İftar Saati

İftar Saati

Son dakika iftar saati haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan iftar saati ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını iftar saati haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İftar Saati

haberleri sayfasında son dakika yaşanan iftar saati gelişmeleri de dahil olmak üzere 295 iftar saati haberi bulunmuştur. Tüm iftar saati haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Hırsız var' mesajını önemsemeyince hayatını şokunu yaşadı
'Hırsız var' mesajını önemsemeyince hayatını şokunu yaşadı Arnavutköy’de iftar saati durgunluğunu fırsat bilen 3 hırsız, park halindeki hafif ticari aracın içerisindeki 25 bin TL’lik inşaat malzemesini çaldı. Hırsızları fark eden bir kadın, mahalledeki ev hanımlarının yer aldığı sosyal medya grubuna mesaj atarak komşularını uyarmak istedi. Gruba gelen mesajı dikkate almayan kişi, dışarı çıktığında soyulduğunu görünce polise giderek şikayetçi oldu. Hırsızlık anları ise kameraya yansıdı.
25.03.2024 Gündem
Oruç açarken okunacak dua! Oruç açarken hangi dua okunur, orucu acarken okunan dua unutulursa ne yapılmalı? Orucu açarken ne denir?
Oruç açarken okunacak dua! Oruç açarken hangi dua okunur, orucu acarken okunan dua unutulursa ne yapılmalı? Orucu açarken ne denir? Ramazanda oruç açarken okunacak dua ile ilgili aramalar, iftar saati beklenirken sorgulanan konu başlıklarından biri oldu. Oruç açarken hangi dua okunur, sorusuna yanıt aranıyor. Ramazan ayında oruç ibadetini yerine getirecek olan vatandaşlar on bir ayın sultanı Ramazan’ı karşıladı. Oruç ibadeti yerine getirilirken ilk iftarlarını yapacaklar iftarda okunacak duaları araştırıyor. Peki, Oruç açarken hangi dua okunur, iftar açarken hangi dua okunur? İftar açarken nasıl dua edilir, orucu acarken okunan dua unutulursa ne olur? İşte oruç açarken okunacak dua…
11.03.2024 Ramazan
Regaip Kandili iftar saati 2024 | Regaip Kandili orucu saat kaçta, ne zaman açılır? Regaip Kandili orucu imsak vakti 2024
Regaip Kandili iftar saati 2024 | Regaip Kandili orucu saat kaçta, ne zaman açılır? Regaip Kandili orucu imsak vakti 2024 Regaip Kandili orucu niyeti saat kaçta, ne zaman yapılır, Regaip Kandili oruç niyeti nasıl getirilir? Soruları günün en çok sorgulanan soru başlıklarından oldu. Regaip Kandili bugün idrak ediliyor. Müslümanlar Regaip Kandilinde oruç tutmak isteyen vatandaşlar üç ayların karşılanacağı Regaip Kandili oruç niyeti nasıl getirilir, sorusuna yanıt ararken Regaip Kandili orucu niyeti unutulursa ne olur, Regaip Kandili orucu niyeti nasıl yapılır? Regaip Kandili orucu ne zaman açılır? Sorularına da yanıt arıyor. İşte Regaip Kandili orucu imsak vakti 2024...
11.01.2024 Gündem
Bolu’da onlarca araç çarpıştı! Ankara istikameti ulaşım aksadı
Bolu’da onlarca araç çarpıştı! Ankara istikameti ulaşım aksadı TEM Otoyolu Bolu geçişinde 58 aracın karıştığı 2'si ağır 10 kişinin yaralandığı zincirleme kazanın ardından 7 saat kapalı kalan Ankara istikameti trafiğe komple açıldı.
