28.Bölüm

28.Bölüm

Son dakika 28.bölüm haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 28.bölüm ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 28.bölüm haber sayfamızda bulabilirsiniz.

28.Bölüm

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 28.bölüm gelişmeleri de dahil olmak üzere 830 28.bölüm haberi bulunmuştur. Tüm 28.bölüm haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kızılcık Şerbeti 28. bölüm 3. fragmanı: Doğa Fatih'e tekme atacakken Pembe Apo'yu basıyor! Hem de Nursema'nın nikahında...
Kızılcık Şerbeti 28. bölüm 3. fragmanı: Doğa Fatih'e tekme atacakken Pembe Apo'yu basıyor! Hem de Nursema'nın nikahında... Kızılcık Şerbeti 28 bölüm 3 fragmanı yayınlandı. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Settar Tanrıöğen, Sibel Taşcıoğlu, Ceren Karakoç'un yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Nursema ve Umut'un nihakında Alev ve Apo şevu izliyoruz. Ancak Pembe onları çok uygunsuz bir şekilde yakalıyor. Öte yandan Doğa'nın intikam planı ikinci sezona kaldı.
1.06.2023 Televizyon
Kızılcık Şerbeti 28. bölüm 2. fragmanı: Gerçek ortaya çıktı! Umut ve Nursema evliliği başlamadan bitiyor!
Kızılcık Şerbeti 28. bölüm 2. fragmanı: Gerçek ortaya çıktı! Umut ve Nursema evliliği başlamadan bitiyor! Kızılcık Şerbeti 28 bölüm 2 fragmanı yayınlandı. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Ceren Karakoç, Doğukan Güngör'ün yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Nurseme gelinliğini giydi ancak Umut ile evliliği başlamadan bitiyor. Mustafa'nın yemek yarışmasına kızan Pembe ve Abdullah konakta çıldırdı. Mustafa ise, "Madem sevmeyecektiniz niye dünyaya getirdiniz beni" dedi. Alev ise Aylin'le ihanet konusunda el sıkıştı.
31.05.2023 Televizyon
Kızılcık Şerbeti 28. bölüm fragmanı: Nursema gelinliği giydi! Kıvılcım, Alev ve Abdullah'ın aşk şifresini çözdü!
Kızılcık Şerbeti 28. bölüm fragmanı: Nursema gelinliği giydi! Kıvılcım, Alev ve Abdullah'ın aşk şifresini çözdü! Kızılcık Şerbeti 28 bölüm fragmanı yayınlandı. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman'ın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Nursema ve Umut evleniyor. Nursema'nın gelinliği dikkat çekerken, Fatih'ten Umut'a güldüren bir istek geldi. Abdullah, Fatih'i Aylin ile yakaladı ve "Senin hiç mi utanman yok" diyerek Fatih'le tartışma kapısını araladı.
26.05.2023 Televizyon
Bu nasıl sahne! Kızılcık Şerbeti'nde Ömer ve Metehan'ın yüzleşmesi ağlattı!
Bu nasıl sahne! Kızılcık Şerbeti'nde Ömer ve Metehan'ın yüzleşmesi ağlattı! Kızılcık Şerbeti dizisi 27'inci bölümüyle ekrana geldi. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Barış Kılıç ve Rahimcan Kapkap'ın yer aldığı dizinin yeni bölümünde babası bildiği Ömer tarafından ihaneti uğradığını düşünen Metehan'ın sahnesi göz yaşarttı. Ömer ve Metehan diyaloğu Kızılcık Şerbeti'ne damga vurdu.
26.05.2023 Televizyon
Yalı Çapkını 28. bölüm 3. fragmanı: Tarık Seyran'ı taciz ediyor!
