16 Kasım

16 Kasım

Son dakika 16 kasım haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 16 kasım ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 16 kasım haber sayfamızda bulabilirsiniz.

16 Kasım

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 16 kasım gelişmeleri de dahil olmak üzere 6.082 16 kasım haberi bulunmuştur. Tüm 16 kasım haberleri aşağıda listelenmiştir.
Nihal Candan, sağlık sorunları sebebiyle cezaevinden tahliye edilmişti! 'Ailem moral olsun diye kuaföre götürdü'
Nihal Candan, sağlık sorunları sebebiyle cezaevinden tahliye edilmişti! 'Ailem moral olsun diye kuaföre götürdü' Dolandırıcılık çetesine üye oldukları iddiasıyla tutuklanan Nihal-Bahar Candan kardeşlerden Nihal, cezaevinde anoreksiya (yiyememe) hastalığına yakalanınca 37 kiloya düştü ve tahliye edildi. Evinde tedavisi devam eden Nihal Candan, neden hemen kuaföre gittiğiyle ilgili gelen eleştirilere yanıt verdi.
1.05.2024 Magazin
A Milli Futbol Takımı'nın UEFA Uluslar Ligi'nde rakipleri belli oluyor
A Milli Futbol Takımı'nın UEFA Uluslar Ligi'nde rakipleri belli oluyor A Milli Futbol Takımı, 2024-2025 UEFA Uluslar Ligi B Ligi'nde mücadele edeceği rakipleri yarın Fransa'nın başkenti Paris'te yapılacak kura çekimi ile belli olacak.
7.02.2024 Süper Lig
Moody's Türkiye için not kararını açıkladı
Moody's Türkiye için not kararını açıkladı Kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, Türkiye'nin kredi notunu "B3" olarak teyit ederken, not görünümünü "durağan"dan "pozitif"e çevirdi.
13.01.2024 Ekonomi
Moody's takvimini açıkladı! Türkiye ilk sırada, 14 gün sonra not açıklaması gelebilir
Moody's takvimini açıkladı! Türkiye ilk sırada, 14 gün sonra not açıklaması gelebilir Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, 2024 yılına ilişkin not takvimini açıkladı. Türkiye için ilk rapor tarihi 12 Ocak 2024 oldu. Türkiye ekonomisi para ve mali alanda atılan adımlar ve reformların etkisiyle güçlenmesine devam ederken kredi derecelendirme kuruluşları da not takvimlerinde ilk sıraları belirledi.
29.12.2023 Ekonomi
Semih Kaya'nın ifadesi ortaya çıktı: Çantamdan GPS cihazı çıkınca çok korktum
Semih Kaya'nın ifadesi ortaya çıktı: Çantamdan GPS cihazı çıkınca çok korktum Türkiye'nin gündeminde olan fon vurgunu soruşturmasında yeni detaylar ortaya çıktı. Futbol camiasından birçok ismi yüksek faiz vaadiyle dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan'ın içinde GPS cihazı bulunan çantayı verdiği iddia edilen eski futbolcu Semih Kaya'nın savcılık ifadesine ulaşıldı. Erzan'ın 200 bin dolarlık fon getirisini mavi çanta içinde kendisine verdiğini belirten Kaya, bu parayı aldıktan sonra Denizbank'taki hesabına yatırdığını söyledi. Kaya, ertesi gün havalimanında çantasından ses gelmesi üzerine GPS cihazı bulduğunu belirterek 'Seçil'in Levent'teki ofisine gidip bu durumun ne olduğunu sordum. Çünkü çantada GPS olduğunu görünce çok korktum, beni takip ettiklerini düşündüm' şeklinde konuştu.
28.11.2023 Gündem
Eurofighter için kritik açıklama! MSB kaynakları: İkinci el değil, en üst düzey modeli
Eurofighter için kritik açıklama! MSB kaynakları: İkinci el değil, en üst düzey modeli Türkiye’nin Eurofigter tedarikine ilişkin açıklamaya yapan Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, "Tedarik konusunu İngiltere üzerinden ele alıyoruz. İngiltere bu konuda Almanya’nın itirazlarının kaldırılmasına yönelik yardımcı olacaklarını belirtiyorlar. Türkiye olarak ilk aşamada 20 daha sonra da 20 olmak üzere 40 uçak almak isteğimizi ifade ettik. Alacağımız uçaklar kesinlikle ikinci el değil. En üst modelini alma konusunda talebimiz oldu” ifadelerini kullandı.
