Kocasının hatrına cinsel ilişkiye girdi
Kocasının hatrına cinsel ilişkiye girdi İngiltere'nin Güney Yorkshire bölgesinin Darton kasabasında yaşayan, her ikisi de 33 yaşında olan Louise ve kocası Stuart Unwin, evlendikleri tarih olan 2014 yılının mart ayından beri çok nadiren cinsel ilişki yaşadıklarını ifade ettiler...
13.05.2016 Dünya
9500 TL maaşla cinsel içerikli film seyredecek eleman arıyorlar
9500 TL maaşla cinsel içerikli film seyredecek eleman arıyorlar Danimarka'nın Aarhus şehrinde bulunan Hornsleth Bar, haftada 20 saat cinsel içerikli film izleyecek eleman arıyor...
17.04.2016 Dünya
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti!
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti. Bakan Koca sosyal medyadan acı haberi duyurdu.
2.04.2024 Magazin
Çocuklar oyun, film ve kitap içeriklerinden ne bekliyorlar?
Çocuklar oyun, film ve kitap içeriklerinden ne bekliyorlar? Çocuk İçin İçerik Derneği (ÇİÇEK) her yıl Çocuk Hakları Günü olan 20 Kasım’da çocukların içerik tüketim dünyası ile ilgili bir ihtiyaca ya da hassas bir konuya dikkat çekmek amacıyla bir çalıştay gerçekleştiriyor.
19.11.2023 Yaşam
Kültür ve Turizm Bakanlığı: Türkiye yabancı filmlerin platosu oluyor
Kültür ve Turizm Bakanlığı: Türkiye yabancı filmlerin platosu oluyor Kültür ve Turizm Bakanlığı, 'Sinema Kanunu' ile hayata geçirilen 'Yabancı Film Yapım Desteği'nin yanı sıra; tanıtım faaliyetleri, mekan, ışık ve iş gücü alanındaki avantajların Türkiye'yi yabancı yapımlı filmlerin platosu haline getirdiğini açıkladı.
2.09.2023 Kültür Sanat
12'nci AB İnsan Hakları Film Günleri ve kısa film yarışması
12'nci AB İnsan Hakları Film Günleri ve kısa film yarışması 8 Aralık’ta başlayan 12. AB İnsan Hakları Film Günleri 18 Aralık’a dek sürecek. 12. AB İnsan Hakları Kısa Film Yarışması’nın kazananları 9 Aralık’ta Ankara’da düzenlenen ödül töreniyle açıklandı.
12.12.2022 Advertorial
İstanbul’da açık hava sineması nerelerde var? İşte İBB açık hava sineması film listesi!
İstanbul’da açık hava sineması nerelerde var? İşte İBB açık hava sineması film listesi! İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), İstanbul’da açık hava sineması yerlerini ve film listelerini duyurdu! Yaz akşamlarında serin havada sinema izlemek isteyenler başta Metro İstanbul’un Esenler Yerleşkesi olmak üzere, Beltur organizasyonunda Büyükada ve Güneş Plajlarında da açık hava sineması etkinlikleri düzenleyecek. Peki, İstanbul’da açık hava sineması nerelerde var? İşte İBB açık hava sineması film listesi!
6.08.2022 Kültür Sanat
50 bin lira ödüllü 15 Temmuz Beste Yarışması’nın başvuruları başladı
50 bin lira ödüllü 15 Temmuz Beste Yarışması’nın başvuruları başladı 15 Temmuz Derneği ve Bahçelievler Belediyesi’nin düzenlendiği 15 Temmuz Beste Yarışmasının basın lansmanı gerçekleştirildi. Başvuruların başladığı yarışmanı birincisine 50 bin, ikincisine 25 bin, üçüncüsüne 15 bin, finale kalan diğer 5 esere de düzenleme kurulu tarafından belirlenecek mansiyon ödülleri verilecek. Lansmanda konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, "Çanakkale'yi, Sakarya'yı, Büyük Taarruz'u, İzmir'i unutmadığımız gibi 15 Temmuz'u da unutmayacağız, unutturmayacağız" dedi.
14.07.2022 Kültür Sanat
Cüneyt Arkın doktorluk yaptı mı, branşı nedir? Cüneyt Arkın ne doktoru idi?
