Kar tatili! Yarın hangi illerde okullar tatil edildi
Kar tatili! Yarın hangi illerde okullar tatil edildi Yarın okulların tatil olup olmayacağı ile ilgili son gelişmeler öğrenciler tarafından merak ediliyor. Meteoroloji bugün 4 il için sarı uyarıda bulundu. Yarın sağanak yağışın olması bekleniyor. Olumsuz hava koşulları sonrasında bazı illerde okullar edilmişti. Peki yarın okullar tatil mi, kar tatili var mı? 4 Aralık'ta okullar tatil olacak mı?
3.12.2023 Gündem
Sahte doktor Ayşe Özkiraz skandalında yeni detay! Ve ortaya çıktı, cezaevinde bakın ne istemiş
Sahte doktor Ayşe Özkiraz skandalında yeni detay! Ve ortaya çıktı, cezaevinde bakın ne istemiş Sahte doktor olayında son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Tekirdağ'daki Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan, sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılan Ayşe Özkiraz ile ilgili yeni bir detay daha ortaya çıktı. Ayşe Özkiraz (20) hakkında 13 yıla kadar hapis istemiyle hazırlanan iddianame mahkeme tarafından kabul edildi. Sahte doktor skandalı sonrası ülke gündemine oturan Çerkezköy Devlet Hastanesi ile ilgili sıcak bir gelişme daha yaşanırken Ayşe Özkiraz’ın son planı da ifşa oldu. Çerkezköy'den sonraki hedefinin Ankara Şehir Hastanesi olduğu belirlenen Özkiraz'ın cezaevi yönetiminden istekleri de ortaya çıktı. İşte son dakika haberinin detayları...
24.12.2022 Gündem
Yoğun kar geliyor! Sıcaklık 3 dereceye kadar düşecek, Meteoroloji illeri son dakika açıkladı
Yoğun kar geliyor! Sıcaklık 3 dereceye kadar düşecek, Meteoroloji illeri son dakika açıkladı Kar yağışı ile ilgili son dakika açıklaması geldi. İstanbul dahil çok sayıda ilde etkili olacak. Sıcaklıklar da günden güne düşüyor. İstanbul'da kar olmamasına rağmen soğuğu geldi. Havalar üşütmeye başladı. Peki İstanbul'a kar bu yıl bitmeden ne zaman gelir? Hangi illerde kar yağacak? Önümüzdeki ayda hava nasıl olacak? Son dakika hava durumu açıklamaları...
28.11.2022 Gündem
Kar geliyor! İstanbul için ilk kez tarih verildi, sıcaklıklar düşüyor, kar yerden kalkmadan yeni yağış başlayacak
Kar geliyor! İstanbul için ilk kez tarih verildi, sıcaklıklar düşüyor, kar yerden kalkmadan yeni yağış başlayacak Ve beklenen kar yağışı geliyor. Tarih belli oldu. 'İstanbul'a kar ne zaman yağacak?' sorusu yanıtını buldu. Milyonlarca İstanbullu havaların soğuması ve kar yağışının Edirne'ye kadar gelmesi sonrasında İstanbul'da kar yağışının ne zaman başlayacağını ve yoğunluğunu merak ediyordu. Geçen sene kar yağış tarihleri kontrol edilerek tahminler yapılıyordu. Ve İstanbul için karın başlayacağı gün açıklandı. Birçok ilde görülen kar yağışı etkisini İstanbul'da da gösterecek. İstanbul'da hava sıcaklıkları 5 dereceye kadar düşecek ve İstanbul'da kar yağışı cuma günü başlayacak. Cuma günü başlayan yağış aralık ayı içerisinde yeniden etkisini gösterecek. Peki bugün yurt genelinde hava nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul dahil çok sayıda il için sarı ve turuncu kodlu uyarıda bulundu. MGM son dakika duyurusunda 26 il için de sağanak yağış uyarısı yapıldı. Kuvvetli yağış ve fırtınaya karşı vatandaşlar uyarıldı. İşte Meteoroloji'nin son dakika uyarılarının detayları...
14.12.2021 Yaşam
İstanbul'da kar ne zaman yağacak? İstanbul’da kar yağışı için tarihi verildi!
