12 Yıllık Esaret

12 Yıllık Esaret

Son dakika 12 yıllık esaret haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 12 yıllık esaret ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 12 yıllık esaret haber sayfamızda bulabilirsiniz.

12 Yıllık Esaret

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 12 yıllık esaret gelişmeleri de dahil olmak üzere 33 12 yıllık esaret haberi bulunmuştur. Tüm 12 yıllık esaret haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yıldızlara Doğru filminden yeni tanıtım
Yıldızlara Doğru filminden yeni tanıtım Brad Pitt'i uzaya gönderen "Yıldızlara Doğru" filminden yeni bir tanıtım yayınlandı.
13.07.2019 Televizyon
Hollywood kadınları
Hollywood kadınları Şu an ikinci çocuğuna hamile olan Natalie Portman, 2010 yılında ‘Siyah Kuğu’ filmiyle ‘En İyi Kadın Oyuncu’ Oscar’ını kazanmıştı. Nyongo ise, 2014 yılında ‘12 Yıllık Esaret’ ile ‘En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu’ ödülüne layık görülmüştü.
27.01.2017 Magazin
Bölücü tepki yaratabilir
Bölücü tepki yaratabilir Önümüzdeki ay sahiplerini bulacak olan 88...
20.01.2016 Magazin
Savaş ve Barış dizi olursa...
Savaş ve Barış dizi olursa... Lev Tolstoy’un unutulmaz klasiği Savaş ve Barış, önümüzdeki yılın en çok konuşulan yapımlarından birisi olacağa benzer...
29.11.2015 Magazin
Star Wars 7
Star Wars 7 Eskiyle yeninin birbirine sarıldığı bir film
29.10.2015 Magazin
En çok onu indirdiler!
En çok onu indirdiler! Yolsuzluğa batmış New York borsacılarının hayatını konu alan "Para Avcısı" 2014'ün yasa dışı yollarla en çok indirilen filmi oldu.
29.12.2014 Dünya
Ödüller sahiplerini buldu
Ödüller sahiplerini buldu Yılın erkek sporcusu Alman Formula 1 sürücüsü Vettel, kadın sporcusu ise ABD'li yüzücü Franklin seçildi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
161 yıllık yazısını düzeltti!
161 yıllık yazısını düzeltti! NYT, 12 Yıllık Esaret filminde konu olan 1853 yılında sayfalarında yer verdiği bir yazıdaki hatayı, bir twitter kullanıcısının bulması üzerine 161 yıl sonra düzeltme yazısı yayımladı
5.03.2014 Dünya
Oscar ödülleri sahiplerini buldu!
Oscar ödülleri sahiplerini buldu! 86. Oscar ödülleri ABD'nin Los Angeles kentinde şu sıralar devam etmekte olan törende sahiplerini buldu.
4.03.2014 Kültür Sanat
Oscar'ın 'En İyi Film'i ders olarak okutulacak
Oscar'ın 'En İyi Film'i ders olarak okutulacak Oscar'ın 'En İyi Film'i '12 Yıllık Esaret' çocuklara izletilecek, 1853'ten kalma anı defteri dağıtılacak.
3.03.2014 Kültür Sanat
‘İzleyiciyi acı çektirerek değiştiriyor’
‘İzleyiciyi acı çektirerek değiştiriyor’ Afrika halklarının tarihi en bahtsız, en utanç verici hikayelerle dolu.
24.01.2014 Arşiv
'Daha az asalet, daha çok insanlık!'
'Daha az asalet, daha çok insanlık!' 8 dalda Oscar adayı olan '12 Yıllık Esaret'te McQueen, yine kişisel bir hikâye üzerinden yola çıkıp, bu sefer kişisele indirgenemeyecek kadar kalabalık ve geniş bir konu işliyor... Ezgi Altan yazdı!
23.01.2014 Arşiv
12 Yıllık Esaret Film Fragmanı!
