17 Aralık

17 Aralık

Son dakika 17 Aralık haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 17 Aralık ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 17 Aralık haber sayfamızda bulabilirsiniz.

17 Aralık

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 17 aralık gelişmeleri de dahil olmak üzere 9.167 17 aralık haberi bulunmuştur. Tüm 17 aralık haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hayatını kaybetti! 700 liralık malzeme hayatını kurtarabilirdi
Hayatını kaybetti! 700 liralık malzeme hayatını kurtarabilirdi Zonguldak’ta maden ocağında elektrik panosunda çalışan işçi Soner Korkut, elektrik panolarında kaçak akım rölesi ve topraklama bulunmadığı için akıma kapılarak hayatını kaybetti. Maden ocağının işletme müdürü maden mühendisi Yusuf Çavdar tutuklandı.
5.04.2024 Gündem
TIPTA yan dal sınav sonuçları açıklandı mı? YDUS 2. dönem sonuçları nasıl sorgulanır? Tıpta yan dal sınavı sonuç tarihi…
TIPTA yan dal sınav sonuçları açıklandı mı? YDUS 2. dönem sonuçları nasıl sorgulanır? Tıpta yan dal sınavı sonuç tarihi… TIPTA yan dal sınav sonuçları için tarih verildi. Sınavda adaylara çoktan seçmeli 60 soru için 80 dakika süre verildi. 3 bin 655 adayın başvuru yaptığı YDUS sınavının sonuçları ÖSYM'nin sonuç açıklama sistemi olan https://sonuc.osym.gov.tr/ üzerinden erişime açılacak. Peki, YDUS 2. dönem sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte TIPTA yan dal sınav sonuçları…
5.03.2024 Gündem
Kırşehir'de 2 eve saldırıda, 1 kişiyi öldürüp 2 kişiyi yaralayan şüpheli tutuklandı
Kırşehir'de 2 eve saldırıda, 1 kişiyi öldürüp 2 kişiyi yaralayan şüpheli tutuklandı Kırşehir'de, kahvehane sahibi Veysel Uçar'ı öldürüp, 2 kişiyi de yaraladığı suçlamasıyla gözaltına alınan Fatih Yağcı (34), tutuklandı.
4.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye bildiri tepkisi: Terörü kınamamak korkaklıktır
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye bildiri tepkisi: Terörü kınamamak korkaklıktır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium'da Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günleri etkinliğinde açıklamalarda bulundu. TBMM'den terörü kınayan bildiriye imza atmayan CHP ve DEM'e tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Teröristle aynı dili konuşan, terörist gibi muamele görmekten kaçamaz." dedi.
25.12.2023 Gündem
Sırbistan’da seçimlerde hile iddiası ortalığı karıştırdı
Sırbistan’da seçimlerde hile iddiası ortalığı karıştırdı Sırbistan’da 17 Aralık’ta gerçekleştirilen seçimlerde hile yapıldığı iddiası ortalığı karıştırdı. Göstericiler, Belgrad Belediye Meclis binasına girmeye çalışırken, polis eylemcilere gazla müdahale etti.
25.12.2023 Dünya
Eski eşinin ailesi tarafından sokak ortasında dövülen kadının yardım çağrısı! Kan donduran olay
Eski eşinin ailesi tarafından sokak ortasında dövülen kadının yardım çağrısı! Kan donduran olay Bağcılar'da gördüğü şiddet nedeniyle bir yıl önce eşinden ayrılan Songül Kaya (35) sokak ortasında eski eşinin ailesinin sopalı saldırısına uğradı. Eğitimci olan eski eşinden hala tehdit aldığını söyleyen Kaya, çocukları için devletten yardım bekliyor.