30.03.2023 Gündem
2023 Diyanet Ramazan imsakiyesi: İlk sahur kaçta bitiyor? İstanbul, Ankara, İzmir ve tüm illerde iftar ve sahur vakitleri
2023 Diyanet Ramazan imsakiyesi: İlk sahur kaçta bitiyor? İstanbul, Ankara, İzmir ve tüm illerde iftar ve sahur vakitleri Ramazan 2023 bu akşam ilk sahurla başlıyor. Bu gece kalkılacak sahur sonrası yarın ilk iftar açılacak. Diyanet Ramazan İmsakiyesi ile il il iftar ve sahur vakitleri de takvim de yer aldı. Oruç ibadetini yerine getirecek olan vatandaşlar ilk sahur kaçta bitiyor sorusuna yanıt aramaya başladı. İlk imsaki 22 Mart Çarşamba gecesini 23 Mart Perşembe'ye bağlayan gece 04:33'te Türkiye'nin en doğusunda Iğdır'da kapatılacak. Yine Türkiye'de ilk iftar 18:25 Iğdır'da açılacak. Ramazan ayında son imsaki Çanakkale'de 05:43'te kapatılacak. Türkiye'de en son iftar açan şehir Çanakkale ve Edirne olacak. Türkiye'de ilk orucu en uzun şehir Sinop olurken en kısa oruç Şanlıurfa, Adana, Hatay, Kilis ve Mersin'de tutulacak.
22.03.2023 Gündem
İftar sahur saatleri 2023! İl il Ramazanın ilk günü iftar saat kaçta, ramazanın ilk günü oruç kaçta açılacak, iftarda oruç ezan bitince mi açılır?
İftar sahur saatleri 2023! İl il Ramazanın ilk günü iftar saat kaçta, ramazanın ilk günü oruç kaçta açılacak, iftarda oruç ezan bitince mi açılır? İftar saati kaçta 2023, oruç saat kaçta açılacak? Ramazanın ilk günü iftar saati 2023 merak ediliyor. Ramazan ayının ilk günü iftar saati, bulunduğunuz coğrafi konuma ve güneşin batış saatine göre değişebilir. Türkiye'de Ramazan ayı boyunca iftar saati, güneşin batışından sonra ezanın okunmasıyla belirlenir ve her gün birkaç dakika ileri veya geri kayabilir. Peki, Ramazanın ilk günü iftar saat kaçta, ramazanın ilk günü oruç kaçta açılacak, iftarda oruç ezan bitince mi açılır? İşte İftar sahur saatleri 2023…
22.03.2023 Ramazan Haberleri
Kızılay, ramazanda 19 milyon kişiye ulaşmayı planlıyor
Kızılay, ramazanda 19 milyon kişiye ulaşmayı planlıyor “Bu Ramazan Acımız Bir Aşımız Bir” sloganıyla Ramazan kampanyasını yürütecek olan Kızılay, 2 milyar 118 milyon TL’lik yardımla 18 milyon 966 bin 330 kişiye ulaşmayı planlıyor.
22.03.2023 Gündem
Oruç tutarken regl (adet) olmak orucu bozar mı? İftara yakın regli olunca ne yapılmalı? Regli olunca yemek yenir mi?
Oruç tutarken regl (adet) olmak orucu bozar mı? İftara yakın regli olunca ne yapılmalı? Regli olunca yemek yenir mi? Ramazan ayı geldiği zaman oruç tutan kadınların merak ettiği konular arasında oruç tutarken regl (adet) olmak orucu bozar mı sorusu geliyor. Bu konu hakkında bilgi almak isteyen pek çok kişi Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesinde bilgi almaya çalışmaktadır. Özellikle bu durum oruç tutmayı dileyen kadınların büyük bir çoğunluğunu kapsadığı için önemli bir konudur.
9.03.2023 Ramazan
2023 Ramazan ilk iftar saati kaçta? 23 Mart Perşembe 2023 ezan saatleri...
2023 Ramazan ilk iftar saati kaçta? 23 Mart Perşembe 2023 ezan saatleri... 23 Mart 2023 Perşembe akşam ezanı saati kaçta sorusunun yanıtı merak ediliyor. On bir ayın sultanı Ramazan'ı sabırsızlıkla bekleyenler ilk iftar ve ilk sahur saatini de araştırmaya başladı. Hilalin görünmesiyle başlayacak olan Ramazan orucu, İslam'ın şartları arasında yer alıyor. Peki 2023 Ramazan'ın ilk iftarı saat kaçta? İşte 23 Mart 2023 Perşembe ezan saatleri...
19.02.2023 Gündem
İftar saati 26 Ocak 2023! Regaip Kandili oruç saati ne, bugün oruç kaçta açılıyor? Akşam ezanı kaçta okunuyor?
