0850

0850

Son dakika 0850 haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 0850 ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 0850 haber sayfamızda bulabilirsiniz.

0850

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 0850 gelişmeleri de dahil olmak üzere 193 0850 haberi bulunmuştur. Tüm 0850 haberleri aşağıda listelenmiştir.
Exxen üyelik iptali nasıl olur? Exxen üyelik iptali para iadesi oluyor mu, Exxen 14 gün ücretsiz üyelik iptal edilir mi?
Exxen üyelik iptali nasıl olur? Exxen üyelik iptali para iadesi oluyor mu, Exxen 14 gün ücretsiz üyelik iptal edilir mi? Exxen Spor paketi tercih edenler, Exxen üyelik iptalinin nasıl yapıldığını sorguluyor. Exxen üyelik iptali telefon üzerinden yapılmıyor. Exxen abonelik iptal etmek bilgisayar gerekir. Peki, Exxen üyelik iptali nasıl olur? Exxen üyelik iptali para iadesi oluyor mu, Exxen 14 gün ücretsiz üyelik iptal edilir mi?
24.10.2023 Televizyon
Kredi kartı kullanan herkes tehlike içerisinde! Dolandırıcılıkta yeni yöntem ‘kargo’ tuzağı
Kredi kartı kullanan herkes tehlike içerisinde! Dolandırıcılıkta yeni yöntem ‘kargo’ tuzağı Kargonuz teslim edilemedi’ mesajıyla vatandaşları tuzağa çeken siber dolandırıcılar, kişilerin banka ve kredi kartı bilgilerini çalıyor.
19.10.2023 Yaşam
Fiyatlar 5 gün içinde 12 bin lira arttı! Online alışverişte iptal şoku
Fiyatlar 5 gün içinde 12 bin lira arttı! Online alışverişte iptal şoku İnternet üzerinden yapılan alışverişlerde hiçbir sebep göstermeden yapılan iptallerde artış yaşanıyor. Son dönemde kura bağlı olarak fiyat artışı beklentisiyle iptal edilen eşyaların haricinde bazı vatandaşların otobüs biletlerinde de iptaller gerçekleşiyor. Konuyla ilgili Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu, "Tüketicinin sözleşmesini iptal etmek için haklı gerekçe ancak mücbir sebeplerle olur. Tüketici Kanunun 6'ncı maddesi satıştan kaçınmayı da yasaklamıştır. Ben satmıyorum, caydım, sen paranı geri al denilemez" dedi. Tüm Otobüsçüler Federasyonu Başkanı Mustafa Yıldırım da, "Firmaların böyle bir hakkı yok eğer zorunlu nedenlerle otobüs seferleri iptal ediliyorsa, o vatandaşın seyahatini bir şekilde temin etmek durumundadır, fiyat farkı da alamaz" ifadelerini kullandı. 
10.06.2023 Ekonomi
Tatil sezonu açıldı, uyarılar art arda geldi! Dolandırıcılardan akılalmaz yöntem
Tatil sezonu açıldı, uyarılar art arda geldi! Dolandırıcılardan akılalmaz yöntem Yaz tatili için plan yapanlara uyarılar art arda gelmeye başladı. Dolandırıcılar her sektörde olduğu gibi tatil sektöründe de adeta pusu kurdu. Ucuz tatil ile kandırılan vatandaşlar, sahte sitelerle tuzağa çekiliyor. Konuyla ilgili ise uzmanlar önemli uyarılarda bulundu.
15.05.2023 Gündem
Togg’dan kullanıcılarına 'dolandırıcı' uyarısı
Togg’dan kullanıcılarına 'dolandırıcı' uyarısı Türkiye’nin doğuştan elektrikli ilk akıllı cihazı T10X’i kullanıcılarla buluşturmasına sayılı günler kala, markanın adını kullanarak vatandaşları dolandırmaya çalışan kişilerin sayısında artış yaşandığını açıklayan Togg, kullanıcıları dikkatli olmaya çağırdı.
