1000 Lira

1000 Lira

Son dakika 1000 lira haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 1000 lira ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 1000 lira haber sayfamızda bulabilirsiniz.

1000 Lira

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 1000 lira gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.601 1000 lira haberi bulunmuştur. Tüm 1000 lira haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mevduat banka hesabı kararı! BDDK açıkladı, 1.000 TL oldu
Mevduat banka hesabı kararı! BDDK açıkladı, 1.000 TL oldu Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), mevduat ve katılım fonunun kabulüne, çekilmesine ve zaman aşımına uğrayan mevduat, katılım fonu, emanet ve alacaklara ilişkin usul ve esaslar belirleyen yönetmeliğinde değişikliğe gitti.
19.04.2024 Ekonomi
Terzi ve ayakkabı tamircilerinin işleri arttı! 'Eleman yok'
Terzi ve ayakkabı tamircilerinin işleri arttı! 'Eleman yok' Terzi ve ayakkabı tamircilerinin iş yükü katbekat arttı. Giysiler tamire valiz valiz getirilmeye başlandı. ‘Biz son nesiliz’ diyen meslek temsilcileri, işlerinin geleceğinden endişeli.
19.02.2024 Ekonomi
Hayvan ithalatında özel sektör olmayacak hayvanlar 4 ay satılamayacak
Hayvan ithalatında özel sektör olmayacak hayvanlar 4 ay satılamayacak Bundan sonraki dönemde piyasadaki dengeleri bozan hayvan ithalatının sadece devlet tarafından yapılacağını söyleyen Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, “Artık özel sektör olmayacak. ESK ve birlikler taleplerini bize iletecek. Biz uygun gördüğümüz kadar hayvanı seçerek getireceğiz. Aşıları yapılmış hayvanların garantisi de biz olacağız. Satış yasağı ile al-satlarla fiyatlar etkilenmeyecek. Temel amacımız besicilerimizi güçlendirmek, aile işletmelerinin hacmini büyütmek ve ithalatı da zamanla bitirmek” diye konuştu.
22.01.2024 Ekonomi
1000 TL öde tüm dertlerinden kurtul! İşte her şeyin uzmanı yaşam koçları ile ilgili gerçekler
1000 TL öde tüm dertlerinden kurtul! İşte her şeyin uzmanı yaşam koçları ile ilgili gerçekler Hayattan keyif almaktan ilişkilere, kilo vermekten güzelliğe yaşam koçları diyetisyenlerin, dermatologların hatta psikologların mesleki alanında faaliyet gösteriyor. Üstelik sağlığı doğrudan etkileyen birçok konuda uzmanlığa sahip olmadan seans başı 1000 lira karşılığında danışmanlık veriyor, hatta işlem yapıyorlar. Uluslararası Koçluk Federasyonu Türkiye Başkanı Yunus Emre Şentürk ise “Koçlukta tedavi, terapi gibi uygulamalar olamaz. Kişiye akıl vermek, tavsiyede bulunmak yasaktır” diyor.
18.01.2024 Gündem
Zam geliyor! Yarım gün çalışan 1250 TL alacak
Zam geliyor! Yarım gün çalışan 1250 TL alacak İstanbul'da faaliyet gösteren ve yüzde 28,09 oranında zam alan ticari taksilere taksimetre tarife yüklemeleri başladı. Öte yandan taksi şoförlerinin ücretinin de artması bekleniyor. Yarım günde 1000 TL alan şoförlerin zam sonrası yevmiyelerinin 1250 TL olması bekleniyor.
10.01.2024 Ekonomi
Taksiler için yeni tarife belirlendi! Ücret resmen değişti
Taksiler için yeni tarife belirlendi! Ücret resmen değişti Ölçü ve ölçü aletleri için gelecek yıl alınacak muayene ve damgalama bedelleri yeniden düzenlendi. Resmi Gazete’den duyurulan ücret tarifelerinde taksimetrelerin 397 liraya muayene edileceği bildirildi.
30.12.2023 Ekonomi
Prag saldırısında kan donduran itiraf: Her zaman bir manyak olacağımı biliyordum
Prag saldırısında kan donduran itiraf: Her zaman bir manyak olacağımı biliyordum Çekya’nın başkenti Prag’daki Charles Üniversitesi’nde rasgele ateş açarak 15 kişiyi öldüren David Kozak'ın katliam planlarını Telegram üzerinden paylaştığı ortaya çıktı.
