Kaçak Elektrik

Kaçak Elektrik

Son dakika kaçak elektrik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kaçak elektrik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kaçak elektrik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kaçak Elektrik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kaçak elektrik gelişmeleri de dahil olmak üzere 901 kaçak elektrik haberi bulunmuştur. Tüm kaçak elektrik haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kızılcık Şerbeti 41. bölüm 2. fragmanı: Nilay, Alev'e yemi attı, Umut kaçak elektrik çekti!
Kızılcık Şerbeti 41. bölüm 2. fragmanı: Nilay, Alev'e yemi attı, Umut kaçak elektrik çekti! Kızılcık Şerbeti 41 bölüm 2 fragmanı yayınlandı. Show Tv'de ekrana gelen ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya'nın rol aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Nilay, babasının cep telefonundan Alev'e yemi atıyor. Öte yandan Umut'un kaçak elektrik çektiği anlaşıldı.
27.11.2023 Televizyon
Eşine 'türbe' gibi mezar yapıp, aydınlatma direğinden çektiği elektrikle aydınlattı
Eşine 'türbe' gibi mezar yapıp, aydınlatma direğinden çektiği elektrikle aydınlattı Antalya'da, eşine verdiği en güzel kabri yaptırma sözünü 23 yıl sonra yerine getiren Ahmet Düzgün (77), demir korkulukla çevirip, çatısına minare külahı yerleştirdiği mezarı aydınlatmak için kaçak elektrik kullandı. Karısının mezarının yanına kendisi için de kabir yaptıran Düzgün'ün bayrak ve çiçeklerle süslediği, 'Dikkat elektrik dokunmayın' yazısı astığı mezar, türbeyi andıran görünümüyle dikkat çekti.
2.01.2023 Gündem
Böbreğini satıp, villada uyuşturucu imalathanesi kurmuş
Böbreğini satıp, villada uyuşturucu imalathanesi kurmuş Ankara'da, polisin 3 katlı villaya düzenlediği operasyonda, 470 kök Hint keneviri ile bu bitkiyi yetiştirmede kullanan düzenekler ele geçirildi. Gözaltına alınan 3 şüpheliden M.Y.'nin İran'da böbreğini satıp, elde ettiği parayla villada uyuşturucu imalathanesi kurduğu belirlendi.
20.05.2022 Yaşam
Elektrikle ilgili flaş karar! EPDK duyurdu, artık zorunlu olacak
Elektrikle ilgili flaş karar! EPDK duyurdu, artık zorunlu olacak Elektrikle ilgili son dakika kararı. EPDK resmen duyurdu. Artık zorunlu olacak. Elektrik Piyasası Dağıtım Yönetmeliği uyarınca, dağıtım şirketleri, yıllık bakım planları ve acil durum yönetim planlarını hazırlayarak EPDK’ya sunmak ve kesintilerin takibini sağlayan sistem kurmak zorunda olacak. Dağıtım şirketleri, elektrik enerjisinin kaliteli, güvenli ve sürekli bir şekilde gerçek ve tüzel kişilerin kullanımına sunulabilmesi ve kullanıcı memnuniyetinin arttırılması amacıyla yıllık bakım planı hazırlamakla yükümlü olacaklar. Bakım planı, her yıl 31 Aralık gününe kadar EPDK’ya sunulacak.  İşte son dakika haberinin detayları...
15.04.2022 Ekonomi
Faturalar ile ilgili flaş detay! Kayıp-kaçak bedeli...
Faturalar ile ilgili flaş detay! Kayıp-kaçak bedeli... Elektrik faturası düzenlemesi için hem konut hem de esnaflar için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Bunun yanında kaçak elektrik ile mücadele ile faturalardaki kaçak yükü azaltılıyor. Dicle Elektrik'in Yönetim Kurulu Başkanı Memet Atalay, yıllar itibariyle hizmet bölgelerinde kayıp-kaçak elektrik tüketimini istikrarlı olarak gerilettiklerini ifade ederek, 2013'te yüzde 76 olan kaçak kullanım oranını yüzde 46'ya kadar düşürdüklerini belirtti.
