100 Bin

100 Bin

Son dakika 100 bin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 100 bin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 100 bin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

100 Bin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 100 bin gelişmeleri de dahil olmak üzere 33.028 100 bin haberi bulunmuştur. Tüm 100 bin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Bolat, CNN Türk'te açıkladı: Hedeflerin ilerisindeyiz
Bakan Bolat, CNN Türk'te açıkladı: Hedeflerin ilerisindeyiz Ticaret Bakanı Ömer Bolat CNN Türk ekranlarında Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat'ın sorularını yanıtladı. "Orta Vadeli Plan ile yol haritamızı belirledik" diyen Bolat, "Hedef dış ticaret açıklarının ve cari açığının azaltılması, istikrarlı ve orta düzeyli büyüme trendine girmekti. Şu an hedeflerimizin ilerisindeyiz." dedi. Gazze'ye ihracat tartışmalarına da değinen Bakan Bolat, "Türkiye, İsrail'e jet yakıtı satmıyor. Sosyal medya üzerinden büyük bir yalan uydurdular." dedi.
17.04.2024 Ekonomi
Kilosu 50 ile 350 TL arasında değişiyor! Erik hasadı başladı
Kilosu 50 ile 350 TL arasında değişiyor! Erik hasadı başladı Türkiye'nin kayısı ve erik üretiminde ilk sıralarda yer alan Mersin'in Mut ilçesinde, seradan sonra açık alanda da erik hasadı başladı. Sezonda 100 bin ton rekolte beklenen ilçede açık alanda hasat edilen eriklerin boyuna göre 50 ile 350 TL arasında alıcı bulduğu belirtilirken, ilerleyen günlerde fiyatın biraz daha düşmesinin beklendiği kaydedildi.
17.04.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: SİHA teknolojisinde farklı bir ligdeyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: SİHA teknolojisinde farklı bir ligdeyiz Yerel seçimlerin ardından yapılan ilk Kabine toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "KIZILELMA ve ANKA 3 ile artık farklı lige yükseliyoruz. Türkiye'nin gurur kaynağı olan savunma şirketlerinin ahlaksızca hedef alınmasının gerisinde işte bu eşsiz başarı hikayesi vardır. 5.kol elemanları yerli ve milli firmalarımıza saldırarak iplerini ellerinde tutanlara karşı diyet borçlarını ödemeye çalışıyor." dedi.
16.04.2024 Gündem
TPAO'dan müjde geldi! Bir ilde petrol arama sondajı yapılacak
TPAO'dan müjde geldi! Bir ilde petrol arama sondajı yapılacak Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), Siirt'in merkez ilçesinde Meşelidere-1 petrol kuyusu açarak petrol arayacak.
15.04.2024 Ekonomi
PFDK, Fenerbahçe'nin Süper Kupa cezasını açıkladı
PFDK, Fenerbahçe'nin Süper Kupa cezasını açıkladı PFDK, Fenerbahçe'nin Süper Kupa karşılaşmasında sahadan çekilmesi nedeniyle 3-0 hükmen mağlup sayılmasına karar verdi. Sarı-lacivertli ekibe ayrıca 4 milyon TL para ceza verildi.
11.04.2024 Fenerbahçe
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gabar petrol sahasındaki çalışanlara tebrik
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gabar petrol sahasındaki çalışanlara tebrik Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şırnak’ta Şehit Aybüke Yalçın Petrol Sahası’nda incelemelerde bulunan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Bayraktar’ı telefonla arayarak, çalışanlara hitap etti.
11.04.2024 Gündem
Gabar petrolünde yeni rekor! Bakan Bayraktar müjdeyi açıkladı
Gabar petrolünde yeni rekor! Bakan Bayraktar müjdeyi açıkladı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Gabar'da petrol üretiminde günlük 40 bin varilin üzerine çıkıldığını bildirdi. "Hedefimiz 100 bin varile çıkabilmek. Bunun için gece gündüz çalışıyoruz" dedi.
11.04.2024 Ekonomi
Oğuz Murat Aci’nin babası konuştu: Kibrinizde boğulun, paranız batsın
Oğuz Murat Aci’nin babası konuştu: Kibrinizde boğulun, paranız batsın İstanbul’da T.C.’nin aracıyla çarparak ölümüne neden olduğu Oğuz Murat Aci’nin babası, iki talebi olduğunu söyledi: “Babasız kalan torunumun hakkını onlara yedirmem. 20 yıllık eğitim masrafını peşin alacağım. Benim istediğim yerde oğlumun isminin yaşayacağı bir anıt istiyorum”
9.04.2024 Gündem
Şebeke kurdular! Milyonlarca liralık dolandırıcılığa imza attılar
Şebeke kurdular! Milyonlarca liralık dolandırıcılığa imza attılar İstanbul'un Bakırköy İlçesinde bulunan Bakırköy Adalet Sarayı'nda görevli zabıt katibi Süleyman D., aralarında eski eşi, annesi ve babasının da bulunduğu bir şebeke kurdu. Yüksek oranda kar payı ve faiz vadeden şebeke iddiaya göre çok sayıda kişiyi yaklaşık 80 milyon lira dolandırdı. İddianamede Süleyman D.'nin 5 ayrı suçtan toplamda 40 yıldan 144 yıla kadar hapsi ve 130 bin gün adli para cezasına çarptırılması talep edildiği belirtildi.
