12. Bölüm

12. Bölüm

Son dakika 12. bölüm haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 12. bölüm ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 12. bölüm haber sayfamızda bulabilirsiniz.

12. Bölüm

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 12. bölüm gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.826 12. bölüm haberi bulunmuştur. Tüm 12. bölüm haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hülya Soykan kurban olarak Aslan'ı seçti! Aile dizisinde Devin'in hamilelik haberi geliyor!
Hülya Soykan kurban olarak Aslan'ı seçti! Aile dizisinde Devin'in hamilelik haberi geliyor! Aile 12 bölüm fragmanı yayınlandı. Show tv'de yayınlanan ve başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Canan Ergüder'in yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Hülya Soykan, İlyas Koruzade'ye kurban olarak Aslan'ı veriyor. Öte yandan Devin'in hamilelik haberi sonrası Soykanlar Ailesi'nde dengeler değişiyor.
18.05.2023 Televizyon
Mehmet, Aslı'nın sır saklamasını kabullenemiyor!
Mehmet, Aslı'nın sır saklamasını kabullenemiyor! Veda Mektubu 12. bölüm fragmanı yayınlandı.
17.05.2023 Televizyon
Ömer 12. bölüm 2. fragmanı: Ömer evleneceğim dedi, Gamze cevabı verdi!
Ömer 12. bölüm 2. fragmanı: Ömer evleneceğim dedi, Gamze cevabı verdi! Ömer 12 bölüm 2 fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır ve Simay Barlas'ın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Ömer, "Erdal'la ol ya da olma, Süreyya ile evleneceğim" diyen Ömer'e Gamze, "Ev-len-me-ye-cek-sin" diyerek cevap verdi.
7.04.2023 Televizyon
Yürek Çıkmazı 12. bölüm fragmanı: Halil mirasa kondu!
Yürek Çıkmazı 12. bölüm fragmanı: Halil mirasa kondu! Yürek Çıkmazı 12 bölüm fragmanı yayınlandı. TRT 1'de yayınlanan ve başrollerinde İrem Helvacıoğlu, Alp Navruz ve Mesut Akusta'nın yer aldığı dizinin yeniş bölüm fragmanında ölen Ali Fuat tüm mirasını Halil'a bıraktı. Öte yandan Yılmaz, dünürüne, "Gözün aydın dünür, dede oluyoruz" diyerek mesajı verdi.
4.04.2023 Televizyon
Ömer 12. bölüm fragmanı: Süreyya'nın rüyası, Gamze'nin gerçekliği... Ömer alkol kontrolüne girdi!
Ömer 12. bölüm fragmanı: Süreyya'nın rüyası, Gamze'nin gerçekliği... Ömer alkol kontrolüne girdi! Ömer 12. bölüm fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Gökçe Bahadır, Selahattin Paşalı ve Simay Barlas'ın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Gamze ile Ömer'in apartman girişindeki diyaloğu adeta Süreyya'nın rüyası ile bölündü. Gamze, dizinin son bölümünde kendisine alkol kontrolü yapan Ömer'e laf soktu. Öte yandan Ömer'in Süreyya'mı yoksa Gamze'yi mi öptüğü konusu yeni bölüm fragmanında belli oldu.
3.04.2023 Televizyon
Doruk'tan Zeynep'e büyük adım!
Doruk'tan Zeynep'e büyük adım! Kanal D'nin yeni sezona iddialı bir başlangıç yapan O Kız dizisi 07 Aralık Çarşamba günü seyircilerle buluştu. Son bölümde Sitare ve Ardıç'ın yangının ortasında kalması panik yaratırken Ozan'ın Sitare'yi kurtarmaması dikkat çekmişti. Bu bölümde Zeynep ve Doruk aşkı alevlendi. Peki, O Kız 12. bölümde neler oldu?
8.12.2022 Magazin
Aşkın girdabına Asya'da kapıldı!
