Şarj İstasyonu

Şarj İstasyonu

Son dakika şarj istasyonu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şarj istasyonu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şarj istasyonu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şarj İstasyonu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şarj istasyonu gelişmeleri de dahil olmak üzere 155 şarj istasyonu haberi bulunmuştur. Tüm şarj istasyonu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sokaktaki şarj istasyonlarına dikkat! Banka uygulama şifresi, kimlik bilgileri kopyalanıyor
Sokaktaki şarj istasyonlarına dikkat! Banka uygulama şifresi, kimlik bilgileri kopyalanıyor Halka açık yerlerde akıllı telefonları şarj etmek için kullanılan istasyonları pek çok biliyor ve kullanıyor. Seyahatte şarjı biten kimseler için adeta bir kurtarıcı... Ancak güvenlik uzmanları, halak açık şarj istasyonlarının ciddi tehlikeler barındırdığını açıkladı.
8.04.2024 Yaşam
Otizm destek merkezi açıldı
Otizm destek merkezi açıldı Büyükşehir’den engelsiz Adana yolunda bir adım daha. Adana Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Engelli Hizmetler Şube Müdürlüğü bünyesinde Otizm Destek Merkezi açıldı.
29.01.2024 Adana
Robotik temizlik artık daha akıllı
Robotik temizlik artık daha akıllı Dreamebot D10s Pro, sizin gibi temizlik yapabilecek kadar akıllı bir robot süpürge olarak dikkat çekiyor. Hem süpürme hem paspas özelliklerini birarada bulunduran robot süpürge, minimalist şarj istasyonu ile hem yerden tasarruf sağlıyor hem de kesintisiz temizlik olanağını evinize getiriyor.
27.12.2023 Advertorial
DreameBot L10s Pro Evcil hayvan dostu robot süpürge ve paspas
DreameBot L10s Pro Evcil hayvan dostu robot süpürge ve paspas DreameBot L10s Pro, robot süpürge ve paspas özelliklerini birleştirirken, minimalist şarj istasyonu ile yer tasarrufu da sağlıyor. Süpürürken sunduğu dört emme seviyesi ve paspaslama yaparken kullandığı üç ayrı su kullanım seviyesi ile ahşap, fayans, halı, kilim ve diğer zemin kaplamaları için uyarlanabilir temizlik olanaklarını bir araya getiriyor. Sunduğu emme ve su kullanım seviyeleri, kullanıcı ihtiyaçları doğrultusunda Dreamehome uygulaması üzerinden her an değiştirilebiliyor.
19.12.2023 Advertorial
“Akıllı Yaşam İstasyonu” projesi ile deprem bölgesine destek
“Akıllı Yaşam İstasyonu” projesi ile deprem bölgesine destek Deprem bölgesinde Uluslararası Kalkınma ve Çevre Derneği IDEA Universal ile Sensodyne iş birliğinde gerçekleştirilen temiz su ve elektrik ihtiyacına yönelik “Akıllı Yaşam İstasyonu" projesinde Hatay ve Kahramanmaraş’ta konumlandırılan akıllı yaşam istasyonları ile bölgeye arıtma sistemine dayalı temiz içme suyu ve elektrik sağlanması planlanıyor.
15.12.2023 Vitrin
Bakan Kacır: Katar'la 12 anlaşmaya imza attık
Bakan Kacır: Katar'la 12 anlaşmaya imza attık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Katar Emiri Şeyh Tamim bin Hamad Al Thani huzurlarında, iki ülke arasında 12 anlaşma imzalandı.
7.12.2023 Ekonomi
Bakan Uraloğlu'ndan önemli açıklama: Her iki araçtan biri elektrikli olacak
Bakan Uraloğlu'ndan önemli açıklama: Her iki araçtan biri elektrikli olacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, net sıfır emisyon hedefi kapsamında ulaştırma projeleri ile ilgili önemli bir açıklama yaptı.
5.12.2023 Gündem
Bursa'da lodos etkili oldu; ağaçlar devrildi, uçan çatı parçası otomobilin üzerine düştü
Bursa'da lodos etkili oldu; ağaçlar devrildi, uçan çatı parçası otomobilin üzerine düştü Bursa'da, saatteki hızı 70 ile 95 kilometre hıza ulaşan fırtınada, kentteki birçok binanın çatısı uçarken, ağaçlar yollara devrildi. Osmangazi ilçesinde 250 yıllık çınar ağacı kökünden koptu, Kestel'de akülü sandalye şarj istasyonu devrildi. Bursa Valiliği, Yıldırım, Osmangazi, Nilüfer, Kestel ve Gürsü ilçelerinde okulların 1 günlük tatil edildiğini açıkladı. 
29.11.2023 Gündem
Bakan Kacır duyurdu! Yeni nesil füze Kuzgun envantere giriyor
Bakan Kacır duyurdu! Yeni nesil füze Kuzgun envantere giriyor Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, yeni nesil füze sistemi Kuzgun'a ilişkin önemli bir açıklama yaptı.