7.04.2024 Gündem
İsrail’de binlerce kişi Netanyahu ve hükümetini istifaya davet etti
İsrail’de binlerce kişi Netanyahu ve hükümetini istifaya davet etti İsrail’de yaklaşık 100 bin kişi, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ve hükümetinin Gazze Şeridi’ndeki politikasını protesto ederek istifa çağrısı yaptı.
6.04.2024 Dünya
Kentsel dönüşümde "Yarısı Bizden" kampanyasında ödemeler başladı
Kentsel dönüşümde "Yarısı Bizden" kampanyasında ödemeler başladı İstanbul’da yarısı bizden kampanyasına en çok başvuru yapılan ilçe olan Bahçelievler’de ilk yapımı başlanan binada hak sahiplerinin parası hesaplara yatıyor.
30.03.2024 Ekonomi
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum: 31 Mart’ta sandık gelecek hesap kesilecek
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum: 31 Mart’ta sandık gelecek hesap kesilecek AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, "Geride bıraktığımız 5 yılda İstanbul, liyakatsizliğin kurbanı oldu. Beceriksizliğe mahkum edildi. Bu şehri depreme hazırlayacağız dediler, tek bir çivi çakmadılar. Reklama, algıya ayırdıkları bütçeyi depreme ayırmadılar. Ulaşım sorununu çözeceğiz dediler, tam bir çileye dönüştürdüler" dedi.
29.03.2024 Gündem
AK Parti'nin İBB Başkan adayı Kurum: Bu millet, kaybolan yıllarının hesabını sandıkta soracak
AK Parti'nin İBB Başkan adayı Kurum: Bu millet, kaybolan yıllarının hesabını sandıkta soracak AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, partisinin Sultanbeyli mitinginde yaptığı açıklamada, "Biz onların savurduğu paraları, İstanbul’un projelerinde kullanacağız. Onların siyasi kariyeri için ayırdıkları kaynakları biz İstanbul’a harcayacağız. İstanbul’un hakkını, İstanbul’a teslim edeceğiz. Bu millet kendini unutanlara, kaybolan yıllarının hesabını sandıkta soracak. Sandık milletin mahkemesidir. Sandık günü hesap günüdür. İşte o gün, 31 Mart’ta sandık gelecek, hesap kesilecek" ifadelerini kullandı.
29.03.2024 Gündem
1 milyon 100 bin TL karşılığında 4 milyon 200 TL! Tefecilerin planını polis bozu
1 milyon 100 bin TL karşılığında 4 milyon 200 TL! Tefecilerin planını polis bozu İstanbul’da tefecilik yapan bir şebeke, 1 milyon 100 bin lira borç para verdikleri Z.K.Ç. isimli bir kadından 4 milyon 200 bin lira para aldı. Aldıkları parayla yetinmeyen tefeciler, kadına ait 30 milyon lira değerinde 2 daire, 1 dükkan ve 1 arsaya da el koydu. Şüpheliler bununla da kalmayıp 20 milyon lira isteyince Z.K.Ç., polise giderek şikayetçi oldu. Şikayet üzerine düzenlenen operasyonda tefecilik yaptıkları tespit edilen 6 kişi gözaltına alındı.
29.03.2024 Gündem
Dünyanın tohum merkezine yerli ve milli hibrit ayçiçeği tohumu ihracatı
Dünyanın tohum merkezine yerli ve milli hibrit ayçiçeği tohumu ihracatı Trakya tarlalarında üretilen yerli ve milli 20 ton hibrit ayçiceği tohumu, Tekirdağ'dan Rusya'ya ihraç edilmek üzere TIR'larla yola çıkarıldı.
28.03.2024 Ekonomi
Adana'da kırsal alanlara 95 milyar liralık yatırım!
Adana'da kırsal alanlara 95 milyar liralık yatırım! Adana Ticaret Odası Başkanı Yücel Bayram, "Hibeler sayesinde hayvansal üretimden tarım ve su ürünlerinin işlenmesine, kırsal turizm ve arıcılıktan yenilenebilir enerjiye kadar çok geniş bir yelpazede ülkenin kırsal alanlarına 95 milyar TL'lik yatırım kazandırıldı. Yaklaşık 100 bin insana da istihdam imkânı sağlandı" dedi.
28.03.2024 Adana
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, İstanbul İçin Hızlı ve Sağlam Adımlar, İlk 6 Ay ve 1 Yıllık Acil Eylem Planı Toplantısı'nda konuştu. Murat Kurum, 'İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır. İstanbul’un 5 yıllık süreçte geriye gitmesinden dolayı projelerin hızlıca yapılmasını tespit ettik. Yoğun bir mesai içinde olduk. Bilim insanları ile bu projeleri çalıştık.' dedi. İstanbul'da trafikte kalma süresinin ilk yılda yüzde 64'ten 59'a düşeceğini belirten Kurum, metrobüs kapasitesinin de artacağını söyledi. Kurum ayrıca sosyal destek kapsamında İstanbul'da 100 kreşin açılacağını duyurdu.
