103 Amiral

103 Amiral

Son dakika 103 amiral haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 103 amiral ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 103 amiral haber sayfamızda bulabilirsiniz.

103 Amiral

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 103 amiral gelişmeleri de dahil olmak üzere 21 103 amiral haberi bulunmuştur. Tüm 103 amiral haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Soylu: Kelimenin tam anlamıyla edepsizler
Bakan Soylu: Kelimenin tam anlamıyla edepsizler İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Batman'da katıldığı güvenlik toplantısında 104 amiralin bildirisine sert eleştiride bulundu. Bakan Soylu, "Maalesef zihinsel kodları gelişmeyenleri çok gördük. Bağımlı yaşamaya alışkın olanlar, öğretilmiş çaresizlikleriyle eski alışkanlıklarını çözüm görüyorlar. Bunlar zavallıdırlar, istismarcıdırlar, hukuk tanımazlar, milleti bilmezler ve kelimenin tam anlamıyla edepsizdirler" dedi.
4.04.2021 Siyaset
Bakanlardan 103 emekli amiralin açıklamasına tepki!
Bakanlardan 103 emekli amiralin açıklamasına tepki! Ekonomi yönetiminden sorumlu bakanlar, 103 emekli amiralin açıklamasına tepki gösterdi.
4.04.2021 Gündem
MHP lideri Bahçeli: O amirallerin rütbeleri sökülsün, emekli maaşları kesilsin
MHP lideri Bahçeli: O amirallerin rütbeleri sökülsün, emekli maaşları kesilsin MHP Genel Başkanı Bahçeli, Montrö Boğazlar Sözleşmesi’yle ilgili bildiri yayımlayan emekli 103 amirale sert tepki gösterdi. Bahçeli, "Muhtıra tarzında hazırlanarak gece yarısı servisi yapılan bildiride imzası bulunan amirallerin rütbeleri sökülmelidir. Emeklilik hakları kaldırılmalı, emekli maaşları kesilmelidir" dedi.
4.04.2021 Siyaset
Emekli amirallerin bildirisine art arda sert tepkiler! 'Haddinizi bilin'
Emekli amirallerin bildirisine art arda sert tepkiler! 'Haddinizi bilin' Emekli 103 amiral tarafından Montrö Boğazlar Sözleşmesi'yle ilgili bir bildiri yayımladı. Emekli amirallerin gece yarısı bildirisine tepki yağdı. . İçişleri Bakanı Soylu, Twitter'dan yaptığı paylaşımda, "Demokrasiye, devlete ve millete sadakatle bağlı, rütbesini üniformasını siyaset malzemesi yapmayanları daima şükranla yad ederiz... Ya diğerleri..." derken, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın "Bir grup müteakit askerin darbe dönemlerini çağrıştıran açıklaması sadece kendilerini gülünç ve zavallı duruma düşürmüştür. Haddinizi bilin ve yerinizde oturun" dedi. TBMM Başkanı Şentop ise "Düşünce açıklama başka, darbe çağrışımlı bildiri hazırlamak başka" ifadelerini kullandı. Öte yandan Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, 'Montrö bildirisi' yayınlanan emekli amiraller hakkında soruşturma başlatıldığını açıkladı.
4.04.2021 Siyaset
103 amiralin yayınladığı darbe imalı bildiriye soruşturma
103 amiralin yayınladığı darbe imalı bildiriye soruşturma Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, 103 emekli amiralin açıklamasına ilişkin soruşturma başlatıldığını duyurdu.
4.04.2021 Gündem
Genelkurmay Başkanı maaşı ne kadar 2023? Genelkurmay başkanı ne kadar maaş alıyor? Genelkurmay Başkanı maaşı 2023
Genelkurmay Başkanı maaşı ne kadar 2023? Genelkurmay başkanı ne kadar maaş alıyor? Genelkurmay Başkanı maaşı 2023 Genelkurmay Başkanı maaşı merak ediliyor. Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından 2023 yılının Ocak ayında yayımlanarak yürürlüğe konulan Mali ve Sosyal Haklar Genelgesi ile maaş katsayıları belirlenmişti. Belirlenen maaş katsayıları aynı zamanda askeri personelin emekli maaşını da belirliyor. Peki, Genelkurmay Başkanı maaşı ne kadar 2023? Genelkurmay başkanı ne kadar maaş alıyor? Emekli Genelkurmay Başkanı maaşı kaç TL?
3.08.2023 Çalışma Hayatı
Amirallerin Montrö Bildirisi nedir, içeriği neydi? Amirallerin Montrö bildirisi davası ne oldu?
Amirallerin Montrö Bildirisi nedir, içeriği neydi? Amirallerin Montrö bildirisi davası ne oldu? Montrö Sözleşmesi ile ilgili bildiri yayımladıkları gerekçesiyle haklarında dava açılan 91 amiral için beraat, 12 isim için ise hapis cezası istendi. Söz konusu gelişmenin ardından Amirallerin Montrö Bildirisi nedir, içeriği neydi? Sorularına yanıt aranmaya başlandı.
7.10.2022 Gündem
'Montrö bildirisi' davası ertelendi
'Montrö bildirisi' davası ertelendi  Ankara'da 'Montrö bildirisi' soruşturması kapsamında haklarında 'devletin güvenliğine veya anayasal düzene karşı suç işlemek için anlaşma' suçundan dava açılan 103 emekli amiralin yargılandığı dava, savcının mütalaa için süre istemesi üzerine ertelendi.
