Son dakika 1 milyon lira haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 1 milyon lira ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 1 milyon lira haber sayfamızda bulabilirsiniz.
haberleri sayfasında son dakika yaşanan 1 milyon lira gelişmeleri de dahil olmak üzere 14.438 1 milyon lira haberi bulunmuştur. Tüm 1 milyon lira haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana'da sürünerek girdiği mağazadan bilezikleri çaldı! 1 milyon TL'lik zarar verdiAdana'da bir takı mağazasının camını taşla kırarak içeri giren şüpheli, altın ve gümüş kaplama bilezikleri çaldı. Güvenlik kameralarına saniye saniye yansıyan hırsızlık olayının ardından polis ekiplerince yakalanan şüphelinin çaldığı ürünlerin bir kısmı ele geçirilerek iş yeri sahibine teslim edildi. İş yeri sahibi ise yaklaşık 1 milyon lira zararının bulunduğunu söyledi.
Sürünerek girdiği mağazaya 1 milyon TL zarar verdiAdana'da bir takı mağazasının camını taşla kırarak içeri giren şüpheli, altın ve gümüş kaplama bilezikleri çaldı. Güvenlik kameralarına saniye saniye yansıyan hırsızlık olayının ardından polis ekiplerince yakalanan şüphelinin çaldığı ürünlerin bir kısmı ele geçirilerek iş yeri sahibine teslim edildi. İş yeri sahibi ise yaklaşık 1 milyon lira zararının bulunduğunu söyledi.
Adana'da depoya girip yüzlerce bisiklet çalan kardeşler birbirini suçladı: 'Başıma ne geldiyse, kardeşim yüzünden geldi'Adana'da kapısını kırdıkları dairenin zeminine açtıkları delikten, alt kattaki depoya ulaşan Şahin G. (40) ile kardeşi Mehmet G. (38), montajı yapılmamış 1 milyon lira değerindeki 148 bisikleti çaldı. Güvenlik kamerası görüntülerinden tespit edilen şüpheliler, yakalandı. İfadesinde “Başıma ne geldiyse, kardeşim yüzünden geldi" diyen Şahin G. ile "Ağabeyim planladı" ifadelerini kullanan Mehmet G., tutuklandı.
Adana'da depoya girip yüzlerce bisiklet çalan kardeşler birbirini suçladı: 'Başıma ne geldiyse, kardeşim yüzünden geldi'Adana'da kapısını kırdıkları dairenin zeminine açtıkları delikten, alt kattaki depoya ulaşan Şahin G. (40) ile kardeşi Mehmet G. (38), montajı yapılmamış 1 milyon lira değerindeki 148 bisikleti çaldı. Güvenlik kamerası görüntülerinden tespit edilen şüpheliler, yakalandı. İfadesinde “Başıma ne geldiyse, kardeşim yüzünden geldi" diyen Şahin G. ile "Ağabeyim planladı" ifadelerini kullanan Mehmet G., tutuklandı.
Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı’nın danışmanı saldırıya uğradıMuğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın danışmanı Levent Arkan, trafikte 2 kişinin saldırısına uğradı. Yaşanan arbede sırasında Arkan’ın burnu kırılırken, polis tarafından 4 şüpheli gözaltına alındı.
Bursa'da üniversite öğrencisinin 1 milyon TL'lik TOKİ oyunu: Uykum geldi, polise şikayet edinBursa'da kurduğu sahte siteyle, TOKİ başvurusu yaptığını zanneden vatandaşları 1 milyon lira dolandıran Hukuk Fakültesi öğrencisi E.A. (20), kaldığı öğrenci evinde yakalandı. Soruşturma derinleşirken, şüphelinin kendisini arayan mağdurlara "Uykum geldi, gidin polise şikayet edin" diyerek telefonu kapattığı ortaya çıktı.
Bursaspor forması rekor fiyata satıldı!BURSASPOR HABERLERİ... Çağan Ata bebeğin tedavisi için kullanılmak üzere satışa çıkarılan 1 milyon lira değerindeki Bursaspor forması, Bursasporlu Sanayici ve İş İnsanları Derneği (BURSİAD) başkanı Enes Can Demir tarafından satın alındı.