28.03.2024 Gündem
Karabük'teki iddialar sonrası STK'lardan açıklama geldi
Karabük'teki iddialar sonrası STK'lardan açıklama geldi Afrikalılar başta olmak üzere üniversitedeki yabancı öğrencilerin cinsel hastalık yaydığı ve fuhuş yapıldığı iddiaları, Karabük’ü rahatsız etti.
28.03.2024 Gündem
AK Parti İBB Başkan Adayı Kurum'dan İmamoğlu'na mal varlığı tepkisi: Konforları için villalar yapma derdine düştüler
AK Parti İBB Başkan Adayı Kurum'dan İmamoğlu'na mal varlığı tepkisi: Konforları için villalar yapma derdine düştüler İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Rizeliler ile iftar programında bir araya geldi.
28.03.2024 Gündem
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum: 31 Mart'ta çok sevdikleri tatile göndereceğiz
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum: 31 Mart'ta çok sevdikleri tatile göndereceğiz İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Ümraniye mitinginde ‘’Şimdi rezervasyon yapıyorlar; hangi tatil beldesine gitsek diye. Uzun bir süre tatile göndereceğiz’’ dedi. Kurum ayrıca, "Biz deprem bölgesinde afetzede kardeşlerimiz için kat kat sağlam konutlar yaparken, bunlar dört saat boyunca saya saya bitiremedikleri, balya balya para kuleleri yaptılar. Devlete, millete mal beyanlarını açıkladılar, sonra bir baktık, bir süre sonra 1 buçuk milyar liralık yepyeni mallar ortaya çıktı. Sen mal beyanında 1 buçuk milyarlık malı İstanbullulardan niye sakladın" ifadelerini kullandı.
27.03.2024 Gündem
Pegasus'tan ucuz bilet kampanyası! İşte kampanyanın geçerli olduğu hatlar
Pegasus'tan ucuz bilet kampanyası! İşte kampanyanın geçerli olduğu hatlar Pegasus, yurt dışına özel olarak 27-28 Mart 2024 tarihlerinde alınan biletlerle 27 Ekim 2024-29 Mart 2025 tarihleri arasında seyahat imkanı sağlıyor.
27.03.2024 Gündem
Pegasus'tan ucuz bilet kampanyası
Pegasus'tan ucuz bilet kampanyası Pegasus, yurt dışına özel olarak 27-28 Mart 2024 tarihlerinde alınan biletlerle 27 Ekim 2024-29 Mart 2025 tarihleri arasında seyahat imkanı sağlıyor.
27.03.2024 Ekonomi
Murat Kurum'dan İmamoğlu'na mal varlığı tepkisi: Rakibimiz villa yapmakla meşgulmüş!
Murat Kurum'dan İmamoğlu'na mal varlığı tepkisi: Rakibimiz villa yapmakla meşgulmüş! Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Murat Kurum CNN Türk'te Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında projelerini anlattı. Kurum mevcut belediye yönetimini eleştirerek 'Depreme harcanan paranın 2 katı reklama harcamışlar.' ifadelerini kullandı. Kurum, İmamoğlu'nun mal varlığıyla ilgili iddialara da değindi.
26.03.2024 Gündem
Murat Kurum CNN Türk'te projelerini açıkladı: İstanbul'un trafik çilesi bitecek
Murat Kurum CNN Türk'te projelerini açıkladı: İstanbul'un trafik çilesi bitecek Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Murat Kurum CNN Türk'te Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında açıklamalarda bulundu. Kurum 'Depreme harcanan paranın 2 katı reklama harcamışlar.' ifadelerini kullandı. İstanbul'un trafik sorununa çözüm planını anlatan Kurum, "650 km'ye çıkararak toplu ulaşımda metro oranını artıracağız. Bununla birlikte tüneller yapacağız. İstanbul'un trafik çilesi bitecek. İstanbul'un her ilçesinden metroya binip toplu ulaşımı kullanabileceğiz. 2 yakaya 122 km tünel yapacağız. Alternatif bir yol güzergahı koymanız lazım. Mevcuttaki tüneller 22 km." ifadelerini kullandı.
25.03.2024 Gündem
Mevduat faizleri artacak mı? Banka mevduat faizleri ne kadar oldu?
Mevduat faizleri artacak mı? Banka mevduat faizleri ne kadar oldu? Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası faizi yüzde 50'ye yükseltti. TCMB'nin açıkladığı verilere göre 3 aylık vadede faiz 55.66'ya yükseldi. Önümüzdeki dönemde mevduat faizlerinin daha da yükselip yükselmeyeceği merak ediliyor. Peki, Mevduat faizleri artacak mı? Banka mevduat faizleri ne kadar oldu?
25.03.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

100 Bin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 100 bin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.