3 Ay

3 Ay

Son dakika 3 ay haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 3 ay ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 3 ay haber sayfamızda bulabilirsiniz.

3 Ay

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 3 ay gelişmeleri de dahil olmak üzere 47.953 3 ay haberi bulunmuştur. Tüm 3 ay haberleri aşağıda listelenmiştir.
Van Gölü'nde 3 ay sürecek av yasağı başladı
Van Gölü'nde 3 ay sürecek av yasağı başladı Dünyada sadece Van Gölü'nün tuzlu ve sodalı suyunda yaşayabilen, nesli koruma altında bulunan inci kefali, üreme dönemi nedeniyle 15 Nisan ile 15 Temmuz tarihleri arasında avlanamayacak.
15.04.2024 Gündem
Kapıda vize uygulamasıyla tatilci adalara akın etti!
Kapıda vize uygulamasıyla tatilci adalara akın etti! Türkiye'den Yunan adalarına kapıda vize uygulaması nisan ayı itibarıyla başladı.Ramazan Bayramı ile 9 günlük tatil sürecini Yunan adalarında geçirmek isteyen vatandaşlar tarafından kapıda vize uygulaması ilgiyle karşılandı. Midilli Adası’na gitmek isteyenler de Ayvalık’ta uzun kuyruklar oluşturdu. İDO İzmir de Seferihisar ve Kuşadası’ndan Samos’a sefer başlattı.
9.04.2024 Gündem
TCG Kınalıada'dan yola çıktı!
TCG Kınalıada'dan yola çıktı! TCG Kınalıada korveti, Japonya'ya 134 yıl önce iadei ziyaret yapan Ertuğrul Fırkateyni, dönüş yolunda yakalandığı fırtına sonucu kayalıklara çarparak batan geminin anısına Uzak Doğu'ya sefere çıktı. TCG Kınalıada, 4,5 ay sürecek seyrinde 20 ülkeye demir atacağı belirtildi.
8.04.2024 Gündem
19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı
19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından yakalandı.
7.04.2024 Adana
Türker İnanoğlu son yolculuğuna uğurlandı!
Türker İnanoğlu son yolculuğuna uğurlandı! Türk sinemasının simge isimlerinden olan yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu, 88 yaşında hayatını kaybetti.İnanoğlu için Levent’te bulunan Barbaros Hayrettin Paşa Camii’nde cenaze töreni düzenlendikten sonra naaşı defnedilmek üzere Kanlıca Mezarlığı’na götürüldü.
4.04.2024 Gündem
Deprem bölgesine e - birliktelik kampanyası
Deprem bölgesine e - birliktelik kampanyası Ticaret Bakanı Ömer Bolat, deprem bölgesinin kalkındırılmasına katkı sunmak amacıyla E-Birliktelik kampanyası başlattıklarını söyledi.
3.04.2024 Ekonomi
sahibinden.com, yapay zekâ tabanlı yenilikçi İK uygulaması "Bir Dost" ile çalışanlarının hayatını kolaylaştırıyor
sahibinden.com, yapay zekâ tabanlı yenilikçi İK uygulaması "Bir Dost" ile çalışanlarının hayatını kolaylaştırıyor sahibinden.com, Cerebrum Teknoloji ile iş birliği yaparak geliştirdiği yapay zekâ tabanlı İK uygulaması "Bir Dost" ile çalışanlarının deneyimini iyileştirmeye ve çalışma hayatına katkı sağlamaya devam ediyor.
3.04.2024 Ekonomi
Ali Koç 'ligden çekilme' kararını açıkladı! Fenerbahçe'de yönetime 4 yetki verildi
Ali Koç 'ligden çekilme' kararını açıkladı! Fenerbahçe'de yönetime 4 yetki verildi Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, ligden çekilme opsiyonunu 3 ay sonraki genel kurula kadar rafa kaldırdıklarını açıkladı. Fenerbahçe Kulübü kritik olağanüstü genel kurulunu gerçekleştirdi. Süper Kupa finaline çıkmama ve ligden çekilme konusunun da tartışıldığı kongrede sarı-lacivertlilerin aldığı kararlar ve yönetime verilen yetkiler belli oldu. İşte detaylar...
2.04.2024 Futbol
Merkez Bankası'ndan reeskont ve avans faiz oranları hakkında yeni karar
Merkez Bankası'ndan reeskont ve avans faiz oranları hakkında yeni karar Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), vadesine en çok 3 ay kalan senetler karşılığında yapılacak reeskont işlemlerinde uygulanacak iskonto faiz oranını yıllık yüzde 43'25'ten yüzde 50,75, avans işlemlerinde uygulanacak faiz oranı ise yıllık yüzde 44,25'ten yüzde 51,75'e çıkardı.
1.04.2024 Ekonomi
Merkez Bankası'ndan yeni faiz kararı! 1 Nisan itibariyle resmen değişti