İstanbul'da kar ne zaman yağacak? İstanbul’da kar yağışı için tarihi verildi! Meteoroloji güncel hava raporunu yayımladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün 14 Aralık Salı günü tarihli güncel hava durumu raporuna göre, Toroslar Mevkii'nde ve yurdun iç kesimlerinde kar yağışı etkili olacak. Raporda, İstanbul'da beklenen kar yağışının tarihi açıklandı. Peki, İstanbul’da kar ne zaman yapacak? İşte İstanbul’da kar yağışı tarihi…
14.12.2021 Yaşam
Bugün fırtına olacak mı, bugün hava nasıl olacak? Meteoroloji’den 12 kent için son dakika hava durumu
Bugün fırtına olacak mı, bugün hava nasıl olacak? Meteoroloji’den 12 kent için son dakika hava durumu Lodos hafta başında İstanbul, Zonguldak ve Kocaeli'de 6 can aldı, ardından da çok sayıda yaralı bıraktı. Şiddetli fırtına nedeniyle evlerin çatıları uçtu, ağaçlar kökünden söküldü. Meteoroloji’nin 12 kent için uyarı yapması fırtına korkusu yaşayanların arama motorlarına yönelmesine neden oldu. Peki, Bugün fırtına olacak mı, yağış var mı? 4 Aralık bugün hava durumu nasıl olacak?
4.12.2021 Gündem
Meteoroloji uyardı! Birçok ile yoğun kar yağışı geliyor
Meteoroloji uyardı! Birçok ile yoğun kar yağışı geliyor Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan uyarıya göre; 24 Aralık Perşembe günü 13 ilde yoğun kar yağışı etkili olacak. Meteoroloji, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmasını istedi.
23.12.2020 Yaşam
Meteoroloji'den bu iller için flaş uyarı! Saat verildi, yağmur geliyor...
Meteoroloji'den bu iller için flaş uyarı! Saat verildi, yağmur geliyor... Meteoroloji'den alınan verilere göre Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile öğleden sonra İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bursa'nın doğusu ve Kırklareli'nin kıyı ilçelerinin yer yer hafif yağmurlu olması bekleniyor. Van çevresinde ise hafif kar yağışı bekleniyor.
18.12.2020 Gündem
Meteoroloji'den kar uyarısı
Meteoroloji'den kar uyarısı Yeni yılın gelmesine sayılı günlerin kaldığı şu günlerde herkesin merak ettiği tek bir soru var. Yılbaşında kar yağacak mı? Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre bazı bölgelerde yoğun kar yağışı gerçekleşecek. Bugün de bazı illerde kar yağışı etkili olacak.
17.12.2020 Gündem
Memurların zam ve tazminat kararnamesi yayımlandı!İki değişiklik var...
Memurların zam ve tazminat kararnamesi yayımlandı!İki değişiklik var... Milyonlarca memur bekliyordu. Memurların zam ve tazminat kararnamesi yayımlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı kararda 2006 yılında Bakanlar Kurulu kararı ile yürürlüğe konulan Devlet Memurlarına Ödenecek Zam ve Tazminatlara İlişkin Karar ve eki cetvellerin uygulanacağı belirtildi. Kararda zam ve tazminatların ödenmesine esas olmak üzere;karar ve eki cetvellerin uygulanmasından doğacak her türlü sorunu çözüme bağlamaya, uygulamayı yönlendirmeye ve uygulama birliğini sağlamaya; Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Strateji ve Bütçe Başkanlığının görüşü üzerine, Hazine ve Maliye Bakanlığı yetkilidir. Karar 1 Ocak 2020'den itibaren geçerli.
Sağlık Bakanı Koca corona virüs ile ilgili son bilgileri Meclis'te açıkladı
Sağlık Bakanı Koca corona virüs ile ilgili son bilgileri Meclis'te açıkladı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yeni tip corona virüs ile mücadele konusunda milletvekillerini bilgilendirdi. Bakan Koca, "Laboratuvar sayımız 25 ilde toplam 36'ya çıkacaktır." ifadelerini kullandı. Sözlerine devam eden Bakan Koca, "İran virüsün tüm ülkelere yayılmasına sebep oldu." dedi.
19.03.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan süre verdi ve duyurdu!