22.12.2023 Gündem
Çocuklarının gözünün önünde katledilmişti! Yakınlarına 'Ölümüm Ali'nin elinden olacak' demiş
Çocuklarının gözünün önünde katledilmişti! Yakınlarına 'Ölümüm Ali'nin elinden olacak' demiş Bursa'da uzaklaştırma kararı biten eşi Mustafa Ali Ayda (34) tarafından kalbinden bıçaklanan Burcu Ayda'nın (32), öldürülmeden bir süre önce yengesi Leyla Erdanlı ile akrabalarına, 'Benim ölümüm Ali'nin elinden olacak. Bunu biliyorum ve çok korkuyorum' dediği ortaya çıktı. Kızının ölüm haberi ile Yozgat'tan Bursa'ya gelen Mustafa Erdanlı da "Bundan 20 gün önce kendisi ile telefon konuşması yaptım. Burcu bana, 'Baba Yozgat'a geleceğim. Çocuklarımın okulunun sömestir tatiline girmesini bekliyorum' dedi. O gelemedi" dedi.
21.12.2023 Gündem
MİT ve Emniyet'ten DHKP-C operasyonu
MİT ve Emniyet'ten DHKP-C operasyonu  İstanbul’da emniyet ve MİT ekipleri yaptıkları operasyonla DHKP-C silahlı terör örgütü mensubu olduğu gerekçesiyle aranan Caner Koç'u Sancaktepe’de yakalayarak gözaltına aldı.
21.12.2023 Gündem
İstanbul'un barajlarında doluluk oranları arttı
İstanbul'un barajlarında doluluk oranları arttı İstanbul'da etkili olan yağışların ardından barajlardaki doluluk oranları arttı. İSKİ verilerine göre İstanbul'un barajlarındaki toplam doluluk oranı 4 Aralık'ta yüzde 34,02 iken 17 Aralık'ta yüzde 47,45 oldu. Alibeyköy Barajı yüzde 59,17, Büyükçekmece Barajı yüzde 35,82, Sazlıdere Barajı yüzde 28,37, Istrancalar Barajı yüzde 100, Kazandere Barajı yüzde 37,79 ve Pabuçdere Barajı ise yüzde 24,52 olarak ölçüldü.
17.12.2023 Gündem
VakıfBank ve Eczacıbaşı, FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda finalde karşılaşacak
VakıfBank ve Eczacıbaşı, FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda finalde karşılaşacak Eczacıbaşı Dynavit'in ardından VakıfBank da FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda finale yükseldi. Tarihte ilk kez iki Türk takımı bu turnuvada karşı karşıya gelecek. Kazanan takım, kupayı kazanacak.
16.12.2023 Voleybol
Galatasaray'da sakatlık şoku! Yıldız futbolcunun göğüs kası koptu
Galatasaray'da sakatlık şoku! Yıldız futbolcunun göğüs kası koptu Galatasaray'dan sakatlık açıklaması geldi. Sarı-Kırmızılı kulüp Sergio Oliveira'nın sakatlık yaşadığını duyurdu.
15.12.2023 Galatasaray
Kar yağışı Trakya'ya kadar geldi! İstanbul'a hafta sonu 48 saat  şakır şakır yağmur geliyor:  Meteoroloji saatleri verdi!
Kar yağışı Trakya'ya kadar geldi! İstanbul'a hafta sonu 48 saat şakır şakır yağmur geliyor: Meteoroloji saatleri verdi! Meteoroloji son dakika kar yağışı için uyarıyı verdi. 16-17 Aralık tarihlerinde hava sıcaklıkları aniden düşüyor. Uzmanlardan gelen peş peşe açıklamalarla birlikte İstanbul'da kar yağışı için sabırsız bekleyiş başladı. Hafta sonunda 48 saat kesintisiz sağanak yağmur geliyor. Tekirdağ, Kırklareli, Edirne'de başlayacak kar yağışının durumuna ilişkin haberin detayları belli oldu. Belirgin şekilde düşecek düşecek sıcaklıklarla birlikte vatandaşların gözü kulağı kar haberlerinde olacak. İşte Meteoroloji'den gelen hava durumu tahminleri...
14.12.2023 Gündem
Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinde Samet Akaydın cezalı duruma düştü
Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinde Samet Akaydın cezalı duruma düştü Fenerbahçeli futbolcu Samet Akaydın, Konyaspor maçında görev alamayacak.