23.11.2023 Gündem
Çimento hisseleri neden yükseliyor? 17 Kasım çimento hisseleri yükselir mi?
Çimento hisseleri neden yükseliyor? 17 Kasım çimento hisseleri yükselir mi? Çimento hisseleri borsada yükselişe geçti. OYAKC hisse fiyatları 17 Kasım 2023 tarihinde 69 liradan. YBTAS hisse fiyatları  175000 liradan işlem görüyor. Çimento hisselerinde yükseliş yatırımcının dikkatini çekince nedeni sorgulanmaya başlandı. Peki, Çimento hisseleri neden yükseliyor? 17 Kasım çimento hisseleri yükselir mi?
18.11.2023 Finans
(EKOS halka arz sonuçları) EKOS borsada ne zaman işlem görecek? EKOS Teknoloji halka arz kaç lot verdi? İşte EKOS Teknoloji halka arz sonuçları ve işlem göreceği tarih
(EKOS halka arz sonuçları) EKOS borsada ne zaman işlem görecek? EKOS Teknoloji halka arz kaç lot verdi? İşte EKOS Teknoloji halka arz sonuçları ve işlem göreceği tarih EKOS Teknoloji halka arz süreci sona erdi. Talep toplama sürecinin sona ermesinin ardından Ekos halka arz sonuçları ve kaç lot verdiği ve ne zaman işlem göreceği için yapılan aramalar arttı. EKOS 1 TL nominal değerli payları 12,77 TL sabit fiyat üzerinden satışa sundu. İşte EKOS ne zaman işlem görecek? EKOS halka arz sonuçları açıklandı mı, EKOS Teknoloji halka arz kaç lot verdi? Sonuçlarının yanıtı…
17.11.2023 Finans
Bolu Tüneli açık mı? 16 Kasım Bolu Tüneli kapalı mı, son durumu nedir?
Bolu Tüneli açık mı? 16 Kasım Bolu Tüneli kapalı mı, son durumu nedir? Bolu Tüneli açık mı sorusunun yanıtı merak ediliyor. 16 Kasım'da yolculuğua çıkacak olan vatandaşlar, Bolu Tüneli'nin son durumu hakkında araştırmalara başladı. Tünelin çıkışında meydana gelen heyelan sonrası "Bolu tüneli kapalı mı?" sorusu da gündem oldu.
16.11.2023 Gündem
16 Kasım 2023 Süper Loto çekiliş sonuçları millipiyangoonline.com'da!
16 Kasım 2023 Süper Loto çekiliş sonuçları millipiyangoonline.com'da! Süper Loto bu akşam yeni bir çekiliş heyecanıyla milyonlarca TL ikramiye dağıtmaya hazırlanıyor. Milli Piyango Tv'den canlı yayınlanan heyecan sonrası kazandıran numaralar belli olacak. Peki Süper Loto sonuçları nasıl sorgulanır? Detaylar haberimizde.
16.11.2023 Ekonomi
Gelinim Mutfakta 16 Kasım puan durumu: Gelinim Mutfakta’da kim elendi, Gelinim Mutfakta bugün kim 1. oldu?
Gelinim Mutfakta 16 Kasım puan durumu: Gelinim Mutfakta’da kim elendi, Gelinim Mutfakta bugün kim 1. oldu? Kanal D'nin sevilen yarışması Gelinim Mutfakta’da bugünün puan durumu araştırılıyor. Her gün verilen puanlar sonucunda bir kişi bilezik alırken, günlük de günün birincisi belli oluyor. Gelinim Mutfakta'da bugün çeyrek altını kim aldı, hangi gelin kazandı? İşte Gelinim Mutfakta puan durumu 16 Kasım 2023…
16.11.2023 Televizyon
(16 Kasım elektrik kesintisi) İstanbul BEDAŞ elektrik kesintisi listesi sorgulama: Kağıthane, Fatih, Küçükçekmece, Başakşehir’de elektrikler ne zaman gelecek?
(16 Kasım elektrik kesintisi) İstanbul BEDAŞ elektrik kesintisi listesi sorgulama: Kağıthane, Fatih, Küçükçekmece, Başakşehir’de elektrikler ne zaman gelecek? 16 Mayıs BEDAŞ elektrik kesintisi listesi için aramalar arttı. Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. (BEDAŞ) tarafından yayımlanan duyuruya göre İstanbul'un 22 ilçesinde elektrik kesintisi yaşanacak. BEDAŞ yayımladığı planlı kesinti programında Arnavutköy, Avcılar, Bağcılar, Bahçelievler, Bakırköy, Başakşehir ve daha birçok ilçede bugün elektrik kesintisi yaşanacağı görülüyor. Vatandaşlar arama motorlarına yönelerek İstanbul’da elektrikler ne zaman gelecek? Sorusunun yanıtını sorguluyor.