20.02.2022 Ekonomi
Kripto para üretirken yakalandı! Değeri 9 milyon 750 bin TL...
Kripto para üretirken yakalandı! Değeri 9 milyon 750 bin TL... Kocaeli’nin Gebze ilçesinde, iflas etmiş mühürlü fabrikanın binasında kripto para üretimi yaptığı belirlenen S.C. (31), jandarma tarafından yakalandı. Operasyonda 9 milyon 750 bin lira değerinde 650 kripto para üretim cihazı ele geçirildi.
13.10.2021 Gündem
Elektrik ile ilgili son dakika kararı! Yeni düzenleme geliyor, EPDK duyurdu
Elektrik ile ilgili son dakika kararı! Yeni düzenleme geliyor, EPDK duyurdu Elektrik ile ilgili flaş karar! EPDK duyurdu. Ve belli oldu. Aboneler şikayetçiydi. Harekete geçildi. Vatandaşlar mağdur edilmeyecek. Son dönemde sıcak hava ve kuraklık sebebiyle meskenlerde artan elektrik tüketim talebinin üretimden fazla olması nedeniyle elektrik kesintileri yaşanmaya başlanırken, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) vatandaşın bu mağduriyetini gidermek noktasında yeni bir düzenlemeye gidiyor.
2.09.2021 Ekonomi
Kaçak elektrik denetimi yapan 3 DEDAŞ personeli darbedildi
Kaçak elektrik denetimi yapan 3 DEDAŞ personeli darbedildi Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde, kaçak elektrik denetimi yaparken darbedilen Dicle Elektrik Dağıtım AŞ (DEDAŞ) ekibinden 3 kişi yaralandı.
6.05.2021 Yaşam
Elektrik faturaları ile ilgili çok önemli karar! Resmen değişti, artık...
Elektrik faturaları ile ilgili çok önemli karar! Resmen değişti, artık... Elektrik aboneleriyle ilgili flaş karar. Artık resmen değişti. Resmi Gazete'de yayımlandı. Elektrik piyasasında, piyasa katılımcılarının fatura dönemine ait uzlaştırma bildirimlerine ya da faturalara geriye dönük itiraz süresi 6 aydan 12 aya çıkarıldı. Şehit aileleri, muharip ve malul gaziler, 65 yaş üstü tüketiciler ve yüzde 40'ın üzerinde engeli bulunduğuna ilişkin sağlık kurulu raporunu görevli tedarik şirketine ibraz eden abonelerin elektriği, tek bir kullanım yerine ait faturalarını aralıksız olarak yıl içinde en az 3 dönem boyunca zamanında ödememesi durumunda ve şirketin kesinti yapılacağına ilişkin tüketiciyi bilgilendirdiğinin ispatı halinde kesilebilecek. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu Başkanı Mustafa Yılmaz, 65 yaş üstü aboneler, engelli tüketiciler, şehit aileleri ve muharip/malul gazilerin kullandığı elektriğin, borcun ödenmemesi halinde 3 ay boyunca kesilemeyeceğini belirterek, "Burada iki nokta çok önemli. Birincisi, söz konusu durumda olan vatandaşlarımızın o meskenin abonesi olması gerekiyor. İkincisi de bu düzenlemenin salgın dönemiyle sınırlı olmaması." dedi.
20.02.2021 Ekonomi
Elektrik faturası ile ilgili "kaçak kullanım" kararı! Tüketici haklı bulundu
Elektrik faturası ile ilgili "kaçak kullanım" kararı! Tüketici haklı bulundu Yargıtay emsal niteliğinde bir karara imza attı. Elektrik abonelerini yakından ilgilendiren kararda tüketici haklı bulundu. Benzer durumda birçok kişi bulunuyor. "Kaçak kullanım" ile ilgili kararda haklı bulunan vatandaş tazminat davası açmaya hazırlanıyor. İzmir'de faturasının düşük gelmesinin ardından dağıtım şirketinin çağrı merkezine ihbarda bulunan, inceleme sonucu elektriği kaçak kullandığı gerekçesiyle ceza uygulanan ve elektriği kesilen İbrahim Çetin hakkında yerel mahkemenin verdiği beraat kararını Yargıtay yerinde buldu İbrahim Çetin, yaptığı açıklamada, "Yargıtay'da karar benim lehime çıktı. Maddi ve manevi tazminat davası açacağım. Çevredeki insanlara rencide oldum" dedi.