9.12.2023 Fenerbahçe
Haluk Levent'ten Gazze'ye destek konseri
Haluk Levent'ten Gazze'ye destek konseri Kurucusu ve başkanı olduğu AHBAP Derneği ile yaptığı yardım çalışmalarıyla adından söz ettiren sanatçı Haluk Levent, 17 Aralık’ta Bostancı Gösteri Merkezi’nde Gazze’ye destek konseri vereceğini açıkladı.
30.11.2023 Magazin
Beşiktaş Başkan Adayı Hasan Arat projelerini açıkladı!
Beşiktaş Başkan Adayı Hasan Arat projelerini açıkladı! Beşiktaş’ta 3 Aralık Pazar günü yapılacak olağanüstü seçimli genel kurul öncesinde başkan adaylarından Hasan Arat, projelerini tanıttı. Wolkswagen Arena'da yapılan ‘Beşiktaşlıların Yolu’ lansmanına siyah-beyazlı taraftarlar da katıldı.
18.11.2023 Beşiktaş
Beşiktaş'ta seçim günü değişti! İşte yeni tarih...
Beşiktaş'ta seçim günü değişti! İşte yeni tarih... Siyah-Beyazlılar seçime gitmeye hazırlanırken yönetim tarihi değiştirdi. Daha önce en geç 17 Aralık'ta yapılacağı duyurulan kongrenin yeni tarihi açıklandı.
31.10.2023 Beşiktaş
Beşiktaş'ta seçim öncesi Tevfik Yamantürk aday olmayacağını açıkladı
Beşiktaş'ta seçim öncesi Tevfik Yamantürk aday olmayacağını açıkladı Beşiktaş Divan Kurulu Başkanı Tevfik Yamantürk, 17 Aralık Pazar günü yapılacak Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu’nda aday olmayacağını açıkladı.
28.10.2023 Beşiktaş
Beşiktaş'ta seçim tarihi açıklandı
Beşiktaş'ta seçim tarihi açıklandı Beşiktaş'ın Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı 17 Aralık Pazar günü gerçekleştirilecek.
23.10.2023 Beşiktaş
İçişleri’ne saldırı girişiminin şifreleri! 'Saldırı dış aklın ürünü'
İçişleri’ne saldırı girişiminin şifreleri! 'Saldırı dış aklın ürünü' Ankara'da bombalı saldırı girişiminde yeni detaylar ortaya çıkarken uzman isimler emniyet güçlerinin terör ve uyuşturucuya yönelik etkili operasyonlarının terör odaklarını rahatsız ettiğine vurgu yaptı, PKK’yı uluslararası güçlerin taşeron olarak kullandığını hatırlattı. Uzmanlar, uyuşturucu ticaretine son dönemde vurulan darbeye ve dış politikadaki gelişmelere dikkati çekerek, uluslararası güçlerin zaman zaman PKK’yı taşeron olarak kullandığını hatırlattı. Ankara’da seçilen sıradışı hedef de bu görüşü güçlendiriyor.
3.10.2023 Gündem
Avusturya Konsolosluğu’ndan depremzede akademisyene skandal vize reddi! 'Ret gerekçesi çok ayıp'
Avusturya Konsolosluğu’ndan depremzede akademisyene skandal vize reddi! 'Ret gerekçesi çok ayıp' Depremde ailesinden yedi kişiyi kaybeden akademisyen Yusuf Karlı, annesine vize alamadı. Avusturya Innsbruck Üniversitesi’nde kuantum fiziği üzerine doktora çalışmasını ve araştırmalarını sürdüren Yusuf Karlı, gerekçe olarak, “Dul kalmışsın, evini kaybetmişsin, geri dönmeyebilirsin” dediklerini iddia ettti.