7.11.2023 Gündem
Bugüne kadar yollara çıkan TOGG sayısı belli oldu! Bakan Kacır duyurdu
Bugüne kadar yollara çıkan TOGG sayısı belli oldu! Bakan Kacır duyurdu Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, sanayicilerin krediye erişim engelinin ilerleyen dönemde iyileşeceğini, vize sorunu konusunda Avrupa Birliği ile her platformda konuştuklarını ve ara eleman sorununa çözüm olacak meslek okulları, meslek liseleri ve meslek yüksekokullarının sayısını artırdıklarını belirterek, “Sanayicilerin gönülleri ferah olsun” dedi. Kacır ayrıca bugüne kadar yollara çıkan TOGG sayısını da açıkladı.
14.07.2023 Ekonomi
Trugo elektrikli otomobil şarj istasyonu ağı genişliyor
Trugo elektrikli otomobil şarj istasyonu ağı genişliyor Çankırı kent merkezine, yerli otomobil Togg'un kendi kuruluşu olan Trugo elektrikli otomobil şarj istasyonu açıldı.
13.07.2023 Ekonomi
Elektrikli araç sürücüleri dikkat! Tarife detayı, büyük avantaj sağlıyor
Elektrikli araç sürücüleri dikkat! Tarife detayı, büyük avantaj sağlıyor Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac, elektrikli araç şarj ünitelerinin mesken içerisine kuruluysa mesken tarifesi, iş yeri içerisinde kuruluysa ticarethane tarifesinden ücretlendirildiğini söyledi. Şu an için elektrikli araçların etkisinin şebekede düşük seviyede olduğuna dikkat çeken Aytac, "Araç sayısının artmasıyla yüksek tüketimlere şahit olacağız. Tek zamanlı tarifeler evlerdeki tüketimlerde büyük avantaj sağlıyor" dedi.
12.06.2023 Ekonomi
Bakan Kacır: 1,5 yıl içinde Ay’a ilk teması sağlayacağız
Bakan Kacır: 1,5 yıl içinde Ay’a ilk teması sağlayacağız Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fatih Kacır A Haber'de gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Bakan Kacır "Sel bölgesinde KOBİ'lere 1 yıl ödemesiz 3 yıl ödemeli 300 bin lira kredi sunduk" dedi. Bakan Kacır "Önümüzdeki 1,5 yıl içinde Ay'a ilk teması gerçekleştireceğiz. İki aşamalı proje olacak. Sert iniş ilki, insansız roket göndereceğiz" değerlendirmesinde bulundu.
7.06.2023 Ekonomi
İzmir- İstanbul- Bakü Mega Teknoloji Koridoru açıldı! Bakan Varank: Başvuracaklardan ücret almayacağız
İzmir- İstanbul- Bakü Mega Teknoloji Koridoru açıldı! Bakan Varank: Başvuracaklardan ücret almayacağız Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun katılımıyla, İzmir'in Urla ilçesindeki Bilişim Vadisi İzmir Kampüsü'nde yapılan törende, İzmir-İstanbul-Bakü Mega Teknoloji Koridoru açıldı. Bakan Varank, konuşmasında, "Sene sonuna kadar buraya başvuracak ön kuluçka ve kuluçka firmalarından hiç ücret almayacağız" dedi.
2.05.2023 Bilim ve Teknoloji
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Togg'un Gemlik tesislerinde her 3 dakikada 1 araç üretiliyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Togg'un Gemlik tesislerinde her 3 dakikada 1 araç üretiliyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gemlik’te SIRO Batarya Geliştirme ve Üretim Kampüsü Temel Atma Töreni’nde konuştu.
24.04.2023 Gündem
İşte Togg’un şarj maliyeti! Tek dolum ve aylık gider ne kadar olacak?
İşte Togg’un şarj maliyeti! Tek dolum ve aylık gider ne kadar olacak? Togg’da teslimat dönemine geçilmesiyle gözler elektrikli araçları şarj etme maliyetlerine çevrildi. Biz de Togg’un satışa çıkan versiyonları üzerinden elektrikli araçların aylık şarj tutarlarını hesapladık. Buna göre, ayda 1.500 km mesafe kat eden bir Togg sahibinin enerji gideri evden yaklaşık 600 TL, işyerinden yaklaşık 1000 TL ve hızlı şarj istasyonundan 2 bin TL’yi bulacak. Eve veya işyerine şarj istasyonu kurmanın maliyeti ise 18 bin TL’den başlıyor.
3.04.2023 Ekonomi
EPDK'dan Tesla kararı! Sayı 119'a ulaştı
EPDK'dan Tesla kararı! Sayı 119'a ulaştı Türkiye'ye giriş yapmaya hazırlanan elektrikli araç üreticisi Tesla'ya, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) tarafından şarj ağı işletmeci lisansı verildi. Bugün itibariyle şarj istasyonu kurma hakkı verilen şirket sayısı 119 oldu.
