Ercan Havalimanı

Ercan Havalimanı

Son dakika Ercan Havalimanı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ercan Havalimanı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ercan Havalimanı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ercan Havalimanı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ercan havalimanı gelişmeleri de dahil olmak üzere 282 ercan havalimanı haberi bulunmuştur. Tüm ercan havalimanı haberleri aşağıda listelenmiştir.
THY'den yeni ucuz bilet kampanyası! İşte tarihler...
THY'den yeni ucuz bilet kampanyası! İşte tarihler... Türk Hava Yolları, 15-16 Şubat tarihinde alınacak biletlerle 1 Mart-4 Nisan arasında 799 liradan başlayan fiyatla seyahat avantajı sağlıyor.
15.02.2024 Ekonomi
THY ucuz bilet kampanyası yeniden başladı
THY ucuz bilet kampanyası yeniden başladı Türk Hava Yolları 11 Ocak-12 Ocak 2024 tarihlerinde alınan biletlerle yurt içi 16 Nisan-30 Mayıs 2024 tarihlerinde ucuz fiyattan uçuş imkanı sağlıyor.
11.01.2024 Ekonomi
THY ucuz bilet kampanyası başladı
THY ucuz bilet kampanyası başladı Türk Hava Yolları bugün ve yarın alınan biletlerle Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne uçuşları 449 lira + vergilerle satışa sundu.
8.01.2024 Ekonomi
THY kampanyalı bilet şartları nelerdir, THY uzuz bilet kampanyası ne zamana kadar sürecek? Türk Hava Yolları indirimli bilet fiyatları ne kadar?
THY kampanyalı bilet şartları nelerdir, THY uzuz bilet kampanyası ne zamana kadar sürecek? Türk Hava Yolları indirimli bilet fiyatları ne kadar? Türk Hava Yolları, ucuz bilet kampanyası başlattı. Yalnızca Türk Hava Yolları tarafından düzenlenen tarifeli seferlerde geçerli olacaktır. Peki, THY ucuz bilet kampanyası ne zaman sona erecek? THY kampanyalı bilet değişikliği (iptali) yapılabilir mi? THY kampanya bilet ne kadar?
3.10.2023 Ekonomi
THY'den yeni kampanya! 599 liradan başlıyor
THY'den yeni kampanya! 599 liradan başlıyor Türk Hava Yolları 3-4 Ekim 2023 tarihinde alınan yurt içi biletlerle 6 Şubat 2024-4 Nisan 2024 tarihleri arasında 599 liradan başlayan fiyatlarla uçuş imkanı sağlayacak.
3.10.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyondaki yükseliş geçici
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyondaki yükseliş geçici Kabine toplantısı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Kritik toplantı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarda bulundu. Enflasyona ilişkin ise "Enflasyonu vatandaşın günlük hayatından çıkaracağız, biraz sabır bekliyoruz." ifadelerini kullandı.
21.08.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan memur ve emekli maaşı açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan memur ve emekli maaşı açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bu hafta Suudi Arabistan, Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni kapsayan Körfez turunu tamamladı. Özellikle ekonomi alanında yeni iş birliği anlaşmaları yapıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez turu dönüşünde gazetecilere önemli değerlendirmelerde bulundu.
21.07.2023 Gündem
Erdoğan'ın Kıbrıs hamlesi damga vurdu! ABD'li senatörden skandal Türkiye açıklaması
Erdoğan'ın Kıbrıs hamlesi damga vurdu! ABD'li senatörden skandal Türkiye açıklaması ABD Senatosu’nun sıkı Yunan-Rum dostu olan Dış İlişkiler Komisyonu Başkanı Bob Menendez, skandal bir açıklamaya imza attı. Türkiye karşıtı açıklamaları ile tanınan Menendez bir kez daha Türkiye'yi hedef aldı. Menendez'in sözleri Yunan basınında geniş yer buldu. Komşu basını Erdoğan'ın uçuş rotası ile verdiği mesajı da manşetlerine taşıdı.
21.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, KKTC Cumhurbaşkanı Tatar ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, KKTC Cumhurbaşkanı Tatar ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yeni Ercan Havalimanı’nın açılış töreni sonrası KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile ikili görüşme gerçekleştirdi.
20.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 10 milyon yolcuya hizmet edecek, uluslararası uçuşlar uzak değil
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 10 milyon yolcuya hizmet edecek, uluslararası uçuşlar uzak değil Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ercan Havalimanı'nın yeni terminal binasının açılışı için KKTC'ye geldi. Açılış töreninde konuşan Erdoğan, "Havalimanının uluslararası uçuşlar için kullanılacağı günler uzak değil. Kıbrıs adasında gerginliği değil eşit iki devletin yan yana yaşamı için çağrımı yineliyorum" ifadelerini kullandı.
20.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan KKTC’de
Cumhurbaşkanı Erdoğan KKTC’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, KKTC’de, Ercan Havalimanı'nda resmi törenle karşılanıyor.
20.07.2023 Gündem
Kıbrıs Barış Harekâtı'nın 49. yıldönümü! Yeni Ercan Havalimanı’nın açılışı bugün yapılıyor
Kıbrıs Barış Harekâtı'nın 49. yıldönümü! Yeni Ercan Havalimanı’nın açılışı bugün yapılıyor Lefkoşa’da tarihi gün yaşanıyor. Kıbrıs Barış Harekâtı'nın 49. yıldönümünde Yeni Ercan Havalimanı’nın açılışı yapılıyor. Test uçuşları başarıyla tamamlanan havalimanına ilk inişi Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın uçağı gerçekleştirecek.