29.03.2023 Ekonomi
İstanbul ve Ankara’da kentsel dönüşüm müjdesi! Bakan detayları açıkladı
İstanbul ve Ankara’da kentsel dönüşüm müjdesi! Bakan detayları açıkladı Ev almayı ya da evini yenilemeyi düşünenleri ilgilendiren son dakika açıklaması geldi. Türkiye’nin dört bir yanında 3.2 milyon konut kentsel dönüşüm kapsamında yenilendi. Konutta yeni dönüşüm için ise harekete geçildi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “İstanbul’da 90 bin, Ankara’da 10 bin olmak üzere toplamda 250 bin konutun dönüşümü sahada devam ediyor. 2035’e kadar acil dönüştürülmesi gereken 1.1 milyon konutun yenilenmesi sağlanacak” dedi.
5.02.2023 Ekonomi
Balık fiyatları düştü! 'Kilosu 40 liradan satılıyor'
Balık fiyatları düştü! 'Kilosu 40 liradan satılıyor' Hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi balık tezgahlarını da etkiledi. Düzce'de tezgahın en ucuz balığı kilosu 40 liradan satılan tirsi oldu.
5.02.2023 Ekonomi
'Hadi Gel Köyümüze Destek Verelim' projesi ile üretici oldu
'Hadi Gel Köyümüze Destek Verelim' projesi ile üretici oldu Mersin Büyükşehir Belediyesinin 'Hadi Gel Köyümüze Destek Verelim' projesi ile 24 dişi 1 erkek olmak üzere, 25 küçükbaş hayvan desteği aldığını belirten Ceren Tengiz, şu anda 85 hayvanı olduğunu ve kendi işinin patronu olduğunu söyledi.
5.02.2023 Yaşam
Kanser için yeni umut: Moleküler tedavi
Kanser için yeni umut: Moleküler tedavi Kanser vakaları ülke genelinde her geçen gün artıyor. Sigara kullanımı, yaşlı nüfusun artışı ve obezite kanserin hızla artmasının en önemli nedenleri arasında gösteriliyor. Kanser tedavisinde ise yüz güldüren gelişmeler yaşanıyor. Moleküler tedavi kanser hastaları için umut vadediyor.
5.02.2023 Sağlık
Ceza yağdı! 0850'li numaralar onay almadan arayamayacak
Ceza yağdı! 0850'li numaralar onay almadan arayamayacak Vatandaşları taciz derecesinde rahatsız ederek vakitlerini çalan 0850'li numara aramaları için harekete geçildi. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK), kamuoyunda ‘istenmeyen arama’ olarak nitelendirilen ve çoğunlukla ‘0850’ ile başlayan numaralardan gelen usulsüz çağrılarla ilgili 15 işletmeciye 51.5 milyon lira ceza kesildiğini açıkladı.
5.02.2023 Ekonomi
Hac fiyatları 2023! Diyanet kişi başı hac fiyatı ne kadar, kaç TL, euro bazında ne?
Hac fiyatları 2023! Diyanet kişi başı hac fiyatı ne kadar, kaç TL, euro bazında ne? Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, 2023 yılında hac için ilk defa kayıt yaptıracak veya kayıtlarını güncelleyeceklerin işlemlerini 5-26 Ocak tarihleri arasında e-Devlet üzerinden yapabileceklerini bildirdi. 2023 yılında hacca 65 yaş üstü dahil 83 bin 430 kişi gidebilecek. Söz konusu açıklamanın ardından kişi başı hac fiyatları için yapılan aramalar arttı. Peki, Diyanet kişi başı hac fiyatı ne kadar, kaç TL, euro bazında ne? İşte te hac fiyatları 2023 hakkında merak edilenler…
9.01.2023 Gündem
0850’lü arama kabusu sona eriyor! BTK harekete geçti
0850’lü arama kabusu sona eriyor! BTK harekete geçti Vatandaşları taciz derecesinde rahatsız ederek vakitlerini çalan 0850'li numara aramaları için harekete geçildi. Bilgi Teknolojileri Kurumu, bu mağduriyetin engellenmesi ve tüketici hak ve menfaatlerinin korunabilmesi için düzenlemeye gidiyor. İşte 0850'li numaralar için yapılacak düzenlemenin detayları...
