaz Köprüsü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 3. boğaz köprüsü gelişmeleri de dahil olmak üzere 582 3. boğaz köprüsü haberi bulunmuştur. Tüm 3. boğaz köprüsü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Soylu'dan 'yargılanacaksınız' sözlerine sert tepki: 'Apo'yu serbest bırakacaksın'
Bakan Soylu'dan 'yargılanacaksınız' sözlerine sert tepki: 'Apo'yu serbest bırakacaksın' İçişleri Bakanı Süleyman Soylu muhalefet milletvekillerinin "yargılanacaksınız" sözlerine atıfta bulunarak, "Beni yargılayacaksın kimi serbest bırakacaksın. Apo'yu serbest bırakacaksın, Selo'yu serbest bırakacaksın" dedi.
23.08.2022 Siyaset
Kanal İstanbul ihalesi ne zaman, yapıldı mı? Kanal İstanbul projesi son durum, proje ne zaman başlayacak?
Kanal İstanbul ihalesi ne zaman, yapıldı mı? Kanal İstanbul projesi son durum, proje ne zaman başlayacak? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2011'in Nisan ayında duyurduğu Kanal İstanbul projesine hız verilmiş durumda. Kanal İstanbul projesi son durum...
9.10.2021 Gündem
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu: 13 kat daha güvenli olacak
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu: 13 kat daha güvenli olacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, “Temelini attığımız köprümüz, 45 kilometrelik Başakşehir-Bahçeşehir-Hadımköy yolunun bir parçası olmakla birlikte, Kanal İstanbul’un Sazlıdere kesiminin de geçişini sağlayacaktır.” dedi.
26.06.2021 Ekonomi
Kanal İstanbul üzerinde ilk köprü nereye yapılacak? Kanal İstanbul'da kaç köprü yapılacak?
Kanal İstanbul üzerinde ilk köprü nereye yapılacak? Kanal İstanbul'da kaç köprü yapılacak? Kanal İstanbul için ilk adım atılıyor. Kamuoyunda "çılgın proje" olarak bilinen Kanal İstanbul, bugün ilk köprünün temelinin atılmasıyla fiilen hayata geçirilmeye başlanacak. Peki, Kanal İstanbul üzerinde ilk köprü nereye yapılacak? Kanal İstanbul'da kaç köprü yapılacak? İşte Kanal İstanbul projesi ile ilgili detaylar...
26.06.2021 Gündem
Kanal İstanbul ne zaman başlayacak, Kanal İstanbul ihalesi ne zaman? Kanal İstanbul son durum
Kanal İstanbul ne zaman başlayacak, Kanal İstanbul ihalesi ne zaman? Kanal İstanbul son durum Kanal İstanbul ne zaman yapılacak? Sorusu zaman zaman gündeme geliyor. Avrupa Yakası'nda hayata geçirilecek olan Kanal İstanbul Projesi'nin temeli haziran sonunda atılacak. Projede ilk kazmanın vurulacağı tarih ise Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan tarafından yapılan açıklamadan sonra belli oldu. Peki, Kanal İstanbul ne zaman açılacak, ihalesi yapıldı mı, ne zaman? Kanal İstanbul'un güzergahı neresi? İşte konu hakkında detaylar…
9.06.2021 Gündem
İstanbul'da beş ilçede otoyol projesi için acele kamulaştırma kararı!
İstanbul'da beş ilçede otoyol projesi için acele kamulaştırma kararı! Kuzey Marmara Otoyolu (3. Boğaz Köprüsü Dahil) Projesi'nin yapımı kapsamında İstanbul'un 5 ilçesindeki bazı taşınmazların acele kamulaştırılmasına karar verildi.
4.11.2020 Gündem
Otoyol ihalesi 30 Haziran'a ertelendi
Otoyol ihalesi 30 Haziran'a ertelendi Kuzey Marmara Otoyolu Nakkaş-Başakşehir kesimi yapımına dair ihale 30 Haziran'a ertelendi.
14.04.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıkmalar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıkmalar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sivas'ta düzenlenen 'Orta Anadolu Ekonomi Forumu'nda konuştu. Erdoğan, Ramazan ayı içerisinde Sivas'a hızlı trenin geleceğini söyledi. Erdoğan, "Trump'a 'Patriot verin ama Rusya ile şartlar aynı olacak' dedim. BM'de bu konuları tekrar görüşeceğiz." ifadelerini kullandı.
4.09.2019 Siyaset
Kuzey Marmara Otoyolu'nun bazı kesimleri trafiğe açılıyor!
Kuzey Marmara Otoyolu'nun bazı kesimleri trafiğe açılıyor! Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından, Kuzey Marmara Otoyolu Projesi kapsamındaki bazı viyadük ve yolların bugün saat 23.59 itibarıyla trafiğe açılması onaylandı.
30.05.2019 Ekonomi
İstanbul Yeni Havalimanı'nındaki tarihi açılışa dünya şahitlik edecek
İstanbul Yeni Havalimanı'nındaki tarihi açılışa dünya şahitlik edecek Türkiye, tamamlandığında dünyanın en büyük havalimanı olacak İstanbul Yeni Havalimanı'nın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'ndaki açılışı için gün sayıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, dünyanın dört bir yanından gelecek konuklarla açılışını yapacağı havalimanındaki tören, pazartesi günü saat 16.00'da Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın konseriyle başlayacak
28.10.2018 Gündem
Tarihi açılışa "dünya" şahitlik edecek
Tarihi açılışa "dünya" şahitlik edecek Tamamlandığında dünyanın en büyük havalimanı olacak İstanbul Yeni Havalimanı'nın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'ndaki açılışı öncesi hazırlıklar son aşamaya geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açılışını yapacağı dev projede törene katılacak konuk devlet başkanları da açıklandı.