Cüneyt Arkın doktorluk yaptı mı, branşı nedir? Cüneyt Arkın ne doktoru idi? Cüneyt Arkın ne doktoru idi, Cüneyt Arkın doktorluk branşı nedir? Türk sinemasının efsane isimlerinden Cüneyt Arkın, 85 yaşında hayatını kaybetti. Usta ismin vefatı tüm Türkiye'yi yasa boğarken hayatı ve doktorluk yapıp yapmadığı merak edildi. Peki, Cüneyt Arkın doktorluk yaptı mı, branşı nedir?
28.06.2022 Magazin
18 yaşından sonra gözlükten kurtulmak mümkün
18 yaşından sonra gözlükten kurtulmak mümkün Halk arasında göz çizdirme ameliyatı olarak bilinen Excimer Lazer tedavisinin dünya üzerinde 100 milyonu aşkın kişiye uygulandığını belirten Op. Dr. Ali Sipahier, “Gözlük ve kontakt lens kullanmak istemeyenler bu tedaviyi tercih ediyor. En büyük avantajı kalıcı bir tedavi olmasıdır.Hastaların18 yaş üzeri olması gerekiyor” dedi.
10.07.2021 Sağlık
Zeki Alasya, vefat yıl  dönümünde anılıyor
Zeki Alasya, vefat yıl dönümünde anılıyor Yaşamı boyunca birçok tiyatro, sinema filmi ve dizide rol alan, Yeşilçam'ın unutulmaz oyuncularından Zeki Alasya, vefatının 6. yılında anılıyor.
7.05.2021 Kültür Sanat
Bakanlık az önce açıkladı! 25 milyon lira destek!
Bakanlık az önce açıkladı! 25 milyon lira destek! Kültür ve Turizm Bakanlığı'nca, 2021 yılında sinema sektörüne 26 proje için 25 milyon 50 bin lira destek sağlandı.
24.04.2021 Ekonomi
Mustafa Dik hayatını kaybetti!
Mustafa Dik hayatını kaybetti! Yeşilçam'ın usta oyuncusu Mustafa Dik 78 yaşında yaşamını yitirdi. Acı haber günler sonra geldi.
12.04.2021 Magazin
Savcı Sayan'ı tehdit eden kişi belirlendi!
Savcı Sayan'ı tehdit eden kişi belirlendi! Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, sosyal medyada ölümle tehdit edilmesiyle ilgili olarak, “AB’ye ve İsviçreli yetkililere mektup yazacağım. Bu, HDP’li birinin başına gelmiş olsaydı dünyayı ayağa kaldırırlardı. Seçilmiş belediye başkanıyım, üstelik Kürdüm ama tık yok” dedi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun talimatıyla harekete geçen emniyet güçleri, Sayan’ı tehdit eden kişinin İsviçre’de yaşayan Abdülkadir Aktürk olduğunu saptadı.
23.12.2020 Siyaset
Cemal Hünal kimdir? Survivor 2021’nin açıklanan ilk ünlüsü Cemal Hünal kaç yaşında, evli mi?
Cemal Hünal kimdir? Survivor 2021’nin açıklanan ilk ünlüsü Cemal Hünal kaç yaşında, evli mi? Acun Ilıcalı Survivor 2021'de yarışacak ilk ismi açıkladı. Ünlü televizyoncu, Cemal Hünal'ın Survivor'a gideceğini duyurdu. Cemal Hünal kimdir? Survivor 2021’nin açıklanan ilk ünlüsü Cemal Hünal kaç yaşında, evli mi?
4.12.2020 Gündem
Asgari ücrete zam! 3 bin 159 lira…
Asgari ücrete zam! 3 bin 159 lira… Milyonların güzü orada ve beklenen gün geldi. Cuma günü asgari ücret masası kuruluyor. Peki asgari ücret ne kadar olacak? Herkes bu sorunun yanıtı merak ediyor. Geçen yıl asgari ücret brüt 2 bin 943 lira, net 2 bin 324 lira 70 kuruş olarak açıklanmıştı. Böylelikle 2019 yılına göre net asgari ücret yüzde 15,03 oranında artmış oldu. Bu yılda asgari ücrette bu oranlarda bir artış bekleniyor. Asgari ücret için üç rakam konuşuluyor en yüksek 3 bin 159 lira..
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sakın Fransız markaları satın almayın
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sakın Fransız markaları satın almayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde Mevlid-i Nebi Haftası Açılış Programı'nda konuştu. Erdoğan, "Fransız markalara itibar etmeyin bunları satın almayın." dedi.