8.01.2023 Gündem
Tatil yapmak isteyenlere 'bungalov' ile tuzak! Gerçek gibi gösterdikleri her şey sahte çıktı
Tatil yapmak isteyenlere 'bungalov' ile tuzak! Gerçek gibi gösterdikleri her şey sahte çıktı Dolandırıcılar bu kez de tatile çıkmak isteyen vatandaşları markaja aldı. Annesine bungalov ile tatil sürprizi yapmak isteyen üniversite öğrencisi F.A., fırsatçıların tuzağına düştü. Sosyal medya hesabından gördüğü tatil mekanı ile iletişime geçen F.A., kendisine gerçek gibi sunulan sahte belge ile şoke olurken, tüm parasını kaptırmanın üzüntüsünü yaşadı. Konuyla ilgili açıklama yapan Avukat Mustafa Karakum, Instagram üzerinden yapılan dolandırıcılıklarla ilgili ‘ticari sicil gazetesi’ ve ‘kredi kartı’ uyarısı yaptı.
18.12.2022 Yaşam
Kredilerle ilgili flaş detay! Uyarı yapıldı, böyle dolandırılıyor
Kredilerle ilgili flaş detay! Uyarı yapıldı, böyle dolandırılıyor Kredi çekmek isteyen herkes ilgilendiriyor. Kredilerle ilgili flaş dolandırıcılık uyarısı geldi. Kocaeli'de, emekli icra müdürü Yusuf Aydın (66) banka işlemleri için '0850' hatlı numarayı arayınca, hesabında 100 bin lira kredi bulunduğu belirtildi. Kendisinin çekmediğini belirttiği krediyi 'sesli yanıt' seçeneğiyle iptal ettiren Aydın, yaklaşık 1 ay sonra gelen borcu öğrenince, adına kredi çekilip, Denizhan T.'nin hesabına havale edildiğini öğrendi. Dolandırıldığını anlayan Aydın, savcılığa şikayette bulundu.
29.10.2022 Ekonomi
BES sorgulama nasıl yapılır? BES iptali nasıl yapılır? BES e-Devlet BES bakiye sorgulama!
BES sorgulama nasıl yapılır? BES iptali nasıl yapılır? BES e-Devlet BES bakiye sorgulama! Türkiye’de 2003’ten bu yanan uygulanan ve vatandaşların emeklilik dönemlerinde refah seviyelerinin düşmemesini hedefleyen Bireysel Emeklilik Sistemi'nde (BES) birikimler devam ediyor. Çalışanların işe başladıkları tarhiten itibaren otomatik katılımı sağlanıyor. Pek çok kişi BES sisteminin içinde kalmaya devam ederken kimisi de sistemden çıkmayı tercih ediyor. Otomatik katılımla sisteme dahil olunduğundan pek çok kişi paralarının biriktiğinden habersiz. Peki, BES sorgulama nasıl yapılır? BES bilgilerini nereden öğrenebilirim? Diyorsanız işte BES e-Devlet BES bakiye sorgulama ekranı…
12.10.2022 Emekli
Resmi tatillerde kargo çalışıyor mu, kargolar 30 Ağustos açık mı? Yurtiçi, Aras, MNG, PTT kargo şirketleri tatil mi?
Resmi tatillerde kargo çalışıyor mu, kargolar 30 Ağustos açık mı? Yurtiçi, Aras, MNG, PTT kargo şirketleri tatil mi? 30 Ağustos kargolar açık mı, kargolar 30 Ağustos’ta çalışıyor mu? 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yıldönümü yarın kutlanacak. 30 Ağustos 1922'de Dumlupınar'da Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün başkumandanlığında zaferle sonuçlanmış olan Büyük Taarruz'un yıldönümünde PTT, Yurtiçi, Aras, MNG kargo şirketlerinin çalışıp çalışmadığı merak ediliyor. Peki, Resmi tatillerde kargo çalışıyor mu, Resmi tatillerde kargo şirketleri tatil mi?