30.11.2020 Ekonomi
Uslanmaz dolandırıcı gözünü maskeyle kapattı
Uslanmaz dolandırıcı gözünü maskeyle kapattı Adana'da daha önce de iki kez kendisini karayolları otoyol bölge müdürü olarak tanıtıp asfalt döktürme bahanesiyle binlerce lira dolandıran zanlı, 12 ilde 15 vatandaşı 46 bin 870 lira dolandırmak suçlamasıyla 7 hesap sahibiyle birlikte gözaltına alındı. Tutuklanan zanlı adliyeye sevk edilirken ağzını kapatması gereken maskeyle tanınmamak için yüzünü ve gözlerini kapattı.
12.07.2020 Yaşam
Haksız kesilen elektrik faturalarının bedelini faiziyle geri aldı
Haksız kesilen elektrik faturalarının bedelini faiziyle geri aldı Erzurum'da yaşayan bir vatandaş kendisine 'kaçak elektrik kullanımı' iddiası ile kesilen faturaya itiraz ederek KDK'ya başvurdu. Başvuruyu EPDK yetkilileri ile birlikte inceleyen KDK uzmanları vatandaştan tahsil edilen faturanın yasal faiziyle birlikte geri ödenmesini kararlaştırdı.
7.07.2020 Ekonomi
KDK'den elektrik faturası kararı: Usulü uygun değil
KDK'den elektrik faturası kararı: Usulü uygun değil Kamu Denetçiliği Kurumu (KDK), kaçak elektrik kullandığı iddiasıyla 5 bin 812 liralık elektrik faturası çıkarılan başvurucuyu haklı buldu. KDK, sayaç üzerinde laboratuvarda inceleme yapılmadığı için hukuka aykırı bulduğu işlemin, usulüne uygun yapılması yönünde tavsiye kararı verdi.
9.11.2019 Ekonomi
Elektrik faturası yüksek gelince ortaya çıktı!
Elektrik faturası yüksek gelince ortaya çıktı! Bursa'da evinin elektrik faturalarının birkaç aydır 3-4 katına çıkmasından şüphelenerek dağıtım firmasının teknik personeline inceleme yaptıran tüketici, tesisatına "kancalama" yöntemiyle girerek kullandığı enerjinin bedelini kendisine ödettiğini iddia ettiği komşusundan şikayetçi oldu.
13.07.2019 Yaşam
İşçinin feci ölümü! Biriken suya basınca...
İşçinin feci ölümü! Biriken suya basınca... Bursa'nın İnegöl ilçesinde, inşaatın asansör boşluğunda biriken suya basınca kaçak elektrik akımına kapılan işçi İsmail Albayrak (28) hayatını kaybetti.
10.07.2019 Yaşam
Kaçak kazı yapan şüphelilere suçüstü
Kaçak kazı yapan şüphelilere suçüstü Elazığ'da, yakalanmamak için çalılarla çevirdikleri alanda kaçak kazı yaparken jandarmanın drone ile tespit ettiği 4 şüpheli gözaltına alındı.
3.07.2019 Yaşam
Edirne'de 'Bitcoin' baskını
Edirne'de 'Bitcoin' baskını Edirne'nin Meriç ilçesinde polis tarafından bir eve düzenlenen operasyonda kaçak elektrikle üretilen 'Bitcoin' düzeneği ele geçirildi.
11.06.2019 Gündem
Şehit yakınını işten çıkaran HDP'li Ahmet Türk'e, Sözen'den sert tepki!