Merkez Bankası'ndan yeni faiz kararı! 1 Nisan itibariyle resmen değişti Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), vadesine en çok 3 ay kalan senetler karşılığında yapılacak reeskont işlemlerinde uygulanacak iskonto faiz oranını yıllık yüzde 43'25'ten yüzde 50,75, avans işlemlerinde uygulanacak faiz oranı ise yıllık yüzde 44,25'ten yüzde 51,75'e çıkardı.
1.04.2024 Ekonomi
Turgut Altınok: Emekliye 5 bin lira vereceğiz
Turgut Altınok: Emekliye 5 bin lira vereceğiz Turgut Altınok, Türkiye Emekliler Derneği'ni ziyaret etti. Ziyarette konuşan Altınok, "Emekliye destek olacağız. Emekliye bin lira yerine 5 bin lira vereceğiz.
29.03.2024 Gündem
Bakan Koca: Malpraktis Türkiye’de kökten çözülüyor
Bakan Koca: Malpraktis Türkiye’de kökten çözülüyor Yedikule Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni ziyaret eden Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Beyaz reformla birlikte düzenlenen Malpraktis Yasası var. Dünyada benzeri olmayan şekliyle Malpraktis, Türkiye’de kökten çözülüyor" dedi.
29.03.2024 Gündem
Türkan Şoray'dan Kadir İnanır paylaşımı: İyi haberlerin bizi sevindirdi
Türkan Şoray'dan Kadir İnanır paylaşımı: İyi haberlerin bizi sevindirdi Geçtiğimiz pazar günü evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Yeşilçam'ın usta oyuncusu Kadir İnanır'a, birlikte birçok projede yer aldığı 'Sultan' lakaplı Türkan Şoray'dan "geçmiş olsun" mesajı geldi.
28.03.2024 Magazin
Tahkim Kurulu'ndan Caner Erkin kararı! Cezası değişti
Tahkim Kurulu'ndan Caner Erkin kararı! Cezası değişti Tahkim Kurulu'ndan yapılan açıklamada onaylanan cezalar ve indirimler belli oldu. Kararda dikkat çeken ise Caner Erkin'in cezası oldu.
22.03.2024 Fenerbahçe
İstanbul, Ankara ve İzmir’e talip başkan adayları ve vaatleri...
İstanbul, Ankara ve İzmir’e talip başkan adayları ve vaatleri... Yerel seçimlere sayılı günler kala miting alanları ısındı. Adaylar hemen her gün meydanlara çıkıp sözler veriyor, seçilirlerse yapacakları hizmetleri anlatıyor. Hürriyet, 3 büyük kentin en iddialı adaylarının önemli vaatlerini derledi. İşte İstanbul, Ankara ve İzmir’e talip başkan adayları ve vaatleri...
21.03.2024 Gündem
Kedi Eros'u öldüren sanığa verilen cezaya savcılık itiraz edecek
Kedi Eros'u öldüren sanığa verilen cezaya savcılık itiraz edecek Başakşehir’de yılbaşı gecesi Eros adlı kediyi asansörde sıkıştırıp tekmeleyerek öldürmesi sebebiyle İbrahim Keloğlan’a verilen 2 yıl 6 ay hapis cezasına Cumhuriyet Savcısı itiraz edecek.
20.03.2024 Gündem
Kızı şikayetçi oldu Halk Eğitim Merkezi müdürü taciz iddiasıyla açığa alındı
Kızı şikayetçi oldu Halk Eğitim Merkezi müdürü taciz iddiasıyla açığa alındı Mardin’de Halk Eğitim Merkezi Müdürü M.E.D. (62), usta öğretici olarak görev yapan bedensel engelli kadın E.S.’yi (33) taciz ettiği iddiasıyla açığa alınıp, soruşturma başlatıldı.
18.03.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya ve Murat Kurum sahur programına katıldı: Bu işin partisi, siyaseti yok!
Bakan Yerlikaya ve Murat Kurum sahur programına katıldı: Bu işin partisi, siyaseti yok! AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum ve İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Bahçelievler'de düzenlenen 'Gaziantepliler ile Sahur Sofrası' programına katıldı. Buradaki konuşmasına, Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybedenleri anarak başlayan Kurum, "Rabbim depremde kaybettiğimiz, tüm şehitlerimize rahmet eylesin, bizi onların aziz hatıraları için çalışmaktan, evlatlarına sahip çıkmak için koşmaktan bir an bile ayırmasın."dedi. Kurum'un ardından söz alan bakan Yerlikaya ise 31 Mart Yerel Seçimleri'ne ilişkin, "Şehrin eminini 5 yıl boyunca sizi gözetecek, ayrım yapmayacak, riyakarlık yapmayacak, sorunların çözerken yanında az kişi bile kalsa doğru olduğuna inandığında kavga yapacak." ifadelerini kullandı.
16.03.2024 Gündem
Süper Loto'da 100 milyon TL'lik büyük ikramiye sahibini buldu
