KYK yurt başvuru sonuçları açıklandı! Bakan Kasapoğlu duyurdu
KYK yurt başvuru sonuçları açıklandı! Bakan Kasapoğlu duyurdu Gençlik ve Spor Bakanlığı KYK yurt başvuru sonuçları açıklandı. Üniversite kayıtlarının da sona ermesiyle birlikte gelecek müjdeli haber bekleniyordu. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu canlı yayında KYK yurt başvuru sonuçlarının açıklandığını duyurdu. Peki, KYK yurt başvuru sonuçları nereden öğrenilir? İşte E-Devlet KYK yurt sorgulama ekranı!
7.09.2022 Eğitim
KYK yurt başvuru sonuçları açıklandı mı? KYK yurt başvuru sorgulama: Yurt başvuru sonuçları nereden öğrenilir?
KYK yurt başvuru sonuçları açıklandı mı? KYK yurt başvuru sorgulama: Yurt başvuru sonuçları nereden öğrenilir? KYK Yurt başvuru sonuçları açıklandı. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 2023-2024 eğitim öğretim yılı GSB yurt başvuru sonuçlarının açıklandığını duyurdu. Peki, Yurt başvuru sonuçları nereden öğrenilir? İşte KYK yurt başvuru sorgulama…
13.09.2023 Eğitim
KYK yurt sonuçları ne zaman açıklanacak, KYK yurtları ne zaman açılıyor? GSB KYK yurt başvuru sonuçları sorgulama ekranı!
KYK yurt sonuçları ne zaman açıklanacak, KYK yurtları ne zaman açılıyor? GSB KYK yurt başvuru sonuçları sorgulama ekranı! KYK yurt sonuçları açıklandı mı, KYK yurt sonuçları ne zaman açıklanacak? sorularına yoğun bir şekilde tanıt aranıyor. Yurt başvurularını 28 Ağustos’ta tamamlayan öğrenciler gözlerini GSB'den gelecek KYK yurt sonuçları açıklandı! duyurusuna çevirdi. Yurt sonuçları geçen yıl 16 Eylül’de e-Devlet üzerinden ilan edilmişti. İşte 2022-2023 KYK yurt başvuru sonuçları sorgulama ekranı ve yurtlar ile ilgili merak edilenlere…
2.09.2022 Eğitim
KYK yurt başvuruları ne zaman bitiyor? Yurt başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? GSB yurt son başvuru tarihi
KYK yurt başvuruları ne zaman bitiyor? Yurt başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? GSB yurt son başvuru tarihi GSB yurt başvuruları başladı. Üniversite öğrencileri kazandıkları şehirlerde KYK yurtlarında kalabilmek için başvuru yapıyor. Kredi Yurtlar Kurumu tarafından alınmaya başlanan yurt başvurularının ne zaman biteceği ve sonuçların ne zaman açıklanacağı öğrencilerin merak ettiği soruların başında geliyor. Peki, KYK yurt başvuruları ne zaman bitiyor? Yurt başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? GSB yurt son başvuru tarihi
24.08.2022 Eğitim
KYK kredi faizleri silindi mi? KYK faizleri ne zaman silinecek? Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) KYK borç ödeme ekranı!
KYK kredi faizleri silindi mi? KYK faizleri ne zaman silinecek? Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) KYK borç ödeme ekranı! Yüksek enflasyon nedeniyle Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu’ndan öğrenim kredisi alan milyonlarca kişi için yeni düzenleme yapılmıştı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın öğrenim kredisi borçlularının kredi ödemelerini yapabilmeleri için KYK borç faizlerinin silindiğini açıklamasının ardından pek çok kişi borçlarını öğrenmek ve ödemelerini yapmak için harekete geçti. KYK borçlarına yönelik alınan karar sonrasında borçlular, KYK faizlerinin silinip silinmediğini ve borçlarını nasıl ödeyecekleri merak ediliyor. Peki, KYK kredi faizleri silindi mi? KYK faizleri ne zaman silinecek? Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) KYK borç ödeme ekranı!
23.07.2022 Ekonomi
KYK borç sorgulama ve öğrenme 2022! GİB-e devlet KYK borcu sorgulama nasıl yapılır, anapara nereden öğrenilir? TC kimlik no ile KYK borç sorgulama ekranı!