29.08.2022 Gündem
Oto tamircisi, kripto dolandırıcılarına 86 bin TL kaptırdı
Oto tamircisi, kripto dolandırıcılarına 86 bin TL kaptırdı Adana'da oto tamircisi Abdurrezzak Dirican'ın (33) kripto para hesabındaki 86 bin 500 TL'si dolandırıldı. Bir reklama tıkladıktan sonra, 0850'li bir numaradan aradığını belirten Dirican, "'Hesabınıza virüs bulaşmış, hesabınız güvende değil; paranızı korumamız lazım' dediler. Dediklerini harfiyen yerine getirdim. Önce kripto hesabımı daha sonra banka hesabımı boşalttılar. Güvendim ama her şeyimi çaldılar" dedi.
26.08.2022 Yaşam
Türk polisi başardı Almanlar hayran kaldı: Olmayacak şeyi yaptınız!
Türk polisi başardı Almanlar hayran kaldı: Olmayacak şeyi yaptınız! Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’nun raporu üzerinden Milliyet'in açtığı “telefon dolandırıcılığı” dosyasında dikkat çeken detaylar var. “Telefon dolandırıcılığı” dosyasında, Emniyet Genel Müdürlüğü ayağı da mercek altına alındı. Şubat 2022’de sadece dolandırıcılığa odaklanacak “Dolandırıcılık Şubesi”ni kuran Emniyet, bu mücadelede yürüttükleri yeni konsepti anlattı. Almanya’daki Türk ve Alman vatandaşlarını dolandıran İzmir merkezli şebeke kıskıvrak yakalanarak 500 milyonluk mal varlığına el konuldu. Emniyet yetkilileri, “Alman emniyet yetkilileri operasyonumuza hayran kaldılar. ‘Bunu nasıl çözdünüz, olmayacak şeyi yaptınız’ diyerek görüşmelerimizde bize sordular” ifadelerini kullandı.
15.08.2022 Gündem
Binlerce vatandaşın kabusu oldu! Eyvah 0850’li hat arıyor...
Binlerce vatandaşın kabusu oldu! Eyvah 0850’li hat arıyor... Türkiye'de toplumun her kesiminden binlerce kişiyi mağdur eden telefon dolandırıcılıkları pek çok banka, hava yolu ve tele alışveriş şirketlerinin tercih ettiği 0 850’li hatları “olağan şüpheli” hale getirdi.
11.08.2022 Gündem
Telefonuna gelen mesaj sonrası hayatının şokunu yaşadı!
Telefonuna gelen mesaj sonrası hayatının şokunu yaşadı! İstanbul'da ikamet eden doktor Nurşen Mutlu, hasta olan babasının tedavi masraflarını karşılayabilmek için evini sattı. Ancak para tedavi masraflarını karşılamaya yetmeyince kripto para aldı. Doktor Mutlu, telefonuna gelen bir mesaj sonrası hayatının şokunu yaşadı. İşte detaylar...
23.07.2022 Gündem
Kargo şirketleri arefe günü açık mı 2022, bayramda çalışıyor mu? Kargolar Kurban Bayramı’nda ve yarın arefe günü açık olacak mı?
Kargo şirketleri arefe günü açık mı 2022, bayramda çalışıyor mu? Kargolar Kurban Bayramı’nda ve yarın arefe günü açık olacak mı? Kargo şirketleri bayramda çalışıyor mu 2022, kargolar arefe günü açık olacak mı? İnternet üzerinden vatandaşlar kargo firmalarının arefe günü ve bayramda çalışıp çalışmadığını merak ediliyor. Aras, Yurtiçi, MNG, Sürat Kargo, UPS, NET kargo gibi kargo şirketleriyle işi olan, kargo alıp ve verecekler adımlarını net bir şekilde atmak için “Kargo şirketleri arefe günü açık mı 2022, bayramda kargo firmaları çalışıyor mu? Kargolar Kurban Bayramı’nda ve arefe günü açık olacak mı, dağıtım yapacak mı?” sorularına yanıt arıyor.