Yalı Çapkını 28. bölüm 3. fragmanı: Tarık Seyran'ı taciz ediyor! Yalı Çapkını 28 bölüm 3 fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor'un yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Tarık Seyran'ı taciz ediyor. İfakat'ın Sultan ile işbirliği yaptığı ve "Söylediğim her şeyi yapmaya hazır mısın" dediği sahne ise yeni bölüme dair en dikkat çeken detay oldu.
14.04.2023 Televizyon
Yalı Çapkını 28. bölüm 2. fragmanı: Abidin Suna'ya evlenme teklifi etti, Pelin'den Ferit'e nasihat geldi!
Yalı Çapkını 28. bölüm 2. fragmanı: Abidin Suna'ya evlenme teklifi etti, Pelin'den Ferit'e nasihat geldi! Yalı Çapkını 28 bölüm 2 fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor'un yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Abidin Suna'ya evlenme teklif etti. "Benimle evlen Suna" diyen Abidin'e Suna'nın cevabı ne olacak? Öte yandan PeliN Ferit'te, "Benim için değil kendin için Seyran'dan boşansan iyi edersin" dedi.
12.04.2023 Televizyon
Yalı Çapkını 28. bölüm fragmanı: Ferit ve Seyran aşkı bitti, Tarık geliyor!
Yalı Çapkını 28. bölüm fragmanı: Ferit ve Seyran aşkı bitti, Tarık geliyor! Yalı Çapkını 28. bölüm fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor'un yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmaında Seyran'ın ayaklarının dibine düşen Ferit'e kapıyı Kazım gösterdi. Kazım, "Oğlum bu Korhanların hepsi mi yüzsüz, git bitti bu iş Ferit, defol evimden" dedi.
10.04.2023 Televizyon
Üç Kız Kardeş 28. bölüm ön izleme yayında!
Üç Kız Kardeş 28. bölüm ön izleme yayında! Rüçhan, Nesrin'le konuşmak için Kalender Ailesi'nin evine gidiyor.
27.11.2022 Televizyon
Survivor yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor 28. bölüm fragmanı izle!
Survivor yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor 28. bölüm fragmanı izle! Survivor yeni bölüm fragmanı merakla bekleniyordu. Survivor All Star 2022 programının yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı, sorusuna yanıt aranıyor. Peki, Survivor fragmanı yayınlandı mı? Survivor 2022 yeni bölüm fragman izle…
21.02.2022 Televizyon
Camdaki Kız'da Nalan'ın sevincini yaşayamaması gündem oldu!
Camdaki Kız'da Nalan'ın sevincini yaşayamaması gündem oldu! Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkan 'Camdaki Kız', 27 Ocak Perşembe akşamı 28'inci bölümüyle ekranlara geldi. Gülseren Budaycıoğlu'nun aynı adlı romanından uyarlanan dizide; Koroğlu Şirketi'nin yeni otel projesinde yaşanan kaza büyük bir sıkıntıya sebep olurken; yaşadıklarını sineye çekip konağa dönen Nalan, hamile olduğunu öğrendi. Kocası zor durumdayken bebek haberini alan Nalan'ın mutluluğunu yaşayamaması sosyal medyada gündem oldu.
28.01.2022 Magazin
Nalan hangi gerçeği öğrenecek?
Nalan hangi gerçeği öğrenecek? Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız 28. bölüm fragmanı yayınlandı. Nalan hangi gerçeği öğrenecek?
26.01.2022 Televizyon
Şarkılar Bizi Söyler 28. Bölüm Fragmanı!
Şarkılar Bizi Söyler 28. Bölüm Fragmanı! Şarkılar Bizi Söyler'in bu haftaki bölümünde Roman Gecesi yaşanacak!
8.12.2021 Televizyon
Tozkoparan İskender saat kaçta başlayacak? Tozkoparan İskender’in yeni bölümü ne zaman?
