Gazete Vatan Logo

Tozkoparan İskender saat kaçta başlayacak? Tozkoparan İskender’in yeni bölümü ne zaman?

Çocuklar tarafından sevilen yapımlardan biri olan Tozkoparan İskender’in yeni bölümü merak ediliyor. Ocak ayında ekranlara merhaba diyen Tozkoparan İskender yaklaşık 1 yıldır izlenmeye devam ediyor. Macera, tarih, komedi ve fantastik türü dizilerden olan Tozkoparan İskender’in son bölümümünde yaşananlar ve yeni bölümü merak ediliyor. Peki, Tozkoparan İskender saat kaçta başlayacak? Tozkoparan İskender’in yeni bölümü ne zaman? Tozkoparan İskender 28. bölümde neler oldu? İşte Tozkoparan İskender ile ilgili merak edilenler…

Tozkoparan İskender saat kaçta başlayacak? Tozkoparan İskender’in yeni bölümü ne zaman?

Yayınlandığı ilk günden bu yana çocuklar tarafından sevilen yapımlar arasına girmeye başaran Tozkoparan İskender ekran mecarasında neredeyse 1 yılı geride bırakıyor. Tarih, macera, ve komedinin birarada olduğu Tozkoparan İskender son bölümünün ne zaman yayınlanacağı merak ediliyor. Peki, Tozkoparan İskender saat kaçta başlayacak? Tozkoparan İskender’in yeni bölümü ne zaman? Tozkoparan İskender 28. bölümde neler oldu? İşte Tozkoparan İskender ile ilgili merak edilenler…

TOZKOPARAN İSKENDER NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Tozkoparan İskender dizisi, her pazar saat 17:00'de TRT 1'de ekrana geliyor. Yeni bölümün tekrarı ise sabah 10.30’da yayınlanıyor.

TOZKOPARAN İSKENDER 28. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Tozkoparanların yurdu kemankeş ocağının yıkımından son anda Tozkoparan yayını kurtaran Salih, hastanede iyileşme sürecindedir. İskender ve Mavi Ay, başlarına gelen maceralardan sonra Salih'in iyileşmesini beklerken sabırlı olmak zorundadır. Üstelik okuldan da atılmışlardır. Ailelerine karşı ne diyeceklerini bilemeyen Mavi Ay'da ilk fire, annesi Melda tarafından evden çıkması ve hatta telefonda oyun oynaması bile yasaklanan Arda olur. Asya, Elif ve Sinan, Arda'yı evden çıkarmak için yoğun çaba sarf eder.

Haberin Devamı

Plan, Refika Hanım'a dil dökerek okula geri dönmek ve işleri yoluna koymaktır. İskender ise kemankeş ocağını yıkan ve babasının başına gelenlerden sorumlu olan HARP şirketinin peşine düşer. Bu yolda çeşitli entrikalar ve zorlu mücadelelerle karşılaşacak olan İskender, gözünü dört açmak zorundadır.

Diğer yandan büyük büyük dedesi Ahriman'ın kemankeş ocağının altına sakladığı zamangacı bulan Haluk, artık Cenk'e kendi inandığı gerçeklerin hepsini anlatır. Cenk zamanın çocuğuna karşı hazır olmalıdır zira zaman makinesiyle yolculuk etmelerine çok az kalmıştır. Pençe dövüş akademisinde antrenmanlar hızla devam ederken, bale akademisine giden bir kız öğrenci olan Pelin'in Pençe'ye girmek istemesi ortalığı karıştırır.

İskender kemankeş ocağını yıkan şirketi bulabilecek mi? Mavi Ay, Refika'yı ikna ederek okulda kalmayı başarabilecek mi? Hastanede yatan Salih iyileşebilecek mi? Cenk zamanın çocuğuna karşı hazır olabilecek mi?

Haberin Devamı

TOZKOPARAN İSKENDER İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN