18 Mart

18 Mart

Son dakika 18 mart haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 18 mart ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 18 mart haber sayfamızda bulabilirsiniz.

18 Mart

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 18 mart gelişmeleri de dahil olmak üzere 7.834 18 mart haberi bulunmuştur. Tüm 18 mart haberleri aşağıda listelenmiştir.
Threads neden yasaklandı, Türkiye’de neden kapanıyor?
Threads neden yasaklandı, Türkiye’de neden kapanıyor? Threads, Rekabet Kurulu’nun ‘kişisel veriler’ üzerine verdiği karar gereği faaliyetlerini 29 Nisan’dan sonra durduracak.
16.04.2024 Yaşam
1 milyon 100 bin TL karşılığında 4 milyon 200 TL! Tefecilerin planını polis bozu
1 milyon 100 bin TL karşılığında 4 milyon 200 TL! Tefecilerin planını polis bozu İstanbul’da tefecilik yapan bir şebeke, 1 milyon 100 bin lira borç para verdikleri Z.K.Ç. isimli bir kadından 4 milyon 200 bin lira para aldı. Aldıkları parayla yetinmeyen tefeciler, kadına ait 30 milyon lira değerinde 2 daire, 1 dükkan ve 1 arsaya da el koydu. Şüpheliler bununla da kalmayıp 20 milyon lira isteyince Z.K.Ç., polise giderek şikayetçi oldu. Şikayet üzerine düzenlenen operasyonda tefecilik yaptıkları tespit edilen 6 kişi gözaltına alındı.
29.03.2024 Gündem
Çukurova polisi 20 ruhsatsız silah ele geçirirken 212 kişiyi de yakaladı! Silahlanmanın önüne geçiliyor
Çukurova polisi 20 ruhsatsız silah ele geçirirken 212 kişiyi de yakaladı! Silahlanmanın önüne geçiliyor Adana’da Çukurova polisi 6’sı uzun namlulu tüfek olmak üzere toplam 20 ruhsatsız silah ele geçirdi.
22.03.2024 Adana
Bit pazarında motosiklet ve elektrikli bisiklet çalan 2 kişi tutuklandı! Dakikalar içinde götürdü
Bit pazarında motosiklet ve elektrikli bisiklet çalan 2 kişi tutuklandı! Dakikalar içinde götürdü Adana'da bit pazarında 2 motosiklet ve elektrikli bisiklet çalan 2 hırsız polisten kaçamadı. Yakalanan şüpheliler çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
21.03.2024 Adana
Atatürk Cumhuriyet Kulesi giriş ücreti! 21 yıl sonra açıldı: Atatürk Cumhuriyet Kulesi nerede, içinde neler var?
Atatürk Cumhuriyet Kulesi giriş ücreti! 21 yıl sonra açıldı: Atatürk Cumhuriyet Kulesi nerede, içinde neler var? Keçiören’de yapımı tamamlanan Atatürk Cumhuriyet Kulesi’nin açılışını gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, kulenin Keçiörenlilerin sahip çıkması sayesinde ayakta kaldığını söyleyerek, “Kulemiz aslında başlı başına bir azim abidesidir” dedi. Peki, Atatürk Cumhuriyet Kulesi giriş ücreti ne kadar, Atatürk Cumhuriyet Kulesi giriş nerede, içinde neler var?
20.03.2024 Gündem
Estetik ameliyatı olan kadın hayatını kaybetti! Soruşturma başlatıldı
Estetik ameliyatı olan kadın hayatını kaybetti! Soruşturma başlatıldı Kayseri'de burun, elmacık kemiği ve kulaklarından estetik ameliyatı olmak için hastaneye giden Ahu Gültekin, 9 saat süren ameliyatın ardından 5 gün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Olayda ihmal olduğunu iddia eden merhumun kardeşi Mustafa Gültekin, "Olayda ihmal olduğunu düşünüyorum. Normalde ameliyata profesör girmesi gerekiyor ama asistanı girmiş. Asistanının da kim olduğunu ve nerede olduğunu şu anda bulamıyoruz" dedi.
20.03.2024 Gündem
Akaryakıtta tek fiyat dönemi başlıyor! EPDK duyurdu
Akaryakıtta tek fiyat dönemi başlıyor! EPDK duyurdu Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), akaryakıt istasyonlarında farklı isimlerle satılan dizel ve benzinde uygulanan fiyat farklarını kaldırmaya hazırlanıyor.
20.03.2024 Ekonomi
Kedi Eros'u öldüren sanığa verilen cezaya savcılık itiraz edecek