22.12.2023 Dünya
Altın fiyatlarıyla ilgili bomba gelişme! 1000 lira birden artacak, yükseliş başladı
Altın fiyatlarıyla ilgili bomba gelişme! 1000 lira birden artacak, yükseliş başladı Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Ons altındaki yükseliş ve döviz kurlarındaki volatilitenin etkisiyle gram altın 2006 liraya kadar yükseldi. 2023 yılı bitmeden gram altın fiyatları 2000 lira seviyesini aştı. Kapalıçarşı'da fiziki altın fiyatı sabaha karşı kritik seviyeyi geçti. Öte yandan uzmanlardan gram altının 1000 lira birden yükseleceğini ifade ederek tarih verdi. İşte altın fiyatlarıyla ilgili tüm detaylar...
22.12.2023 Ekonomi
Zam kararı! İşte Tesla'da en düşük saatlik ücret 22 dolar olacak
Zam kararı! İşte Tesla'da en düşük saatlik ücret 22 dolar olacak ABD'li elektrik araç üreticisi Tesla, Nevada'daki batarya fabrikasında çalışanların saatlik ücretlerini artırma kararı aldı.
19.12.2023 Ekonomi
Taksi plakası büyük zarar ettirdi! Faize konsa 260 bin kiraya verilse 25 bin kazandırıyor
Taksi plakası büyük zarar ettirdi! Faize konsa 260 bin kiraya verilse 25 bin kazandırıyor Ticari taksiler yatırım aracı olmaktan çıktı. Taksi plakaları bundan 5 yıl önce yaklaşık 1.5 milyon liraya satılırken ve İstanbul’da bu tutara 4-5 daire alınıyordu. Bugün 6.3 milyon liraya alıcı bulmayan taksi plakaları İstanbul’da çok da iyi olmayan bir semtte ancak tek daire alabilir seviyeye düştü. Taksi plakasını yasal olmasa da galericiler aracılığıyla kira verenler 25-27 bin lira gelir elde ederken 6.3 milyon lirayı mevduat faizine konsa aylık gelir 262 bin 500 liraya ulaşıyor. Plaka kiralamak isteyenler de otomobil için verecekleri 1 milyon lirayı faize koysa ayda 40 bin lira faiz geliri elde edebiliyor. İTEO Başkanı Eyüp Aksu, taksi plakası fiyatlarının en az 20 milyon lira olması gerektiğini, tarifelere de yüzde 100’ün üzerinde zam yapılmasını istediklerini söyledi. Birleşik Taksi Şoförleri Derneği Başkanı Hüseyin Duman, taksilerin yarım günlük yevmiyelerinin 900-1000 lira arası değiştiğini belirtti.
13.12.2023 Gündem
Sahte diş doktoru skandalı! Hastaya kızdı dişlerini çekti ilaç yazdı, şok eden olay
Sahte diş doktoru skandalı! Hastaya kızdı dişlerini çekti ilaç yazdı, şok eden olay Ağrısı nedeniyle dişçiye giden Hakan Yıldırım’ın 4 dişi çekildi. Dişleri, klinikte çalışan temizlikçi Cemal Şenaslan’ın çektiğini ortaya çıktı. Açılan davada Şenaslan, ‘diploması olmadığı halde diş hekimliğine ilişkin hasta tedavi etme’ suçundan 2 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.
27.11.2023 Gündem
Bankada hesabı olanlar dikkat! Faizler ile ilgili flaş açıklama geldi
Bankada hesabı olanlar dikkat! Faizler ile ilgili flaş açıklama geldi Banka müşterisi milyonlarca kişi Kredili Mevduat Hesabını bilgisi dahilinde ya da hesabında yetersiz para olduğunda bilgisi olmadan kullanımı mümkün oluyor. Acil paraya ihtiyaç olduğunda, otomatik fatura ödemelerinde, kira ve taksit gibi düzenli ödemelerde hesapta bakiye yoksa Kredili Mevduat Hesabı devreye giriyor. Müşterilerinin zor zamanlarda yanında olan bankalar kullandırdıkları KMH'lar için ise faiz işletiyor.