Tozkoparan İskender saat kaçta başlayacak? Tozkoparan İskender’in yeni bölümü ne zaman? Çocuklar tarafından sevilen yapımlardan biri olan Tozkoparan İskender’in yeni bölümü merak ediliyor. Ocak ayında ekranlara merhaba diyen Tozkoparan İskender yaklaşık 1 yıldır izlenmeye devam ediyor. Macera, tarih, komedi ve fantastik türü dizilerden olan Tozkoparan İskender’in son bölümümünde yaşananlar ve yeni bölümü merak ediliyor. Peki, Tozkoparan İskender saat kaçta başlayacak? Tozkoparan İskender’in yeni bölümü ne zaman? Tozkoparan İskender 28. bölümde neler oldu? İşte Tozkoparan İskender ile ilgili merak edilenler…
29.11.2021 Gündem
Sadakatsiz 28. Bölüm Fragmanı
Sadakatsiz 28. Bölüm Fragmanı Sadakatsiz 28. Bölüm Fragmanı yayında! Derin, tüm suçu Asya'nın üzerine atıyor!
1.05.2021 Televizyon
Hekimoğlu ve ekibi Memoli'yi hasta eden şeyi bulmaya çalışıyor!
Hekimoğlu ve ekibi Memoli'yi hasta eden şeyi bulmaya çalışıyor! Kanal D'nin sevilen dizisi Hekimoğlu'nun 28. bölüm fragmanı yayınlandı.
7.12.2020 Televizyon
Hekimoğlu 28. bölüm fragmanı yayında!
Hekimoğlu 28. bölüm fragmanı yayında! Ateş ve ekibini yine karmaşık bir vaka bekliyor. Ateş, onlara müdahale etmeleri için iki seçenek sunuyor. Ancak bu seçeneklerin biri ölümle sonuçlanma riski taşıyor. Peki ekip ne yapacak?
3.12.2020 Televizyon
Kuruluş Osman yeni bölüm (28. Bölüm) ne zaman başlıyor? Kuruluş Osman yeni sezon bugün yayınlanacak mı? (Kuruluş Osman 28. Bölüm fragmanı)
Kuruluş Osman yeni bölüm (28. Bölüm) ne zaman başlıyor? Kuruluş Osman yeni sezon bugün yayınlanacak mı? (Kuruluş Osman 28. Bölüm fragmanı) Kuruluş Osman yeni sezon tarihi merak ediliyordu. ATV ekranlarında yayınlanan dizinin ikinci sezon 28. Bölüm fragmanı yayınlandı. Kuruluş Osman’ın son yayınlanan 27. bölümünde Obaya yapılan baskını bertaraf ettikten sonra hedefine Sofia ve Kulucahisar Kalesi’ni koyan Osman Bey, Kayı Obası Alpleri ile birlikte kaleyi ele geçirip Sofia’yı alt etmek üzere için plan kurup harekete geçiyor. Osman Bey, Sofia’nın kara şövalelerini nasıl alt edecek? Osman Bey ve Kayılar, Kulucahisar Kalesi’ni ele geçirebilecek mi? Osman Bey, nihayet Sofia’ya ihanetinin bedelini ödetecek mi? Osman Bey’in bu hamlesi uç bölgesinde nasıl bir tepkiyle karşılanacak? Aygül, Hazal Hatun’dan intikamını alacak mı? Kuruluş Osman yeni sezona heyecanlı bir bölümle dönüyor. Kuruluş Osman yeni sezon 28. Bölüm ne zaman yayınlanacak? Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı…
7.10.2020 Gündem
Süper Magazin 28. bölüm fragmanı!
Süper Magazin 28. bölüm fragmanı! Programın bu bölümünü “Cennetten Çiçek” şarkısı ile adından söz ettiren Zehra Gülüç sunacak.
18.08.2020 Televizyon
Şampiyon yeni fragmanı!
Şampiyon yeni fragmanı! TRT'nin sevilen dizisi Şampiyon'un 28. bölüm tanıtımı yayınlandı. İşte detaylar...