16.11.2023 Gündem
İstanbul'un 22 ilçesinde elektrik kesintisi | Elektrikler ne zaman gelecek? İşte 16 Kasım BEDAŞ elektrik kesintisi listesi
İstanbul'un 22 ilçesinde elektrik kesintisi | Elektrikler ne zaman gelecek? İşte 16 Kasım BEDAŞ elektrik kesintisi listesi Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. (BEDAŞ) tarafından yayımlanan duyuruyla birlikte, İstanbul'un 22 ilçesinde elektrik kesintisi yapılacağı açıklandı. Bugün Bakırköy, Bahçelievler, Bağcılar, Arnavutköy elektrik kesintisi yapılacak ilçeler arasında yer alıyor. İşte 16 Kasım BEDAŞ elektrik kesintisi listesi
16.11.2023 Gündem
İsveç'in NATO'ya katılım protokolü, TBMM'de görüşülecek
İsveç'in NATO'ya katılım protokolü, TBMM'de görüşülecek İsveç'in NATO'ya katılım protokolüne ilişkin teklif, 16 Kasım'da TBMM Dışişleri Komisyonu'nda görüşülecek.
14.11.2023 Gündem
A101 16 Kasım aktüel katalog 2023 yayınlandı! Pancake tavası 29 TL, borcamlar çılgın indirimde! A101 güncel katalogda neler var?
A101 16 Kasım aktüel katalog 2023 yayınlandı! Pancake tavası 29 TL, borcamlar çılgın indirimde! A101 güncel katalogda neler var? A101 16 Kasım aktüel katalog 2023 yayınlandı. Bu hafta A101 güncel katalodgda her üründe çılgın indirim var. Ucuz alışveriş yapmak isteyenler raflarda yerini alan indirimli ürünler arasında borcamlar, akıllı televizyonlarda fiyatların düştüğünü görüyor. No frost buzdolabı, saç kurutma makinesi, su arıtma cihazı da yine indirimli fiyatla satılıyor. Sürpriz kampanyaların yer aldığı A101 16 Kasım 2023 güncel katalogda neler var? İşte 16 Kasım A101 aktüel katalog 2023...
13.11.2023 Ekonomi
10 Kasım okullar tatil mi, okullar 10 Kasım'da yarım gün mü? Cuma günü yoklama alınacak mı, ders işlenecek mi?
10 Kasım okullar tatil mi, okullar 10 Kasım'da yarım gün mü? Cuma günü yoklama alınacak mı, ders işlenecek mi? Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün ölüm yıldönümü olan 10 Kasım’da tüm yurtta saygı ve sevgiyle anılırken Ulu Önder’in ölüm yıldönümünde resmi tatil olup olmadığı sorgulanıyor. Öğrenciler ve veliler arama motorlarına yönelerek 10 Kasım'da okullar tatil mi, okullar 10 Kasım Cuma yarım gün mi? 10 Kasım okul var mı, okullar 10 Kasım Cuma açık mı? Sorularının yanıtını araştırıyor.
6.11.2023 Gündem
1.5 ayda yüzde 800 yükseldi! BİST 1 ay süre ile kısıtladı
1.5 ayda yüzde 800 yükseldi! BİST 1 ay süre ile kısıtladı QNB Finans hissesinde 16 Kasım seans sonuna kadar emir iletim kanalları kısıtlanarak işlem görecek.
17.10.2023 Ekonomi
Liseli kıza 'MİT'e alacağız' yalanıyla istismar davasında yeni gelişme! Tanık albay ve sanıklar ifadesi ortaya çıktı
Liseli kıza 'MİT'e alacağız' yalanıyla istismar davasında yeni gelişme! Tanık albay ve sanıklar ifadesi ortaya çıktı Konya'da 'Seni Milli İstihbarat Teşkilatı'na (MİT) memur olarak alacağız' yalanıyla kandırılan lise öğrencisi G.A.'ya (17) cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen Ahmet Mandal (35) ile okul müdürleri Harun Avcu (57) ve Asuman Sahar Koleri'nin (48) yargılandığı davada, emekli albay M.D. tanık olarak dinlendi. 16 Kasım 2022'de tutuklu sanıklar ile öğrencilerin bir arada olduğu yemek programını anlatan M.D., "Yemeğe gidince bir sıkıntı olduğunu fark ettim ancak gitmiş bulundum. Harun Avcu'ya, Ahmet Mandal'ın neden eşiyle gelmediğini sordum? O da 'Haberin yok mu? G.A. ile imam nikahı kıydılar' dedi" dedi.