KYK borç sorgulama ve öğrenme 2022! GİB-e devlet KYK borcu sorgulama nasıl yapılır, anapara nereden öğrenilir? TC kimlik no ile KYK borç sorgulama ekranı! GİB e devlet KYK borç sorgulama nasıl yapılır, KYK ana para nasıl öğrenilir? Cumhurbaşkanı Erdoğan KYK borçlarına ilişkin beklenen müjdeyi verdi. 5 milyon öğrenciyi ilgilendiren KYK kredi düzenlemesi kararları Kabine’den çıktı. Öğrenim kredisi ödemelerinin yalnızca ana para üzerinden yapılacağının aktarılmasının ardından GİB-e devlet KYK borcu sorgulama nasıl yapılır, anapara nereden öğrenilir? sorularına yanıt aranmaya başlandı. KYK borcu sorgulama sayfasına girebilmek için öncelikle e-Devlet üzerinden TCK ve şifre ile giriş yapılması gerekiyor. Peki, GİB-e devlet KYK borcu sorgulama nasıl yapılır, anapara nereden öğrenilir? İşte  KYK borç sorgulama ve öğrenme ekranı…
19.07.2022 Eğitim
KYK yedek sorgulama 2021! KYK yedek yurt sonuçları açıklandı mı? KYK yurt yedek sonuçları e devlet üzerinden sorgulanabilecek!
KYK yedek sorgulama 2021! KYK yedek yurt sonuçları açıklandı mı? KYK yurt yedek sonuçları e devlet üzerinden sorgulanabilecek! KYK yurt yedek sonuçları merakla bekleniyor. KYK yurt başvurularını yapan öğrenciler sonuçlarını öğrendi ve kayıtlarını yaptılar. Kayıt işlemlerinin dün sona ermesiyle yedek sırada bekleyen öğrencilerin soruları da arttı. Adaylar, “KYK yedek yurt sonuçları açıklandı mı?” sorusuna yanıt arıyor. Peki, KYK yurt yedek sorgulama nasıl yapılır? KYK yedek yurt yedek sonuçları sorgulama…
20.09.2021 Eğitim
KYK sonuçları açıklandı mı? Yurt başvuru sonuçlarına nereden bakılır, yurt sonuçları ne zaman açıklanacak? Sonuç sorgulama ekranı!
KYK sonuçları açıklandı mı? Yurt başvuru sonuçlarına nereden bakılır, yurt sonuçları ne zaman açıklanacak? Sonuç sorgulama ekranı! KYK yurt sonuçları açıklandı mı? KYK yurt başvuru sonuçları, başka şehirde üniversite kazanan adaylar tarafından sorgulanıyor. KYK yurt başvuruları hafta sonu sona erdi. KYK yurt başvurularının sona ermesiyle YURTKUR’un sayfası sık sık ziyaret ediliyor. Peki, Yurt başvuru sonuçlarına nereden bakılır, yurt sonuçları ne zaman açıklanacak?
14.09.2021 Eğitim
KYK burs kartı ne zaman verilecek 2020? KYK bursu ne kadar olacak 2021, ilk ödeme ne zaman? KYK bursu ve burs kartı sorgulama…
KYK burs kartı ne zaman verilecek 2020? KYK bursu ne kadar olacak 2021, ilk ödeme ne zaman? KYK bursu ve burs kartı sorgulama… KYK burs ve kredi sonuçları açıklandı. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Twitter hesabından 2020-2021 eğitim-öğretim yılı yükseköğrenim burs/kredi başvuru sonuçlarının açıklandığını duyurdu. Burs/kredi başvurusunda bulunan öğrenciler sonuçları Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinden (sonuc.gsb.gov.tr) öğrenebilecek. Peki, KYK burs kartı ne zaman verilecek? KYK bursu ne kadar?
8.12.2020 Eğitim
KYK burs sonuçları 2020 sorgulama ekranı! Gençlik ve Spor Bakanlığı KYK burs sonuçlarının açıklandığını duyurdu!