İftar saati 26 Ocak 2023! Regaip Kandili oruç saati ne, bugün oruç kaçta açılıyor? Akşam ezanı kaçta okunuyor? Regaip Kandili nedeniyle oruç tutan vatandaşlar iftar saati için sorgulama yapmaya başladı. Regaip Kandili bu yıl 26 Ocak tarihine denk geldi. Bugün oruç tutan vatandaşlar arama motorlarına yönelerek “Regaip Kandili oruç saati ne, bugün oruç kaçta açılıyor?” sorularına yanıt arıyor. İşte Yılın ilk kandili olan Regaip Kandili oruç açma saati…
26.01.2023 Gündem
Bakan Varank, Çamlıca'da gençlerle buluştu
Bakan Varank, Çamlıca'da gençlerle buluştu Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, sosyal medya hesabından yaptığı çağrıya cevap veren gençlerlerle Büyük Çamlıca Camisi Külliyesi'nde bir araya gelerek iftar yaptı. İftarın ardından külliyede bulunan İslam Medeniyetleri Müzesi'ni ziyaret eden Varank, gençliğe çok güvendiklerini belirterek, "Türkiye Cumhuriyeti’ni dünyanın en büyük ilk 10 ekonomisinden biri yapma hayalini gerçekleştirecek olanların Teknofest kuşağı olduğunu biliyoruz" dedi.
10.04.2022 Siyaset
Emine Erdoğan, iftarını öğrencilerle birlikte yaptı
Emine Erdoğan, iftarını öğrencilerle birlikte yaptı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Hacı Ömer Sabancı Kız Öğrenci Yurdu'nda kalan öğrencilerle iftarda bir araya geldi.
6.04.2022 Gündem
5 Nisan iftar saati! Akşam ezanı saat kaçta okunacak, bugün iftara ne kadar kaldı? İmsakiye vakti 2022
5 Nisan iftar saati! Akşam ezanı saat kaçta okunacak, bugün iftara ne kadar kaldı? İmsakiye vakti 2022 Orucuna niyet eden vatandaşlar iftara az bir süre kala “5 Nisan iftar saati” araştırmasına başladı. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayımlanan Ramazan İmsakiyesi ile belirlenen iftar saatiyle oruçlar açılacak. Peki, Akşam ezanı saat kaçta okunacak, bugün iftara ne kadar kaldı? İmsakiye vakti ile 5 Nisan iftar saati…
5.04.2022 Ramazan Haberleri
Ekmeği sirkeyi alan oraya koştu! Yurt dışından gelen bile var...
Ekmeği sirkeyi alan oraya koştu! Yurt dışından gelen bile var... Oruç Baba Türbesi'ne ziyaretler şimdiden başladı. Türbeyi ziyarete gelenler, elindeki sirkeleri önce dağıttı. İstanbul'un çeşitli yerlerinden türbeyi ziyarete gelenlerin arasında, şehir dışından gelenler de vardı. Alanya'dan geldiğini dile getiren Jale Özen "Alanya'dan geldim. 09.30'dan beri bekliyorum. Ezan okununca ekmeğime sirke döküp orucumu açacağım. İftar saatine kadar buradayım. Orucumu açıp öyle evime gideceğim" dedi.
2.04.2022 Gündem
2022 iftar vakitleri! İstanbul, Ankara, İzmir’de iftar saat kaçta? Oruç saat kaçta açılacak? İstanbul, Ankara, İzmir iftar saati!
2022 iftar vakitleri! İstanbul, Ankara, İzmir’de iftar saat kaçta? Oruç saat kaçta açılacak? İstanbul, Ankara, İzmir iftar saati! Dünya çapında milyarlarca müslüman İslam'ın en hayırlı ayı Ramazan ayını idrak ediyor. Hicri takvimin 9. ayı olan Ramazan, oruç tutma ayıdır ve mübarek aylardan biridir. Ramazan ayında oruç tutmanın yanı sıra insanlar dua, tefekkür ve yardım ile geçirirler. Ramazan ayının ilk orucunu geride bırakırken pek çok kişi de İstanbul, İzmir ve Ankara iftar vakitlerini merak ediyor. Peki, İstanbul, Ankara, İzmir’de iftar saat kaçta? Oruç saat kaçta açılacak? İstanbul, Ankara, İzmir iftar saati!
2.04.2022 Ramazan
İstanbul’da ezan kaçta okunuyor? İftara ne kadar kaldı? Orucun ilk günü İstanbul’da ilçe ilçe iftar saati!