24.08.2023 Gündem
Ayşenur'u başına 4 kez ateş ederek öldürdü! 'Onu kimseye yar etmeyeceğim'
Ayşenur'u başına 4 kez ateş ederek öldürdü! 'Onu kimseye yar etmeyeceğim' Eskişehir'de, sevgilisi Ayşenur Çolakoğlu'nu (21) tabancayla başına 4 kez ateş ederek öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Hasan Fakıoğlu (22) hakkında iddianame hazırlanarak ‘kadına karşı tasarlayarak kasten öldürme’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı. İddianamede savcılık ifadesine de yer verilen Hasan Fakıoğlu, Ayşenur’un elinden almak istediği silahın kazaya ateş aldığını öne sürüp, arkadaşlarının tanık ifadelerinde yer alan ‘Onu kimseye yar etmeyeceğim, kendimi de onu da öldüreceğim, bu kez beni niye aramıyor, öldüreceğim’ dediği sözlerin ise ‘espri’ olduğunu savundu.
13.06.2023 Yaşam
Mustafa Sarıgül Meclis’e girdi mi? Erzincan’da CHP yüzde kaç oranında oy aldı, Erzincan'da oy oranları nasıl?
Mustafa Sarıgül Meclis’e girdi mi? Erzincan’da CHP yüzde kaç oranında oy aldı, Erzincan'da oy oranları nasıl? Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, 13. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Millet ittifakını destekleyeceğini açıklamış, ardında da CHP Erzincan milletvekilleri aday listesine 1. sıradan katılmıştı. Peki, Mustafa Sarıgül Meclis’e girdi mi? Erzincan’da CHP yüzde kaç oranında oy aldı, Erzincan'da oy oranları nasıl?
14.05.2023 Gündem
Hablemitoğlu suikastı sanığı: Kanunsuz talimat almadım
Hablemitoğlu suikastı sanığı: Kanunsuz talimat almadım Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu'nun öldürülmesiyle ilgili, aralarında FETÖ/PDY elebaşı Fetullah Gülen'in de bulunduğu 10 sanığın yargılanmasına devam edildi. Tutuksuz sanık Mehmet Narin, "Biz devletimize hizmet eden adamlarız. Liyakatim hiçbir şahsa ya da örgüte olmamıştır. Kanunsuz talimat almadım" dedi.
21.02.2023 Gündem
Sinan Sardoğan tutuklandı mı, gözaltına alınan Sinan itiraf etti mi? Müge Anlı Sinan Sardoğan olayı nedir, Arife Gökçe bulundu mu?
Sinan Sardoğan tutuklandı mı, gözaltına alınan Sinan itiraf etti mi? Müge Anlı Sinan Sardoğan olayı nedir, Arife Gökçe bulundu mu? Müge Anlı Sinan olayı nedir, Sinan itiraf etti mi, Müge Anlı Arife Gökçe bulundu mu? Sorularına aranan yanıtı programı izleyen vatandaşlar tarafından aranıyor. Müge Anlı'da aranan Arife Gökçe olayında şüpheli olan Sinan Sardoğan’ın Arife Gökçe’ye attığı cinsel içerikli mesajların ortaya çıkmasının ardından kayıp kadının kardeşi Hamide Gökçe'ye de mesajlar gönderdiği orta çıktı. Öte yandan Müge Anlı ise Sinan'ın ses kaydını yayınladı. Ses kaydını dileyenler şoke oldu. Hakkında 23 adli işlem olan baş şüpheli Sinan Sardoğan, küçük bir çocuğa cinsel taciz iddiasıyla polis ekiplerince gözaltına alındı.  İşte Müge Anlı Sinan Sardoğan olayının detayları…
7.01.2023 Gündem
Dolandırıcılara 380 bin TL kaptırdı! 'Evim arabam gitti çok mağdurum'
Dolandırıcılara 380 bin TL kaptırdı! 'Evim arabam gitti çok mağdurum' Ordu’nun Altınordu ilçesinde yaşayan bir kişi, kendisini arayarak polis, jandarma ve savcı olarak tanıtan dolandırıcılara sattığı ev ve aracın parası olan 380 bin TL’yi kaptırdı.
29.12.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

17 Aralık ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 17 aralık haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.