Cumhurbaşkanı Erdoğan süre verdi ve duyurdu! Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yapılan Corona virüsle Mücadele Eş Güdüm Toplantısı sona erdi. Erdoğan, Türkiye'deki tedbirlerin salgın riski ortadan kalkana kadar geçici olarak uygulanacağının altını çizerek, 'Hassasiyet gösterirsek evde kalma süresini 3 haftayla sınırlı tutabiliriz' ifadesini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Corona virüs toplantısı öncesi yaptığı açıklamada da; "Milletimizi iyi bilgilendirir, hastalığı sıkı şekilde kontrol altında tutarsak umduğumuzdan da güzel bir tablo bizi bekliyor" dedi.
18.03.2020 Siyaset
Koronavirüs bir ülkeye daha sıçradı! Koronavirüs belirtileri neler? Koronavirüs tedavisi var mı?
Koronavirüs bir ülkeye daha sıçradı! Koronavirüs belirtileri neler? Koronavirüs tedavisi var mı? Çin'de ortaya çıkan ve ülke genelinde giderek yayılan yeni tip koronavirüs (2019-nVoC) Kanada'da da tespit edildi. Ontario Eyaleti Sağlık Hizmetleri Şefi Dr. David Williams, düzenlediği basın toplantısında, Kanada'daki ilk vakanın Toronto'da saptandığını duyurdu. Peki Koronavirüs belirtileri neler? Koronavirüs tedavisi var mı? İşte ayrıntılar…
26.01.2020 Gündem
SARS Virüsü'ne benzeyen koronavirüs kaç kişiyi etkiledi? Coronavirüs belirtileri neler? Hangi ülkelerde var?
SARS Virüsü'ne benzeyen koronavirüs kaç kişiyi etkiledi? Coronavirüs belirtileri neler? Hangi ülkelerde var? SARS Virüsü'ne benzeyen koronavirüs kaç kişiyi etkiledi? Çin’de ortaya çıkan ve birçok ülkeyi etkileyen koronavirüs salgınına karşı dünya alarmda. Gizemli hastalık olarak ortaya çıkan, coronavirüs bulaşan kişi sayısı 600’ü aşarken, virüsten ölen kişilerin sayısı ise 25’e ulaştı. Dün itibarıyla Hong Kong ve Makao Özel İdari Bölgelerinde 1'er kişide saptanan virüs, ABD, Japonya, Güney Kore'de 1'er, Tayland'da 3 kişide tespit edildi. İşte Korona Virüsü hakkında merak edilenler…
24.01.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CNN TÜRK - Kanal D ortak yayınında önemli açıklamalar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CNN TÜRK - Kanal D ortak yayınında önemli açıklamalar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, konuk olduğu CNN TÜRK-Kanal D ortak yayınında önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İran Devrim Muhafızları Ordusuna bağlı Kudüs Gücü Komutanı General Kasım Süleymani'nin öldürülmesinin bölgenin huzur ve istikrarı açısından yarattığı yakın riskleri kaygıyla takip ettiklerini belirterek, "Çünkü bu iş burada bitmeyecek, bunun muhakkak bir takip eden süreci de olacak." dedi.
6.01.2020 Siyaset
Meteoroloji İstanbul için alarm verdi!
Meteoroloji İstanbul için alarm verdi! Meteoroloji son hava durumu tahminlerini yayımladı. Yeni yılın son gününde İstanbul'u esir alan fırtına ve yağışlı hava etkisini sürdürürken Marmara, Ege, Karadeniz, Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi için sağanak yağış uyarısı geldi.
31.12.2019 Yaşam
Meteoroloji il il uyardı!
Meteoroloji il il uyardı! Meteoroloji son hava durumu tahminlerini yayımladı. 24 Aralık Salı için yapılan son değerlendirmelere göre yurdun genelinde yağışlı hava gün boyu etkili olurken iç ve batı kesimlerde ise sıcaklıkların 2 ila 4 derece arasında azalacağı tahmin ediliyor.
24.12.2019 Gündem
İstanbul'a kar ne zaman yağacak? Meteoroloji tarih verdi
İstanbul'a kar ne zaman yağacak? Meteoroloji tarih verdi İstanbul'a ne zaman kar yağacak sorusu internette aranırken Meteoroloji'den İstanbul için kar açıklaması geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul'da gelecek haftadan itibaren havaların soğuyacağını duyurdu.
