10 Milyon

10 Milyon

Son dakika 10 milyon haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 10 milyon ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 10 milyon haber sayfamızda bulabilirsiniz.

10 Milyon

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 10 milyon gelişmeleri de dahil olmak üzere 39.806 10 milyon haberi bulunmuştur. Tüm 10 milyon haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Bayraktar açıkladı: Doğal gaz üretimimiz 4,6 milyon metreküp günü buldu
Bakan Bayraktar açıkladı: Doğal gaz üretimimiz 4,6 milyon metreküp günü buldu Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Karadeniz'de üretilen gazla ilgili, “Bugün itibarıyla üretimimiz yaklaşık 4,6 milyon metreküp günü buldu. 1,8 milyon hanenin doğal gazını biz kendi gazımızdan karşılar hale geldik. Bunu da artırmayı hedefliyoruz. İlk etapta önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde inşallah 10 milyon metreküpe ulaşmış olacağız” dedi.
1.05.2024 Ekonomi
Karadeniz’de petrol umudu! Enerji Uzmanı açıkladı
Karadeniz’de petrol umudu! Enerji Uzmanı açıkladı Türkiye Karadeniz’de enerji aramalarını sıklaştırdı. Şimdi ise gözler Doğu Karadeniz’de yapılacak olan petrol aramalarına çevrildi. Bakan Bayraktar geçtiğimiz haftalarda birkaç ay içerisinde petrol keşfi için sondaj yapılacağını bildirmişti. Peki Karadeniz’de beklenti ne? Sondaj çalışması ne kadar sürecek? İşte detaylar...
30.04.2024 Ekonomi
Bakan Yumaklı, tarımsal destek ödemelerinin başladığını açıkladı!
Bakan Yumaklı, tarımsal destek ödemelerinin başladığını açıkladı! Tarımsal desteklemeler kapsamında bu ay toplam 4 milyar 435 bin 821 lira tutarında ödemenin, çiftçilerin hesabına aktarılmaya başlandığını açıklayan Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı,"Üreticilerimize ve çiftçilerimize desteklerimiz devam ediyor" dedi.
26.04.2024 Gündem
Bakan Yumaklı duyurdu: 694 milyon 461 bin TL'yi hesaplara aktarıyoruz
Bakan Yumaklı duyurdu: 694 milyon 461 bin TL'yi hesaplara aktarıyoruz Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, "694 milyon 461 bin TL tarımsal destekleme ödemesini bugün çiftçilerimizin hesaplarına aktarıyoruz" dedi.
19.04.2024 Ekonomi
TPAO'dan müjde geldi! Bir ilde petrol arama sondajı yapılacak
TPAO'dan müjde geldi! Bir ilde petrol arama sondajı yapılacak Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), Siirt'in merkez ilçesinde Meşelidere-1 petrol kuyusu açarak petrol arayacak.
15.04.2024 Ekonomi
Beşiktaş'ta Ernest Muci'ye dev teklif! Başkan Arat transfer kararını açıkladı
Beşiktaş'ta Ernest Muci'ye dev teklif! Başkan Arat transfer kararını açıkladı Ara transfer döneminde Legia Varşova’dan 10 milyon Euro’ya transfer edilen Ernest Muci’ye dev bir transfer teklifi geldi. Başkan Hasan Arat, gelen teklifi reddettiğini söyledi. İşte detaylar...
4.04.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ta 3 ayrılık birden! Fernando Santos kapıyı gösterdi
Beşiktaş'ta 3 ayrılık birden! Fernando Santos kapıyı gösterdi Siyah-Beyazlılar'ın devre arasında Legia Varşova'dan 10 milyon Euro'luk bedelle kadrosuna kattığı Arnavut oyuncu şimdiden Avrupa ekiplerini peşine taktı. Beşiktaş tarihinin en pahalı 2. transferi olarak tarihe geçen 23 yaşındaki futbolcu için İngiliz ekibi teklif hazırlığında. Öte yandan Ante Rebic ve Bakhtiyor Zaynudtinov'un da talipleri var.
2.04.2024 Beşiktaş
İsmail Yüksek'in peşine düştüler! Avrupa devleri sıraya girdi
İsmail Yüksek'in peşine düştüler! Avrupa devleri sıraya girdi Fenerbahçe forması giyen İsmail Yüksek'in gösterdiği performans sonrası Avrupa devlerinin radarına girdiği öğrenildi.
1.04.2024 Fenerbahçe
Bakan Uraloğlu yeni projeleri masaya yatırdı: Trabzon raylı sistem hattı için çalışmalar başladı
Bakan Uraloğlu yeni projeleri masaya yatırdı: Trabzon raylı sistem hattı için çalışmalar başladı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Arsin, Tonya, Vakfıkebir, Çarşıbaşı, Akçaabat ve Ortahisar ilçelerini ziyareti sonrası, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç ve Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın’la bir araya gelerek, ulaştırma ve altyapı projelerini masaya yatırdı.