İstanbul’da ezan kaçta okunuyor? İftara ne kadar kaldı? Orucun ilk günü İstanbul’da ilçe ilçe iftar saati! Müslümanların huzur, manevi şifa buldukları, iradelerini ve nefislerini terbiye ettikleri mübarek Ramazan ayının ilk günü geride kalmak üzere. Bu manevi iklimden en iyi şekilde faydalanmak için tüm müslümanlar oruçlarını tutuyor ve ibadetlerini gerçekleştiriyor. Ramazan ayının ilk orucunu açmak için hazırlıklar yapılırken iftar saatleri de pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki, İstanbul’da ezan kaçta okunuyor? İftara ne kadar kaldı? İstanbul’da iftar saat kaçta? İstanbul’da ilçe ilçe iftar saati!
2.04.2022 Ramazan
Ramazan’da göğüste ağrılı yanma ve kabızlık varsa dikkat! Uzmanı uyardı!
Ramazan’da göğüste ağrılı yanma ve kabızlık varsa dikkat! Uzmanı uyardı! Ramazan ayı boyunca çoğu insanın normalde tükettiğinden daha ağır ve zengin çeşitli yiyeceklere meyilli olduğunu belirten uzmanlar, dini olarak da tavsiye edilen hurmanın kan basıncını düşürdüğünü, kalp hastalığı ile kolon kanseri riskini azalttığını ve kabızlığı giderdiğini ifade ediyor. Ramazan’da su ihtiyacının çaydan karşılanmaması gerektiğini belirten uzmanlar, suyun iftarda, sahurda ve iftar ile sahur arasında bölünerek tüketilmesini öneriyor. Daha uzun tokluk hissi için sahurda lifli besinler tüketilmesi ve iftarda ise çorba ile başlanarak az yağlı yemekler tercih edilmesi tavsiye ediliyor.
1.04.2022 Ramazan
Ramazan imsakiyesi 2022 iftar saatleri! İlk iftar saati ve sahur vakti ne zaman, ezan kaçta okunuyor? İmsakiye 2022!
Ramazan imsakiyesi 2022 iftar saatleri! İlk iftar saati ve sahur vakti ne zaman, ezan kaçta okunuyor? İmsakiye 2022! İftar saati ve sahur vakti 2022 Ramazan imsakiyesi ile sorgulanabiliyor. On bir ayın sultanı için heyecan dorukta. Ramazan orucu ibadetini yerine getirecek vatandaşlar Diyanet İşleri Başkanlığı'nın yayınladığı 30 günlük 2022 İmsakiye takvimine göre iftar vakti ve sahur saatini öğrenmeye çalışıyor. İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Bursa, Kocaeli, Konya, Kayseri, Balıkesir, Gaziantep, Trabzon, Şanlıurfa, Adana başta olmak üzere Türkiye’deki tüm iller iftar vakti haberimizde mevcut. Peki, İmsakiye ile 2022 iftar saati kaçta, ezan kaçta okunuyor? İşte 2022  iftar saatleri…
1.04.2022 Ramazan Haberleri
İl il iftar saatleri 2022 sorgulama ekranı! Geri sayım başladı: İftar saati kaç, ezan kaçta okunuyor? İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Denizli…
İl il iftar saatleri 2022 sorgulama ekranı! Geri sayım başladı: İftar saati kaç, ezan kaçta okunuyor? İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Denizli… On bir ayın sultanı Ramazan için az bir süre kaldı. 2 Nisan 2022 Cumartesi günü ilk oruç tutulacak. İmsakiye takvimine göre 81 il için iftar vakti ve sahur saatleri de belli oldu. Oruç tutacaklar "İftar saati kaçta, ezan kaçta okunuyor?" sorusuna yanıt arıyor. İşte İstanbul, Ankara, İzmir il il iftar saatleri…
31.03.2022 Ramazan Haberleri
İstanbul iftar saati kaçta, sahura kaçta kalkacağız? İstanbul'da imsak ve sahur vakti ne zaman?
İstanbul iftar saati kaçta, sahura kaçta kalkacağız? İstanbul'da imsak ve sahur vakti ne zaman? İstanbul iftar ve sahur vakti merak ediliyor. İstanbul iftar, imsak ve sahur vakti ne zaman? sorusuna yanıt aranıyor. Ramazan ayı içi geri sayım sürerken, Diyanet İşleri Başkanlığı iftar, imsak ve sahur saatlerini yayımladı. Peki İstanbul’da iftar vakti ne zaman? İstanbul iftar, imsak ve sahur vakti ve saatleri…
31.03.2022 Ramazan Haberleri
Orucun ilk günü ne zaman, hangi gün? Orucun ilk günü ezan kaçta okunacak, iftar saat 2022?