10.03.2023 Ekonomi
Teknoparklardan deprem bölgesine destek! 32 bin taşınabilir şarj cihazı ulaştırıldı
Teknoparklardan deprem bölgesine destek! 32 bin taşınabilir şarj cihazı ulaştırıldı Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, depremin hemen ardından sanayiciler ile deprem bölgesi arasında yardım koridoru oluşturdu. Üretim, tedarik, lojistik ve dağıtım temelli yardım koridoru, AFAD ve Türk Kızılay ile koordineli bir şekilde çalışıyor ve öncelikli ihtiyaç listesinde yer alan ürünlerin afetzedelere ulaştırılmasında önemli bir rol oynuyor.
5.03.2023 Gündem
Yerli oto şarj altyapısı için kâr paylaşımı
Yerli oto şarj altyapısı için kâr paylaşımı Piyasaya çıkmak için gün sayan yerli elektrikli otomobil Togg’un şarj altyapısı için oda ve borsalarla ortak yapı hayata geçirilecek.
4.02.2023 Ekonomi
Şarj ağı işletmeci lisansı alan ilk perakende şirketi Migros oldu
Şarj ağı işletmeci lisansı alan ilk perakende şirketi Migros oldu Elektrikli araçlara şarj hizmeti sunmak ve Türkiye’deki elektrikli araç dönüşümüne katkı sağlamak amacıyla kurulan Migen Enerji ile Migros, “Şarj Ağı İşletmeci Lisansı” alan ilk perakende şirketi oldu.
3.02.2023 Ekonomi
Bakan Varank: Togg'un 115 tedarikçisinden 86'sı yerli
Bakan Varank: Togg'un 115 tedarikçisinden 86'sı yerli Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Togg'un 115 tedarikçisinden 86'sı yerlidir. Fikri mülkiyet hakları yüzde 100 bize ait olduğu için bu yerlilik oranlarını çok daha yukarılara taşıyabilmek yine bizim elimizde" dedi.
23.11.2022 Ekonomi
Togg şarj istasyonları nereye kurulacak? Togg şarj istasyonları hangi illerde kurulacak?
Togg şarj istasyonları nereye kurulacak? Togg şarj istasyonları hangi illerde kurulacak? Milyonların beklediği Togg’da ilk araç banttan indi. Gemlik Fabrikası açılışında Togg’un özellikleri ve tasarımı gündem olurken, şarjı ile ilgili bilgiler de merak ediliyordu. Togg’a sahip olmak isteyenler şarj istasyonlarının nerelerde kurulacağı ve ulaşılabilir olup olmayacağı merak ediliyor. Peki, Togg şarj istasyonları nereye kurulacak? Togg şarj istasyonları hangi illerde kurulacak? Trugo şarj nedir? Trugo kimin? İşte detaylar…
30.10.2022 Ekonomi
Türkiye Yüzyılı'nın ilk eseri Togg! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ön satışı şubatta, ilk siparişi ben veriyorum
Türkiye Yüzyılı'nın ilk eseri Togg! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ön satışı şubatta, ilk siparişi ben veriyorum Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Togg Gemlik Kampüsü Açılış Töreni'nde açıklamalarda bulundu.Cumhurbaşkanı Erdoğan togg için ön siparişlerin Şubat ayında başlayacağını duyururken otomobilin fiyatına ilişkin ise "Önümüzdeki senenin mart ayı sonunda pazara çıkacak ürünün fiyatının bugünden ilanı hem doğru hem de mümkün değildir. Ön satışın başlayacağı Şubat ayında Togg’un fiyatı da açıklanacaktır. Telaşa gerek yok" ifadelerini kullandı.
29.10.2022 Gündem
Togg'u ilk kimlerin alacağı belli oldu! Bakan Yardımcısı Kacır duyurdu
Togg'u ilk kimlerin alacağı belli oldu! Bakan Yardımcısı Kacır duyurdu Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Fatih Kacır, yerli ve milli otomobil Togg'un ilk olarak yurt dışında görev yapan büyükelçilere tahsis edileceğini ve sonrasında da 81 ilin valisine verileceğini söyledi.
29.10.2022 Ekonomi
TOGG’dan dikkat çeken ‘Devrim’ mesajı: Dün, bugün, gelecek…
TOGG’dan dikkat çeken ‘Devrim’ mesajı: Dün, bugün, gelecek… TOGG'un Gemlik Kampüsü'nün açılışı için geri sayım sürerken dikkat çeken bir paylaşım geldi. "Dün, bugün, gelecek… Devrim mühendislerine saygıyla. Yeni Lig şimdi Gemlik" açıklamasıyla yapılan paylaşımda, Devrim otomobili ile TOGG’un SUV ve sedan araçlarının yan yana fotoğrafına yer verildi.
29.10.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Şarj İstasyonu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şarj istasyonu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.