KYK burs sonuçları 2020 sorgulama ekranı! Gençlik ve Spor Bakanlığı KYK burs sonuçlarının açıklandığını duyurdu! KYK burs sonuçları açıklandı mı? Üniversite öğrencileri tarafından merak edilen soru yanıt buldu. KYK bursu yani öğrenim kredisi sonuçları ile ilgili Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan (GSB) açıklama geldi. İşte KYK burs sonuçları 2020 detayları...
8.12.2020 Eğitim
KYK borcuna 2020'de af mı geliyor? KYK borcuyla ilgili son haber öğrencileri sevindirdi
KYK borcuna 2020'de af mı geliyor? KYK borcuyla ilgili son haber öğrencileri sevindirdi Milyonlarca öğrenci "KYK borcu silinecek mi, KYK borcuna af mı geliyor" sorularının yanıtlarını arıyor. Öğrencileri sevindiren haber Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'tan geldi. Bakan Albayrak, Kredi ve Yurtlar Kurumu'na yönelik borçlarla ilgili üniversite öğrencilerine müjdeyi verdi ve KYK borcu olanlar için çalışma yapıldığını açıkladı. İşte KYK borcuyla ilgili son haberler...
28.11.2019 Ekonomi
KYK öğrenim kredisi faizi oranı ne kadar? KYK faizleri silinir mi?
KYK öğrenim kredisi faizi oranı ne kadar? KYK faizleri silinir mi? KYK burs ve öğrenim kredisi sonuçlarının açıklanmasından sonra, burs çıkmayan öğrenciler KYK öğrenim kredisi faiz oranlarını sorgulamaya başladı. KYK öğrenim kredisi faiz oranı ne kadar? sorusuna cevap arayan öğrencileri, faiz hakkındaki araştırmalarını hızlandırdı. Peki, KYK öğrenim kredisi faizi oranı ne kadar? KYK faizleri silinir mi?
22.11.2019 Eğitim
KYK burs taahhütname onayı nasıl yapılır?
KYK burs taahhütname onayı nasıl yapılır? 2019-2020 eğitim öğretim yılı KYK burs ve kredi sonuçları dün açıklandı. KYK burs sonuçlarının açıklanmasından sonra burs ve kredi hakkı kazanan öğrenciler Taahhütname onayı nasıl yapılır? sorusunu araştırıyor. KYK’den burs ve kredi hakkı kazanan öğrencilere bursların yatması için öğrencilerin taahhütnameleri verilen süre içinde onaylaması gerekiyor. Peki, KYK e devlet taahhütname onayı nasıl yapılır?
18.11.2019 Eğitim
Yurt başvuru sonuçları açıklandı
Yurt başvuru sonuçları açıklandı Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü yurt başvuru sonuçlarının açıklandığını duyurdu.
29.08.2019 Eğitim
KYK ikinci yedek yurt yerleştirme sonuçları açıklandı!
KYK ikinci yedek yurt yerleştirme sonuçları açıklandı! KYK ikinci yedek yurt yerleştirme sonuçları açıklandı. Kredi Yurtlar Kurumu tarafından daha önce yapılan açıklamada yedek yurt başvuru sonuçlarının açıklanacağı tarihler duyurulmuştu. İlk yedek yerleştirme yurt sonuçları 20 Eylül'de açıklanırken 2. yedek yurt yerleştirme sonuçlarının ise bugün belli oldu. KYK 2. yedek yurt sonuçları sonuc.kyk.gov.tr adresi üzerinden sorgulanabiliyor.
24.09.2018 Gündem
KYK yurt sonucu sorgulama ekranı... KYK burs başvuruları ne zaman?
KYK yurt sonucu sorgulama ekranı... KYK burs başvuruları ne zaman? KYK yurt sonuçları açıklandı. Haberimizden sorgulayabileceğiniz KYK yurt sonucunun yanı sıra KYK burs başvuruları hakkındaki bilgileri de öğrenebilirsiniz. Peki yurda yerleşen öğrenciler ilk kayıt ücretlerini nereye ödeyecek?
14.09.2018 Gündem
Ek kontenjanla yurtlara yerleşenlerin başvuruları sonuçlandı
Ek kontenjanla yurtlara yerleşenlerin başvuruları sonuçlandı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumunca (KYK), ek kontenjan ve diğer kontenjan türleri ile yerleşen öğrencilerin yurt başvuru sonuçları açıklandı.