19.12.2019 Gündem
Uludağ'da kaybolan dağcılardan acı haber!
Uludağ'da kaybolan dağcılardan acı haber! Uludağ'da kaybolan iki kişiyi arama çalışmalarının 17'nci gününde dağcılar Mert Alparslan ve Efe Sarp'ın cesetlerine ulaşıldı. Bursa Valiliği'nden yapılan açıklamada; "bulunan ilk cesedin üzerinden Efe Sarp'a ait kimlik çıkmıştır" denildi.
18.12.2019 Gündem
Kuvvetli yağış geliyor! Meteoroloji il il uyardı
Kuvvetli yağış geliyor! Meteoroloji il il uyardı Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Çorum, Gümüşhane ve Bayburt çevrelerinin yağmur ve sağanak, Akdeniz kıyılarının yer yer gök gürültülü sağanak, İç Anadolu'nun doğusu, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile Bolu, Kastamonu, Kütahya, Afyonkarahisar'ın kuzeyi, Konya'nın güneyi ve Akdeniz'in iç kesimlerinin karla karışık yağmur ve yükseklerinin yer yer kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Adana, Mersin, Osmaniye, Kahramanmaraş, Hatay, Gaziantep, Kilis, Adıyaman, Isparta'nın güneyi ve Burdur'un doğusunda kuvvetli (21-50 kg/m2), Antalya çevrelerinde çok kuvvetli ve yer yer şiddetli (51-100 kg/m2) olması bekleniyor. Bu sabah saatlerinde doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.
12.12.2019 Gündem
Meteoroloji'den son uyarı: Sağanak, fırtına, kar... İstanbul'a kar ne zaman yağacak?
Meteoroloji'den son uyarı: Sağanak, fırtına, kar... İstanbul'a kar ne zaman yağacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü, son hava durumu raporunu yayımladı. Son tahminlere göre Marmara Bölgesi’nde rüzgarın kuzey yönlerden şiddetli esmesi bekleniyor. Bugün İstanbul’da yağmur etkili olurken Trakya'dan başlamak üzere çevre illerde ise kar yağışı bekleniyor. Peki, Trakya'ya yağması beklenen kar, İstanbul'a ne zaman gelecek? Milyonlarca kişi 'İstanbul’a ne zaman kar yağacak' sorusunun yanıtını arıyor. İşte Meteoroloji tarafından yayımlanan 3 Aralık Salı hava raporu...
3.12.2019 Gündem
Bugün hava nasıl olacak? (2 Aralık Meteoroloji hava durumu raporu)
Bugün hava nasıl olacak? (2 Aralık Meteoroloji hava durumu raporu) Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 2 Aralık hava durumu raporu yayınlandı. Meteoroloji güncel hava raporuna göre, bugün yurt genelinde yağışlı bir hava etkili olacak. İstanbul'da hava sıcaklığı ise 12 derece olacak.
2.12.2019 Gündem
Milli Savunma Bakanı Akar açıkladı: Önümüzdeki yıl kullanılmaya başlanacak
Milli Savunma Bakanı Akar açıkladı: Önümüzdeki yıl kullanılmaya başlanacak Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Barış Pınarı Harekatı'yla ilgili açıklama yaptı. Bakan Akar açıklamasında, "Kürt kardeşlerimizle sorunumuz olmadığını ifade etmemize rağmen, Barış Pınarı Harekatı'nı yalnız yapmak zorunda kaldık" dedi. Bakan Akar, açıklamasının devamında "Hava savunma sistemleri: TSK, Alçak/Orta İrtifa Hava Savunma Füze Sistemi HİSAR’ı inşallah önümüzdeki yıldan itibaren kullanmaya başlayacaktır. Bu başarı, yüksek irtifa hava savunma füze sistemimiz SİPER bakımından da büyük bir müjdedir" ifadesini kullandı.
21.11.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni askerlik sistemini onayladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni askerlik sistemini onayladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni askerlik kanununu onayladı. Askerlik Kanunu Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.
26.06.2019 Gündem
Tarihi tartışmayı yazarlar değerlendirdi
Tarihi tartışmayı yazarlar değerlendirdi 23 Haziran İstanbul seçimi öncesinde AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ile CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu canlı yayında karşı karşıya geldi.
18.06.2019 Gündem