19.09.2022 Gündem
Emekli amirallerin iddianamesi tamamlandı! İşte istenen cezalar
Emekli amirallerin iddianamesi tamamlandı! İşte istenen cezalar 4 Nisan 2021'de 103 emekli amiralin hazırladığı Montrö Sözleşmesi bildirisiyle ilgili iddianame hazırlandı. Amirallere 'anayasal düzene karşı suç için anlaşmaktan' ceza istendi. Emekli amirallere 12'şer yıl hapis cezası isteniyor.
6.12.2021 Gündem
AK Parti'den flaş bildiri açıklaması!
AK Parti'den flaş bildiri açıklaması! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MYK toplantısı sonrası açıklamalarda bulunarak, "Bu siyasete müdahale teşebbüsüdür." ifadelerini kullandı.
5.04.2021 Siyaset
Bildirinin amacı neydi? İletişim Başkanı Altun açıkladı
Bildirinin amacı neydi? İletişim Başkanı Altun açıkladı İletişim Başkanı Fahrettin Altun emekli amirallerin yayınladığı bildiriye ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Altun, "Şimdi baktığınızda bu anti-demokratik bir bildiri ve bunun ima ettiği anlamı hepimiz gayet iyi biliyoruz. Bu bildiri açık ve net söyleyelim. Eski vesayet alışkanlıkları ile milli iradeye onun seçilmiş temsilcilerine parmak sallamaktan başka hiçbir anlam taşımıyor." dedi.
5.04.2021 Siyaset
"Montrö" bildirisine imza atan 10 emekli amiral gözaltına alındı
"Montrö" bildirisine imza atan 10 emekli amiral gözaltına alındı Aralarında Deniz Kuvvetleri Komutanlığı görevini üstlenen üç oramiralin de bulunduğu 104 emekli amiral, Montrö Sözleşmesi’ne ilişkin gece yarısı bildiri yayınladı. TCK 316. maddeden soruşturma başlatılan bildiriye öncülük edenlerin tespit edildi. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, “montrö” bildirisinde imzası olan 14 emekli amiralle ilgili gözaltı kararı veridi. Aralarında Cem Gürdeniz, Nadir Hakan Eraydın, Bülent Olcay, Kadır Sağdıç'ın bulunduğu 10 isim gözaltına alındı.
5.04.2021 Gündem
AK Parti'den flaş karar! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklama yapacak
AK Parti'den flaş karar! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklama yapacak 104 emekli amiral gece yarısı Montrö Boğazlar Sözleşmesi’yle ilgili bir bildiri yayınladı. Yayınlanan bildirinin ardından flaş gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. AK Parti MYK'nın yarın saat 18:00'de bildiri gündemiyle toplanacağı duyuruldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da saat 15:00'te Beştepe'de bir değerlendirme toplantısı yapacağı öğrenildi.
4.04.2021 Gündem
Satışa çıktı, 53 saniyede tükendi!
Satışa çıktı, 53 saniyede tükendi! 'nin uzun zamandır beklenen telefonu Xiaomi Mi 9 geçtiğimiz çarşamba günü 'Mobil Dünya Kongresi'nde tanıtılmıştı. Weibo üzerinden paylaşılan görsele göre Mi 9, satışa sunulmasının ardından saniyeler içerisinde tükendi.
26.02.2019 Bilim ve Teknoloji
Yurt genelinde 103 general ve amiral gözaltına alındı
Yurt genelinde 103 general ve amiral gözaltına alındı Türkiye genelinde başlatılan soruşturmalar kapsamında eski Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Öztürk'ün de aralarında bulunduğu 103 general ve amiral gözaltına alındı.
29.09.2021 Gündem
Sektörün öncüleri 4. İnşaat ve Konut Konferansı'nda
Sektörün öncüleri 4. İnşaat ve Konut Konferansı'nda Milliyet'in ve Milliyetemlak.com'un medya sponsoru olduğu 'Silverline 4. İnşaat ve Konut Konferansı'gerçekleşti.
26.01.2016 Arşiv
TSK personel sayısı güncellendi
TSK personel sayısı güncellendi Genelkurmay Başkanlığı toplam personel sayısının 721 bin 153 olduğunu bildirdi...
29.09.2021 Gündem
En cimri otomobil o
En cimri otomobil o SUZUKİ’nin A segmentinde yer alan en cimri ve çevreci otomobili Alto yenilendi.
12.04.2010 Otomobil
Dünya, 103 ünlünün bir arada bulunduğu bu tabloyu konuşuyor .   İŞTE O LİSTE
Dünya, 103 ünlünün bir arada bulunduğu bu tabloyu konuşuyor . İŞTE O LİSTE Daily Telegraph, internette çok popüler olan 103 ünlünün bir arada bulunduğu tabloyu inceledi ve ünlülerin tam listesini yayınladı...
18.03.2009 Yaşam
Memura   5 kuruşluk   zam!
Memura 5 kuruşluk zam! Memurların bu yıl 85 kuruş olan saat başı fazla çalışma ücreti, 2008’de 90 kuruşa yükseliyor
29.10.2007 Ekonomi
Memurun fazla mesaisine   yüzde 5 zam
Memurun fazla mesaisine yüzde 5 zam Devlet memurlarının fazla mesai ücretleri yeni yılda yüzde 5 oranında zamlanarak, 90 Yeni Kuruş'a yükselecek...
28.10.2007 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

103 Amiral ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 103 amiral haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.