Orucun ilk günü ne zaman, hangi gün? Orucun ilk günü ezan kaçta okunacak, iftar saat 2022? “Orucun ilk günü ne zaman 2022?” ve “Orucun ilk günü ezan kaçta okunacak?” sorularına yanıt aranmaya başlandı. 11 ayın sultanı Ramazan ayı heyecanla beklenirken, Ramazan orucu ibadetini yerine getirecek Müslümanların oruç ve iftara yönelik araştırmaları da hız kazandı. Peki, 2022 ilk oruç ne zaman, hangi gün başlıyor? Orucun ilk günü iftar saati ne, ezan kaçta okunacak?
23.03.2022 Ramazan
Seyir halindeki TIR'ın dorsesi tabelaya takıldı, trafik tıkandı!
Seyir halindeki TIR'ın dorsesi tabelaya takıldı, trafik tıkandı! Gaziantep'de seyir halindeki TIR'ın dorsesi aniden kalkınca tabelaya takıldı. Kimsenin yaralanmadığı kazada trafik durma noktasına geldi.
4.05.2021 Gündem
Fırınlar pazar günü açık mı? Hafta sonu fırınlar saat kaça kadar açık? Tam kapanmada fırınların çalışma saatleri!
Fırınlar pazar günü açık mı? Hafta sonu fırınlar saat kaça kadar açık? Tam kapanmada fırınların çalışma saatleri! Tam kapanma süreci ülke genelinde ediyor. Tam kapanmanın ikinci gününde Türkiye genelinde tam kapanma sürecinde fırınlarda sıkı denetim ve uyarı çalışmaları sürüyor. Bir yandan Ramazan pidesi ve unlu mamuller üreten fırınlar denetlenirken, vatandaşın yasaklara uyup uymadığı, suistimal edip etmediği de kontrol ediliyor. Yasaklar, kurallar ve muaf tutulacakların listesi İçişleri Bakanlığı'nın genelgesinde detayları ile açıklanmıştı. Hafta sonu nedeniyle pek çok kişi fırınların pazar günleri çalışıp çalışmadığını merak ediyor. Peki, Fırınlar pazar günleri açık mı? Hafta sonu fırınlar saat kaça kadar açık? Yarın fırınlar açık mı, kapalı mı? 2 Mayıs fırınlar açık olacak mı? İşte Tam kapanmada fırınların çalışma saatleri!
1.05.2021 Gündem
Fırınlar ne zaman kapanıyor? Bugün fırınlar kaça kadar açık? Yasaklarda fırınlar kaça kadar açık?
Fırınlar ne zaman kapanıyor? Bugün fırınlar kaça kadar açık? Yasaklarda fırınlar kaça kadar açık? Salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında 17 günlük tam kapanma dün akşam saat 19.00'da başladı. Ramazan Bayramı'nı kapsayacak şekilde alınan tam kapanmada açık olan iş yerleri ve kısıtlamadan muaf olacaklar da İçişleri Bakanlığı genelgesinde tek tek açıklandı. Tam kapanmanın ilk gününde pek çok kişi yasakların kapsamı, marketler ve fırınların çalışma saatleri ile ilgili araştırmalarını sürdürüyor. Peki, Fırınlar ne zaman kapanıyor? Bugün fırınlar kaça kadar açık? Yasaklarda fırınlar kaça kadar açık? Tam kapanmada fırınlar kaça kadar açık? Fırınlar saat kaçta kapanıyor? İşte fırınların çalışma saatleri!
30.04.2021 Gündem
Şanlıurfa'da iftar saatinde zincirleme kaza: 1 ölü, 3 yaralı
Şanlıurfa'da iftar saatinde zincirleme kaza: 1 ölü, 3 yaralı Şanlıurfa'da iftar saatinde 3 otomobilin çarpıştığı kazada İbrahim Urtekin (14) hayatını kaybetti, 1'i ağır 3 kişi de yaralandı.
29.04.2021 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

İftar Saati ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki iftar saati haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.