Şehit yakınını işten çıkaran HDP'li Ahmet Türk'e, Sözen'den sert tepki! Mahalli İdareler seçimlerde Mardin Büyükşehire Belediye Başkanlığını kazanan HDP'li Ahmet Türk'ün görevi devralır almaz şehit yakınını işten çıkarmasına tepkiler çığ gibi büyüyor. Anadolu Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Genel Başkanı Ziya Sözen, Ahmet Türk'ün bu tutumuna tepki gösterdi. Sözen, "İnsanların ekmekleriyle oynayacak kadar basit bir tutum içerisine girerek devletini, milletini seven vatandaşlara karşı kin ve nefretini kusarak onları işsiz bırakan bu zihniyeti kınıyoruz, lanetliyoruz" dedi.
10.05.2019 Gündem
Kalpteki "kaçak elektriği" yakarak kesiyorlar
Kalpteki "kaçak elektriği" yakarak kesiyorlar Kalpte ritim bozukluklarına neden olan "kaçak elektrik yolları", ''elektrofizyolojik ablasyon'' yöntemiyle yakılarak tedavi ediliyor.
23.02.2019 Sağlık
PKK'lı teröristlere ait sığınaklar imha edildi
PKK'lı teröristlere ait sığınaklar imha edildi Diyarbakır'ın Lice, Hazro ve Dicle ilçelerinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlarda, teröristlerin kullandığı sığınaklar ile kara yoluna tuzaklanan el yapımı patlayıcı imha edildi. Operasyonda 286 kilogram esrar ile çok sayıda yaşam malzemesi ve örgütsel doküman ele geçirildi.
28.11.2018 Gündem
Terör örgütüne bir darbe daha! Yerle bir edildi
Terör örgütüne bir darbe daha! Yerle bir edildi Diyarbakır'ın Lice ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonda 3 mağara ile sığınak tespit edildi, 276 kilogram esrar ile çok sayıda yaşam malzemesi ele geçirildi.
21.11.2018 Gündem
Vatandaşın dikkati faciayı önledi
Vatandaşın dikkati faciayı önledi Bursa'nın İnegöl ilçesinde sokak lambasındaki elektrik kaçağını fark eden vatandaşlar olası bir faciayı önledi.
16.11.2018 Yaşam
PKK'lı teröristlere ait 13 sığınak imha edildi
PKK'lı teröristlere ait 13 sığınak imha edildi Diyarbakır'ın Lice ve Kulp ilçelerinde düzenlenen operasyonda, PKK'lı teröristlerin kullandığı biri 5 odalı olmak üzere 13 sığınak ve mağara kullanılamaz hale getirildi. Operasyonda, narkoterörizmle mücadele faaliyetleri kapsamında 78 kilogram esrar ele geçirildi.
10.11.2018 Gündem
Malatya'da bomba yüklü araç, Diyarbakır'da saldırı hazırlığındaki 3 terörist yakalandı
Malatya'da bomba yüklü araç, Diyarbakır'da saldırı hazırlığındaki 3 terörist yakalandı Terör örgütüne peş peşe ağır darbe. Malatya'da bir araçta yapılan aramada 28 kilogram patlayıcı madde ele geçirildi. Aracın sahibinin BDP İlçe Başkan Yardımcısı A.R.Ü. olduğu belirtildi. Diyarbakır'da ise büyük şehirlerde eylem yapma hazırlığında olan 3 terörist yakalandı.
2.11.2018 Gündem
Son dakika: 5 ton esrar ele geçirildi
Son dakika: 5 ton esrar ele geçirildi Diyarbakır’ın Lice, Hazro ve Kocaköy ilçeleri kırsalında Jandarma Özel Harekat, Jandarma Komando Timleri ve güvenlik korucularının katılımıyla terör örgütü PKK’ye yönelik Bayrak-99 Şehit Jandarma Uzman Çavuş İbrahim Tetik-2 operasyonunda 5 ton 239 gram esrar maddesi ele geçirildi. 1 demir kapılı sığınak ise imha edildi.
1.11.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kaçak Elektrik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kaçak elektrik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.