29.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kent uzlaşısı adı altında kirli ittifak kurdular
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kent uzlaşısı adı altında kirli ittifak kurdular Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Diyarbakır İstasyon Meydanı'nda düzenlenecek mitinginde halka hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kent uzlaşısı adı altında kirli ittifak kurdular. Bavul bavul paralar… Bu paralar nereden geliyor, nereye gidiyor. Tek sermayesi sizlerin oyları olan DEM, benim Kürt kardeşlerimizin iradesini işporta pazarına çıkarmıştır." dedi. Erdoğan, Diyarbakır'ın ardından Batman'da önemli açıklamalarda bulundu. Ekonomi politikalarına ilişkin değerlendirmede bulunan Erdoğan, "Güçlü bir kadro kurduk. Ekonomi programımız işliyor. Batman'ın evladı olan Hazine ve Maliye Bakanı'mız olan Mehmet Şimşek'e itimadım tam." dedi.
27.03.2024 Gündem
Adana’da 96 kaçak otomobil motoru ele geçirildi! Değeri 10 milyon lira
Adana’da 96 kaçak otomobil motoru ele geçirildi! Değeri 10 milyon lira Adana’da yaklaşık 10 milyon lira değerinde 96 kaçak otomobil motoru ele geçirildi.
26.03.2024 Adana
Bakan Bak açıkladı: Türkiye bir spor devrimi yaşamakta
Bakan Bak açıkladı: Türkiye bir spor devrimi yaşamakta Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, "Türkiye bir spor devrimi yaşamaktadır. Bunun sonucunda da başarılar gelmeye başladı. Gençlik ve Spor Bakanlığı için en önemli konulardan bir tanesi bağımlılıkla ve uyuşturucu ile mücadeledir. Gençlerimizi spor salonlarına, tesislere, gençlik kamplarımıza bekliyoruz" dedi.
25.03.2024 Şampiy10
21 ilde Sibergöz operasyonu! Çok sayıda şüpheli yakalandı
21 ilde Sibergöz operasyonu! Çok sayıda şüpheli yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 21 ilde düzenlenen Sibergöz 26 operasyonlarında 75 kişinin gözaltına alındığını duyurdu.
15.03.2024 Gündem
Can Uzun'un yeni takımı belli oldu: İşte bonservis bedeli
Can Uzun'un yeni takımı belli oldu: İşte bonservis bedeli Almanya Bundesliga 2 ekibi Nürnberg'de forma giyen ve Avrupa devlerinin dikkatini çeken Türk oyuncu Can Uzun'un yeni takımı belli oldu. İşte 18 yaşındaki yıldız için ödenecek bonservis bedeli...
12.03.2024 Futbol
Trabzonspor, Erencan Yardımcı transferi için harekete geçiyor!
Trabzonspor, Erencan Yardımcı transferi için harekete geçiyor! Bonservisi Eyüpspor'da olan ve bu sezon Süper Lig'de Pendikspor formasıyla yıldızlaşan Erencan Yardımcı'yı transfer etmek için Süper Lig devi harekete geçti.
2.03.2024 Trabzonspor
İsmail Kartal bin pişman! Gittiği takımda yıldız oldu, Crespo, Lincoln ipleri kopardı
İsmail Kartal bin pişman! Gittiği takımda yıldız oldu, Crespo, Lincoln ipleri kopardı Fenerbahçe'de son dakika gelişmeler yaşanıyor. Süper Lig'de ezeli rakibi Galatasaray'la nefes kesen zirve mücadelesi veren Fenerbahçe'ye güzel haber geldi. Son dönemde oyuncu satışıyla önemli gelir elde eden sarı-lacivertli kulübün, yıldız futbolculardan kasasına 10 milyon euro koyacağı öğrenildi.
1.03.2024 Fenerbahçe
KALKAN-13 operasyonları! 42 göçmen kaçakçılığı organizatörü ve 333 düzensiz göçmen yakalandı
KALKAN-13 operasyonları! 42 göçmen kaçakçılığı organizatörü ve 333 düzensiz göçmen yakalandı Göçmen kaçakçılığı organizatörlerine yönelik gerçekleştirilen “Kalkan-13” Operasyonlarında; 42 göçmen kaçakçılığı organizatörü ve 333 düzensiz göçmen yakalandı.
28.02.2024 Gündem
Bakanlar Yerlikaya ve Bayraktar Erzincan'daki maden bölgesi ile ilgili son durumu açıkladı
Bakanlar Yerlikaya ve Bayraktar Erzincan'daki maden bölgesi ile ilgili son durumu açıkladı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Erzincan’da maden sahasında meydana gelen toprak kaymasıyla ilgili son durumu paylaştı.
18.02.2024 Gündem
Erzincan'daki maden faciası! Şirketin Türkiye müdürü adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı
Erzincan'daki maden faciası! Şirketin Türkiye müdürü adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı Erzincan'ın İliç ilçesinde maden ocağında meydana gelen toprak kaymasına ilişkin soruşturmada, şirketin Türkiye'deki müdürü C.D. gözaltına alındı. Türkiye'deki müdürü C.D. bilirkişi raporunun tamamlanmaması nedeniyle savcılık tarafından yurt dışı yasağı ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