İBB yolsuzluk soruşturmasında tahliye edilen iş insanı: Yıldız'a 9 sefer, Keleş'e ise 17 kez para götürmek zorunda kaldımİstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) yönelik yolsuzluk soruşturmasında etkin pişmanlık kapsamında ifade vermesinin ardından tahliye edilen iş insanı Ahmet Sari, İBB'den hak ettiği 3 milyar liranın üzerindeki ödemenin yapılmadığını, bu süreçte şüpheliler Fatih Keleş ve Ertan Yıldız'ın kendisinden 26 farklı tarihte yaklaşık 232 milyon lira para aldığını söyledi.
Hallerde ucuzluk dönemi cezalarla başlıyorHal yasasında yapılması planlanan değişiklik ile hallerde fiyat yükseltene, stokçuluk yapana 1 milyon lira; sebze-meyveyi çöpe dökene 200 bin lira ceza verilecek. Kayıt dışılığın önlenmesi için kontrol noktaları oluşturulacak.
TÜSİAD Başkanı hakim karşısında! Aylık gelirini açıkladıTÜSİAD Başkanı Orhan Turan ve Yüksek İstişare Konseyi Başkanı Mehmet Ömer Arif Aras hakim karşısına çıktı. Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (TÜSİAD) Başkanı Orhan Turan ve Yüksek İstişare Konseyi Başkanı Mehmet Ömer Arif Aras, “halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yaymak” ve “adil yargılamayı etkilemeye teşebbüs” suçlarından 5 yıl 6 aya kadar hapis cezası istemiyle yargılandıkları davada ilk kez hakim karşısına çıktı.
Rekabet Kurulundan Erikli ve Pınar Su'ya yaklaşık 26 milyon lira ceza
Rekabet Kurulu, ambalajlı su üretimi ve satışı sektöründe faaliyet gösteren Erikli Su ve Meşrubat Sanayi ve Ticaret AŞ'ye (Erikli) 21,1 milyon lira, Pınar Su ve İçecek Sanayi ve Ticaret AŞ'ye (Pınar) ise yaklaşık 4,9 milyon lira idari para cezası kesilmesini kararlaştırdı.
Bursa'da akıl almaz dolandırıcılık: Kaptırdığı 2 milyon anında geri geldiBursa'da telefonda kendisini polis olarak tanıttığı M.Y. (75) isimli kadının, adının FETÖ soruşturmasına karıştığını söyleyip, 2 milyon lira değerindeki altın, avro ve Türk lirasını dolandıran Ali Uluğ (22), altınları bozdurmaya gittiği kuyumcuda yakalandı. M.Y.'nin, şüpheliyle görüştüğü anlar, çevredeki iş yerlerinin güvenlik kameralarına yansıdı.
Ödüllü Profesör dolandırıcıların kurbanı oldu! 1 milyon lirayı kendi elleriyle teslim ettiİstanbul'da, kendini banka görevlisi olarak tanıtan dolandırıcı sigorta iptali yapacağını belirterek TÜBİTAK Bilim Ödülü sahibi Prof. Dr. Mehmet Güneş'in hesabından 1 milyon lira çekti. Bankanın müşteri hizmetlerinin numarasının kopyalanması üzerine yönlendirilerek 500 bin lira kredi çeken ve hesabındaki 500 bin lirayı da dolandırıcılara gönderen Güneş, "Para aktarımı yapılırken bana IBAN numarası verilmedi. Sadece bir kimlik numarası verildi ama bunun kimlik numarası olduğu da söylenmiyor. Size şimdi bir numara veriyorum onu yazın diyorlar, sonra 500 bin TL yazdırırken de 50-00-00 gibi yazdırıyorlar ki meblağ olduğunu anlamayayım. O kadar profesyonelce yapılıyor ki bankanın sistemi kullanılıyor. Banka beni arıyor, banka beni dolandırmaz diyorsunuz" dedi.
TÜSİAD Başkanı Turan ve YİK Başkanı Aras adli kontrol şartıyla serbest bırakıldıTürk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (TÜSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan ve Yüksek İstişare Konseyi (YİK) Başkanı Mehmet Ömer Arif Aras, dernek genel kurulundaki konuşmalarında kullandıkları ifadelere ilişkin başlatılan soruşturmada adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Reklam Kurulu, "Karanlık ticari tasarımlar" için 92,4 milyon lira ceza kestiReklam Kurulu, geçen yıl "karanlık ticari tasarımlar", indirimli satışlar, reklamı yasak olan hizmetler gibi şikayet konularının ağırlıklı olduğu "diğer mal ve hizmetler" sektörüne 92,4 milyon lira idari para cezası kesilmesini kararlaştırdı.
1 Milyon Lira ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haberbaşlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 1 milyon lira haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.