7.07.2022 Gündem
Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika! Yeni rekor geliyor! Tarih verildi! Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın...
Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika! Yeni rekor geliyor! Tarih verildi! Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın... Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Altın fiyatları uçuşa geçti. Altın fiyatlarıyla ilgili peş peşe rekor tahminleri yapılıyor. Bugüne 1853 dolardan başlayan ons altın şu dakikalarda önceki kapanış seviyesine göre primli bir seyir izleyerek 1861 dolardan işlem görüyor. Ons altında gün içerisinde en düşük 1848 dolar, en yüksek ise 1863 dolar seviyeleri görüldü. Bugüne 970 liradan başlayan gram altın şu dakikalarda primli seyrederek 979 liradan işlem görüyor. Gram altında gün içerisinde en düşük 966 lira, en yüksek ise 981 lira seviyeleri görüldü. Peki altın fiyatları daha yükselecek mi? Altın fiyatları düşüşe geçer mi? Bu fiyattan altın alınır mı? Uzman isimlerden altın ile ilgili yeni rekor tahminleri geldi. İşte altın fiyatlarıyla ilgili son dakika tüm gelişmeler...
30.05.2022 Ekonomi
Bayramda kargolar çalışıyor mu? MNG, Sürat, Aras, Yurtiçi, Trendyol ve PTT kargo bayramda açık mı?
Bayramda kargolar çalışıyor mu? MNG, Sürat, Aras, Yurtiçi, Trendyol ve PTT kargo bayramda açık mı? Ramazan Bayramı tatili başlıyor. Bugünden itibaren hafta sonu tatili ile birlikte bayram tatilinin de başlamasıyla binlerce vatandaş, kargoların bu süreçte çalışıp çalışmayacağını merak ediyor. Özellikle kargo bekleyen müşteriler MNG, Sürat, Aras, Yurtiçi, Trendyol ve PTT Kargo’nun bayramda açık olup olmadığını araştırıyor. Peki, Bayramda kargolar çalışıyor mu? MNG, Sürat, Aras, Yurtiçi, Trendyol ve PTT kargo bayramda çalışıyor mu? İşte Kargo telefon numaraları
29.04.2022 Gündem
Bankalardan emeklilere promosyon fırsatı! 2.750 TL’ye kadar çıkıyor! Hangi banka ne kadar veriyor?
Bankalardan emeklilere promosyon fırsatı! 2.750 TL’ye kadar çıkıyor! Hangi banka ne kadar veriyor? Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor! 2.750 TL’ye varan ödeme yapılıyor. Ek koşulsuz, anında nakit olarak hesaplara yatıryor. Promosyonda bankaların yarışı sürüyor. Bankalar, promosyon miktarlarını arttırmaya devam ediyor. Emekli maaşını taşıyanlara bankalardan 2.750 TL’ye varan promosyon fırsatları var. Peki, Banka promosyon miktarları ne kadar? Emekli promosyonları ne kadar oldu? Hangi banka ne kadar emekli promosyonu veriyor? İşte bankaların emekli promosyon miktarları…
14.04.2022 Emekli
2022 Ramazan erzak kolisi fiyatları! Ramazan erzak paketleri ne kadar?
2022 Ramazan erzak kolisi fiyatları! Ramazan erzak paketleri ne kadar? Ramazan sofralarının bereketi olan erzak paketleri her yıl olduğu gibi bu yıl da raflarda yerini aldı. İftar ve sahurda lezzetli sofralar hazırlamak için Ramazan öncesi alışverişlerini yapmak için marketlerde fiyat araştırması yapmaya başladı. Marketler bu Ramazan’da da Ramazan kolilerini özel fiyatlarla sunmaya başladı. Peki, Ramazan erzak paketleri ne kadar oldu 2022? Ramazan erzak kolisi kaç lira? İşte 2022 Ramazan erzak kolisi fiyatları!
23.03.2022 Ramazan Haberleri

Benzer Haber Etiketleri

0850 ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 0850 haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.