12 Yıllık Esaret Film Fragmanı! Film, hayatta kalma ve özgürlük mücadelesi veren bir adamın inanılmaz gerçek hikayesini anlatıyor. Sivil Savaş öncesindeki Amerika’da, New Yorklu özgür bir siyah adam olan Solomon Northup (Chiwetel Ejiofor), kaçırılmış ve köle olarak satılmıştır. Acımasızlıkla (Michael Fassbender tarafından canlandırılan kötü kalpli köle sahibi) ve beklenmedik nezaketlerle karşılaşan Solomon, sadece hayatta kalmak için değil, aynı zamanda erdemini korumak için de mücadele verir. Unutulmaz yolculuğunun yirminci yılında Solomon’un Kanadalı kölelik karşıtı ile (Brad Pitt) karşılaşma şansı hayatını sonsuza dek değiştirir.
21.01.2014 Sinema-Dizi
Canlı yayında gözyaşlarına boğuldu!
Canlı yayında gözyaşlarına boğuldu! Kardeşinin Oscar adaylığını öğrenince gözyaşlarını tutamadı
17.01.2014 Dünya
'Köle gibi çalıştırıyorlar!'
'Köle gibi çalıştırıyorlar!' Ünlü yönetmen oyuncusuna sahip çıktı, ortalık karıştı!
15.01.2014 Arşiv
Oscar'ın en güçlü adayları belli oldu
Oscar'ın en güçlü adayları belli oldu Amerikan Yapımcılar Birliği, 2013’ün en iyi film adaylarını açıkladı.
4.01.2014 Kültür Sanat
Skandal afiş!
Skandal afiş! Merakla beklenen filmin İtalya'da ortaya çıkan posteri ortalığı ayağa kaldırdı
24.12.2013 Magazin
12 Yıllık Esaret Film Fragmanı!
12 Yıllık Esaret Film Fragmanı! 2014'te vizyona girecek film '12 Years A Slave' filminin fragmanı yayınlandı...
24.12.2013 Sinema-Dizi
AK Parti'nin seçim beyannamesi açıklandı! Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeleri sıraladı
AK Parti'nin seçim beyannamesi açıklandı! Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeleri sıraladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Seçim Beyannamesini açıkladı. "Önümüzdeki dönemde ülkemizi ve milletimizi dünyada hak ettiği yere getireceğiz" diyen Erdoğan, "Enflasyonu yeniden tek haneli rakamlara düşürerek, ülkemizi bu sorundan mutlaka kurtaracağız. Kamuya işe alımları, görevin getirdiği zorunluluklar dışında mülakatı kaldırarak, gençlerimizin sınavlardaki başarı sıralamasına göre yapacağız." ifadelerini kullandı. Ankara-İstanbul arasına süper hızlı tren hattının kurulacağını belirten Erdoğan, 6-G teknolojisinin hazırlıklarına da başlanılacağını söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Hayata geçireceğimiz "gelir tamamlayıcı aile destek sistemiyle”, hiçbir hanenin gelirinin belirli bir seviyenin altına düşmemesini temin edeceğiz." dedi. Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile ilgili ise şunları söyledi: Son 5 yıldaki uygulama tecrübesine ve değişen ihtiyaçlara göre restore ederek, Türkiye Yüzyılı hedeflerimize daha fazla katkı verecek şekilde geliştireceğiz.
11.04.2023 Gündem
Erdoğan 'Bursa'dan sinyalimizi vereceğiz' dedi ve ekledi: Seçim için sayılı haftalardayız
Erdoğan 'Bursa'dan sinyalimizi vereceğiz' dedi ve ekledi: Seçim için sayılı haftalardayız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Esenyurt Eğitim Kampüsü Temel Atma Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan " Artık sayılı haftalardayız. Ben size inanıyorum. Siz de bize inanıyorsanız Allah'ın izniyle bu işi başaracağız. Yarın Bursa'da on binlerle buluşacağız. Bursa'da inşallah sinyalimizi vereceğiz. " dedi.