7.11.2023 Yaşam
'Akvaryum taşı' dedi gerçek bambaşka çıktı! Turistlerin oyunu ortaya çıktı
'Akvaryum taşı' dedi gerçek bambaşka çıktı! Turistlerin oyunu ortaya çıktı Belçikalı turist çift, ülkelerine dönüşte Antalya Havalimanı’nda çantalarında bulunan ve “Akvaryuma koymak için topladık” dedikleri taş parçaları nedeniyle gözaltına alındı. Adli kontrolle serbest bırakılan Belçikalı çifte yurtdışı yasağı getirildi. Olay, Belçika medyasında mağduriyet gibi yansıtıldı ve Türkiye aleyhine bir kampanyaya dönüştü. Oysa ki Antalya Müzesi uzmanları taşların Roma Dönemi’nden kalma olduğunu tespit etti. O taşlar müzede korumaya alındı.
29.09.2023 Yaşam
Risksiz para kazanmak için büyük fırsat! Günde 1000 lira cebe giriyor
Risksiz para kazanmak için büyük fırsat! Günde 1000 lira cebe giriyor Bankalardaki birikimleriyle kısa vadede, risksiz getiri sağlamak isteyenler için ‘para piyasası fonları’ iyi bir alternatif sunuyor. Getirilerin 32-45 günlük TL vadeli mevduata yakın olması, 1 günlük dahi olsa parayı değerlendirme imkanı sunması, gelirin stopajdan muaf olması bu fonlara ilgiyi her geçen gün artırıyor. İşte istikrarlı ve düzenli getiri hedefleyerek, günlük olarak getiri takibi yapmak isteyenlere fırsat sunan bu fonlarla ilgili tüm merak edilen detaylar...
29.09.2023 Ekonomi
İnternette sözde şifacılar! Okuyup üfleyip böyle dolandırıyorlar, ayda 1 milyon kazanç
İnternette sözde şifacılar! Okuyup üfleyip böyle dolandırıyorlar, ayda 1 milyon kazanç Kendilerini büyücü, hoca ya da medyum olarak tanıtıyorlar. Teknolojik imkânları kullanarak internet dünyasında, 700 ile 4500 lira karşılığında inanç istismarına devam ediyorlar. Dijital üfürükçülerle yazıştık. ‘Eski sevgiliyi geri döndürmek’ için yapacağı muska için 1200 lira, ‘kaynana dilini bağlamak’ için ise 4500 lira istedi.
16.09.2023 Yaşam
Kiralık evde yeni dönem! Fiyatların artacağı tarih de açıklandı
Kiralık evde yeni dönem! Fiyatların artacağı tarih de açıklandı Ev sahibi ve kiracı milyonları ilgilendiren son dakika açıklaması! Kiralık evde yeni dönem resmen başladı. Her şey değişti, piyasa tersine döndü. İzmir Emlak Kulübü Derneği Başkanı Rıdvan Akgün, ev sahiplerinin kiracı tercihlerinin değiştiğini belirterek, "Eskiden ev sahipleri öğrencilere, bekara ev vermezlerdi. Şimdi ise üniversitede son sınıf ya da 3'üncü sınıf öğrencileri tercih ediliyor” dedi. Akgün, bunun nedenini de açıkladı.
6.08.2023 Ekonomi
Araba kiralamak isteyen tatilcilere kopya site tuzağı! Ucuz fiyatları gören oyuna geldi
Araba kiralamak isteyen tatilcilere kopya site tuzağı! Ucuz fiyatları gören oyuna geldi İnternetten araç kiralamak isterken kopya sitelere yönlendirilen yaklaşık 5 bin tatilci dolandırıldı. Çoğunluğu gurbetçilerden oluşan mağdurların ucuza kiraladıkları lüks araçları kaçırmamak için hesap numaralarına istenen kapora ücretini de gönderdikleri ortaya çıktı. Dolandırıcılık olayının detayları şoke ederken, uzmanlardan kritik uyarılar geldi.
8.06.2023 Yaşam
Evlenme hazırlandığındaki çiftlere güzel haber! İptal durumuna karşı 'düğün sigortası' devreye alındı
Evlenme hazırlandığındaki çiftlere güzel haber! İptal durumuna karşı 'düğün sigortası' devreye alındı Evlilik hazırlığı yapanların, ayrılık, birinci derece akrabalarının ölümü, kaza gibi nedenlerle düğünlerinin iptal edilmesi durumunda çiftlerin ve salon işletmecisinin masrafını karşılayan, 'düğün sigortası' uygulaması hayata geçirildi. Son iki haftada 80 çift düğününü sigortalattı.