12.10.2023 Gündem
Kasrı Şirin Antlaşması Özeti Ve Önemi... Kasrı Şirin Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri...
Kasrı Şirin Antlaşması Özeti Ve Önemi... Kasrı Şirin Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri... Osmanlı Devleti'nin tarihe iz bırakmış birçok antlaşmaya imza attığı bilinmektedir. Bu antlaşmalar içerisinde bazılarının ayrıca bir öneme sahip olduğunu söyleyebiliriz. Özellikle Kasr-ı Şirin Antlaşması'ndan sonra ortaya çıkan sonuçların Osmanlı için olumlu olduğu görülmüştür. Ayrıca barış antlaşmaları içerisinde Osmanlı lehine kesin zaferlerden birisi olarak karşımıza çıkar. Bunun yanında doğu sınırında önemli bir tehdit ortadan kalkmıştır.
10.09.2023 Eğitim
Küresel Girişimcilik Etkinlikleri Çağrısı’na başvurular başladı
Küresel Girişimcilik Etkinlikleri Çağrısı’na başvurular başladı Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı koordinasyonunda çalışan Kalkınma Ajansları 100'ü aşkın teknoloji girişimini ABD, Portekiz, Finlandiya ve Katar'daki global etkinliklere taşıyacak.
25.08.2023 Bilim ve Teknoloji
Hikmet Tuğsuz kimdir, nereli, kaç yaşında? Başpehlivan antrenörü Başcazgır Bayram Ali Dede'yi neden dövdü?
Hikmet Tuğsuz kimdir, nereli, kaç yaşında? Başpehlivan antrenörü Başcazgır Bayram Ali Dede'yi neden dövdü? Antalya'da, ulusal bir TV kanalındaki parkur yarışması ile adını duyuran başpehlivan antrenörü Hikmet Tuğsuz, başcazgır Bayram Ali Dede'yi sopayla darbetti. Bayram Ali Dede, sopalı saldırıyı sosyal medya hesabından paylaştı. Söz konusu olayın ardından Hikmet Tuğsuz hakkında yapılan aramalar arttı. Peki, Hikmet Tuğsuz kimdir, nereli, kaç yaşında? Başpehlivan antrenörü Başcazgır Bayram Ali Dede'yi neden dövdü?
21.07.2023 Gündem
Kaybolan kargo mücadelesi! 'Paket teslim ederken içeriği mutlaka yazdırmalılar'
Kaybolan kargo mücadelesi! 'Paket teslim ederken içeriği mutlaka yazdırmalılar' Avukat Oktay Süleyman Öztürk’e, Mersin’den gönderilen bir çanta, kargo şirketinde kayboldu. Tüketici Hakları Hakem Heyeti’ne başvuran Öztürk valizin içindekilerin parasını istedi. Teslim fişinde çantanın içindekiler yazmadığı için olumsuz yanıt aldı.
11.06.2023 Gündem
Trabzon'da AK Parti 4, CHP 1, İYİ Parti 1 milletvekili çıkardı
Trabzon'da AK Parti 4, CHP 1, İYİ Parti 1 milletvekili çıkardı Trabzon'da, 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde resmi olmayan kesin sonuçlara göre; AK Parti 4, CHP ve İYİ Parti 1’er milletvekilliği kazandı. 2020 yılandan beri Ulaştırma ve Altyapı Bakanı olan Adil Karaismailoğlu memleketi Trabzondan milletvekili oldu.
15.05.2023 Gündem
Adnan Oktar'a verilen 8 bin 658 yıl hapis cezası onandı
Adnan Oktar'a verilen 8 bin 658 yıl hapis cezası onandı Adnan Oktar ve 14 kişiye verilen 8 bin 658 yıl hapis cezası İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 1. Ceza Dairesi tarafından onandı.
12.04.2023 Gündem
Ahmet Kaya’nın mezarını ziyaret etti
Ahmet Kaya’nın mezarını ziyaret etti İzzet Yıldızhan, çıktığı Fransa seyahatinde ilk olarak sanatçı Ahmet Kaya’yı kabri başında ziyaret etti.
11.04.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

16 Kasım ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 16 kasım haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.