Kedi Eros'u öldüren sanığa verilen cezaya savcılık itiraz edecek Başakşehir’de yılbaşı gecesi Eros adlı kediyi asansörde sıkıştırıp tekmeleyerek öldürmesi sebebiyle İbrahim Keloğlan’a verilen 2 yıl 6 ay hapis cezasına Cumhuriyet Savcısı itiraz edecek.
20.03.2024 Gündem
Kadınlar 'edepsiz' buldukları spor salonuna çöp döktü! Büyük tartışma çıktı
Kadınlar 'edepsiz' buldukları spor salonuna çöp döktü! Büyük tartışma çıktı Adana’da bir grup kadın, rahatsız oldukları spor salonunu basarak salona çöp döktü.
20.03.2024 Adana
Adana’da 10 ruhsatsız silah ele geçirildi
Adana’da 10 ruhsatsız silah ele geçirildi Yüreğir polisi yaptığı çalışmalarda 10 ruhsatsız silah ele geçirirken çeşitli suçlardan aranan 108 kişiyi de yakaladı.
20.03.2024 Adana
Ölüme neden olan binanın yıkımında korku dolu anlar! Son anda pencereye çıkıp el salladı
Ölüme neden olan binanın yıkımında korku dolu anlar! Son anda pencereye çıkıp el salladı Avcılar’da geçen yıl, 38 yaşındaki Mahbup Uzunay, binadan düşen beton parçalarının kafasına düşmesi sonucu hayatını kaybetmişti. Yapılan testlerde çürük olduğu belirlenen 4 katlı binanın yıkımı, olaydan 11 ay sonra başlatıldı. Yıkım sırasında, binanın 4'üncü katında uyuyan evsiz pencereye çıkarak ekiplere seslendi. Evsizin binayı terk etmesiyle yıkıma devam edildi.
20.03.2024 Gündem
Bankadan para çeken esnafın otomobilinin lastiğini kesip, tamircide 270 bin lirasını çaldılar
Bankadan para çeken esnafın otomobilinin lastiğini kesip, tamircide 270 bin lirasını çaldılar Adana'da bankadan 270 bin TL çeken esnaf Ahmet O.'nun (23) otomobilinin lastiği Hüseyin T. (33) tarafından bıçakla patlatıldı. Durumu fark edip tamirciye giden Ahmet O.'yu takip eden Hüseyin T., Ali A. (44) ile aracın ön koltuğundaki para dolu poşeti çaldı. Güvenlik kameralarından tespit edilen 2 şüpheli, yakalanıp, tutuklandı.
20.03.2024 Adana
Bitcoin sert düştü! Kayıp yüzde 14'ü buldu
Bitcoin sert düştü! Kayıp yüzde 14'ü buldu Geçtiğimiz hafta 73 bin dolar seviyesini aşarak rekor kıran Bitcoin 63 bin dolar seviyesinin hemen altına kadar çekildi. Düşüş yüzde 14'ü aştı.
19.03.2024 Ekonomi
THY'den indirimli bilet kampanyası! Tarihler verildi
THY'den indirimli bilet kampanyası! Tarihler verildi Türk Hava Yolları 65 yaş ve üzeri yolculara yurt içi seyahatlerinde yüzde 25 indirim imkanı sağlıyor.
19.03.2024 Ekonomi
Bitcoin'de sert düşüş! Kritik seviyenin altına indi
Bitcoin'de sert düşüş! Kritik seviyenin altına indi Geçtiğimiz hafta 73 bin dolar seviyesini aşarak rekor kıran Bitcoin 63 bin dolar seviyesinin hemen altına kadar çekildi. Düşüş yüzde 14'ü aştı.
19.03.2024 Ekonomi
CHP'de para sayma görüntüleri soruşturmasında avukatın ifadesi ortaya çıktı
CHP'de para sayma görüntüleri soruşturmasında avukatın ifadesi ortaya çıktı CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği iddia edilen para sayma görüntülerine ilişkin yürütülen soruşturmada yeni detaylar ortaya çıktı.
19.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröristana izin vermeyeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröristana izin vermeyeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mehmetçik ile İftar programında konuştu. "Sınırlarımızda bir teröristan kurulmasına müsaade etmeyeceğiz" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, güçlü ordu vurgusu yaptı ve "Güçlü bir orduya sahip olmak bizim için tercihten öte bir mecrubiyettir. " açıklamasında bulundu.
18.03.2024 Gündem
Babasını hiç görmeyen şehit oğlu, özel harekat polisi olmak istediğini söyledi! "Seve seve giderim savaşmaya"