26.10.2020 Siyaset
İstanbul film festivali 2020 bilet fiyat ne kadar? İstanbul film festivali 2020 bilet
İstanbul film festivali 2020 bilet fiyat ne kadar? İstanbul film festivali 2020 bilet 39. İstanbul Film Festivali’nin 17-28 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek. Ulusal Yarışma ve Ulusal Kısa Film Yarışması biletleri bugünden itibaren (10 Temmuz) satışa sunuldu. 11 uzun metrajlı ve 12 kısa film yer alacak. SSM’de kurulacak açık hava sinemasında her gece 21.00’de bir uzun ve bir kısa metrajlı film birlikte gösterilecek. Gösterimler, film ekiplerinin katılımıyla yapılacak. Peki, İstanbul film festivali 2020 bilet fiyat ne kadar? 39. İstanbul Film Festivali’nde gösterilecek filmler neler?
10.07.2020 Gündem
Google'dan yeni karar: Play Store'a ücretsiz geliyor
Google'dan yeni karar: Play Store'a ücretsiz geliyor Teknoloji şirketleri corona virüs nedeniyle evde olan insanların daha iyi zaman geçirmesi için yeni adımlar atıyor. Bu isimlerin başında da Google geliyor. Google Play Filmler servisine ücretsiz filmlerin geleceği ortaya çıktı.
28.03.2020 Bilim ve Teknoloji
Sokağa çıkmak riskliyken evde vakit geçirmek için 79 güzel neden
Sokağa çıkmak riskliyken evde vakit geçirmek için 79 güzel neden İnternet kurslarından podcast ve YouTube kanallarına, online sergilerden konserlere kadar, evdeyken ihtiyaç duyduğumuz pek çok şey sadece birkaç tık uzağımızda. Evet, evde kalalım ama dünyadan kopmamıza ve sıkılmamıza da gerek yok!
21.03.2020 Yaşam
Bakan Selçuk 20 bin ek atama müjdesi verdi! (Öğretmen atamaları ne zaman, yeni öğretmen atama sayıları belli mi)
Bakan Selçuk 20 bin ek atama müjdesi verdi! (Öğretmen atamaları ne zaman, yeni öğretmen atama sayıları belli mi) Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Anadolu Ajansı’nın editör masasına konuk oldu. Sosyal medyada "Ziya Selçuk 10 Bin Ek Atamayı Açıklayacak" iddiası gündeme bomba gibi düşünce, öğretmenler de merak ediyordu. Bakan Selçuk, 18 Mart’ta sonuçlanacak 20 bin öğretmen atamasına ek atama müjdesini verdi. Böylelikle ek atama olacak mı? sorusu cevabını buldu. İşte ek atama 2020 son dakika gelişmeleri…
20.02.2020 Çalışma Hayatı
Cem Yılmaz'dan 'Erşan Kuneri' bombası
Cem Yılmaz'dan 'Erşan Kuneri' bombası Usta komedyen Cem Yılmaz, 'G.O.R.A' ve 'Arif V 216' filmlerinin sevilen karakteri 'Erşan Kuneri' hakkında flaş bir açıklamada bulundu.
15.01.2020 Magazin
Sıra dışı bir gün için, parçaları birleştirin!
Sıra dışı bir gün için, parçaları birleştirin! Dünyaya, keşfetmek için gelmiş olanlar bir adım öne çıksın! Dünyaca ünlü çocuk ve aile eğlence merkezi Legoland; İstanbul’da hem çocuklara hem de yetişkinlere keyifli vakit geçirip yaratıcılıklarını geliştirecekleri eğlenceli ve öğretici etkinlikler sunuyor.
25.12.2019 Kültür Sanat
Afyon’da “Aşk” günleri başlıyor!
Afyon’da “Aşk” günleri başlıyor! Bu yıl ilk kez düzenlenecek "AŞK (Ahmet Şemsettin Karahisari) Kültür ve Sanat Günleri" Afyonkarahisar’da başlıyor. Kentin tarihi ve sanatsal unsurlarını ön plana çıkaracak olan festival bir çok etkinliği beraberinde getirecek.
10.10.2019 Kültür Sanat
Cem Yılmaz spor hocasını uzaylı yaptı
Cem Yılmaz spor hocasını uzaylı yaptı Cem Yılmaz’ın hem senaryosunu yazıp hem de yönettiği, yapımcılığını NuLook ve CMYLMZ Fikirsanat’ın üstlendiği “Karakomik Filmler” serisinin ilk filmi, 18 Ekim’de vizyona girecek
8.10.2019 Magazin