27.10.2018 Gündem
Soylu: S-400 Türkiye'nin milli talebidir
Soylu: S-400 Türkiye'nin milli talebidir İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Türkiye'nin bir S-400 meselesi vardır. Rusya'dan alacağımız savunma füzeleri. Mesela, Türkiye bunu niye ister? Türkiye bunu bir level daha yükselmek için ister. Dışarıdan kendisine gelebilecek bir tehlikeyi bertaraf etmek, aslında oyunda bir iki basamak daha üste çıkmak için ister. Bu bizim milli talebimizdir, bunun siyasal bir farklılığı olamaz." dedi.
8.06.2018 Siyaset
İstanbul'un yeni hızlı tren hattı için için sondaj çalışmalarında sona gelindi
İstanbul'un yeni hızlı tren hattı için için sondaj çalışmalarında sona gelindi Yavuz Sultan Selim köprüsü, 3. Havalimanı, Halkalı Yüksek Hızlı Tren Hattı için sondaj çalışmalarında sona gelindi.
26.10.2017 Ekonomi
Dev ihalenin kazananı belli oldu
Dev ihalenin kazananı belli oldu Bakan Ahmet Arslan 1915 Çanakkale Köprüsü ihalesi sonucunu açıkladı. 1915 Çanakkale Köprüsü ihalesini Daelim (Kore) - Limak - SK (Kore) - Yapı Merkezi OGG kazandı.
26.01.2017 Ekonomi
Yavuz Sultan Selim Köprüsü yolunda feci kaza! Trafik durma noktasına geldi
Yavuz Sultan Selim Köprüsü yolunda feci kaza! Trafik durma noktasına geldi Yavuz Sultan Selim Köprüsü Ankara istikametinde iki kamyonun çarpışmasıyla meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle tek şeride düşen yolda uzun araç kuyruğu oluştu
29.09.2021 Gündem
Dev açılış yarın
Dev açılış yarın İstanbul'un 3. Boğaz Köprüsü, yarın açılıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın katılımıyla açılacak Yavuz Sultan Selim Köprüsü için son rötuşlar yapılıyor.
25.08.2016 Ekonomi
Kanal İstanbul arsa fiyatlarını uçurdu
Kanal İstanbul arsa fiyatlarını uçurdu Kanal İstanbul güzergahındaki arsa fiyatları 2 ila 4 kat arttı.
23.08.2016 Ekonomi
Yavuz Sultan Selim Köprüsü ne zaman açılacak? Bayrama kadar ücretsiz olacak mı?
Yavuz Sultan Selim Köprüsü ne zaman açılacak? Bayrama kadar ücretsiz olacak mı? İstanbul'un 3. Boğaz Köprüsü ''Yavuz Sultan Selim'' ne zaman açılacak. Yapılan açıklamaların ardından netleşen Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün açılış tarihi ve program belli oldu. Peki Yavuz Sultan Selim Köprüsü bayrama kadar ücretsiz olacak mı? İşte ayrıntılar...
29.09.2021 Gündem
3. Köprü gün sayıyor!
3. Köprü gün sayıyor! CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan tarafından 26 Ağustos 2016 tarihinde hizmete gireceği açıklanan 3...
29.09.2021 Gündem
Perili Köşk'e çıkan Pavel Smirnov çatıdan düştü
Perili Köşk'e çıkan Pavel Smirnov çatıdan düştü Daha önce 3. Köprü'ye tırmanan Pavel Smirnov arkadaşlarıyla Perili Köşk'e girdi. Smirnov çatıda dengesini kaybederek düştü
29.09.2021 Gündem
Hızlı trenden 3. köprüye...
Hızlı trenden 3. köprüye... Kendisini “Az konuşur, soyadım gibi iş yaparım” şeklinde tanımlayan Binali Yıldırım’ın bakanlığı dönemlerindeki başlıca projeleri şunlar:
29.09.2021 Gündem
Binali Yıldırım kimdir?
Binali Yıldırım kimdir? AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısı sona erdi. Toplantı yaklaşık 50 dakika sürdü. AK Parti'nin yeni başkan adayı Binali Yıldırım oldu. Peki Binalı Yıldırım kimdir? Hangi görevlerde bulunmuştur? İnceleyelim.
29.09.2021 Gündem
3. Köprü bağlantı yolları için ihale yapıldı
3. Köprü bağlantı yolları için ihale yapıldı Kuzey Marmara Otoyolu projesinin Asya kısmı için yapılan ihaleyi Limak-Cengiz Ortak Girişim Grubu kazandı. Yolun Avrupa kısmını ise. Kolin-Kalyon OGG kazandı.
17.05.2016 Ekonomi
3. Köprü bağlantı yolları ihalesinin sonucu bugün açıklanacak
3. Köprü bağlantı yolları ihalesinin sonucu bugün açıklanacak Ulaştırma Bakanı Yıldırım, bugün 'Kuzey Marmara Otoyolu' ile ilgili ihale sonucunu açıklayacak...
17.05.2016 Ekonomi
Avrupa’ya ‘verilen sözler tutulsun’ mesajı
Avrupa’ya ‘verilen sözler tutulsun’ mesajı Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Avrupa Günü mesajı: “Vize muafiyetinin, Türkiye’nin 50 yılı aşkın süredir AB kapısında bekletilmesiyle oluşan bıkkınlığı bir nebze gidermesini, sözlerin tutulması yönünde olumlu bir adım olmasını ümit ediyorum”
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

3. Boğaz Köprüsü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 3. boğaz köprüsü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.