20.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan BAE'de! İki ülke arasında 50.7 milyar dolarlık anlaşma
Cumhurbaşkanı Erdoğan BAE'de! İki ülke arasında 50.7 milyar dolarlık anlaşma Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Suudi Arabistan ve Katar ziyaretlerinin ardından Körfez turunun son durağı olan Birleşik Arap Emirlikleri'nde. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkanı Şeyh Muhammed Bin Zayed Al Nahyan ile görüşme gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İmzalayacağımız ortak mutabakat metniyle ilişkilerimizi stratejik ortaklık düzeyine çıkartmış olacağız" açıklamasını yaptı. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Al Nahyan'a TOGG hediye etti. Ayrıca iki ülke arasında 50 milyar dolarlık anlaşma imzalandı.
19.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez turu öncesi açıkladı: Yatırım sinyali aldık
Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez turu öncesi açıkladı: Yatırım sinyali aldık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan'a hareketi öncesinde Atatürk Havalimanı’nda basın toplantısında konuştu. Tahıl koridoru ile ilgili açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Putin'in bu insani köprünün devamını istediğine inanıyorum. Seyahatten dönünce Putin ile görüşme yapacağım. Ağustos'ta ülkemizde görüştüğümüzde bu konuları konuşacağız." dedi.
17.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez turuna çıkıyor! Ana gündem ekonomik yatırımlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez turuna çıkıyor! Ana gündem ekonomik yatırımlar Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, bugün başlayacak Körfez turunda Suudi Arabistan, Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri’ni ziyaret edecek. Ziyaretin başlıca gündemi karşılıklı ekonomik yatırımlar.
17.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suudi Arabistan, Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri’ne gidiyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suudi Arabistan, Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri’ne gidiyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan, Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri’ne resmi ziyaretlerde yapacak.
16.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez ziyaretine çıkıyor! Çok sayıda iş insanı eşlik edecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez ziyaretine çıkıyor! Çok sayıda iş insanı eşlik edecek Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kritik ziyaretler. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yarın, Suudi Arabistan, Katar Ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni kapsayan Körfez turuna çıkıyor. Körfez turunda iş forumlarının da gerçekleşmesi beklenirken, Erdoğan'a bu ziyaretlerinde 200'den fazla iş insanı eşlik edecek.
16.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez turuna çıkıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez turuna çıkıyor Cumhurbaşkanı Erdoğan, yarın 3 gün sürecek Körfez turuna çıkıyor. Erdoğan; sırasıyla Suudi Arabistan, Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni ziyaret ederek mevkidaşlarıyla bir araya gelecek. Cumhurbaşkanı, 20 Temmuz'da da Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne gidecek.
16.07.2023 Gündem
Test uçuşları tamam! Ercan Havalimanı 20 Temmuz'da açılıyor
Test uçuşları tamam! Ercan Havalimanı 20 Temmuz'da açılıyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Türkiye'yi KKTC'ye KKTC'yi de dünyaya bağlayacak olan başkent Lefkoşa'daki yeni Ercan Havalimanı, 20 Temmuz’da Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacağı törenle hizmete açılacak” dedi.
9.07.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: KKTC için gayretlerimizi hızlandıracağız
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: KKTC için gayretlerimizi hızlandıracağız Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile ortak basın toplantısı yaptı. Ersin Tatar, "Halkımızın refah düzeyi için ekonomik yapıyı güçlendireceğiz" dedi. Atılacak adımları paylaşan Yılmaz, "Kıbrıs Türkü ambargoları birer birer yıkacaktır, dünyaya açılacaktır" mesajını verdi.
19.06.2023 Gündem
Asgari ücretlinin maaşı belli oluyor! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan flaş açıklama
Asgari ücretlinin maaşı belli oluyor! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan flaş açıklama Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz canlı yayında açıklamalarda bulundu. Milyonlarca çalışanın merakla beklediği asgari ücret ara zammıyla ilgili de konuştu.
18.06.2023 Ekonomi
Yurtdışında 2. tur kuyruğu! Yeni rekor gelebilir
Yurtdışında 2. tur kuyruğu! Yeni rekor gelebilir Yurtdışı temsilciliklerde ve gümrüklerde cumhurbaşkanı seçiminin ikinci turu için dün oy verme işlemi başladı. Oy verme merkezlerinde kuyruklar oluştu, ilk gün oylar 500 bine dayandı. Katılımın ilk turu geride bırakabileceği tahmin ediliyor.
21.05.2023 Gündem
THY ve AnadoluJet'ten ucuz bilet kampanyası
THY ve AnadoluJet'ten ucuz bilet kampanyası Türk Hava Yolları ve AnadoluJet 10-11 Mayıs 2023 tarihinde 449 liraya alınan biletlerle 1 Kasım 2023 - 15 Ocak 2024 tarihleri arasında uçuş imkanı sağlıyor.
10.05.2023 Ekonomi
THY'den ucuz bilet kampanyası
THY'den ucuz bilet kampanyası Türk Hava Yolları yurt içi her yöne bilet fiyatlarını 449 liraya düşürdü.
5.04.2023 Ekonomi
THY'den bilet kampanyası! Fiyatlar düşürüldü
THY'den bilet kampanyası! Fiyatlar düşürüldü Türk Hava Yolları yurt içi her yöne bilet fiyatlarını 449 liraya düşürdü.
5.04.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Ercan Havalimanı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ercan havalimanı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.