29.09.2021 Gündem
KYK 4. yurt yedek sonuçları açıklandı! KYK kredi ve burs başvurusu ne zaman?
KYK 4. yurt yedek sonuçları açıklandı! KYK kredi ve burs başvurusu ne zaman? KYK 4. yurt yedek sonuçları merakla bekleniyordu ve açıklandı. KYK yurt yerleştirme sonuçlarına haberimizden ulaşabilirsiniz. Diğer bir merak edilen konu KYK kredi ve burs başvurularının ne zaman başlayacağı oldu. İşte tüm ayrıntılar...
29.09.2021 Gündem
KYK kredi ve burs başvuruları ne zaman başlayacak?
KYK kredi ve burs başvuruları ne zaman başlayacak? KYK yurt yedek yerleştirmelerinin tamamlanmasından sonra KYK kredi ve burs başvurularının ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Eğitimine katkı sağlamak isteyen öğrencilerin araştırdığı KYK kredi ve burs başvurularıyla ilgili duyuru yapıldı.
29.09.2021 Gündem
KYK yurt yedek yerleştirme sonuçları açıklandı! KYK 3. yedek yurt sorgulama
KYK yurt yedek yerleştirme sonuçları açıklandı! KYK 3. yedek yurt sorgulama KYK yurt yedek yerleştirme sonuçları bugün belli oldu. KYK 3. yedek yurt yerleştirmesi sonuncu olandı. Diğer iki aşama ise 11 ve 14 Eylül'de gerçekleşmişti. Peki KYK yurtlarına yerleşmeye hak kazanan öğrencilerin neler yapması gerekiyor? İşte detaylar...
29.09.2021 Gündem
KYK 3. yedek yerleştirmeleri ne zaman başlayacak?
KYK 3. yedek yerleştirmeleri ne zaman başlayacak? KYK 2. yedek yerleştirmesi dün gerçekleşti. Öğrenciler bu kez KYK 3. ek yurt yerleştirmesinin ne zaman yapılacağını merak etmeye başladı. İşte son kez gerçekleştirilecek olan KYK ek yerleştirmelerine dair tüm detaylar...
29.09.2021 Gündem
KYK 2. yedek yerleştirme sonuçları bugün açıklanıyor!
KYK 2. yedek yerleştirme sonuçları bugün açıklanıyor! KYK 2. yedek yurt yerleştirme sonuçları için meraklı bekleyiş sürüyor. KYK resmi sitesi üzerinden yapılan açıklamada yerleştirmelerin Pazartesi ve Perşembe günü yapılacağı adayların bilgisine sunuldu. KYK 2. yedek yerleştirme sonuçları kyk.gov.tr adresi üzerinden sorgulanabilecek.
29.09.2021 Gündem
KYK 2. yedek yurt yerleştirmeleri ne zaman başlayacak?
KYK 2. yedek yurt yerleştirmeleri ne zaman başlayacak? KYK 1. yedek yurt yerleştirmeleri 11 Eylül'de yapıldı. Yerleşemeyen öğrencilerin gözleri KYK 2. yedek yurt yerleştirmesinin ne zaman başlayacağına çevrildi. İşte kalan KYK yerleştirmelerinin yapılacağı merak edilen tarihler...
29.09.2021 Gündem
KYK yurt kayıtları yarın sona eriyor!
KYK yurt kayıtları yarın sona eriyor! KYK yurt kayıtları için yarın son gün. KYK yurt kayıtları için öğrencilerin e-devlet üzerinden ya da kaydolacağı kursa bizzat giderek başvuru yapması gerekiyor. İlk başvuru ücretinin de mutlaka ödenmesi gerekiyor. İşte KYK yurt kayıtlarına dair tüm merak edilenler...
29.09.2021 Gündem
KYK burs başvuruları başladı mı? E-devlet KYK yurt kayıtları
KYK burs başvuruları başladı mı? E-devlet KYK yurt kayıtları KYK burs başvuruları için geri sayım sürüyor. Binlerce üniversiteli KYK burs başvurularının ne zaman başlayacağını merak ediyorlar. Peki KYK burs başvuruları ne zaman başlayacak?
29.09.2021 Gündem