18.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye tepki: Aynı kafayla yola devam ediyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye tepki: Aynı kafayla yola devam ediyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Dikkat ederseniz; kendi heybeleri boş olanlar, bizim başarılarımızı değersiz hale getirme gayretinde. Bir başka ifadeyle iş yapma ve icraat ortaya koyma hususunda bizim seviyemize çıkamayanlar, bizi kendi sefil gündemlerinin içine çekmeye çalışıyor" dedi.
15.02.2024 Gündem
Beşiktaş'tan Ernest Muci kararı! Fernando Santos'un planı değişti
Beşiktaş'tan Ernest Muci kararı! Fernando Santos'un planı değişti Yeni transfer 10 numara Ernest Muci’yi ilk maçında sağ kanatta oynatması sebebiyle eleştirilen Fernando Santos, Milot Rashica’nın dönüşüyle Konya maçı planlamasında değişikliğe gidecek.
14.02.2024 Beşiktaş
Erzincan'da altın madeninde toprak kayması! Bakan Yerlikaya: 9 kişiye ulaşılamıyor
Erzincan'da altın madeninde toprak kayması! Bakan Yerlikaya: 9 kişiye ulaşılamıyor Erzincan’ın İliç ilçesindeki altın madeninde, istiflenen tonlarca siyanürlü toprak sel olup aktı. İlk tespitlere göre 9 kişi toprak altında kaldı. 400 kişiyle arama kurtarma çalışması başlatılırken bölgede çevre felaketi yaşanmasından endişesi ediliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu’dan toprak kaymasıyla ilgili bilgi aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, devam eden arama kurtarma çalışmaları için tüm imkanların seferber edilmesini istedi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 400 personelle arama kurtarma çalışmasının sürdüğünü belirtirken, '9 kişiye ulaşılamıyor.' ifadelerini kullandı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı da “Toprak kayması sırasında akan malzemenin Fırat Nehri’ne ulaşmasının engellenmesi amacıyla Sabırlı Deresi’nin Fırat Nehri’ne ulaştığı menfezin kapaklarını kapattırdık” açıklamasını yaptı. Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu CNN TÜRK'te son durumu aktarırken, 'Toprak dışarı çıkarılıp istifleniyor. O sırada bir toprak kayması gerçekleşiyor. Toprak altında kalan çalışanlar var.' dedi. Bakanı Yılmaz Tunç ise olayla ilgili 4 Cumhuriyet savcısının görevlendirildiğini bildirdi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan da gerekli incelemeleri yapmak üzere 3 başmüfettiş ile 1 müfettişin görevlendirildiğini söyledi.
14.02.2024 Gündem
Beşiktaş tarihinin en pahalı transferi! Al Musrati ve Muci için servet ödediler
Beşiktaş tarihinin en pahalı transferi! Al Musrati ve Muci için servet ödediler Beşiktaş transferin son gününde çok önemli isimleri transfer ederek taraftarının gönlünü aldı. Braga’dan 1 milyon Euro’ya kiralanan Musrati’nin sezon sonu 11 milyon + 2.5 milyon Euro bonus bedelli zorunlu satın alma opsiyonu bulunuyor. Muci için de Legia’ya 10 milyon Euro bonservis bedeli ödenecek. İki futbolcu için bugün Tüpraş Stadı’nda saat 15.00’te başkan Hasan Arat’ın da katılacağı imza töreni düzenlenecek.
10.02.2024 Beşiktaş
Bakan Yumaklı: Depremden etkilenen üreticilere 14 milyar lira ödeme yapıldı
Bakan Yumaklı: Depremden etkilenen üreticilere 14 milyar lira ödeme yapıldı Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinden etkilenen illerde çalışmalarının felaketin ilk anından itibaren aralıksız sürdüğünü belirterek, tarımsal üretimde ülkenin can damarı olan bölgede, üretimin aksamadan devam etmesi için üreticilere 2023 yılında toplam 14 milyar 150 milyon lira tarımsal destekleme ödemesi yapıldığını bildirdi.
5.02.2024 Ekonomi
Barış Alper Yılmaz imzayı atıyor! Galatasaray'dan yeni karar
Barış Alper Yılmaz imzayı atıyor! Galatasaray'dan yeni karar Galatasaray, 10 Milyon TL ücret alan Barış Alper Yılmaz'a yüzde yüz zam yapmaya hazırlanıyor.
4.02.2024 Şampiy10

Benzer Haber Etiketleri

10 Milyon ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 10 milyon haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.