26.06.2020 Televizyon
Mucize Doktor 28. bölüm bu akşam var mı? Mucize doktor yeni bölüm ne zaman? İşte Mucize Doktor 28. bölüm fragmanları…
Mucize Doktor 28. bölüm bu akşam var mı? Mucize doktor yeni bölüm ne zaman? İşte Mucize Doktor 28. bölüm fragmanları… Ekranların sevilen dizisi Mucize Doktor, yeni bölümüyle izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Perşembe akşamları ekrana gelen Mucize Doktor dizisinin yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Peki Mucize Doktor 28. bölüm bu akşam var mı? Mucize doktor yeni bölüm ne zaman? İşte Mucize Doktor 28. bölüm fragmanları…
26.03.2020 Gündem
Mucize Doktor 28. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Mucize Doktor 27. bölümde neler oldu?
Mucize Doktor 28. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Mucize Doktor 27. bölümde neler oldu? Mucize Doktor dün akşam yeni bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Yayınlanan son bölüm sonrasında izleyiciler 28. yeni bölüm fragmanını araştırmaya başladı. Ali'nin babasının ortaya çıktığı Mucize Doktor'un fragmanında, Nazlı'nın Ferman Hoca'dan yardım istemesi şaşırtıcı gelişmelerin ipuçlarını verdi. İşte Mucize Doktor 28. bölüm fragmanı…
20.03.2020 Gündem
Zalim İstanbul 28. yeni bölüm bu akşam var mı? Zalim İstanbul 28. bölüm ne zaman? İşte Zalim İstanbul 28. bölüm fragmanları…
Zalim İstanbul 28. yeni bölüm bu akşam var mı? Zalim İstanbul 28. bölüm ne zaman? İşte Zalim İstanbul 28. bölüm fragmanları… Kanal D’nin sevilen dizisi Zalim İstanbul'un yeni bölümü merakla bekleniyor. Son bölümde Şeniz için işler iyi gitmemiş ve Cenk ile Şeniz, büyük bir kaosa doğru sürüklenmişti. Peki Zalim İstanbul 28. yeni bölüm bu akşam var mı? Zalim İstanbul 28. bölüm ne zaman? İşte Zalim İstanbul 28. bölüm fragmanları…
27.01.2020 Gündem
Nedim hapise mi giriyor?
Nedim hapise mi giriyor? Zalim İstanbul'un 28.bölüm fragmanı yayınlandı. Nedim, Şeniz'e saldırmakla suçlanıyor.
23.01.2020 Televizyon
Zalim İstanbul 28. Bölüm Fragmanı yayında! Nedim mahkemeye çıkıyor!
Zalim İstanbul 28. Bölüm Fragmanı yayında! Nedim mahkemeye çıkıyor! Kanal D ekranlarının sevilen dizilerinden Zalim İstanbul dün 27. bölümü ile ekranlara geldi. Agah, Nedim'in sakat olarak hayatına devam etmesindeki rolü yüzünden karısı Şeniz'i köşkten kovar. Ceren ise, Şeniz'in köşkten kovulmasını fırsat bilir ve ev halkı üzerinde hakimiyetini kurmaya çalışır. Cemre ve Cenk, yaşananlardan dolayı şaşkındır. Zalim İstanbul 28. Bölüm fragmanında ise Şeniz, Nedim ile konuşmak istediğini söyleyip onu kaldığı otele çağırır. Peki, Zalim İstanbul’un 28. Bölümünde neler olacak?
21.01.2020 Gündem
Hercai 28. bölüm izle! | Hercai 29. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Aşk her şeyi değiştirmeye yeter mi?
Hercai 28. bölüm izle! | Hercai 29. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Aşk her şeyi değiştirmeye yeter mi? Hercai 29. Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusu 28. Bölümün dün akşam yayınlanmasından sonra dizinin hayranları tarafından araştırılmaya başlandı. İşte Hercai son bölümü ve 29. Yeni bölüm fragmanı hakkındaki detaylar…
18.01.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

28.Bölüm ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 28.bölüm haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.