Aşkın girdabına Asya'da kapıldı! Kanal D'nin sevilen yaz dizisi Seversin'in 12. bölüm 2. fragmanı yayınlandı.
14.08.2022 Televizyon
Tolga'nın aşkla imtihanı!
Tolga'nın aşkla imtihanı! Seversin 12. bölüm fragmanı yayında.
11.08.2022 Televizyon
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş kur, faiz ve enflasyon mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş kur, faiz ve enflasyon mesajı Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’da İbn Haldun Üniversitesi Mezuniyet Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Kur, faiz, enflasyon şeytan üçgeninde sıkıştırıldığımız ekonomik istikrar mücadelemizi de inşallah zaferle neticelendireceğiz" dedi.
24.07.2022 Siyaset
Üç Kız Kardeş 12. bölüm 2. ön izleme yayında!
Üç Kız Kardeş 12. bölüm 2. ön izleme yayında! Nesrin, Türkan'a boşanmaması için sert bir uyarıda bulunuyor.
16.05.2022 Televizyon
Baba son bölümde neler oldu? Baba dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Baba son bölümde neler oldu? Baba dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ekranların sevilen dizisi Baba’nın yayınlanan yeni bölümü heyecanla bekleniyor. ‘Baba’nın dün akşam ekrana gelen on ikinci bölümünde babasının, Kadir başta olmak üzere Saruhanlı ailesi yüzünden öldüğünü düşünen İlhan intikam almak için tehlikeli bir plan yaptı ve Elif’in telefonundan Kadir’e sahte bir mesaj atarak at çiftliğine gelmesini sağladı. Kadir, çiftlikte eli silahlı adamlarla karşı karşıya geldi. Kurtulmak için ahırlardan birine saklanan Kadir’in başına gelecekler şimdiden merakla bekleniyor. Peki, Baba son bölümde neler oldu? Baba dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Baba yeni bölümde neler olacak? İşte Baba dizisi 13. Bölüm fragmanı…
11.05.2022 Televizyon
Türkan, Somer'den boşanacak mı?
Türkan, Somer'den boşanacak mı? Üç Kız Kardeş 12. bölüm fragmanı yayında!
11.05.2022 Televizyon
Kanunsuz Topraklar neden yok, final mi yaptı? Kanunsuz Topraklar yeni bölüm ne zaman?
Kanunsuz Topraklar neden yok, final mi yaptı? Kanunsuz Topraklar yeni bölüm ne zaman? Kanunsuz Topraklar dizisi her hafta Çarşamba günü FOX TV ekranlarında geliyor. Uğur Güneş, Esra Bilgiç ve Necip Memili’linin oyuncu kadrosunda yer alan dizi FOX TV’nin yayın akşında bu hafta da yer almayınca dizi takipçileri Kanunsuz Topraklar neden yok, final mi yaptı? Kanunsuz Topraklar yeni bölümü ne zaman? sorularına yanıt aramaya başladı.
12.01.2022 Televizyon
Selim Yuhay ile Yollardaki İkinci Evim 12. Bölüm Fragmanı
Selim Yuhay ile Yollardaki İkinci Evim 12. Bölüm Fragmanı Selim Yuhay ile Yollardaki İkinci Evim 12. Bölüm Fragmanı yayında!
9.10.2021 Televizyon
Hayri ilk kez göründü!
Hayri ilk kez göründü! Camdaki Kız’ın 12.bölüm tanıtımı yayınlandı. Yayınlanan tanıtımında herkesin merakla beklediği Hayri karakterinin de bir sahnesine yer verildi.
22.09.2021 Televizyon
Can Yaman sevenlerini şaşırttı! İşte yeni dizisi...
