Sosyal konut projesinde kura tarihi belli oldu! İşte o iller ve ilçeler
Sosyal konut projesinde kura tarihi belli oldu! İşte o iller ve ilçeler Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Murat Kurum, Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi kapsamında “İlk Evim, İlk İş Yerim” projesinde konutların ilk kuralarının çekileceği illeri ve tarihleri açıkladı.
6.11.2022 Ekonomi
TOKİ arsa tapuları ne zaman verilecek, TOKİ’de hem konut hem de arsa başvurusu yapılabilir mi?
TOKİ arsa tapuları ne zaman verilecek, TOKİ’de hem konut hem de arsa başvurusu yapılabilir mi? TOKİ İlk Evim Arsa Projesi ile arsa ve iş yeri sahibi olmak isteyenlerin başvuruları devam ediyor. Proje kapsamında 1 milyon arsa sahibini bekliyor. Arsa başvuruları şu an 67 bine ulaştı. Arsa tapularının ne zaman verileceğini ise Türkiye Cumhuriyeti Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum açıkladı. Kurum aynı zamanda hem konut hem de arsa başvurusu yapılıp yapılamayacağına yönelik de açıklamalarda bulundu. Peki, TOKİ arsa tapuları ne zaman verilecek, TOKİ’de hem konut hem de arsa başvurusu yapılabilir mi?
12.10.2022 Ekonomi
TOKİ ödeme planı 2022 nasıl olacak? Halkbank TOKİ ödemesi nasıl yapılır, TOKİ ödemeleri ne zaman başlar, her yıl artacak mı, faizli mi?
TOKİ ödeme planı 2022 nasıl olacak? Halkbank TOKİ ödemesi nasıl yapılır, TOKİ ödemeleri ne zaman başlar, her yıl artacak mı, faizli mi? TOKİ başvuruları 14 Eylül tarihinde başladı, 31 Ekim tarihine kadar devam edecek. TOKİ başvuruları, Halk Bankası ve Ziraat Bankası üzerinden gerçekleştiriliyor. Projelere göre başvuru yapılacak bankalar değişiklik gösteriyor. Peki, TOKİ ödemeleri nasıl olacak, Halkbank TOKİ ödemesi nasıl yapılır? TOKİ ödemeleri ne zaman başlar, her yıl artacak mı, faizli mi? İşte TOKİ ödemeleri…
15.09.2022 Ekonomi
2022 TOKİ başvuruları ne zaman başlıyor? TOKİ başvuru şartları belli oldu mu? Başvurular nasıl yapılacak?
2022 TOKİ başvuruları ne zaman başlıyor? TOKİ başvuru şartları belli oldu mu? Başvurular nasıl yapılacak? TOKİ sosyal konut projesi başvuruları ile ilgili taih belli oldu! Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum tarih verdi! Türkiye’nin tarihinde en büyük sosyal konut projesi olarak nitelendirilen çalışmanın detaylarını ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklayacak. Projenin detayları ise netleşti. Peki, 2022 TOKİ başvuruları ne zaman başlıyor? TOKİ başvuru şartları belli oldu mu? Toki ev başvurusu nasıl yapılır? İşte detaylar…
21.08.2022 Ekonomi
TOKİ indirim kampanyası 2022! TOKİ indirim kampanyası 2022 ne zaman, yüzde 22 indirim kampanyası başladı mı?
TOKİ indirim kampanyası 2022! TOKİ indirim kampanyası 2022 ne zaman, yüzde 22 indirim kampanyası başladı mı? TOKİ indirim kampanyası 2022 aramaları yoğunlaştı. TOKİ, konut ve iş yeri sahiplerine yönelik yeni bir indirim kampanyası başlattı. Borcunu kapatmak ya da en az yüzde 25'ini ödemek isteyenlere yüzde 22 indirim uygulanacak. Peki, TOKİ indirim kampanyası ne zaman, indirim kampanyası ne zaman sona erecek?
21.03.2022 Ekonomi
TOKİ Sancaktepe başvurusu nasıl yapılır? TOKİ Sancaktepe ev fiyatları belli oldu mu?
TOKİ Sancaktepe başvurusu nasıl yapılır? TOKİ Sancaktepe ev fiyatları belli oldu mu? TOKİ duyurdu! Başvurular 21 Mart’ta başlıyor! 420 konutluk proje için şartlar ve fiyatlar belli oldu. TOKİ’nin yurt dışında yaşayan vatandaşlara yönelik projesinde başvuru tarihi açıklandı. Peki, TOKİ Sancaktepe başvurusu nasıl yapılır? TOKİ Sancaktepe ev fiyatları belli oldu mu? TOKİ Sancaktepe projesi nerede? Sancaktepe TOKİ 2022 başvurusu nereden yapılır? İşte TOKi başvuruları için yapmanız gerekenler…
11.03.2022 Ekonomi
TOKİ İzmir Ödemiş kura çekimi canlı izle! İzmir Ödemiş TOKİ kura sonuçları açıklandı mı, isim listesi nasıl sorgulanır?
TOKİ İzmir Ödemiş kura çekimi canlı izle! İzmir Ödemiş TOKİ kura sonuçları açıklandı mı, isim listesi nasıl sorgulanır? İzmir Ödemiş TOKİ kura sonuçları ve kura çekimi hakkında yapılan aramalar arttı. TOKİ İzmir Ödemiş konut projesinin kura çekimi noter huzurunda canlı yayında gerçekleştirilecek. Peki, TOKİ İzmir Ödemiş kura çekimi nasıl canlı izlenir, kura sonuçları ne zaman açıklanacak?
11.02.2022 Gündem
TOKİ İzmir Ödemiş kura çekimi ne zaman, İzmir Ödemiş TOKİ kura sonuçları ne zaman belli olacak?
TOKİ İzmir Ödemiş kura çekimi ne zaman, İzmir Ödemiş TOKİ kura sonuçları ne zaman belli olacak? İzmir Ödemiş TOKİ kura sonuçları ve kura çekimi detayları belli oldu. TOKİ İzmir Ödemiş konut projesinin kura çekimi noter huzurunda canlı yayında gerçekleştirilecek. Peki, TOKİ İzmir Ödemiş kura çekimi ne zaman, kura sonuçları ne zaman açıklanacak?
10.02.2022 Ekonomi
TOKİ İstanbul Başakşehir başvurusu nasıl yapılır? TOKİ İstanbul ev fiyatları ne kadar? TOKİ Kayabaşı Mahallesi kura başvurusu başladı mı?
TOKİ İstanbul Başakşehir başvurusu nasıl yapılır? TOKİ İstanbul ev fiyatları ne kadar? TOKİ Kayabaşı Mahallesi kura başvurusu başladı mı? Toplu Konut İdaresi’nden (TOKİ) ev hayali kuranlara müjde! TOKİ İstanbul başvuruları başlıyor. TOKİ’nin Başakşehir'de yapacağı evler için başvuru süreci başlıyor. Dar ve orta gelirli ailelerin kira öder gibi ev sahibi olması için yapımına başladığı projede ev satışları için başvurular alınacak. Peki, İstanbul TOKİ 2022 başvuru ne zaman? TOKİ İstanbul Başakşehir başvurusu nasıl yapılır? TOKİ İstanbul ev fiyatları ne kadar? TOKİ Kayabaşı Mahallesi ev satışları başladı mı? İşte TOKİ İstanbul Başakşehir başvurusu ile ilgili detaylar…
10.01.2022 Ekonomi