20.01.2023 Gündem
Ukrayna - Rusya savaşında son gelişmeler...  Rus ordusunun katliamı dünyayı ayağa kaldırdı: Ekmek sırası bekleyen siviller vuruldu!
Ukrayna - Rusya savaşında son gelişmeler... Rus ordusunun katliamı dünyayı ayağa kaldırdı: Ekmek sırası bekleyen siviller vuruldu! Rusya'nın Ukrayna işgalinde 22. güne çatışmalar ve bombalamalarla girildi. Rusya'nın Ukrayna’nın Çernihiv kentinde ekmek kuyruğunda bekleyen sivilleri hedef almasının yankıları sürüyor. Dün yapılan saldırı sonucunda ölenlerin sayısının 13'e yükseldiği açıklandı. Harkiv ve Chernihiv'deki hasar uydu görüntülerine yansıdı. Maxar iki kentin uzaydan çekilmiş görüntülerini kamuoyu ile paylaştı. Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski, müzakerelerde önceliklerinin çatışmanın sona ermesi, güvenlik garantileri, egemenlik ve toprak bütünlüğünün yeniden sağlanması olduğunu belirtti.
18.03.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni koronavirüs kararlarını açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni koronavirüs kararlarını açıkladı 2020 yılının son Kabine toplantısı Beştepe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yapıldı. yaklaşık 2 saat 50 dakika süren toplantıda salgınla mücadele ve yılbaşı önlemleri konuşuldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, alınan kararları açıkladı. Erdoğan, milyonlarca öğrencinin beklediği kararı da duyurarak, okullarda yüz yüze eğitimin ne zaman başlayacağını açıkladı.
28.12.2020 Gündem
Yeni düzenleme Meclis'te kabul edildi! Yüz binlerce kişiyi ilgilendiriyor
Yeni düzenleme Meclis'te kabul edildi! Yüz binlerce kişiyi ilgilendiriyor Meclis'te kabul edilen düzenleme yüz binlerce memuru ilgilendiriyor. İzinlerden, ödüle, terfilere kadar birçok şey değişti. Bir üst rütbeye terfi için bu rütbede zorunlu en az bekleme süresi 1 yıldan 2 yıla çıkarıldı. Başarlı personele 7300 gösterge rakamının memur aylıklarına uygulanan katsayı ile çarpımı sonucu bulunacak tutarın 5 katına kadar, yaşamını ortaya koyanlara 12 katına kadar para ödülü verilecek.
6.12.2019 Gündem
Ve komisyonda kabul edildi! Milyonları ilgilendiriyor
Ve komisyonda kabul edildi! Milyonları ilgilendiriyor İçişleri Bakanlığına ilişkin yeni düzenlemeleri de içeren, Bazı Kanunlarda ve 375 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, İçişleri Komisyonunda kabul edildi.
21.11.2019 Gündem
Meclis'e sunuldu: Yüz binlerce memuru ilgilendiriyor, para ödülü, izin, terfi ve tayinlere yeni düzen
Meclis'e sunuldu: Yüz binlerce memuru ilgilendiriyor, para ödülü, izin, terfi ve tayinlere yeni düzen Yüz binlerce memuru ilgilendiren düzenleme Meclis'e sunuldu. AK Parti tarafından verilen teklif İçişleri Bakanlığına ilişkin yeni düzenlemeleri kapsıyor. Teklif ile memurların ödüllendirilmesi, izin, terfi, tayinlerine yeni düzen geliyor. Jandarma, polis, sahil güvenlik gibi on binlerce kişiyi haklarında yeni düzenleme yapılıyor.
19.11.2019 Çalışma Hayatı

Benzer Haber Etiketleri

12 Yıllık Esaret ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 12 yıllık esaret haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.