Süper Loto'da 100 milyon TL'lik büyük ikramiye sahibini buldu Şans oyunlarından Süper Loto'nun 10 Mart tarihindeki çekilişi sonucunda tam 100 milyon 384 bin 327 lira 60 kuruş değerindeki ikramiye sahibini buldu. Süper Loto'da büyük ikramiye İzmir'in Bayraklı ilçesinde oynanan kupona isabet etti.
15.03.2024 Gündem
İŞKUR'dan 25 bin TL destek! Aylık 3 bin lira verilecek
İŞKUR'dan 25 bin TL destek! Aylık 3 bin lira verilecek İŞKUR, kadın istihdamı yapan şirketlere 25 bin lira destek vereceğini açıkladı. İşyerleri, çalıştırdıkları sigortalı sayısının yüzde 10’una kadar katılımcı talep edebilmektedir. Ayrıca, proje çerçevesinde çalışan kadın işçiye 0-66 ay aralığında çocuk sahibi olması halinde aylık 3 bin lira çocuk bakım desteği verilecek.
14.03.2024 Ekonomi
Sokak ortasında tanımadığı adamı öldürüp, 'Şizofreniyim' demişti gerçek raporla ortaya çıktı
Sokak ortasında tanımadığı adamı öldürüp, 'Şizofreniyim' demişti gerçek raporla ortaya çıktı Kocaeli'de hiç tanımadığı kişiyi sokak ortasında defalarca bıçaklayarak öldüren ve şizofren olduğunu iddia eden sanığın akli dengesinin yerinde olduğu raporla sabitlendi. Telkin sonucu olayı gerçekleştirdiğini söyleyen sanık, "Ben hala kime ne yaptığımı bilmiyorum. Aileden özür diliyorum. Sanal ile gerçek dünya arasında yapay bir şeyin içindeydim" dedi. Cumhuriyet savcısı sanığın müebbet hapisle cezalandırılmasını talep etti.
13.03.2024 Gündem
Türkiye bu vahşeti konuşuyor! Kedi Eros'un katili İbrahim Keloğlan'ın cezası belli oldu
Türkiye bu vahşeti konuşuyor! Kedi Eros'un katili İbrahim Keloğlan'ın cezası belli oldu Başakşehir'de yılbaşı gecesi eros isimli kediyi asansörde sıkıştırıp tekmeleyerek öldüren İbrahim Keloğlan'a verilen 1 yıl 3 ay hapis cezasının üst mahkemece bozulmasının ardından yeniden yargılama bugün başladı. Duruşma için hayvanseverler adliyeye akın etti. Cumhuriyet savcısı esasa ilişkin mütalaasında sanığın cezalandırılmasını ve hükümle birlikte tutuklanmasını talep etti. Duruşmaya katılmak isteyenlerin izdiham oluşturması nedeniyle Mahkeme Başkanı duruşmanın konferans salonunda yapılmasına karar verdi. İbrahim Keloğlan ifadesinde, "Kendimi kaybettim. Ben ve eşim insan içine çıkamayacak hale geldi" dedi. Sanık Keloğlan'a iyi hal indirimi ile 2 yıl 6 ay hapis cezası verildi, sanığa yurt dışına çıkma yasağı getirildi.
13.03.2024 Gündem
Demirören Medya Lisesi'nde LGS'ye girecek öğrenciler deneme sınavı oldu
Demirören Medya Lisesi'nde LGS'ye girecek öğrenciler deneme sınavı oldu Haziran ayında yapılması planlanan Liselere Geçiş Sistemi'ne (LGS) girecek öğrenciler, Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde deneme sınavı oldu. Sınava 8'inci sınıfa giden 43 öğrenci girdi. İki oturumda tamamlanan 90 sorudan oluşan sınav sonrasında öğrenciler, liseyi gezerek öğretmenlerden okulun imkanlarına yönelik bilgi aldı.
2.03.2024 Gündem
Milyonları İlgilendiriyor: Emekliye 3 bin lira ikramiye Meclis'te kabul edildi
Milyonları İlgilendiriyor: Emekliye 3 bin lira ikramiye Meclis'te kabul edildi TBMM Genel Kurulu'nda, emekli bayram ikramiyesinin 3 bin liraya çıkarılmasına yönelik düzenlemenin de yer aldığı '8'inci Yargı Paketi' kabul edilerek yasalaştı.
2.03.2024 Çalışma Hayatı
Kozan canlı hayvan pazarının yapımı devam ediyor! Çevre ilçelerde faydalanacak
Kozan canlı hayvan pazarının yapımı devam ediyor! Çevre ilçelerde faydalanacak Adana İl Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Nuri Kökçüoğlu, Tarım ve Orman Bakanlığı Kırsal Dezavantajlı Alanlar Kalkınma Projesi çerçevesinde yapımı devam eden Kozan Canlı Hayvan Pazarı’nda incelemede bulundu. Kökçüoğlu, projenin yapımı tamamlandığında Kozan’ın ve çevre ilçelerin faydalanacağı modern bir hayvan pazar yeri olacağını ifade etti.
23.02.2024 Adana

Benzer Haber Etiketleri

3 Ay ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 3 ay haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.