Can Yaman sevenlerini şaşırttı! İşte yeni dizisi... Geçen yıl Özge Gürel ile başrol paylaştığı 'Bay Yanlış' dizisinde istediği başarıyı yakalayamayan Can Yaman, geniş bir hayran kitlesine sahip olduğu İtalya'da sevenlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yaman, Canale 5'te yayınlanacak olan Viola Come Il Mare adlı polisiye dizide başrol oynuyor. İşte detaylar...
15.09.2021 Magazin
Ahu plan peşinde!
Ahu plan peşinde! Kırık Hayatlar 12. bölüm fragmanı yayında.
7.09.2021 Televizyon
Baht Oyunu 12. bölüm 2. fragmanı yayınlandı!
Baht Oyunu 12. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Bora ve Ada arasındaki aşk başladı. Ancak Ada, büyük sırrını nasıl gizleyecek?
5.09.2021 Televizyon
Ada,Bora'ya aşık mı oluyor?
Ada,Bora'ya aşık mı oluyor? Bora ve Ada arasında işler gittikçe romantikleşirken akıllarda sadece o soru vardır.
1.09.2021 Televizyon
Fırat, hasta olduğunu Naz'a itiraf ediyor
Fırat, hasta olduğunu Naz'a itiraf ediyor Fırat'ın hasta olduğu haberleri ise kısa sürede yayılıyor. Ancak bu durumu sürpriz bir hamleyle kapatan Fırat yine golünü atıyor. Fırat ve Naz'ın yeni ortağı kim?
27.08.2021 Televizyon
Aşkın Tarifi 12. bölüm fragmanı yayında!
Aşkın Tarifi 12. bölüm fragmanı yayında! Naz, Fırat'la konuşmak için mahalleye geliyor. Peki ikili arasında esen soğuk rüzgarlar ne zaman son bulacak?
24.08.2021 Televizyon
Şarkılar Bizi Söyler 12. bölüm fragmanı yayında!
Şarkılar Bizi Söyler 12. bölüm fragmanı yayında! Şarkılar Bizi Söyler'de bu hafta Yıldız Tilbe'nin şarkıları söylenecek.
15.05.2021 Televizyon
AUZEF sınav giriş sistemi ekranı! AUZEF Bahar dönemi sınav takvimi 2021 (Kovid Pozitif olanlar sınava girebilecek mi?
AUZEF sınav giriş sistemi ekranı! AUZEF Bahar dönemi sınav takvimi 2021 (Kovid Pozitif olanlar sınava girebilecek mi? İstanbul Üniversitesi AUZEF sınavı 24 Nisan ile 5 Mayıs arasında yapılacak. Sınav takvimi yayınlanırken, bahar dönemi ara sınavına girebilecek olan öğrenciler, vizelerini AUZEF sınav giriş ekranı aracılığıyla tamamlayacak. İşte AUZEF online sınav süreci ve AUZEF sınav takvimi 2021…
24.04.2021 Eğitim
İstanbul sözleşmesi nedir? İşte İstanbul Sözleşmesi maddeleri!
İstanbul sözleşmesi nedir? İşte İstanbul Sözleşmesi maddeleri! Kadınlara Yönelik Şiddet ve Aile İçi Şiddetin Önlenmesi ve Bunlarla Mücadeleye ilişkin Avrupa Sözleşmesi İstanbul Sözleşmesi olarak biliniyor. Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile Türkiye, İstanbul Sözleşmesi'nden ayrıldı. Pek çok kişi bu kararın ardından İstanbul Sözleşmesi ile ilgili tüm detayları merak ediyor. Peki, İstanbul sözleşmesi nedir? İstanbul Sözleşmesi kaldırıldı mı? İşte İstanbul Sözleşmesi içeriği ne? İstanbul sözleşmesi neden iptal ediliyor? İstanbul sözleşmesini imzalayan ülkeler hangileri? İşte İstanbul Sözleşmesi ile ilgili tüm detaylar...
22.03.2021 Gündem
Balçiçek'le Sohbete Geldik 12. bölüm fragmanı yayında!
Balçiçek'le Sohbete Geldik 12. bölüm fragmanı yayında! Deneyimli gazeteci ve televizyoncu Balçicek İlter'in yeni bölüm konukları Ela Yörüklü, Yüsra Geyik ve Baran oluyor.
18.01.2021 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

12. Bölüm ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 12. bölüm haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.