Babasını hiç görmeyen şehit oğlu, özel harekat polisi olmak istediğini söyledi! "Seve seve giderim savaşmaya" Babası Uzman Çavuş Murat Özkozanoğlu, Hakkari'de 2011 yılında bölücü terör örgütü PKK'lıların saldırısı sonucu şehit olduğunda henüz dünyada olmayan 13 yaşındaki Murat, özel harekat polisi olacağını söyledi.
18.03.2024 Adana
18 Mart anması yapıldı! Gözyaşlarına hakim olamadı
18 Mart anması yapıldı! Gözyaşlarına hakim olamadı Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109'uncu yılı ve 18 Mart Şehitleri Anma Günü nedeniyle Samsun'da şehitlikler ziyaret edildi. Samsun Valisi Orhan Tavlı ile Garnizon Komutanı Tümgeneral Davut Ala, gözyaşlarına hakim olamayan 2 şehit annesini teselli etti.
18.03.2024 Gündem
Ünlü isimlerden 18 Mart paylaşımları: Çanakkale geçilmez! Sevgi, saygı ve minnetle anıyoruz
Ünlü isimlerden 18 Mart paylaşımları: Çanakkale geçilmez! Sevgi, saygı ve minnetle anıyoruz Magazin dünyasının ünlü isimleri, sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'ni kutladı. İşte ünlülerin 18 Mart paylaşımları...
18.03.2024 Magazin
Erdoğan: Çanakkale'de yazılan destandan alacağımız çok önemli dersler olacağına inanıyoruz
Erdoğan: Çanakkale'de yazılan destandan alacağımız çok önemli dersler olacağına inanıyoruz Şehitler Abidesi'nde 18 Mart Şehitleri Anma Günü Töreni'ne katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye Yüzyılı'nın inşasında Çanakkale'de yazılan destandan alacağımız çok önemli dersler olacağına inanıyoruz." dedi.
18.03.2024 Gündem
Ay Yengeç burcunda: Astrolog Aygül Aydın, 25 Mart Ay Tutulması'nda 3 burç için hazır olun mesajı verdi!
Ay Yengeç burcunda: Astrolog Aygül Aydın, 25 Mart Ay Tutulması'nda 3 burç için hazır olun mesajı verdi! Ay Yengeç burcunda başladığımız 18 Mart haftasında 3 burç için müjdeli haber geldi. Astrolog Aygül Aydın, 12 burç için 18-24 Mart haftasını yorumladı. İşte Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…
18.03.2024 Astroloji
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 18 Mart mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 18 Mart mesajı 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 109. Yıl Dönümü dolayısıyla bir mesaj yaynlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Çanakkale Zaferi, dönemin en modern ordularını dize getiren, “Çanakkale Geçilmez” sözünü tarihe nakşeden şanlı bir destan olmuştur." dedi.
18.03.2024 Gündem
Çanakkale Zaferi'nin kaçıncı yıldönümü? 18 Mart Çanakkale Zaferi'nden kaç yıl geçti?
Çanakkale Zaferi'nin kaçıncı yıldönümü? 18 Mart Çanakkale Zaferi'nden kaç yıl geçti? 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin üzerinen kaç yıl geçti merak ediliyor. Türk tarihi açısından önemli günlerin başında gelen ve Kurtuluş Savaşı'nın da en önemli anlarından olan Çanakkale Zaferi'nin kaçıncı yıldönümü? İşte detaylar...
18.03.2024 Gündem
YÜKSELİYOR! Altın fiyatları 18 Mart sabahına hızlı giriş yaptı: İşte gram, çeyrek altın fiyatı
YÜKSELİYOR! Altın fiyatları 18 Mart sabahına hızlı giriş yaptı: İşte gram, çeyrek altın fiyatı Altın fiyatları yükselişe geçti. Ons değeri ve döviz kurundaki son dakika hareketlilik altın fiyatlarını etkiledi. Yeni haftaya değer kazanarak başlayan gram altın fiyatı bugün 2 bin 230 liraya yükseldi. 18 Mart 2024 Pazartesi Kapalıçarşı'dan canlı altın fiyatları alış-satış tablosunu haberimizde derledik.
18.03.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

18 Mart ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 18 mart haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.