20.05.2023 Yaşam
Edirne'de kuvvetli yağmur! Evleri su bastı, araçlar yolda kaldı
Edirne'de kuvvetli yağmur! Evleri su bastı, araçlar yolda kaldı Edirne'de öğle saatlerinden sonra başlayan yağmur etkisini artırınca suyla kaplanan cadde ve sokaklarda bazı araçlar mahsur kaldı, evleri su bastı. Caddede suya gömülen aracında mahsur kalan bir kişiyi itfaiye ekipleri kurtardı.
17.05.2023 Yaşam
Sahte bal uyarısı, kilosu en az 1000 lira! ‘Gerçek bal diye ucuza veriyorlar’
Sahte bal uyarısı, kilosu en az 1000 lira! ‘Gerçek bal diye ucuza veriyorlar’ Türkiye’de Ege ve Akdeniz bölgelerini kışlak olarak kullanan arıcılar, havaların mevsim normallerinin üstüne çıkmasıyla birlikte bal arılarını Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki yüksek ve serin yaylalara doğru yola çıkarmaya başladı. Üreticilerden ise sahte bal uyarısı geldi.
17.05.2023 Ekonomi
Antalya'da deniz manzaralı dairenin yıllık kirası 3,5 milyon lira
Antalya'da deniz manzaralı dairenin yıllık kirası 3,5 milyon lira Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde deniz manzaralı lüks daire için aylık 255 bin lira kira, Lara bölgesinde ise aylık 125 bin lira kira isteniyor. Depozito bedeli de dahil edildiğinde; Konyaaltı'nda daire kiralama bedeli yıllık 3,5 milyon lirayı aşarken, bu rakam Lara'da 1,5 milyon lirayı buluyor.
11.05.2023 Yaşam
Hurda arabalar üzerinden akılalmaz tuzak! Çalıntı ve hacizlileri değiştirip piyasaya sürdüler
Hurda arabalar üzerinden akılalmaz tuzak! Çalıntı ve hacizlileri değiştirip piyasaya sürdüler Adana'da merkezli 6 ilde hurda otomobillerin motor şasi numaralarını, çalıntı veya hacizli otomobillere basarak piyasaya sürmeye çalışan şebekeye yönelik yapılan operasyonda gözaltına alınan 24 şüpheliden 6’sı tutuklandı. Tutuklananlardan çete lideri M.A.’nın, üzerlerine otomobil yapmak için bulduğu kişilere 1000 lira ödeme yaptığı öğrenildi.
10.05.2023 Yaşam
İmitasyon takıya ilgi arttı, fiyatı katlandı
İmitasyon takıya ilgi arttı, fiyatı katlandı Antalya'da, düğün sezonunun başlamasıyla birlikte imitasyon takıya ilgi, geçen yıla oranla 2 kat arttı. İmitasyon ürünlerin satışını yapan Sevim Karaca, “İmitasyon bileklik 50 liradan 100 liraya, kolye, küpe, bileklik gibi setlerin fiyatı da 500 liradan 3 bin liraya yükseldi” dedi.
8.05.2023 Gündem
Yenikapı'da taksicilerin 'sefer iptal' yalanı! '1000 TL'ye götürürüm'
Yenikapı'da taksicilerin 'sefer iptal' yalanı! '1000 TL'ye götürürüm' Yenikapı'da bulunan İDO Yalova Feribot İskelesi önünde bekleyen bazı taksicilerin yağmurlu ve rüzgarlı havalarda, 'sefer iptal' iddiasıyla kandırdığı kişileri yüksek fiyatlara taşıdığı ortaya çıktı.
8.03.2023 Yaşam
Diyarbakır'da eşyalar binalardan çıkarılıyor, taşıma ücretleri sabitlendi
Diyarbakır'da eşyalar binalardan çıkarılıyor, taşıma ücretleri sabitlendi Diyarbakır'da depremzedeler, hasarlı evlerinden eşyalarını tahliyeye başladı. Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su, fahiş fiyatların engellenmesi için taşıma ücretlerinin sabitlendiğini açıkladı.
19.02.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

1000 Lira ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 1000 lira haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.